Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Sunt dependent de iute
Last Updated: Mar 28 2024 00:13, Started by
Puferiu_
, Jun 11 2019 19:21
·
28
#127
Posted 01 December 2020 - 18:39
Asa tare m am entuziasmat ca nici n am vazut. Dar este f iute si asa. Data viit o sa iau Tabasco Scorpion.
|
#128
Posted 01 December 2020 - 18:47
Poti sa incerci si aici cand mai vrei sa cumperi ceva iute:
https://chillichump.com/shop/ E un tip din Anglia care face sosuri din ardei pe care ii creste la el in gradina, fara extracte. Are si unul cu carolina reaper + trinidad moruga scorpion, daca vrei super hot. Eu il urmaresc pe youtube unde are canalul cu acelasi nume si am invatat multe chestii de la el referitor la sosuri si nu numai. Nu-i fac reclama si nu am cumparat de la el, dar din ce am putut sa vad de vreo 4 ani de cand il urmaresc face sosuri foarte bune! |
#129
Posted 01 December 2020 - 19:21
m-am uitat, foarte profi tipul.
la min 8.22, doborat de iuteala am fost curioasa sa vad cum e cu fermentarea micutilor |
#130
Posted 01 December 2020 - 19:46
Cu fermentarea e simplu, in schimb rezultatul este destul de spectaculos, in sensul ca toate aromele se amplifica.
Totodata, altceva mai rapid decat fermentarea este coacerea ardeilor in cuptor inainte de a-i baga in blender. Am facut in paralel 2 retete, una cu ardei fermentati si apoi copti in cuptor si alta cu ardei proaspeti copti. Pot spune ca pt mine ambele variante coapte in cuptor sunt mai gustoase decat cele doar fermentate |
#133
Posted 16 July 2021 - 21:23
icrobert, on 01 decembrie 2020 - 19:46, said:
Cu fermentarea e simplu, in schimb rezultatul este destul de spectaculos, in sensul ca toate aromele se amplifica. Totodata, altceva mai rapid decat fermentarea este coacerea ardeilor in cuptor inainte de a-i baga in blender. Am facut in paralel 2 retete, una cu ardei fermentati si apoi copti in cuptor si alta cu ardei proaspeti copti. Pot spune ca pt mine ambele variante coapte in cuptor sunt mai gustoase decat cele doar fermentate Cum îi fermetezi? Si la ce temperatura ii dai la cuptor? Mersi |
#134
Posted 17 July 2021 - 16:26
Eu ma delectez zilele astea cu bunatatile astea doua
Attached Files |
#137
Posted 19 July 2021 - 08:20
Machmaldus, on 16 iulie 2021 - 21:23, said:
Cum îi fermetezi? Si la ce temperatura ii dai la cuptor? Mersi [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/iQqyA5zbps0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Singura diferenta este ca nu am capac la borcan ca in video, ci pun o folie/punga pe care o prind cu un elastic pentru bani In cuptor preincalzit la 250 grade intre 5 si 10 minute maxim. Daca ii lasi mai mult incep sa se usuce. |
#138
Posted 19 July 2021 - 10:16
icrobert, on 19 iulie 2021 - 08:20, said: Ii fermentez cam 3 saptamani in saramura, ca in acest video: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/iQqyA5zbps0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Singura diferenta este ca nu am capac la borcan ca in video, ci pun o folie/punga pe care o prind cu un elastic pentru bani In cuptor preincalzit la 250 grade intre 5 si 10 minute maxim. Daca ii lasi mai mult incep sa se usuce. Super. Mersi. Chiar am 3 soiuri pe balcon, dar cam trist anul ăsta că a plouat mult. Madam Janet abia are frunze, sa vedem daca iese ceva. Acum 7 ani am avut 2 plante de madam janet și am făcut peste 1 kg de chili, si asta pe balcon. Dar de atunci nu se mai prinde. Păcat, căci au o aromă făină. Aia royal black cresc bine chiar pe balcon |
#139
Posted 26 July 2021 - 04:54
Poate pui poze. Nu de alta, dar ma impulsionezi sa pun si eu cu ce mi-a crescut.
|
#140
Posted 01 September 2021 - 07:33
Am mancat o supa iute. Si a fost atat de iute incat nici nu mai simteam aroma. Sunt provocari cu supa asta pe aplicatia aia tictac. Si daca eu zic ca e iute, apai e iute.
Attached Files |
#141
Posted 01 September 2021 - 12:47
Am avut cea simpla, 1x spicy si tot m-ia pus capac. E foarte buna de altfel, dar eu n-am reusit sa mananc decat vreo 1/3 din portie. Pt tine ar putea fi ok. Ti-o recomand.
P.S. tictac e de fapt tiktok. |
|
#142
Posted 06 October 2021 - 18:08
[ https://kj1bcdn.b-cdn.net/media/47938/carolina-pepper-source-wyoming-public-radio.jpg?format=webp&width=1080&upscale=false - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
The Dragon's Breath sunt cei mai de top ardei iuti. |
#143
Posted 17 November 2021 - 16:12
Tabasco Habanero are un gust fructat, de citrice, aduce o prospetime aparte. Tabasco Scorpion e Scorpion, tare rau de tot 50 000 Scovile.
Si uite asa ma miram eu de ce nu iese à sosul meu artisanal asemanator cu Tabasco original à, pai daca il faceam din ardei habanero, arômele sunt f diferite. Cind termin toata menajeria (mai tre sa soseasca un Tabasco Garlic) fac o pasta gen Éros Pista de casa si mai incerc ceva in genul sos Tabasco, din Habanero amestecat cu ce oi mai gasi, ceva rosu oricum. In reteta originala de Tabasco ardei se toaca cu tot cu simburi si codite, asa am sa fac si eu. Attached Files |
#144
Posted 17 November 2021 - 17:12
O sa fac dupa reteta asta, ca nu mi place préparea termica si in plus se apropie de original.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/XpgkHYl7SbI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users