Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema inlocuire usa spate A6 C...

Ce gen este?

drepturile copiilor in numele ...

Mocheta peste parchet cu incalzir...
 La multi ani mie!

Senzor filtru particule GOLF 7

La multi ani @radu103!

La multi ani @Nenea Zap!
 La multi ani @beavis03!

BlackView Oscal Pad 13, probleme ...

Baterie auto AGM 70AH vs normala ...

Depanero nu vrea sa imi dea Negat...
 Extras carte funciara

Carucior pliabil pentru cumparatu...

In ce supermarket gasesc carne de...

Cat de riscant e sa rezerv un hot...
 

De ce tarile care au rata de vaccinare mare nu renunta la certificatul verde ?

* * * - - 6 votes
  • This topic is locked This topic is locked
281 replies to this topic

#253
Fluk3

Fluk3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,630
  • Înscris: 22.03.2019

 me_iauras, on 30 octombrie 2021 - 15:13, said:

Am citit ce mi-ai dat tu ; acum citesc si noile citate (moving the goalposts much ?) .

Ok ...deci singur citezi studii care recunosc ca orice posibil efect benefic al medicamentului nu e relevant statistic si crezi ca iti sustine pozitia !? WTF ?
Nerelvant statistic inseamna ca nu e de luat in considerare ; inseamna ca nu poate fi baza unei decizii de a recomanda tratamentul pt. alti pacienti . Poti considera cel mult ca baza pt. a efectua studii ulterioare relevante insa un "studiu" bazat pe cativa ( 96 ) pacienti nu inseamna mai nimic mai ales ca nu a testat eficienta favipiravir vs placebo ci favipiravir vs cloroquina care oricum a fst demonstatrata ca nu are nici un efect benefic( si ar trebui sa te bucuri ca standardele actuale de autorizare a medicamentelor sunt mult mai  stricte de atat ca altfel ne intoarcem la lipitori si taieri sub limba ) . Testul in sine mai mult a demonstrat ca nu-ti face rau decat ca-ti face bine .




Ah, deci faptul ca pacientii nu ajung sa aiba nevoie de oxigen nu e o proba destul de concludenta pentru eficienta acestui medicament pt ca e nevoie de mai multe studii si statistici... sa te impusti nu alta... Ca sa nu-ti aduc aminte pe cati pacienti s-a testat boosterul de la Pfizer...

Eu zic ca eficienta si-a dovedit-o statistic pe o tara cu 1.4 miliarde de locuitori si asta nu prea convine.

#254
me_iauras

me_iauras

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,381
  • Înscris: 08.01.2009
Stiinta nu functioneaza dupa preferintele unora sau altora ; beneficiezi de faptul ca testele clinice ale acestora sunt facute dupa standarde mai ridicate cu mii de persoane in cazul dozei a 3-a dupa ce siguranta vaccinelor oricum fusese dovedita in primele teste clinice pe zeci de mii de pacienti .
Oricat de mare suporter al vaccinarii as fi daca venea Pfizer si-mi spunea ca totul e OK ca au testat validitatea celor sustinute pe zeci de pacienti le-as fi spus sa-si ia seringa si sa si-o bage acolo unde soarele nu straluceste .

Una din marile probleme este intr-adevar faptul ca oamenii/romanii nu prea au intelegere a statisticii/probabilisticii ; nu au cum sa inteleaga riscului caruia se expun daca nu au cum sa intelega cifrele ce li se pun in fata .

In ceea ce priveste explicatia aparentelor discrepante statistice nu e obligatia mea ; in orice caz de genul acesta cel ce sustine o pozitie e obligat sa aduca dovezi in acel sens (acuzarea trebuie sa dovedesca ca inculpatul a savarsit infractiunea nu acuzarea se apuca din neant sa dovedeasca ca acesta e nevinovat de ceva ce nimeni nu-l acuzase).
Pana in acest moment "medicamentu' minune" nu are nici un fel de dovada ca ar fi sursa acelor discrepante (care persoanal vorbind asa cum am mai spus sunt de parere ca provin din metodologia inregistrarilor si a respectarii acestei metodologii in diferite state ) .
Exista bineinteles si teoria , oarecum sustinuta de datele din teren , ca tarile/regiunile cu igiena mai precara vor avea rate de mortalitate mai scazute prin prisma modului in care se comporta sistemul imunitar . Se stie ca problema reala nu este virusul in sine ci reactia supradmensionata a sistemului imunitar in cazul unora ( asa numita cytokine storm ) in care actiunea sistemului imunitar ajunge sa distruga si tesuturile proprii ale pacientilor nu doar virusul lasand in urma plamani semifunctionali sau distrusi complet . In cazul celor din regiuni mai "murdare" in care populatia e in permanenta in contact cu agenti patogeni externi (vs occident unde traim intr-un mediu mai aseptic ) se ajunge la un echilibru in ceea ce priveste comportamentul sistemului imunitar a.i. sa nu devina daunator organismului pe care ar trebui sa-l apere.

Edited by me_iauras, 30 October 2021 - 15:42.


#255
Fluk3

Fluk3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,630
  • Înscris: 22.03.2019

Quote

Pana in acest moment "medicamentu' minune" nu are nici un fel de dovada ca ar fi sursa acelor discrepante
Pai tocmai ca are pt ca acolo s-a luat in masa acel medicament. La ora actuala s-a triplat productia din cauza asta. Pacat ca nu au asteptat si o statistica din Europa sau US pt ca sa poata sa-l ia... se dovedea mai clar eficienta.
Sa fim seriosi, 1.4 miliarde cu 38% vaccinati fatza de 18 milioane cu 31% vaccinati diferenta facea administrarea unuia din medicamentele astea...
Azi in India : 14.313 cazuri noi si 549 morti vs Romania 12474 cazuri noi vs 500+ morti.

#256
me_iauras

me_iauras

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,381
  • Înscris: 08.01.2009
Diferenta intre noi e ca tot ce sustin are suport in date publicate ; ce susti tu e in schimb in cel mai bun caz wishful thinking si/sau promovare interesata a unui produs medical cu rezultate dubioase . Cumva esti dintre cei care aduc pe sub mana pastila minune ?
Daca nici compania producatoare nu poate produce date sa-ti sustina pozitia desi ar avea de castigat potential mld $ de pe urma vanzarilor de ce nu s-a intamplat asta ; de ce toate studiile au dovedit ca nu e mai eficient decat niste pastile de zahar pudra ?

Faptul ca nu esti in stare sa intelegi/interpretezi un text pe care singur il pui la dispozitie si continui sa iti bazezi opinia pe credinta nu e vina mea si are un nume ( dar m-am saturat sa-l tot spun ca oricum nu are nici un efect )

Edited by me_iauras, 30 October 2021 - 16:08.


#257
Fluk3

Fluk3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,630
  • Înscris: 22.03.2019
Ce zice stiinta,  

Quote

In this randomized multicenter study, the patients who received FPV had a lower mean duration of hospitalization than the CQ group. None of the patients in the FPV group needed mechanical ventilation, in contrast to the CQ group, but these results were not statistically significant. This is a potentially important observation, as decreasing the need for mechanical ventilation among COVID-19 patients is crucial, especially in developing countries and regions of the world with limited resources.

https://link.springe...705-021-04956-9

Dar hai sa vedem ce zic si altii :

Quote

Conclusions
Favipiravir induces viral clearance by 7 days and contributes to clinical improvement within 14 days. The results indicated that favipiravir has strong possibility for treating COVID-19, especially in patients with mild-to-moderate illness.

https://bmcinfectdis...879-021-06164-x

Si uite ca pana si WHO...

Quote

Favipiravir is a promising drug for COVID-19 that decreases the hospital stay and the need for mechanical ventilation.ClinicalTrials.gov Identifier NCT04351295.

https://search.bvsal...ovidwho-1046767

Un alt studiu:

Quote

Considering the approved status, evidence on the safety and key indicators of efficacy of favipiravir in COVID-19 from trials/registries in Russia, Japan, China, and Thailand, it appears to be useful in the management of COVID-19, particularly mild to moderate disease

Quote

The rapid viral clearance, higher clinical recovery rate, and availability as an oral drug with proven safety profile makes it the promising drug, repurposed to treat COVID-19.

https://www.scienced...201971220322736

Quote

It is our assumption that if the study results come favorable, Favipiravir, when used in mild or moderate cases, might prevent progression of the disease to higher severity, helps achieve viral clearance early so as to positively impact disease transmission in the community, increase the quality of life by quicker symptom recovery & decrease health burden by shortening the length of stay at the hospital. These findings can also be useful in international scenarios where the world is looking for innovative measures to curb COVID-19 infection.

https://clinicaltria...how/NCT04694612

Deci toate studiile arata ca nu e mai eficient decat o pastila cu zahar...

Asa-i ca daca nu poti explica de ce o tara care ia un anume medicament are mai putine cazuri/decese decat o tara care nu-l ia, o sa vii cu noroi de genu ca eu vreau sa promovez acel medicament pt ca il comercializez, il aduc din India poate... e destul de low..

Edited by Fluk3, 30 October 2021 - 18:50.


#258
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,267
  • Înscris: 05.06.2002
Fluke, te-ai gandit sa te faci medic si sa scrii protocoale de tratament? E pacat sa se piarda toata expertiza care ai adunat-o…

#259
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,962
  • Înscris: 20.10.2015

 Fluk3, on 30 octombrie 2021 - 14:23, said:

Daca sunt aprobate de minister inseamna ca s-au facut teste. Testele clinice cred ca se fac doar pt un medicament nou si nu pt un medicament ce se face dupa licenta.

La fel si in vest.
Si in vest exista si cadre competente nu angajate pe pile
Testele e mult mai greu sa le masluiesti in vest decat in Romania
In Romania nu exista constiinta si nici respect pentru ca eu sa cred ceea ce se face aici.
Si am exemple cu duiumul.

Fie la tine acolo, eu sunt fericit ca Romania a fost fortata in UE si acum e dresata de Bruxelles.

#260
me_iauras

me_iauras

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,381
  • Înscris: 08.01.2009

 Fluk3, on 30 octombrie 2021 - 18:49, said:


De fapt ce zice analfabetismul functional ; este acelasi test cu 96 pacienti in cadrul caruia se testa avantajul favipiravir vs cloroquina ( NU vs grup de control placebo). Am stabilit deja ca nu are relevanta statistica .

Quote

Dar hai sa vedem ce zic si altii :



https://bmcinfectdis...879-021-06164-x



"Favipiravir induces viral clearance by 7 days and contributes to clinical improvement within 14 days. The results indicated that favipiravir has strong possibility for treating COVID-19, especially in patients with mild-to-moderate illness. Additional well-designed studies, including examinations of the dose and duration of treatment, are crucial for reaching definitive conclusions."
Nimic despre imbunatatirea sanselor de a nu dezvolta forme grave ; aceleasi concluzii legate de cei cu forme usoare spre mediu .


Quote

Si uite ca pana si WHO...



https://search.bvsal...ovidwho-1046767

Acelasi studiu pe 96 pacienti . Albert Einstein: The definition of insanity is doing the same thing over and over and expecting different results.


Quote


"The major limitation of this study was that it was not randomized, double-blinded, and placebo-controlled" . "Test" facut de chinezi pe 80 pacienti .


Another prospective, randomized, controlled, open-label multicenter trial involving 240 adult patients with COVID-19 from China was conducted to evaluate favipiravir vs. umifenovir for COVID-19 (Chen et al., 2020). Around 90% patients had moderate disease and the clinical recovery rate on day 7 was significantly higher (p = 0.019) with the favipiravir group (71.4%) than umifenovir (55.8%). Favipiravir significantly shortened the latency to relief for pyrexia and cough than umifenovir. No difference between the groups was observed for rate for the auxillary oxygen therapy or noninvasive mechanical ventilation, overall respiratory failure rate, ICU admission or all-cause mortality; however, dyspnea was significantly (p = 0.017) lesser in the favipiravir group than in the umifenovir group (Chen et al., 2020).

"Conclusion
Considering the approved status, evidence on the safety and key indicators of efficacy of favipiravir in COVID-19 from trials/registries in Russia, Japan, China, and Thailand, it appears to be useful in the management of COVID-19, particularly mild to moderate disease; however, large randomized controlled trials are required to demonstrate whether this effect translates to clinical benefits like shortening the disease course, early hospital discharge, and reducing the need for oxygen requirement.
"

Quote


Este doar anuntul desfasurarii unui studiu clinic. Nu e prezentata nici o concluzie .

Quote

Deci toate studiile arata ca nu e mai eficient decat o pastila cu zahar...

Asa-i ca daca nu poti explica de ce o tara care ia un anume medicament are mai putine cazuri/decese decat o tara care nu-l ia, o sa vii cu noroi de genu ca eu vreau sa promovez acel medicament pt ca il comercializez, il aduc din India poate... e destul de low..

Eu unul aici ma opresc in discutia cu tine ca ori esti prost ori te prefaci (o faci foarte bine/convingator ce e adevarat) ; continui in prostia ta de a publica link-uri catre studii ( in multe cazuri aceleasi studii irelevante statistic) fara ca macar unul din ele (nici cele mici de zeci de pacienti ) sa sustina ca are efectul de a micsora procentul pacientilor care dezvolta forme grave ale bolii .
Singurele efecte benefice sunt cele de a reduce perioada de convalescenta a celor cu forme usoare sau medii (chestie pe care am recunoscut-o de la bun inceput ) fara a avea cine stie ce avantaj fata de alte antivirale ( de altfel obiectul studiului in multe din cauzele link-uite) care deja sunt in schemele de tratament si din ro .

Edited by me_iauras, 30 October 2021 - 22:45.


#261
BloodRa

BloodRa

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,989
  • Înscris: 22.04.2019
Certificatul verde nu e pe viață. Va trebui reînnoit după fiecare doză booster, sau dacă nu o mai faci se anulează certificatul.

#262
Fluk3

Fluk3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,630
  • Înscris: 22.03.2019

 Fane, on 30 octombrie 2021 - 20:50, said:

Fluke, te-ai gandit sa te faci medic si sa scrii protocoale de tratament? E pacat sa se piarda toata expertiza care ai adunat-o…
Oricum nu conteaza pt nimeni, mai ales daca status qwo-ul e in alta directie.

 Tsunnnami, on 30 octombrie 2021 - 21:11, said:

Fie la tine acolo, eu sunt fericit ca Romania a fost fortata in UE si acum e dresata de Bruxelles.
Pt ca nu te influenteaza cu nimic asta, nu o simti pe pielea ta... si pt ca daca ai simti-o ti-ai schimba parerea.

#263
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,267
  • Înscris: 05.06.2002

 Fluk3, on 30 octombrie 2021 - 23:57, said:


Oricum nu conteaza pt nimeni, mai ales daca status qwo-ul e in alta directie.
Dap, interese mari la mijloc… Noroc de tine ca te-ai prins cum sta treaba si nu le faci jocul…

Edited by Fane, 31 October 2021 - 00:21.


#264
Fluk3

Fluk3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,630
  • Înscris: 22.03.2019

 me_iauras, on 30 octombrie 2021 - 22:44, said:

Eu unul aici ma opresc in discutia cu tine ca ori esti prost ori te prefaci (o faci foarte bine/convingator ce e adevarat) ; continui in prostia ta de a publica link-uri catre studii ( in multe cazuri aceleasi studii irelevante statistic) fara ca macar unul din ele (nici cele mici de zeci de pacienti ) sa sustina ca are efectul de a micsora procentul pacientilor care dezvolta forme grave ale bolii .
Singurele efecte benefice sunt cele de a reduce perioada de convalescenta a celor cu forme usoare sau medii (chestie pe care am recunoscut-o de la bun inceput ) fara a avea cine stie ce avantaj fata de alte antivirale ( de altfel obiectul studiului in multe din cauzele link-uite) care deja sunt in schemele de tratament si din ro .
Ce tare... tu chiar te dai peste cap la o problema atat de simpla. Boala nu incepe in stadii grave pt unii si in stadii usoare si medii pt altii, pe urma ramane asa. Boala incepe in stadii usoare pt toti, pt unii se agraveaza pt altii ramane cu forme si simptomatologie usoara. Medicamentul asta are tocmai acel rol de a reduce infectia virala pt ca simptomele sa nu devina mai grave.

Asta ti se explica de fapt in studiile respective doar ca dint-run motiv sau altul nu pricepi.

Quote

It is our assumption that if the study results come favorable, Favipiravir, when used in mild or moderate cases, might prevent progression of the disease to higher severity, helps achieve viral clearance early so as to positively impact disease transmission in the community, increase the quality of life by quicker symptom recovery & decrease health burden by shortening the length of stay at the hospital.
Adica, daca iei medicamentul intr-o faza incipienta a bolii riscul de a face simptomatologie mai grava e mai redus.

 Fane, on 31 octombrie 2021 - 00:19, said:

Dap, interese mari la mijloc… Noroc de tine ca te-ai prins cum sta treaba si nu le faci jocul…
Sa inteleg ca Pfizer e tot "gratis" ?

Vezi cum sta treaba cu Brazilia si mai vorbim de interese.

 BloodRa, on 30 octombrie 2021 - 23:55, said:

Certificatul verde nu e pe viață. Va trebui reînnoit după fiecare doză booster, sau dacă nu o mai faci se anulează certificatul.
O sa ne bucuram ca la fiecare update de IOS...

Edited by Fluk3, 31 October 2021 - 00:24.


#265
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,962
  • Înscris: 20.10.2015

 Fluk3, on 30 octombrie 2021 - 23:57, said:

Pt ca nu te influenteaza cu nimic asta, nu o simti pe pielea ta... si pt ca daca ai simti-o ti-ai schimba parerea.

Simt doar cum prostii ma calca pe batatura.

#266
pufarin

pufarin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,598
  • Înscris: 21.02.2006
Exista un remediu simplu, nu mai intra pe forum. Posted Image

Edited by pufarin, 31 October 2021 - 03:51.


#267
Fluk3

Fluk3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,630
  • Înscris: 22.03.2019

 Tsunnnami, on 31 octombrie 2021 - 01:41, said:

Simt doar cum prostii ma calca pe batatura.
Banuiesc ca tot pe batatura te calca si virusologii sau doctorii in domeniu care au o parere contrara ideii tale... pt ca sunt tot niste prosti, )conspirationisti, antivaxeri) si aia nu-i asa ?
Referitor la comentariul ala, daca ai sta in Romania si ai vedea cum si in ce se investesc bani seriosi pe aici probabil ca te-ar calca considerabil mai mult pe batatura decat ceea ce spun unii pe un forum...

Edited by Fluk3, 31 October 2021 - 09:35.


#268
me_iauras

me_iauras

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,381
  • Înscris: 08.01.2009
@Fluk3
De curiozitate pt. cine mai incerci sa menti aparentele ; pt. oricine are mai mult de 3 sinapse e deja clar ca esti prea limitat mental incat sa intelegi ceva si cand e scris negru pe alb ("No difference between the groups was observed for rate for the auxillary oxygen therapy or noninvasive mechanical ventilation, overall respiratory failure rate, ICU admission or all-cause mortality " / "large randomized controlled trials are required to demonstrate whether this effect translates to clinical benefits like shortening the disease course, early hospital discharge, and reducing the need for oxygen requirement.") si chiar tu ai inteles asta altfel nu te-ai mai strofoca sa selectezi segmente din ce in ce mai mici si scoase din context pana intr-un final cand poate -poate iti sustin opinia ( ai uitat sa bold-uiesti partile importante "It is our assumption that if the study results come favorable, Favipiravir, when used in mild or moderate cases, might" >>> ei spera ca rezultatele vor confirma ce vor ei dar rezultatele nu au iesit Posted Image ) . De curiozitate ti ai habar de limba engleza sau folosesti G Translate pt. orice ?

Hai sa-ti explic ca la prosti ca evolutia bolii nu e asa cum crezi tu in testele astea .
Se formeaza 2 grupuri de cate 100 pacienti confirmati infectati si aflati in fazele incipiente ale infectiei ( pt. validare a testelor clinice e nevoie de cel putin un ordin de marime in sus la faza II si mai mult la faza III dar pt. a mentine exemplul simplu de inteles pt. tine am zis sa nu folosesc numere prea mari ).
Medicii curanti vor administra de-a lungul evolutiei bolii tratament ambelor grupuri ; atat tratamentul real (favipivir in cazul asta particular) cat si placebo-ul ( pastile cu zahar la modul traditional) sunt administrate din recipiente identice a.i. medicul care administreaz tratamentul sa nu poata face distinctia/ghici daca un pacoent primeste sau nu tratamentul real . Singurii care stiu asta sunt cei ce organizeaza testul clinic care au acces la codurile unice de inregistrare ale  recipientelor .
Ce au evidentiat testele enumerate ; din cele 2 grupuri de pacienti acelasi procent au ajuns in situatia de a dezvolta forme grave cu nevoie de aport oxigen, indiferent ca le-a fost administrat sau nu "pastila minune" . In acelasi timp au evidentiat ca in grupul care a primit favipiravir cei care au avut forme usoare-medii au avut totusi o evolutie mai rapida in drumul spre externare . Aceleasi teste au confirmat ca acest efect asupra celor cu forme usoare-medii este similar sau mai slab comparat cu alte antivirale cu care era comparat in acele teste ( cele mai  multe teste erau comparatii de antivirale nu comparatie cu grup control placebo ) . Este intr-adevar mai bun decat cloroquina lui Trump care este absolut inutila .

Acum o curiozitate personala ; cum e sa traiesti viata ca un idiot ? Esti tot timpul furios/frustrat ca altii/majoritatea sunt mai inteligenti ca tine sau te-ai impacat de mult cu ideea ? Intreb asta pt. ca aici punctual nu vrei sa accepti realitatea de mult evidenta pt. restul insa ar fi trist ca asta sa-ti fie starea de spirit permanenta .

Edited by me_iauras, 31 October 2021 - 09:34.


#269
Fluk3

Fluk3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,630
  • Înscris: 22.03.2019
Nu stiu cine e limitat cand e clar ca se vorbeste despre evolutia bolii si nu despre tratarea formei grave a ei... Te tot stresezi sa demonstrezi ceva ce nu poti.

Cand acei medici spun ca medicamentul trateaza cu succes formele usoare si medii si iti spun ca aceste forme nu devin mai grave tu te dai din nou peste cap si te faci ca nu intelegi ce spun prin EVOULUTIA bolii :)). Ceea ce dai tu exemplu era da, doar un test in desfasurare dar acelasi lucru il spun si cei care au facut deja testul si care au vazut acelasi rezultat, ba mai mult asta spun si medicii care au tratat prin spitale forme usoare si medii - CA ELE NU EVOLUEAZA SPRE FORME GRAVE.

O curiozitate personala, ai citit vreodata regulamentul forumului ?

#270
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,962
  • Înscris: 20.10.2015

 Fluk3, on 31 octombrie 2021 - 09:31, said:

Banuiesc ca tot pe batatura te calca si virusologii sau doctorii in domeniu care au o parere contrara ideii tale... pt ca sunt tot niste prosti, )conspirationisti, antivaxeri) si aia nu-i asa ?

Corect.

Asa cum exista ingineri prostyi exista si d-aialaltii
Am citit parerea unui doctor la inceputul pandemiei ca purtarea mastii te ucide pentru ca inspiri de fpat CO2-ul pe care-l expiri
Tu rezi ca eu sunt prost sa cred orice imi spune oricine cu o diploma?

Pentru mine sa accept o ipoteza trebuie ca:
1. Sa aiba sens
2. Sa stie sa o explice
3. Sa se confirme cu realitatea

Ti-as recomanda si tie asta, dar stiu ca prostiile se prind mai usor de tine, asa ca te las in plata Domnului

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate