Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Amortizor sertare bucatarie

Codrea Pallady

Blocurile goale! Orase in car...

Motorul pe benzina 1.0 SCe65
 Mostenire In 1986

Lentile sferica pentru astigmatism

Problema inlocuire usa spate A6 C...

Ce gen de muzica este?
 Drepturile copiilor, in numele &#...

Mocheta peste parchet cu incalzir...

La multi ani mie!

Senzor filtru particule GOLF 7
 La multi ani @radu103!

La multi ani @Nenea Zap!

La multi ani @beavis03!

BlackView Oscal Pad 13, probleme ...
 

Mergeti la untold?

* * - - - 3 votes
  • Please log in to reply
92 replies to this topic

#73
cipri2bau

cipri2bau

    Dezactivatos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,111
  • Înscris: 30.11.2017
Eu numai când văd casele ălea şi ce gherete de blocuri au construit îmi dau seama că şi Cluj e tot în rromânia şi nicidecum altundeva, doar că au o mândrie aiurea sau un fanatism promovat puternic pe internet care a prins la unii. Mă duce cu gândul la România aia fanariotă sau medievală cu boieri şi sclavi, pieţe, bâlciuri şi multă înapoiere faţă de ţările mai puternice.
Nu e în afara oraşului din cauza spiritului de ciurdă şi de bâlci şi asta e singurul motiv.

Oricum atenţie şi la https://www.stiridec...anda-politistii

#74
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,833
  • Înscris: 10.12.2006
Toata Romania e in rahat, difera doar pana la ce nivel. Mi-a amintit de bancul asta:

Prinţişorul, ajuns în iad, îşi caută tatăl de la un cazan la altul. Tot căutînd, dă mai întîi peste Marx, scufundat în smoală pînă la brîu. Mai departe, Lenin, scufundat pînă la subţiori. Apoi Stalin, scufundat pînă la bărbie, ascultă radioul „Vorbeşte Moscova”. Într-o margine, în sfîrşit, Ceauşescu scufundat în smoală pînă la gleznă. Tocmai ţine o cuvîntare despre sistemul diabolic de organizare a represiunilor. Nicuşor, uşurat că papa e şi aici la înălţime, îl întreabă pe Scaraoţchi cum de i-a dat o pedeapsă aşa de uşoară. – Smoala i a ajuns numai pînă la gleznă, căci stă pe umerii savantei sale soţii.

#75
benis

benis

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,150
  • Înscris: 04.02.2011
Eu am fost la sensation și la Praga și în Dubai, preț decent, hotel decent, transport decent, hale speciale de evenimente cât să nu deranjeze pe nimeni.
Din ce citesc aici, la Cluuuuj e tot mai nasol de când am fost eu în ultima vreme. Un oraș supraevaluat la ce poate oferi. Pe bună dreptate, noi românii nu ne mai putem bucura de țara noastră, trebuie să-i trecem granițele ca să vedem că se poate și mai bine și mai ieftin.
La Cluuuuj nici nu știu ce s-ar putea face pentru a mai crește, orașul trebuie extins și legat cu autostradă și transport ferat rapid (metrou sau tren). Calitatea vieții are de suferit, la un moment dat atrage doar un anume tip de personaje, care pot înghiți orice rahat.

Edited by benis, 12 April 2019 - 17:18.


#76
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Festivalul Untold a crescut de la an la an. DIncolo de festival in sine (Romania si ) Clujul in special a beneficiat de turism si ceva bani la bugetul local. In afara de mici neplaceri pentru cei din zona + aglomeratia din acele zile, nu exista decat premise pentru multe editii viitoare de acum inainte.

Edited by MembruAnonim, 12 April 2019 - 17:55.


#77
Baxon

Baxon

    Dachshund

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,720
  • Înscris: 01.03.2017
Clujul a dus-o bine dintotdeauna bazat pe forte proprii . Aglomeratia e specifica si de faptul ca suntem in timpul functionarii facultatilor nu ca se face rahatul asta de untold .

#78
cipri2bau

cipri2bau

    Dezactivatos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,111
  • Înscris: 30.11.2017
Si untold e lafel ca orice e facut românesc ptr români, adică scump şi de calitate indoielnică. Asemeni preturilor umflate maxim la ce fac firmele private mai ales cu statul. Câtă vreme nu sunt critici destule nu e nici o şansă de imbunătăţire. În alte orase fac mai ok fără să fie atâta deranj şi promovare. Doar şi deranjul promovează. Şi important e să aduci fanii unui gen muzical şi să-i satisfaci nu să aduci doar gloata de bani gata.
Cred că e traumatizant ptr cei care nu au treabă cu evenimentul sau muzica şi locuiesc acolo. Se spunea si aici că unii nu pot dormi noaptea. Să spună că pleacă din oraş pe perioada evenimentului este absurd. Prin chestii de genul ajunge şi ura între generaţii să capete proporţii tot mai mari. Cred că dacă se interesează ceva mai mult ar putea aduce primăria aia de acolo de hoţi la un proces inclusiv cedo şi să primească nişte despăgubiri frumoase şi să obţină cel puţin mutarea locului de desfăşurare în zone mai depărtate de cele locuite.

#79
adrian_r5

adrian_r5

    23:58

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,713
  • Înscris: 23.04.2007

 Flat, on 12 aprilie 2019 - 08:00, said:

iti dai seama.. CIRCULATIA! e atat de importanta deplasarea fundului in masina a localnicului
sa le zica cineva alora de la Monte Carlo, ca GP-ul de Formula 1 cand inchid strazile sa se dea nebunii aia, nu e frumos. pai cum paralizeaza ei CIRCULATIA?
Anchetă, după ce un copil român a murit sub ochii mamei sale, în mașină, la Roma

... o patrulă de poliţie a interceptat o ambulanță aflată foarte aproape, dar care din cauza aglomeraţiei, a ajuns la faţa locului în 6 minute. Copilul nu a mai putut fi salvat
Traficul din Roma este blocat de câteva zile din cauza unui circuit de Fomula E

#80
exydos

exydos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,992
  • Înscris: 28.07.2014
Nu, dar poate ma duc la El Carrusel pentru Diplo, Young Thug si Rae Sremmurd.

#81
spider8

spider8

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 834
  • Înscris: 14.01.2006
Ca sa incep cu răspunsul la întrebarea din titlu - Da, merg la Untold.
De ce merg ? Pentru că am un copil adolescent căruia i-ar place foarte mult la spectacol, noi locuim la o distanță foarte mare de Cluj iar prietenii lui este puțin probabil ca în următorii 2 - 3 ani să meargă. Pe de altă parte am fost în ultimii ani la diverse concerte și cred că va fi interesant, astfel că am decis să mergem cu toată familia la Untold.

Chiar dacă am ales să merg nu pot să nu remarc cât de supraevaluat este spectacolul în România.
Ca si costuri, realist vorbind, bilete+transport+mâncare+mici mărunțișuri (taxi, un tricou/șapcă cu sigla festivalului pentru copil etc)+cazare decentă pentru trei persoane costă undeva la 7500 - 9000 lei, depinde care vor fi și preturile la mâncare/taxi la fata locului, deci un 2500 - 3000 lei de persoană.
Trebuie să recunoaștem că suma este foarte mare, pentru ceea ce este, în esență, o discotecă în aer liber. Adică dacă ne uităm la cei anunțați pentru spectacol până acum, marile vedete sunt Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Timmy Trumpet doar că aceștia nu cântă live, nu compun melodii live, nu fac nimic live, doar pun muzică de la laptop sau altceva similar, dau din măini și mai învârt butoane iar lumea este în extaz.
La fel de bine ar putea să stea acasă și doar să trimită un stick cu melodiile pe care vor să le pună.

Alt lucru care mi se pare deranjant este că artiștii mai importanți sunt puși de pe la 2 - 3 noaptea încolo - de ex. anul trecut Steve Aoki a fost de la 4.30 noaptea deci chiar dacă aleg să merg acolo ca să îl vâd și eu pe Martin Garrix de exemplu, trebuie să stau până pe la vreo 4 - 5 dimineața, ceea ce mi se pare extrem de obositor.(prespunând că începe de pe la vreo 2 noaptea) - așa că mai mult de o noapte nu voi putea sta.
M-am uitat pe Youtube la Tomorowland de ex. și am văzut că și ziua erau artiști cunoscuți și toată zona respectivă era plină de oameni, deci se pot face festivaluri și ziua, aducând artiști importanți până pe la 12.00 - 01.00 noaptea iar după aceea pot fi artiști mai puțin cunoscuți pentru cei care vor să stea până dimineața  

Am fost și la alte concerte în România, cum ar fi la Smiley, Delia, Carla s Dreams (practic cei mai cunoscuți artiști din România alături de Andra). Biletul la concert în zone de unde să vezi foarte bine costa 120 - 150 lei, iar totul (bilete+drum+cazare decentă+mâncare costa circa 1200 lei pentru trei persoane, deci 400 lei/persoană), iar concertele erau organizate foarte bine.
Diferența până la 2500 - 3000 lei persoană este foarte mare, chiar dacă Untold durează 4 zile, pentru că în fapt eu nu aș fi mers toate cele 4 zile, doar că nu am avut de ales - cazarea se putea rezerva doar pentru toate zilele, iar până în ultima săptămâna înaintea festivalului (adică finalul lui iulie) nu se știe programul, deci nu știu când vor veni cei pe care aș vrea să îi văd.

De asta zic, din pc meu de vedere Untold este un festival extrem de scump dedicat celor între 14 - 25 ani (maxim) ,
-cu destui bani deoarece este ceva să dai aproape un salariu mediu net pe economie (care este circa 3300 lei) pentru un festival de 4 zile;
-care fie abia au început să muncească fie nu muncesc, deoarece cei care muncesc apreciază altfel valoarea banilor, sunt obosiți, deci nu mai doresc atât de mult să piardă 4 nopți la rând
În mod evident această categorie este extrem de numeroasă în România, dacă avem în vedere succesul Untold și Neversea.

Edited by spider8, 12 May 2019 - 12:50.


#82
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,002
  • Înscris: 16.07.2015
Mai degrabă pui bani deoparte și călătorești, la o adică. E frumos și Untold-ul ca festival, însă nu se compara cu alte chestii și e prea zgomotos pentru mine. Mai degrabă m-aș duce la Afterhills la Iași, că tot locuiesc aici.

Edited by Vlad_22, 12 May 2019 - 13:30.


#83
Aldulescu

Aldulescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,795
  • Înscris: 04.01.2018

 spider8, on 12 mai 2019 - 12:44, said:

Ca sa incep cu răspunsul la întrebarea din titlu - Da, merg la Untold.
De ce merg ? Pentru că am un copil adolescent căruia i-ar place foarte mult la spectacol, noi locuim la o distanță foarte mare de Cluj iar prietenii lui este puțin probabil ca în următorii 2 - 3 ani să meargă. Pe de altă parte am fost în ultimii ani la diverse concerte și cred că va fi interesant, astfel că am decis să mergem cu toată familia la Untold.
Pai cum, te duci acolo langa baiat in loc sa il lasi singur sa se distreze, nimic nu e mai groaznic pentru un adolescent decat sa aiba parintii pe cap, si sa ii supravegheze fiecare miscare.

#84
spider8

spider8

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 834
  • Înscris: 14.01.2006

 Aldulescu, on 13 mai 2019 - 09:41, said:

Pai cum, te duci acolo langa baiat in loc sa il lasi singur sa se distreze, nimic nu e mai groaznic pentru un adolescent decat sa aiba parintii pe cap, si sa ii supravegheze fiecare miscare.

Tu la 14 - 15 ani te poti duce singur (deci singur, nu cu alți colegi/prieteni/rude) într-un oraș complet străin la câteva sute de km distanță pentru a sta la un festival care are 4 zile și durează până pe la 7 dimineața în fiecare zi ????
Este vreun părinte care și-ar lăsa copilul singur în aceste condiții ????
Si în ce anume ar consta distracția, s-ar băga în seamă pe lângă alte grupuri poate îi acordă și lui cineva atenție ???

Deci alternativele erau să nu meargă deloc sau să mergem în aceste condiții și a ales să mergem.

#85
carturarulobosit

carturarulobosit

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,404
  • Înscris: 07.05.2018

 spider8, on 13 mai 2019 - 17:34, said:


Tu la 14 - 15 ani te poti duce singur (deci singur, nu cu alți colegi/prieteni/rude) într-un oraș complet străin la câteva sute de km distanță pentru a sta la un festival care are 4 zile și durează până pe la 7 dimineața în fiecare zi ????
Este vreun părinte care și-ar lăsa copilul singur în aceste condiții ????
Si în ce anume ar consta distracția, s-ar băga în seamă pe lângă alte grupuri poate îi acordă și lui cineva atenție ???

Deci alternativele erau să nu meargă deloc sau să mergem în aceste condiții și a ales să mergem.
Putin off topic.Aveam 16 ani cand mergeam singur la mare.
Bine, munceam vara si eram pe banii mei.Dar ideea ramane.Mergeam singur si nu avea nimeni vreo problema cu mine.

#86
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,701
  • Înscris: 15.06.2007
Merg la untold de fiecare data cand bag cardu in bancomat. Sunt satul de el.

#87
c4n1b4lul

c4n1b4lul

    Expert în procrastinare

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,310
  • Înscris: 30.08.2010
Nu am fost deloc, și nici nu aș merge.

În schimb, aș merge în noiembrie la We Love Retro.

#88
beavis03

beavis03

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,614
  • Înscris: 10.04.2009
[ https://images2.imgbox.com/67/a8/na9VR8Ni_o.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

http://sieudonez.ro/...ld-si-neversea/

#89
r-bruce

r-bruce

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,514
  • Înscris: 06.11.2005
ca sa raspund la intrebarea din titlu: ce dracu' sa caut eu acolo? eu sunut rocker. vin numai frecatori de discuri.

#90
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
Atunci te duci la Rockstadt?
Tot aia.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate