Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mama Miresii (2024)

Estimare reparatie

Sterilizare UV apa

Folii heliomate faruri - merita?
 Cabina Dus mai mare cu 10cm decat...

Rezultate firma

Facultatea de Medicina - a doua f...

Fortat sa imi dau demisia
 Nivelare placa + Fisuri

Premierul Slovaciei a fost impuscat

RIP imgflip meme generator

V-ati facut sau va veti face Colo...
 Imagini generate de Inteligenta A...

Typo3 - tabel cu HTML

Amorsa inainte de adeziv

Tableta pareri
 

Loser la 23 ani

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
60 replies to this topic

#37
SCHA7

SCHA7

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 22.06.2020

 Friend310, on 14 iulie 2020 - 08:10, said:

Ai 23 de ani...Totul o sa fie bine Posted Image
iti dau un link cu un tanar de 24 de ani care s-a sinucis din cauza unei femei?
nu umbla cu fals pozitivism, nu ajuta si nici nu este recomandat, daca nu stii cum se trateaza o problema medicala precum depresia
initiatorul, ca individ, are nevoie sa fie valorizat inca din copilarie, parintii poarta sarcina asta, in felul asta cresc un om cu un psihic stabil
eu cred ca trebuie sa arunci o privire si la copilaria in familie, o sa faci asta oricum cu psihologul
este limpede ca toate sfaturile pe care le-ai primit aici nu au nicio legatura cu problema ta, tu ai nevoie sa te repari psihic si apoi o sa alegi singur ce o sa faci pentru ca o sa ai resurse psihice si vointa si chef de viata samd
bafta!

#38
error2006

error2006

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 248
  • Înscris: 24.11.2006
Ba baiatule, tu duci lipsa de femei, te simt ma, vrei sa dai la fofo, asta iti lipseste tie. Ma tu, crezi ca vine altu' sa te scoata din rahat ? Trezeste-te prietene, lasa jocurile si masturbarea, uite unde te-au adus.
Toti suntem timizi pana la un punct. Banuiesc ca in jocuri esti ditamai smardoiu', acolo poti sa fii cineva ?
Vad ca scrii corect, si te duce bibilica aia. Nu mai cauta sfaturi la noi, fi smardoi si in viata reala, si evita in "aparatu' meu reproducator" oamenii ca nu-ti plac!

PS. Limba Romana nu contine cuvinte in engleza.

Si raspunde la oamenii care ti-au scris, asa din bun simt.

Edited by error2006, 14 July 2020 - 11:29.


#39
EMPP

EMPP

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,816
  • Înscris: 12.01.2018
scriți,scriți cum spunea o profesoară că loserul încă doarme

Edited by EMPP, 14 July 2020 - 12:13.


#40
Augustus1978

Augustus1978

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 934
  • Înscris: 01.02.2019
Poveste trista.
Ce nu inteleg de ce iti lipsesc prietenii? Eu depun eforturi sa nu se imprieteneasca nimeni cu mine. Cum aratam atentie cat de mica la unul vroia sa devina prietenul meu. Si apoi incepeau sa imi solicite din timpul si banii mei, uneori la greu, cu toate ca eu nu am avut nevoie niciodata de ei. Absolut niciodata. Asa ca am zis gata cu prietenii.
Stiu ca la 23 de ani social media te face sa crezi ca daca nu ai prieteni esti looser. E zic uita de ei si fa bani. Decat sarac cu prieteni, mai bine bogat fara. Nu petrec nici macar 5 minute pe saptamana pe Facebook.
In plus vad o gresala din partea ta. Cum poti sa numesti prieteni pe aia care rad de tine. Eu le ziceam "sa va f*t, nu vreau sa va mai vad". Sau daca nu aveai curaj ii evitam complet.

#41
qew

qew

    Tren International

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,752
  • Înscris: 05.11.2010
Eu pe baiatu asta il "cunosc", am vorbit pe Omegle cand ma plictiseam in carantina in martie. Salut.

Sa inteleg ca gata, nu mai umbli dupa fata aia, thumbs up at least. La prietenii aia bulangi, parca si la astia iti spusesem sa renunti. Facusi asa?

Edited by qew, 14 July 2020 - 12:44.


#42
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,841
  • Înscris: 14.10.2017
1 nu considera fetele/femeile zeite sau ceva. toate is pe interes ca asa e legea evolutiei. alea inteligente de zic ca nu le plac smecherii, s-au prins ca nu cu muschi se construieste naveta cosmica ce le va scapa de problemele intalnite pe planeta asta, asa ca vor sa isi asigure supravietuirea pe termen mare
2 nu considera fenomenul evolutiei o mare chestie. de fapt acest fenonem e doar pentru a tine cont de muschi. uita-te la regnul animal si o sa vezi ca absolut toate se raporteaza la muschi , la conflictul intre masculi. asta nu ajuta pe termen mare. pe termen mare ajuta doar mintea. muschii se pot testa si in cazul ca 2 insi ridica niste greutati si testeaza cine poate sa ridice greutati mari , nu e neaparat nevoie de conflict. dar asa e fenomenul evolutiei , prost cu 0 neuroni
3 bully respectivi nu stiu altceva decat conflict ca nu au cap de altceva

Edited by karax, 14 July 2020 - 14:00.


#43
vj_Heaven

vj_Heaven

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,068
  • Înscris: 19.07.2005
Ce loser bre, ai 23 ani, ai un job ok, etc. Pai la varsta asta multi inca stau cu parintii, fara perspectiva, se joaca toata ziua pe calculator :D

Vorbeste cu familia, mergi la un terapeu, cauta ajutor, nu te-ai saturat sa fii blocat in starea asta nasoala, nu vrei sa fii si tu asa ca lumea din jur?

#44
laffin

laffin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,619
  • Înscris: 16.03.2007
a ajuns karax sa va dea sfaturi despre femei :lol:

mi-am luat si azi portia de internet. ne vedem maine.

#45
Tonic Water

Tonic Water

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,373
  • Înscris: 09.07.2005
De ce esti ma tu looser? ca n-ai o gagica la 23 ani?  Tu ar trebui sa fii fericit ca n-a pus una laba pe tine sa te exploateze, sa nu mai bei o bere cu baietii, sa vii direct acasa, curatenie, urla copii, sex obligatorii cand are ea chef (nu cand ai tu), te mai pricopsesti si cu o soacra si alte neamuri proaste; Baaa,  du-te la biserica si da niste acatiste de multumire.
Ca ai job de infirmier si ca jobul e dead end? Chiar asa dead este ca nu poti face ceva cursuri sa mergi mai departe? Infirmier in unele tari ca Fr este o meserie respectata acum.
Daca ai neamuri care te intreaba daca te-ai insurat nu mai vorbi cu ei, aia te aduc la depresie. Eu m-am insurat la 37 ca sa-mi traiesc tineretea.
Pentru sex cauta si tu baruri din astea unde vin femei singure, aseaza-te langa cea mai nasoala dintre ele, nu se poate sa nu pice. Acum poate sa nu mai plece de la tine, da' sunt riscuri asumate.

#46
TLGTLC

TLGTLC

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,700
  • Înscris: 27.06.2007

 paco rabanne, on 14 iulie 2020 - 07:22, said:



Poate prieteni de pahar. Prietenii ii numeri pe jumatate din degetele de la o mana, ce e peste e deja prea mult. Si mai au o calitate....sunt acolo si cand ti-e bine, si cand ti-e greu.
De pahar nu, că nu mă omoram cu băutul. Voiam să subliniez că nu mai îmi creau probleme,adică deveniseră un soi de amici; tot era ceva!

#47
zakhischneur

zakhischneur

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 180
  • Înscris: 16.08.2018
Stai sa vezi ce loser poti sa ajungi la 40 ani cand ai nevasta grasa , paroasa  si transpirata care te uraste , te injura si te bate cu facaletul.
Plus rate la banci, plus intretinere, plus masina de intretinut, plus impozite aferente de platit.  
Si doi copii prosti si razgaiati , o fata care se apuca  de alcool, droguri , fumat si clubareala..... si un baiat  semi-handicapat care sta toata ziua in casa si la 25-30 ani  pe internet,jocuri, mananca de ajunge la 150 kile si vede femei doar la filmele porno si nu socializeaza cu nimeni.
Gandeste-te cate scutece trebuie sa schimbi, cat trebuie sa mergi sa-i iei de la scoala si sa-i duci nu stiu unde, cate trebuie sa le cumperi, cate mofturi...........AAAAHHHHH
Eventual si un caine pe care trebuie sa-l scoti tu afara, iar daca nevasta'ta te uraste pentru ca sforai, ajungi sa dormi  cu cainele in bucatarie...la propriu!




Si eu am avut momente din astea depresive la varsta ta, dar cand l-am vazut pe taica'miu cat a indurat ca sa ma creasca si cate mofturi d'ale maica'mii a suportat,  m-am spalat pe fata, mi-am tras doua palme peste obraz  si mi-am revenit, si am zis: NU-MI  TREBUIE IUBITA!  

Am schimbat o gramada de joburi mai mediocre ca ale tale , urmez un masterat,  cand pot ma duc la curve (pana acum am vizitat vreo 5 -6 si femei frumoase unde mi-am facut de cap, nu stiu daca o iubita mi-ar fi oferit asemenea experiente), am libertatea de a ma distra,  de a calatori, de a raspunde doar de persoana mea, plus ca am mai multa libertate sa citesc si sa ma joc jocuri video!


Cateodata ma tot mir de ce nu sunt recunoscator.

Edited by zakhischneur, 14 July 2020 - 16:05.


#48
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,703
  • Înscris: 30.10.2003
Nu mai dati sfaturi aiurea. Depresia nu se trateaza cu prieteni, bani, babardeala.

#49
SpeedDemon

SpeedDemon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,019
  • Înscris: 18.05.2009
La treaba cu fitness-ul gresesti, nu e loc mai bun sa te faci dulap decat sala de fitness. La alte sporturi cel mult o sa iti maresti puterea sau o sa sfarsesti disporportionat antrenand doar o anumita zona, gen canotorii. De aia ii si zice bodybuilding. Da-i destul de tarziu 23 de ani, la punctul asta progresele devin minuscule, dupa 25 doar mentinere. 15-21 de ani, astia is anii de tras si dupa mentinere.
Iubita o ai cum ti-o alegi, sincer zachischneur mi se pare mai dereglat decat initiatorul.
Oricum ai dao in viata ai nevoie de cineva care sa tina la tine.
Daca te iei cu prima toapa care arata bine te condamni singur la probleme. Si musai ectomorfa, dezavantajul e ca ii scandura, avantajul e ca nu sfarsesti cu o batoza.
Doar ca esti insurat nu inseamna ca nu poti sa te duci la lucratoare sexuale.
Si care e hazul sa calatoresti de unul singur? Mie mi se pare deprimant. Eu zic ca e multa negare in ce zici.

Si chiar citeam acum, exercitiile fizice ajuta la tratarea depresiei in forme usoare. Oricum ai dao fitness-ul/box-ul creste masiv increderea de sine, destul de mult cat sa ti-o iei si peste ochi. Posted Image

Edited by SpeedDemon, 14 July 2020 - 17:24.


#50
zakhischneur

zakhischneur

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 180
  • Înscris: 16.08.2018

 SpeedDemon, on 14 iulie 2020 - 17:22, said:

La treaba cu fitness-ul gresesti, nu e loc mai bun sa te faci dulap decat sala de fitness

PE DRACU.
Merg de 10 ani la sala si iti spun din experienta mea ca numai daca consumi porcarii pui muschi pe tine.
Muschii  naturali se fac doar prin sporturi de performanta!  


 SpeedDemon, on 14 iulie 2020 - 17:22, said:


Iubita o ai cum ti-o alegi, sincer zachischneur mi se pare mai dereglat decat initiatorul.


S-o crezi tu ca ti-o alegi.  
In ziua de azi te aleg ele pe tine.

Ba sa vezi ce dereglat ajungi dupa vreo 3-4 luni de relatie.

Credeti-ma, e mai bine singur!

 Bursul, on 14 iulie 2020 - 17:11, said:

Nu mai dati sfaturi aiurea. Depresia nu se trateaza cu prieteni, bani, babardeala.
Chiar asa, cui i-a venit geniala idee ca forumurile sa aiba sectiuni de Medicina unde oricine poate sa posteze sfaturi sub anonimat?

Computer Games forum de exemplu nu avea asa ceva.
Normal, initiatorul nici n-ar trebui sa ceara ajutor pe forum, ci sa apeleze la specialisti calificati.

Cred ca pana la alegerea unei iubite si al unui job ar trebui sa stie sa-si gaseasca un terapeut bun.

Edited by zakhischneur, 14 July 2020 - 18:20.


#51
Disstrack

Disstrack

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 896
  • Înscris: 29.04.2018

 utopium, on 14 iulie 2020 - 07:59, said:

Mda, pentru cineva care zice ca are doar 10 clase, neasteptat de bine. Ceea ce deja e un lucru bun.
Putem avea certitudinea ca nu e troll?

#52
remyyy

remyyy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 365
  • Înscris: 31.08.2011

 dsarewq, on 14 iulie 2020 - 06:05, said:

Doar o femeie te scoate din starea asta

Nu mai bagati prostii in cap copiilor. Da de o dracoasa si il vezi sus, atarnand la grinda.
Mergi la curve, tinere. Un oral bine facut de o cucoana sa iti inmoaie picioarele e tot ce ai nevoie. A doua zi te trezesti in ciripit de pasarele.

#53
SpeedDemon

SpeedDemon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,019
  • Înscris: 18.05.2009

 zakhischneur, on 14 iulie 2020 - 18:21, said:

PE DRACU.
Merg de 10 ani la sala si iti spun din experienta mea ca numai daca consumi porcarii pui muschi pe tine.
Muschii  naturali se fac doar prin sporturi de performanta!  
Daca esti ectomorf cum zice Iohannis, ghinion.
Daca esti mezomorf sau endomorf, pui masa fara probleme mai ales sub 20 de ani.
Conteaza si modul de antrenament, alimentatia, multi fac supraantrenament fara sa isi dea seama.
Conteaza si cat de consecvent esti. Tre sa schimbi exercitiile cand te plafonezi, sunt o groaza de aspecte.

Poate is eu norocos sa fi gasit fete sanatoase la cap si frumoase. Nu mai speria pe altii cu esecurile tale sentimentale.
Stii cum e 50% se termina in divort, 50% traiesc fericiti pana la batranete.

Edited by SpeedDemon, 14 July 2020 - 20:44.


#54
denky

denky

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,360
  • Înscris: 09.03.2009

 addumi, on 14 iulie 2020 - 08:01, said:

Tocmai ce ziceam. Nu mai aveti loc in gura de "livestreamer de pe twitch, self-made milionaire,", stati cu gaurile gurilor cascate la d'astia si subtiati sticla ecranlor mobile dand cu degetul pe ele in sus.
Ceva de munca concret si greu se gaseste intotdeauna incat sa-ti piara tot cheful de cai verzi pe pereti.
Pe scurt, mars la munca in pas vioi!

Iti apreciez abnegatia anti-... era sa zic gadget, dar m-ai inhibat si mi-e frica sa nu o iau pe coaja! In rest, nu stiu daca abordarea sportiva a problemei ajuta, adica astea cu “mars la munca”.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate