Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Sunt dependent de iute
Last Updated: Mar 28 2024 00:13, Started by
Puferiu_
, Jun 11 2019 19:21
·
28
#217
Posted 16 September 2022 - 22:03
DANANDREI2001, on 15 septembrie 2022 - 18:33, said:
Au iesit foarte buni halapenisii mei murati. La o farfurie de ciorba unul tocat marunt si 2 linguri de otet ardeiat....beton. Edited by Puferiu_, 16 September 2022 - 22:04. |
#218
Posted 16 September 2022 - 23:02
#219
Posted 05 November 2022 - 11:10
Este un fast food chinezesc pe la Romana, ii zice Mei Wei. Dupa mancarea facuta de maica-mea, aici am mancat cea mai buna mancare posibila. De obicei imi iau pui in sos picant, taietei cu pui si coltunasi. Am incercat si pui caramelizat, dar e prea dulce.
Zilele trecute am luat un borcan cu sos picant facut de ei. Avea in jur de 400 de mililitri, 10 lei. E, de fapt, un ulei cu aroma specifica (pe care il pun si in mancarurile facute de ei) si, la fund, ardei iute maruntit. Ieri am pus putin ulei in salata de rosii si puteam sa jur ca ma aflu la Mei Wei. Era semiute, dar avea aroma aia specifica, delicioasa. E bun si pentru cei care nu mananca foarte iute. Va recomand sosul si localul. |
#220
Posted 09 December 2022 - 15:47
Niste supe. Unele sunt iuti, altele, nu.
Attached Files |
#221
Posted 09 December 2022 - 16:34
Ca iuteala, cum ti se pare sosul picant de piri-piri Sole&Mar de la Lidl?
https://app.abillion...i-piri-10255812 |
#222
Posted 09 December 2022 - 17:04
E ieftin si bun, daca treci peste aroma (specifica) de sosete imputite.
|
#223
Posted 30 December 2022 - 16:59
Povestea Fructelor Pamantului. Mi-a venit apa-n gura cand am vazut pozele.
|
#224
Posted 30 December 2022 - 20:30
Am căutat articolul ăsta pe blog, nu l-am găsit, mi se pare ontopic. Cu video și toate cele.
Am mâncat cea mai picantă pizza din București, cu ardei Carolina Reaper și Trinidad Scorpion - nwradu blog https://www.nwradu.r...esti-paine-vin/ |
#225
Posted 23 January 2023 - 18:06
Puferiu_, on 05 noiembrie 2022 - 11:10, said:
Este un fast food chinezesc pe la Romana, ii zice Mei Wei. Dupa mancarea facuta de maica-mea, aici am mancat cea mai buna mancare posibila. De obicei imi iau pui in sos picant, taietei cu pui si coltunasi. Am incercat si pui caramelizat, dar e prea dulce. Zilele trecute am luat un borcan cu sos picant facut de ei. Avea in jur de 400 de mililitri, 10 lei. E, de fapt, un ulei cu aroma specifica (pe care il pun si in mancarurile facute de ei) si, la fund, ardei iute maruntit. Ieri am pus putin ulei in salata de rosii si puteam sa jur ca ma aflu la Mei Wei. Era semiute, dar avea aroma aia specifica, delicioasa. E bun si pentru cei care nu mananca foarte iute. Va recomand sosul si localul. Vand in mod obisnuit sosul pe care l-ai luat tu de la ei sau au facut o exceptie si ti-au dat un borcan? |
#226
Posted 23 January 2023 - 18:16
In mod obisnuit. Ba chiar au unul in vitrina, fara pret. Desi arata mai apetisant fata de cel cumparat de mine. E mult spus sos, e mai degraba ulei (de susan, cred) cu mirodenii si ardei iute maruntit. E nemaipomenit in salata.
|
|
#227
Posted 23 January 2023 - 19:42
Puferiu_, on 23 ianuarie 2023 - 18:16, said:
In mod obisnuit. Ba chiar au unul in vitrina, fara pret. Desi arata mai apetisant fata de cel cumparat de mine. E mult spus sos, e mai degraba ulei (de susan, cred) cu mirodenii si ardei iute maruntit. E nemaipomenit in salata. Eu caut un sos pt a face vita cu legume si nu stiu ce ar fi mai potrivit. La chinezescul din zona mea, au un preparat bun si nu pare foarte complicat de gatit. Contine fasiute de carne de vita, bucatele de ardei si ceapa taiata in bucati mai maricele. Toate trase intr-un wok in care este si un sos sau o mixtura de sosuri. Posibil sa fie doar ulei cu sos de soia dar nu stiu sigur. Crezi ca s-ar potrivi la asa ceva? Ei cum il folosesc? Cam asa ar arata preparatul Attached FilesEdited by mrsme21, 23 January 2023 - 19:45. |
#229
Posted 23 January 2023 - 21:15
am facut eu o combinatie destul de reusita: vreo jumatate de kg de ardei capia copt, dat pe blender cu fulgi de peperoncino (niste fulgi de ardei care italienii ii dadeau ca si codiment la masline in piata, dar destul de iuti), apoi adaugat zahar ceva gen 1/1 volumetric, putin otet si sare si iarasi dat pe blender pana s-a topit zaharul. a rezultat un sos dulce dar la care se simte binisor aroma de ardei copt. sunt chiar multumit de el, l-am nimerit cam iute, dar nu-i problema, tine mai mult.
|
#230
Posted 24 January 2023 - 17:02
Asta e sosul. Au bagat si supa de pui sau vita, dar aia precis nu e picanta. Plus ca nu aveau azi.
Attached Files |
#231
Posted 24 January 2023 - 17:14
E bine ca esti dependent de iute. Bine ca nu esti dependent de tigari
|
|
#234
Posted 24 January 2023 - 17:48
De-abia am luat-o. Dar ti-am zis mai sus ca am mancat ca aia, la cutie.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users