Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cei mai buni crenvursti
Last Updated: Nov 22 2022 12:42, Started by
MembruAnonim
, Feb 12 2022 17:35
·
0
#1
Posted 12 February 2022 - 17:35
Salutare! Pentru ca a trebuit sa iau mustar Bunica Iute, m-am gandit sa iau si Crenvursti.
Parerea mea de pana acuma: - Pikok de curcan de la Lidl - super penale si uscate - nici pisica nu le-a mancat, si la caine nu dau orice. - Wudy - faine ca nu au membrana, sunt si cu cascaval si simple. - Caroli - pui - bunicele. Mai tineti minte in Republica Socialista era doar un singur tip, de crenvursti si un singur tip de polonez, ambele la vrac, iti rupea cat vroiai, erau mai unsuroase dar super bune Nu mai gasim asa ceva? Ce ziceti care sunt cei mai buni crenvursti? Edited by MembruAnonim, 12 February 2022 - 17:35. |
#3
Posted 12 February 2022 - 17:51
Mai bine iti cauti in afara UE crenvursti sau aia de calitate f buna si scumpi de prin tarile vestice.
|
#4
Posted 12 February 2022 - 17:52
Nu mai exista asa ceva crenvurst bun.
Toti sunt necomestibili acum. Acum vreo 20 de ani mai gaseai crenvurst ok adus de la unguri |
#5
Posted 12 February 2022 - 17:57
Cei mai buni sunt acei pe care ii poti face singur.
La fel si carnatii. |
#6
Posted 12 February 2022 - 17:57
Angst crenwursti gastro porc-vita. Cei mai buni sunt cei care vin ambalati in atmosfera protectoare in punga cam de 2kg. Sunt si ambalati in vid 300-400-600gr, foarte buni si ei dar parca nu sunt chiar la fel - nu stiu daca li se trage de la modul de ambalare sau cei de ii produc (si ambaleaza asa) folosesc un alt fel de membrana.
|
#7
Posted 12 February 2022 - 17:58
Terminati cu off topicul va rog. Daca nu mancati asa ceva (stiu ca nu e sanatos) atunci va rog nu trollati. Mersi !
Cine mai tine minte cum se chemau, sau ce marca au devenit aia unsurosi din communism? Edited by MembruAnonim, 12 February 2022 - 17:59. |
#8
Posted 12 February 2022 - 17:59
Mie imi plac crenvurstii Angst cu membrana naturala. De cand s-au asociat cu elvetienii fac produse bune dupa retete traditionale.
|
#9
Posted 12 February 2022 - 17:59
MembruAnonim, on 12 februarie 2022 - 17:35, said:
- nici pisica nu le-a mancat, si la caine nu dau orice. ... Ce ziceti care sunt cei mai buni crenvursti? Nu exista crenvurti buni , toti is facuti din praf de oase, gelatina si zgarciuri. Exact ca parizeru - mancarea palmasilor. |
#10
Posted 12 February 2022 - 18:00
Mie imi placeau cei din carne de vita, American ceva la borcan de la Lidl. Acum sunt cu porc.....
Mai merg si cei Dulano [cred] 4+4. Pe locul 3 sunt cei de porc de la Angst, dar nu infoliati, cei proaspeti. |
|
#11
Posted 12 February 2022 - 18:07
#12
Posted 12 February 2022 - 18:13
#13
Posted 12 February 2022 - 18:14
Fata asta face clasamente la diverse preparate, aici la crenvursti:
"https://www.youtube....ed/aaa33Fx8BUw" |
#14
Posted 12 February 2022 - 18:15
MembruAnonim, on 12 februarie 2022 - 17:35, said:
Salutare! Pentru ca a trebuit sa iau mustar Bunica Iute, m-am gandit sa iau si Crenvursti. Parerea mea de pana acuma: - Pikok de curcan de la Lidl - super penale si uscate - nici pisica nu le-a mancat, si la caine nu dau orice. - Wudy - faine ca nu au membrana, sunt si cu cascaval si simple. - Caroli - pui - bunicele. Mai tineti minte in Republica Socialista era doar un singur tip, de crenvursti si un singur tip de polonez, ambele la vrac, iti rupea cat vroiai, erau mai unsuroase dar super bune Nu mai gasim asa ceva? Ce ziceti care sunt cei mai buni crenvursti? M-AI SPART Mi-ai adus aminte de crenvuistii aia de pe vremea lui Ceausescu, aia grosi pusi in painea Bucuresti cu mustar... Apoi, dupa Ceausescu, lucram la Registru si cumparam de la Dragomiresti, era acolo o mezelarie, cumparam cand ieseam cu masinile in probe. Carnea roz, dementiali Nu, chiar cand am vazut subiectul ma imbracam sa ma duc sa cumpar de unde recomanzi tu! Apoi am citit si-am zis, "bagami-as!" |
#15
Posted 12 February 2022 - 18:15
In general sunt gunoaie si la un pret pe kg mare, merge sa iei asa de fantezie ocazional
Exemplu care merge cu mustar... mici de vita, porc si oaie de la Peris foarte buni. Cu mustar Dijon |
|
#16
Posted 12 February 2022 - 18:16
Mustarul e alta dezamagire.
Nu mai gasesti mustar simplu, acum toate au zahar. In State si Canada gaseam. Cel mai ieftin dar cel mai bun. O sa incerc sa-mi fac singur |
#18
Posted 12 February 2022 - 18:20
Cousteau, on 12 februarie 2022 - 18:14, said:
Fata asta face clasamente la diverse preparate, aici la crenvursti: Din pacate e total habarnista cand e vorba despre ingrediente (si nu numai), dar macar avem un punct de plecare. Edited by pasilla, 12 February 2022 - 18:22. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users