Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Boxa membrana tweeter infundata

ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas
 

Cei mai buni crenvursti

* * * - - 6 votes
  • Please log in to reply
273 replies to this topic

#19
smoke

smoke

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,723
  • Înscris: 08.10.2004

 Tsunnnami, on 12 februarie 2022 - 18:16, said:

Mustarul e alta dezamagire.
Nu mai gasesti mustar simplu, acum toate au zahar.
In State si Canada gaseam. Cel mai ieftin dar cel mai bun.
O sa incerc sa-mi fac singur

baga astia zahar in tot, nu doar mustar. cred ca incep sa fac poze la cat de ridicol s-a ajuns. muraturi, mustar, lipii...tot...

#20
P-I-G

P-I-G

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 304
  • Înscris: 04.01.2022
Iti recomand urmatoarea combinatie: Crenvursti de pui/porc FOX + Mustar cu Chili crenvurstila. Mustarul cu Chili il gasesti la K, un borcanel patratos, nu foarte mare cu o dunga rosie pe care scrie Chili si e pana in 5 lei.

#21
marianov

marianov

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 465
  • Înscris: 01.06.2003
Ceapa voastra! Ultima data cand am mancat crenvursti a fost acum 2 ani aprox. O sa urmaresc topicul pt. ca am chef de crenvursti cu mustar :D

#22
KLMN

KLMN

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 21.09.2003
Chiar acum am mancat cremvusti. Am luat de la Auchan, la 35 lei/kg (nu stiu de ce s-au scumpit asa). Am dat si la pisica, dar nu a vrut sa manance. O fi prea pretentioasa sau a simtit otrava din cremvusti ?

#23
RangerBoy

RangerBoy

    Cea mai mare jigodie

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,358
  • Înscris: 08.11.2020
Erau unii de la caroli cu 85% carne sau ceva in genul, am luat si eu de cateva ori, singurii care au avut gust de carne. Oricum nu mananc, dar am luat atunci si au fost ok.

 KLMN, on 12 februarie 2022 - 18:29, said:

Chiar acum am mancat cremvusti. Am luat de la Auchan, la 35 lei/kg (nu stiu de ce s-au scumpit asa). Am dat si la pisica, dar nu a vrut sa manance. O fi prea pretentioasa sau a simtit otrava din cremvusti ?
simte ca nu e carne, aia sunt numai prafuri.

#24
Friskey

Friskey

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 11,500
  • Înscris: 11.01.2013

 MembruAnonim, on 12 februarie 2022 - 17:58, said:

Cine mai tine minte cum se chemau, sau ce marca au devenit aia unsurosi din communism?
Aia au disparut, boss. Si nici nu se mai poate face asa ceva pentru ca aia contineau substante care acum sunt interzise. Carne? Maxim urme de "carne" de soia.
Foamea e cel mai bun bucatar si cum pe vremea aia foamea era omniprezenta, ai explicatia de ce erau aia asa buni.

Toate mezelurile au o gramada de substante nashpa in ele. Chiar si alea scumpe trebuie consumate cu moderatie.

Edited by Friskey, 12 February 2022 - 18:37.


#25
stalker2142

stalker2142

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,695
  • Înscris: 29.10.2017
https://www.mega-ima...le-215g/p/72884

Asta nu are zahar, dar e foarte picant. Merge amestecat 50-50% cu unul obisnuit romanesc gen Bunica

#26
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012

 Friskey, on 12 februarie 2022 - 18:34, said:

Aia au disparut, boss. Si nici nu se mai poate face asa ceva pentru ca aia contineau substante care acum multe sunt interzise. Carne? Maxim urme de "carne" de soia.
Foamea e cel mai bun bucatar si cum pe vremea aia foamea era omniprezenta, ai explicatia de ce erau aia asa buni.
Nu conteaza. Eu tot poftesc la un hot dog in teapa din Piata Natiunile Unite anii '70 :)

#27
sags

sags

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,936
  • Înscris: 24.04.2013
Din pacate pe cei de la Caroli i-au stricat. Intr-o vreme existau ‘Clasic’ si ‘Extra’, ultimii fiind cei la care faceau mare reclama ‘cu 95% carne’ (sau 85%?, oricum multa). Cei ‘Extra’ erau buni (sau poate inca nu ma dadusem eu la AngstPosted Image). La un moment dat insa m-am mirat ca se ieftinisera, si simultan cei ‘Clasic’ au disparut. Ce facusera a fost ca au pastart denumirea ‘Extra’ dar au stricat compozitia la cea cu carne putina de la ‘Clasic’.

#28
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,789
  • Înscris: 20.10.2015

 stalker2142, on 12 februarie 2022 - 18:36, said:

https://www.mega-ima...le-215g/p/72884

Asta nu are zahar, dar e foarte picant. Merge amestecat 50-50% cu unul obisnuit romanesc gen Bunica

Am si d-ala, dar ala e dijon, nu mustar

#29
radudd

radudd

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,296
  • Înscris: 08.02.2007
Cei care nu se mai gasesc. Anii '80, la conserva, din China. Stiu, veti sari, nu-mi pasa.
Aveau o aroma si un gust pe care nu l-am mai gasit niciodata. Ii mancam direct din conserva.
Acelasi lucru cu mustarul. Ala romanesc, simplu si in plus ala rusesc (ucrainean), Garcita, cu hrean. Iti desfundai sinusurile pe loc.

Edited by radudd, 12 February 2022 - 18:55.


#30
tytysor

tytysor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,495
  • Înscris: 02.09.2006

 MembruAnonim, on 12 februarie 2022 - 17:35, said:

Salutare! Pentru ca a trebuit sa iau mustar Bunica Iute, m-am gandit sa iau si Crenvursti.
Parerea mea de pana acuma:
- Pikok de curcan de la Lidl -  super penale si uscate - nici pisica nu le-a mancat,  si la caine nu dau orice.
- Wudy - faine ca nu au membrana, sunt si cu cascaval si simple.
- Caroli - pui - bunicele.

Mai tineti minte in Republica Socialista era doar un singur tip, de crenvursti si un singur tip de polonez, ambele la vrac, iti rupea cat vroiai, erau mai unsuroase dar super bune Posted Image Nu mai gasim asa ceva?
Ce ziceti care sunt cei mai buni crenvursti?
cu ce-i comparai draguta, de spui ca erau ''superbune''???
de fapt, erai tu mai tinar (daca ai trait in epoca cu adevarat), asta regreti, nu gustul cirnatilor!

 pisoiu_22, on 12 februarie 2022 - 17:51, said:

Mai bine iti cauti in afara UE crenvursti sau aia de calitate f buna si scumpi de prin tarile vestice.
daa, aia sint importati de pe Marte, cei facuti in RO nu sint buni!

#31
drgroza

drgroza

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 1,609
  • Înscris: 19.05.2002
Angst.
Dar elvetianul a plecat demult.

#32
Epidaurus

Epidaurus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,504
  • Înscris: 13.02.2014
Tare chestia ca nici catelul sau pisica nu au mancat si crenvusti la noi sunt nu mai din piele si alte bazaconi. Mancarea lor o fi din carne de vanat si pui crescut in curte si nu stiu eu. Posted Image Posted Image

Edited by Epidaurus, 12 February 2022 - 19:13.


#33
Chifteluta

Chifteluta

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 838
  • Înscris: 03.02.2007
Crenvursti (sau polonezi) de la MEDA. Cu o combinatie 50%-50% mustar iute cu ketchup dulce.

#34
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012

 tytysor, on 12 februarie 2022 - 19:08, said:

cu ce-i comparai draguta, de spui ca erau ''superbune''???
de fapt, erai tu mai tinar (daca ai trait in epoca cu adevarat), asta regreti, nu gustul cirnatilor!
Nu neg ca ar putea fi o explicatie.
Cum se intampla ca si acum simti acelasi gust/textura/satisfactie, cand dai peste produsul potrivit ?

Crezi ca nu poti face diferenta intre afumarea cu fum natural si cea cu lichid ? Crezi ca nu simti trosnitura membranei, in loc de a suge carnea din tub  ?
Crezi ca o texura ferma, nu e diferita de o baloseala ? samd.

Edited by pasilla, 12 February 2022 - 19:17.


#35
victor29cr

victor29cr

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,438
  • Înscris: 04.06.2016
Ca sa fiu on topic, cei de la Meda sunt bunicei.

Am incetat sa mai mananci din pricina faptului ca ma simteam teribil dupa.
Sunt gustosi, imi plac pana si cruzi. Dar sunt tare nesanatosi.

#36
varzeanu

varzeanu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 586
  • Înscris: 21.01.2006
Martinel de la Reinert. 90 si ceva la suta carne :)

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate