Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Sunt dependent de iute
Last Updated: Mar 28 2024 00:13, Started by
Puferiu_
, Jun 11 2019 19:21
·
28
#199
Posted 02 June 2022 - 05:34
Așa e rețeta: cu foarte multa sare. E pentru conservare. In principiu e o chestie buna că nu mai are chimicale. Practic, dacă nu ai grija poți strica o mâncare. Noi am făcut acasă, că ne mai rămăseseră niște ardei. Ne-a ținut un borcan mai bine de juma de an, că puneam cu lingurița.
|
#200
Posted 01 July 2022 - 11:20
Am dat peste niste poze mai vechi. Vor urma si altele.
Attached Files |
#201
Posted 25 July 2022 - 14:55
Am facut un sos stil Tabasco in sfirsit cum ar trebui sa fie. Soiul de ardei conteaza mai putin,descriu doar procedura
- curatat ardeii de seminte si cozi,ceea ce datile trecute nu am facut si am pierdut timp cu filtratul,cit si o anumita cantitate de sos -tocat marunt la robot si adaugat 10 g sare la 100g de ardei.data viit incerc sa i toc direct la blender -pus la fermentat in mediul fara aer,in borcan cu balbuteur si balbuteur ul pus intro sticla cu apa.balbutorul se mestereste si acasa dintrun furtun,stut si piulita. -lasat la fermentat 6 saptamini,pot fi lasati si mai mult -dupa fermentare amestecat cu otet din comert de 9 grade in proportion 1:1 -lasat asa 1 saptamina,daca aveti agitator puteti folosi dar eu nu i vad obligativitatea. -dupa o saptamina dat prin blender si intradevar ca n am insistat si au mai ramas mici bucatele netocate -bagat in sticle Gusty aroma si culture minutate(o sa pun si poze(. Intradevar dupa un timp se separa ardeiul de otet. Nu vad o pb,ca nu este pt comert.se agita inainte de consum si aia e. P.s cu ocazia asta am amestecat approx 50 ml de Tabasco Scorpion cu 100 de Chipotle. Scorpionul e tare, poate prea tare. Il support dar parca nu are gust aroma savoare,doar iuteala. Asa ca am sosuri..... Plus ardei iuti fermentati in apa cu sare+apa in care au fermentat care acrisoara-iute-sarata. Tabasco Rica e sos made in Costa Rica,l am papat demult Va urz succes si spor daca va apucati de yreaba si pofta buna Attached Files |
#202
Posted 05 August 2022 - 08:54
MKdens24kw, on 20 aprilie 2022 - 13:46, said:
@Puferiu Tu nu esti dependent de iute, tu esti doar obsedat )) Reusisem si eu sa recuperez cu penseta 3 seminte de Carolina . Le-am pus in ghiveci dar n-au iesit " Un trandafir creste la firida mea...." Pana la urma a iesit ,mai tarziu dar.....o sa avem o vara fierbinte. Attached Files |
#203
Posted 05 August 2022 - 23:03
deabia aștept și eu.. habanero am băgat.. aștept ceva mai potent..
Attached FilesEdited by Sky_Way, 05 August 2022 - 23:03. |
#204
Posted 06 August 2022 - 10:05
Niste halapenos pentru zile reci de iarna
M-a usturat mana stanga 2 zile. Attached FilesEdited by DANANDREI2001, 06 August 2022 - 10:06. |
#205
Posted 14 August 2022 - 19:45
Ajutati-ma cu o parere despre ce soi ar fi vorba.
Mie imi aduce mai repede a Trinidad Scorpion “Butch T” Chiar de nu-i Carolina...efectiv doare, nu ustura. https://www.slabsaug...mai-iuti-ardei/ Attached FilesEdited by MKdens24kw, 14 August 2022 - 19:45. |
#206
Posted 16 August 2022 - 09:21
O informatie de maxima importanta: la Metro gasiti chilli intreg de departe cu pretul cel mai mic. Pacat ca nu se gasesc si alte soiuri. De iute, e iute, fara aroma. Maine pun poze.
|
#208
Posted 04 September 2022 - 16:05
Cică ar avea 2 400 000 pe scala iuțelii, o să urmeze omologarea oficială.
Attached Files |
|
#209
Posted 04 September 2022 - 16:10
Da, am vazut si eu stirea. Pana nu e omologat, imi vine greu sa cred. O fi iute, nu zic nu. Dar nu cred ca e cel mai iute.
Edited by Puferiu_, 04 September 2022 - 16:10. |
#210
Posted 04 September 2022 - 19:27
2.400.000 SHU nu e cel mai iute din lume.
Ar fi al 3-lea dupa Pepper X si Rasuflarea dragonului. Edited by MKdens24kw, 04 September 2022 - 19:27. |
#211
Posted 04 September 2022 - 22:21
@MK, nu vrei să citești și altfel decît pe diagonală 🙆😂
|
#212
Posted 05 September 2022 - 15:59
@criss
mi-ai dat fazan la faza asta ) recunosc ca am avut o zi ...incarcata la job... te asigur de respectul meu sincer |
#213
Posted 14 September 2022 - 09:52
Cand fac salata, pun ardei iute in loc de ardei gras. Il tai grosier si ii scot samburii (am gastrita). De obicei luam verde, romanesc. Nefiind prea iute, ieri m-am hotarat sa iau cat mai iute posibil, chiar daca e mai scump. Asa ca m-am dus la Carrefour si am gasit Habanero. 80 de grame, 12 lei. Mi s-a parut cam putin si cam scump. Asa ca m-am reorientat catre ardei mix (habanereo, chilli, jalapeno etc.): 100 de grame, 6 lei. Azi am mancat salata si va zic ca ardeii sunt iuti, pe gustul meu. Vi-i recomand.
|
|
#214
Posted 15 September 2022 - 18:33
Au iesit foarte buni halapenisii mei murati.
La o farfurie de ciorba unul tocat marunt si 2 linguri de otet ardeiat....beton. |
#215
Posted 16 September 2022 - 01:07
Paste iuți.
Cum altfel dacă nu cu ardei iute proaspăt, nu este de ajuns, se pune și piper mixt, dacă tot nu este de ajuns, se adaugă sos concentrat de ardei iute 😋 Attached Files |
#216
Posted 16 September 2022 - 07:58
Bishop's crown, habanero si jalapeno, o parte la fermentat si o parte direct la sos
Attached Files |
Anunturi
▶ 2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users