Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cei mai buni crenvursti
Last Updated: Nov 22 2022 12:42, Started by
MembruAnonim
, Feb 12 2022 17:35
·
0
#19
Posted 12 February 2022 - 18:23
Tsunnnami, on 12 februarie 2022 - 18:16, said:
Mustarul e alta dezamagire. Nu mai gasesti mustar simplu, acum toate au zahar. In State si Canada gaseam. Cel mai ieftin dar cel mai bun. O sa incerc sa-mi fac singur baga astia zahar in tot, nu doar mustar. cred ca incep sa fac poze la cat de ridicol s-a ajuns. muraturi, mustar, lipii...tot... |
#20
Posted 12 February 2022 - 18:24
Iti recomand urmatoarea combinatie: Crenvursti de pui/porc FOX + Mustar cu Chili crenvurstila. Mustarul cu Chili il gasesti la K, un borcanel patratos, nu foarte mare cu o dunga rosie pe care scrie Chili si e pana in 5 lei.
|
#21
Posted 12 February 2022 - 18:26
Ceapa voastra! Ultima data cand am mancat crenvursti a fost acum 2 ani aprox. O sa urmaresc topicul pt. ca am chef de crenvursti cu mustar
|
#22
Posted 12 February 2022 - 18:29
Chiar acum am mancat cremvusti. Am luat de la Auchan, la 35 lei/kg (nu stiu de ce s-au scumpit asa). Am dat si la pisica, dar nu a vrut sa manance. O fi prea pretentioasa sau a simtit otrava din cremvusti ?
|
#23
Posted 12 February 2022 - 18:30
Erau unii de la caroli cu 85% carne sau ceva in genul, am luat si eu de cateva ori, singurii care au avut gust de carne. Oricum nu mananc, dar am luat atunci si au fost ok.
KLMN, on 12 februarie 2022 - 18:29, said:
Chiar acum am mancat cremvusti. Am luat de la Auchan, la 35 lei/kg (nu stiu de ce s-au scumpit asa). Am dat si la pisica, dar nu a vrut sa manance. O fi prea pretentioasa sau a simtit otrava din cremvusti ? |
#24
Posted 12 February 2022 - 18:34
MembruAnonim, on 12 februarie 2022 - 17:58, said:
Cine mai tine minte cum se chemau, sau ce marca au devenit aia unsurosi din communism? Foamea e cel mai bun bucatar si cum pe vremea aia foamea era omniprezenta, ai explicatia de ce erau aia asa buni. Toate mezelurile au o gramada de substante nashpa in ele. Chiar si alea scumpe trebuie consumate cu moderatie. Edited by Friskey, 12 February 2022 - 18:37. |
#25
Posted 12 February 2022 - 18:36
https://www.mega-ima...le-215g/p/72884
Asta nu are zahar, dar e foarte picant. Merge amestecat 50-50% cu unul obisnuit romanesc gen Bunica |
#26
Posted 12 February 2022 - 18:36
Friskey, on 12 februarie 2022 - 18:34, said:
Aia au disparut, boss. Si nici nu se mai poate face asa ceva pentru ca aia contineau substante care acum multe sunt interzise. Carne? Maxim urme de "carne" de soia. Foamea e cel mai bun bucatar si cum pe vremea aia foamea era omniprezenta, ai explicatia de ce erau aia asa buni. |
#27
Posted 12 February 2022 - 18:37
Din pacate pe cei de la Caroli i-au stricat. Intr-o vreme existau ‘Clasic’ si ‘Extra’, ultimii fiind cei la care faceau mare reclama ‘cu 95% carne’ (sau 85%?, oricum multa). Cei ‘Extra’ erau buni (sau poate inca nu ma dadusem eu la Angst). La un moment dat insa m-am mirat ca se ieftinisera, si simultan cei ‘Clasic’ au disparut. Ce facusera a fost ca au pastart denumirea ‘Extra’ dar au stricat compozitia la cea cu carne putina de la ‘Clasic’.
|
#28
Posted 12 February 2022 - 18:48
stalker2142, on 12 februarie 2022 - 18:36, said:
https://www.mega-ima...le-215g/p/72884 Asta nu are zahar, dar e foarte picant. Merge amestecat 50-50% cu unul obisnuit romanesc gen Bunica Am si d-ala, dar ala e dijon, nu mustar |
|
#29
Posted 12 February 2022 - 18:54
Cei care nu se mai gasesc. Anii '80, la conserva, din China. Stiu, veti sari, nu-mi pasa.
Aveau o aroma si un gust pe care nu l-am mai gasit niciodata. Ii mancam direct din conserva. Acelasi lucru cu mustarul. Ala romanesc, simplu si in plus ala rusesc (ucrainean), Garcita, cu hrean. Iti desfundai sinusurile pe loc. Edited by radudd, 12 February 2022 - 18:55. |
#30
Posted 12 February 2022 - 19:08
MembruAnonim, on 12 februarie 2022 - 17:35, said:
Salutare! Pentru ca a trebuit sa iau mustar Bunica Iute, m-am gandit sa iau si Crenvursti. Parerea mea de pana acuma: - Pikok de curcan de la Lidl - super penale si uscate - nici pisica nu le-a mancat, si la caine nu dau orice. - Wudy - faine ca nu au membrana, sunt si cu cascaval si simple. - Caroli - pui - bunicele. Mai tineti minte in Republica Socialista era doar un singur tip, de crenvursti si un singur tip de polonez, ambele la vrac, iti rupea cat vroiai, erau mai unsuroase dar super bune Nu mai gasim asa ceva? Ce ziceti care sunt cei mai buni crenvursti? de fapt, erai tu mai tinar (daca ai trait in epoca cu adevarat), asta regreti, nu gustul cirnatilor! pisoiu_22, on 12 februarie 2022 - 17:51, said:
Mai bine iti cauti in afara UE crenvursti sau aia de calitate f buna si scumpi de prin tarile vestice. |
#32
Posted 12 February 2022 - 19:11
Tare chestia ca nici catelul sau pisica nu au mancat si crenvusti la noi sunt nu mai din piele si alte bazaconi. Mancarea lor o fi din carne de vanat si pui crescut in curte si nu stiu eu.
Edited by Epidaurus, 12 February 2022 - 19:13. |
#33
Posted 12 February 2022 - 19:11
Crenvursti (sau polonezi) de la MEDA. Cu o combinatie 50%-50% mustar iute cu ketchup dulce.
|
|
#34
Posted 12 February 2022 - 19:12
tytysor, on 12 februarie 2022 - 19:08, said:
cu ce-i comparai draguta, de spui ca erau ''superbune''??? de fapt, erai tu mai tinar (daca ai trait in epoca cu adevarat), asta regreti, nu gustul cirnatilor! Cum se intampla ca si acum simti acelasi gust/textura/satisfactie, cand dai peste produsul potrivit ? Crezi ca nu poti face diferenta intre afumarea cu fum natural si cea cu lichid ? Crezi ca nu simti trosnitura membranei, in loc de a suge carnea din tub ? Crezi ca o texura ferma, nu e diferita de o baloseala ? samd. Edited by pasilla, 12 February 2022 - 19:17. |
#35
Posted 12 February 2022 - 19:15
Ca sa fiu on topic, cei de la Meda sunt bunicei.
Am incetat sa mai mananci din pricina faptului ca ma simteam teribil dupa. Sunt gustosi, imi plac pana si cruzi. Dar sunt tare nesanatosi. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users