Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Masini pe benzina usor pretabile ...

Am primit facturi dupa ce am renu...

Camere video, supraveghere curte....

Epilator care nu smulge puful
 Realizare comanda pompa submersib...

Covorase scari/trepte

Scurgeri de la etajul superior

Caut splitter semnal satelit
 Instalatii sanitare

Program de slabire cu succes gara...

Reconditionare cada baie din fonta

Problema imprimanta
 Here goes nothing

BCR sau Raiffeisen

Visual Studio 2022 instaleaza Epi...

Sfat alegere parbriz
 

Despre Aspiratoare

- - - - -
  • Acest subiect este blocat Acest subiect este blocat
2345 răspunsuri în acest subiect

#469
LED

LED

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.716
  • Înscris: 10.04.2006

View Postplimbaretul, on Nov 3 2008, 16:48, said:

De aici am downloadat un ghid de alegere (beneficii) aspiratoare - poate fi un punct de start pentru cautarile tale
Sa fim seriosi, nici macar o gluma buna nu se poate numi acel "ghid". In primul rand pentru ca face referire la propriul brand, care, intre noi fie vorba, este mediocru la capitolul asta.

#470
mam2008

mam2008

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 5
  • Înscris: 11.07.2008

View Postplimbaretul, on Nov 3 2008, 16:48, said:

cred ca toti cautam super-extra, produsul care sa indeplineasca absolut toate doleantele si ceva extra pe deasupra si sa mai fie si accesibil ca pret.
Probabil tocmai de aceea a aparut - media ponderata: stabileste-ti exact ce anume vrei, cat de important este acea caracteristica (inclusiv pretul) si noteaza - vezi ce iese.
Ca sa primesti si niste raspunsuri mai concrete - poate spui si exact ce anume cauti - asa poti primi si niste raspunsuri mai concise. De aici am downloadat un ghid de alegere (beneficii) aspiratoare - poate fi un punct de start pentru cautarile tale
Multumesc mult, inca o lectura serioasa nu strica! Marturisesc ca am tratat cu seriozitate si maxim interes site-ul recomandat, am facut si testul...insa din pacate nu-i nimic acolo din ce caut eu!
Sorry, doresc sa si spele nu mai vreau cu sac si nici cu recipienti pt. colectare praf, chiar daca m-am regasit in grafic pt. cele mai puternice motoare!!!
Ei nu au produse care sa spele, inafara de Siemens VM10300 - Aspirator cu spalare "3 in 1"dry & more 1400 W (pe care l-am vazut si pe raft)  nu au o alta varianta similara ca si functii!

Astept totusi poate cineva doreste sincer sa intervina cu alte pareri...
Reiterez:
La modul cel mai serios, fac un apel la cine are un produs similar cu ce imi doresc eu:

Vreau un aspirator de calitate, diferit de cele cu sac traditionale sau recipient colector de praf, sa aspire praful in apa, sa spele tot ce are omul atat pe jos in casa, (covoare-parchet-gresie) cat si tapiteria mobilierului, la nevoie chiar si geamuri sau faianta, sa lase un aer proaspat, (toate cele detinute pana acum au scos miros specific)
Trebuie sa nu cantareasca f. mult, sa poata fi usor de utilizat, silentios, sa lase in urma impecabil.  
Nota:
In magazinele de specialitate, aproape toti vanzatorii respecta politica firmei...sa determine clientul sa cumpere imediat!
Interesul meu insa e sa fac o achizitie f. buna mie si celor care eventual il vor mai utiliza!

Multam fain!


View PostLED, on Nov 3 2008, 17:07, said:

Sa fim seriosi, nici macar o gluma buna nu se poate numi acel "ghid". In primul rand pentru ca face referire la propriul brand, care, intre noi fie vorba, este mediocru la capitolul asta.

Strangeri de mana!
Unul din principiile de baza ale marchetingului...succesul este conditionat de modul de prezentare si promovare a prosuselor din colectie!

Subscriu!

#471
Hansolo

Hansolo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 8.513
  • Înscris: 17.09.2007
S-a mai spus aici, un aspirator cu filtrare in apa e cea mai proasta alegere. Intretinere incredibil de greoaie (la fiecare aspirare trebuie sa speli recipientul de apa si filtrul de protectie), filtrare indoielnica (doar o parte din praf e retinut de apa, o parte de filtrul de protectie, si cea mai mare parte iese in aer). Si vorbesc din proprie experinta, am reinvatat fizica fluidelor la modul practic...
Idem cu spalatul, Rainbow are un batator special care chiar curata, dar e departe de a fi silentios si comod (ca sa nu spunem de ieftin). Cele mai ieftine stropesc cu sampon si nu faci decat sa manjesti mizeria (praful udat se ,,lipeste" de covor, nu se aspira).
Parerea mea (din ce am citit prin forumurile de specialitate, prin publicatii, etc) e ca un aspirator cu sac hepa-sealed e de departe cea mai buna solutie.
Dar fiecare cu parerea lui...

Editat de Hansolo, 03 noiembrie 2008 - 21:54.


#472
a21alex

a21alex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.030
  • Înscris: 22.08.2005
Sincer va spun ca am citit si recitit acest thread, si nu doar acesta, de nenumarate ori... Concluzia e aceeasi la care au mai ajuns si alti colegi de forum ... rezultat zero. Nu m-a convins niciun model de aspirator desi mi-am format o parere cam despre ce doresc.
In decurs de vreo 6 saptamani, pana acum 10 zile, am studiat piata si am decis in cele din urma.
DeLonghi Pentavap!
Din start spun ca se poate si mai bine...
Am avut chiar si o prezentare Rainbow de care am fost multumit, este pur si simplu senzational separatorul la acest aparat. Plus ca mai toate componentele sunt de inspiratie aeronautica, adica mare parte din componente sunt din materiale folosite la avioane la fel si anumite principii de functionare. In fine, apucasem sa dau comanda la domo punct ro, la Delonghi Pentavap, ca altfel as fi luat Rainbow-ul chiar daca detest asa zisul lor principiu prin care scoti aparatul la un pret mai mic, un principiu asemanator cu cel MLM. Una peste alta, mai multe recomandari o mai mare reducere la aparat si alte asemenea promotii de care nu am timp.
Revenind la Pentavap, va pot spune ca nu-l recomand celor care detesta rutina. Am noroc ca sunt o fire calma, rabdatoare pentru ca altfel nu as rezista. Dupa fiecare aspirare se desface aspiratorul se curata, se spala ustensilele, rezervorul(galeata), filtrul de poliuretan ce inveleste zona de aspirare a motorului, care am inteles din cartea tehnica ..... ca pur si simplu se deterioreaza daca nu se spala temeinic dupa fiecare folosire, mizeriile actionand prin bacterii si alte dracovenii ce se ascund in apa mizerabila, la deteriorarea acestuia. In plus chiar si pe mine ma dispera, asta dupa ce am vazut Rainbow-ul, ce greoaie e procedura de golire a apei. Practic bolul de colectare si filtrare a mizeriilor nu se detaseaza, ramane pe soclu aspiratorului, foarte greu de manevrat, iti trebuie ceva forta mai ales atunci cand acest rezervor e mai plin. O alta nemultumire e aceea ca de fiecare data cand apa depaseste nivelul maxim care nu e precizat pe acel bol niciunde sau daca apa e prea spumoasa, aspiratorul scoate apa si pe la garnituri dar si pe la evacuarea aerului care se presupune ca ar trebui sa fie aer purificat in proportie de 99,99%. Pana m-am prins de jmecherie a trebuit sa spal si peretii care au fost toti spoiti pe unde a trecut Delonghi-ul meu..... Ca sa nu mai spun de sacul de nervi pe care mi i-am facut... In momentul acela singura solutie e sa arunci apa din rezervor, sa speli filtru si sa pui apa curata fara detergent.... Enervant, stiu...... Cam asta e povestea acestui aspirator in partile lui negative. Am dorit sa le punctez pentru ca am vazut ca mai toti isi lauda produsul cumparat. Eu personal nu-s multumit in totalitate si m-a costa si 1400 lei. Inca de cateva ori pe`atata si strangeam de un Rainbow.... cam nesimtit de umflat pretul oricum!
Una peste alta, trec peste toate si pot spune ca il recomand ca face treaba, daca puteti trece peste inconvenientele prezentate mai sus.
Reprezentanta DeLonghi am chiar la mine in oras asa ca daca mai am nevoie de service, Doamne feri` sau de ustensile la el... Am sunat si pot avea orice, mai putin DETERGENT lichid, care in cartea tehnica este numit, putin spumant, stiu ei de ce... :D pentru ca chiar daca in rezervor am mai putin de 2 litrti de apa pentru filtrare dar am spuma multa, scoate apa dupa cum v-am spus mai sus. Si sunt chiar in dilema.... nu stiu de unde sa iau. In zona este Kaufland, Real, Praktiker, Careefour Expres, Trident, Plus, Profi, Penny Market si alte magazine, supermarket-uri ce au si detergenti. Niciunde nu am gasit detergenti speciali pentru astfel de aspiratoare. Nici macar reprezentanta DeLonghi in Romania nu stie de unde as putea procura ceea ce mi se pare total inadmisibil.....
Voi cei ce mai aveti asa ceva cu ce spalati? Ca detergentul care a venit odata cu aspiratorul, nu mi-a ajuns ,,nici macar pe o masea,, :D

Editat de a21alex, 04 noiembrie 2008 - 00:44.


#473
LED

LED

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.716
  • Înscris: 10.04.2006
Am scris si cateva pagini mai in spate (asta ca tot ai citit si recitit topicul), cauta Yplon cu spumare redusa.

#474
a21alex

a21alex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.030
  • Înscris: 22.08.2005
M-ar ajuta foarte mult daca mi-ai spune si d eunde l-as putea lua.... sau comanda pe net.

#475
LED

LED

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.716
  • Înscris: 10.04.2006
Stiu ca in Carrefour aveau la un moment dat. Insa cu siguranta nu as stii ce magazine sunt in Hunedoara. ;)

#476
Hansolo

Hansolo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 8.513
  • Înscris: 17.09.2007

View Posta21alex, on Nov 4 2008, 10:06, said:

M-ar ajuta foarte mult daca mi-ai spune si d eunde l-as putea lua.... sau comanda pe net.

Daca ai fi citit acest thread ai fi vazut ca si eu am avut porcaria aia de Delonghi... nici de pomana nu merita. Iar spalarea e alta poveste nemuritoare, sigur dupa ea trebuie sa speli pe interior furtunul si tevile... altfel pute ca dupa mort.

#477
mam2008

mam2008

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 5
  • Înscris: 11.07.2008
Revin si insist pe cat se poate pe acest subiect, de interes poate si pt. alti colegi de forum!

De data aceasta va rog sa-mi dati cateva referinte despre aspiratorul Delphin, asta in cazul in care cineva este deja posesor de ceva vreme, il cunoaste si vrea sa-mi relateze cate ceva despre:
greutate, zgomot-db, modul de lucru, performante, paleta de operatii, fiabilitate si intretinerea dupa utilizare.
Am colindat prin toate magazinele de specialitate si pe site-uri!
Am avut parte si de doua prezentari (produse diferite) si am ceva informatii despre cateva modele cu spalare ce mi le-as dori...
Pana acum cel mai complet si performant din ce am vazut ar fi Rainbow. in comparatie cu Kirby...care nu e pt. oameni cu afectiuni la coloana - ca mine...e greu de manevrat iar despre costul lor nu vreau sa vorbesc!!!...

Multumesc anticipat.

Zi faina va doresc!

#478
Ari

Ari

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 82
  • Înscris: 26.02.2006
[quote name='mam2008' date='Nov 3 2008, 21:27' post='5464737']
Multumesc mult, inca o lectura serioasa nu strica! Marturisesc ca am tratat cu seriozitate si maxim interes site-ul recomandat, am facut si testul...insa din pacate nu-i nimic acolo din ce caut eu!
Sorry, doresc sa si spele nu mai vreau cu sac si nici cu recipienti pt. colectare praf, chiar daca m-am regasit in grafic pt. cele mai puternice motoare!!!
Ei nu au produse care sa spele, inafara de Siemens VM10300 - Aspirator cu spalare "3 in 1"dry & more 1400 W (pe care l-am vazut si pe raft)  nu au o alta varianta similara ca si functii!

Astept totusi poate cineva doreste sincer sa intervina cu alte pareri...
Reiterez:
La modul cel mai serios, fac un apel la cine are un produs similar cu ce imi doresc eu:

Vreau un aspirator de calitate, diferit de cele cu sac traditionale sau recipient colector de praf, sa aspire praful in apa, sa spele tot ce are omul atat pe jos in casa, (covoare-parchet-gresie) cat si tapiteria mobilierului, la nevoie chiar si geamuri sau faianta, sa lase un aer proaspat, (toate cele detinute pana acum au scos miros specific)
Trebuie sa nu cantareasca f. mult, sa poata fi usor de utilizat, silentios, sa lase in urma impecabil.  
Nota:
In magazinele de specialitate, aproape toti vanzatorii respecta politica firmei...sa determine clientul sa cumpere imediat!
Interesul meu insa e sa fac o achizitie f. buna mie si celor care eventual il vor mai utiliza!

Multam fain!




Asaeara am vazut o demonstratie cu un aspirator Delphi. In afara de faptul ca pretul este prohibitiv dupa parerea mea, aspiratorul este incredibil . Desi imi doresc un aspirator cu spalare, pentru covoare, nu asta m-a impresionat ci aspiratorul in sine; asa cum ii spun ei batatorul de covoare - o perie rotativa , care isi face treaba foarte bine .

In afara de acest aspirator practic nu am mai gasit un altul care sa ma multumeasca. Dar pretul ........ oooooo , nu pot sa platesc atat pentru un aspirator .

Are cineva karcher ? Spala covoarele ? Si mai ales cum le lasa dupa spalare?  Eu am parchet in casa si nu-mi permit sa las covoarele umede ......

#479
a21alex

a21alex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.030
  • Înscris: 22.08.2005
Bun.. Revin la problema mea, pe care poate am rezolvat-o.
Am comandat de pe net, dupa lungi cautari fara succes pe la hypermarketuri, un detergent lichid putin spumant, de la firma Clean House. Se numeste Spruh-Ex si e fabricat de firma germana Tana in canistra de 10L pe care am dat vreo 210 lei. Este concentrat iar in indicatiile producatorului se spune ca se pune maxim 2% detergent si restu`apa. In weekend il voi folosi la aspirator si va comunic rezultatele.

#480
g4brj3l

g4brj3l

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1
  • Înscris: 15.10.2007
Salut!

Eu mi-am luat un aspirator Samsung SC7060 cu 349 lei la Elanko, dupa ce am citit acest topic.
Usor de curatat, trage bine, sunt foarte mutumit de alegerea facuta.

Multumiri si succes.  :D

#481
cris71

cris71

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 68
  • Înscris: 14.02.2007
Salut!

Are cineva aspirator bagless de tipul astuia http://www.electrolu...;benefitid=2304 ?
As vrea sa stiu daca este eficient, daca golirea recipientului cu praf se poate face fara sa-l imprastii peste tot? (intrebare general valabila pentru toate aspitaroarele bagless).
Dupa ce era cat p-aci sa iau unul cu filtrare prin apa am concluzionat ca nu e asa grozav. Cele cu sac textil nu-mi convin ca n-am unde sa-l scutur. Cele cu sac de hartie nu mi se par nici ele grozave, in ideea in care nu intotdeauna aspir toata casa, doar anumite camere/zone. Si in cazul in care nu schimb la timp sacul si se sparge...e jale. Am vazut sac spart si n-a fost deloc amuzant norul de praf creat.

Deci, bagless, da' o fi bun de ceva?

Orice opinie pe tema asta e binevenita!!!

#482
Lyvyoo

Lyvyoo

    Membru espressoman

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.403
  • Înscris: 10.01.2005
Dupa o luna de folosire a LG-ului Kompresor revin cu impresii.
Acum ca m-am mutat in casa noua si am avut ocazia sa-l folosesc la intreaga sa capacitate pot sa-l recomand cu inima deschisa tuturor aspirantilor la o scula de calitate. Poate ca pretul e putin maricel (cam 700RON) dar treaba si-o face excelent.  Caracteristica lui principala (de a compresa praful) este uimitoare. Am trecut de la scuturatul sacului care ma umplea de praf acum doua luni la o simpla golire de cateva secunde, prin rasturnare la cos, a unor bucati mari compactate de mizerie, fara nicio dispersie de particule prin casa.
Am mai remarcat capul foarte flexibil la manuire, desi mi-a luat ceva timp sa imi dau seama ca pt locurile de sub pat trebuie intors capul invers pt a acoperi perfect unghiul de aspirare in acel loc (adica vreo 180 de grade). Mai are si o perie rotativa in interiorul capului de aspirare care poate fi pornita optional. Aceasta are niste zimti de cauciuc dispusi pe toata suprafata ei care ajuta foarte mult. Problema aici ar fi ca aspirand par (care inevitabil e peste tot) o parte din acesta se va incolaci pe perie si din timp in timp trebuie desfacute cele cateva suruburi de pe capul de aspirare pentru curatarea ei.
Comanda cu regulatorul de putere  de pe maner este iarasi o idee excelenta, facand si mai comoda munca pentru ca nu mai trebuie sa te intorci in alta camera dupa aspirator pt a-i regla puterea sau pt a-l inchide/deschide.
Nu veti scapa insa de mirosul de motor care inevitabil iese prin filtrul hepa. Stiu ca particulele raman  pe filtru dar ma asteptam ca in casa mersul aspiratorului sa fie o operatiune inodora. Nu e chiar asa!
Per total il recomand cu toata caldura. Recunosc, ideea de LG Kompressor mi-a venit tot de pe acest topic. Apoi, dupa ce l-am studiat mai bine si am vazut ca sta destul de ok in review-urile internationale m-am hotarat sa-l cumpar. Cu alte cuvinte, daca aici sau pe alt forum un produs va face cu ochiul nu va aruncati direct ci cautati pe google review-uri cat mai multe, inclusiv pe amazon pt produsele electrocasnice, care nu prea se bucura de pagini dedicate analizei lor.

Editat de Lyvyoo, 17 noiembrie 2008 - 14:39.


#483
buchar3st

buchar3st

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 3
  • Înscris: 19.11.2008
Am un aspirator bagless,cu filtru hepa nelavabil si din "greseala" l-am spalat.De atunci tot se aprinde beculetul care arata ca filtrul hepa este infundat.Cum as putea sa-l curat?Se mai poate?L-am suflat cu aer,l-am batut...si tot nu vrea.
In cel mai rau caz,nu stiti un site ceva de unde as putea sa comand un filtru hepa specific pentru modelul meu?Am uitat sa precizez ca e un Moulinex Mo 6011

#484
a21alex

a21alex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.030
  • Înscris: 22.08.2005
Firmele ce asigura service la aspiratoarele respectiva, ofera si piese de schimb.
Certificatul de garantie iti ofera numerele de telefon....

Legat de problema mea, rezolvata intre timp, am ramas dator cu rezultatul detergentului TANA Spruh EX.
Este foarte bun, usor placut parfumat si spala foarte bine. Asa ca isi merita toti banii!

Editat de a21alex, 21 noiembrie 2008 - 08:51.


#485
buchar3st

buchar3st

    New Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 3
  • Înscris: 19.11.2008
Wow.Ce raspuns.crezi ca daca aveam certificat de garantie,sau aveam habar pe unde se poate face service la asa ceva,mai puneam intrebarile de mai sus?
Asipratorul e adus de afara,pe aici nici n-am vazut modelul asta.Daca mai are cineva pareri...

#486
LED

LED

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.716
  • Înscris: 10.04.2006
Nu se comercializeaza aspiratoare Moulinex la noi. Vorbeste si tu cu oamenii de la SEB.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate