Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lentile sferica pentru astigmatism

Problema inlocuire usa spate A6 C...

Ce gen de muzica este?

drepturile copiilor in numele ...
 Mocheta peste parchet cu incalzir...

La multi ani mie!

Senzor filtru particule GOLF 7

La multi ani @radu103!
 La multi ani @Nenea Zap!

La multi ani @beavis03!

BlackView Oscal Pad 13, probleme ...

Baterie auto AGM 70AH vs normala ...
 Depanero nu vrea sa imi dea Negat...

Extras carte funciara

Carucior pliabil pentru cumparatu...

In ce supermarket gasesc carne de...
 

Gran Via Aviatiei Apartments aviatiei-apartments.ro

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
30 replies to this topic

#19
carlatr

carlatr

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 11.06.2020

 daciand, on 21 aprilie 2019 - 11:59, said:

Eu am semnat pre-contractul pentru un apartament de 2 camere în acest complex, în blocul C.

Mai există viitori vecini pe aici? Posted Image
Buna ziua! Doresc sa achizitionez un apartament in acest complex, in blocul C, langa linia de tren. Imi puteti spune cat de puternic este zgomotul atunci cand trece trenul? Multumesc.

#20
Graphixes

Graphixes

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 22.03.2014
Am fost sa vizitez complexul si zona. Pentru cei care au cumparat si au vedere spre curtea interioara, ghenele acelea de gunoi nu emana un miros neplacut? Mi se pare maxim de prost gust in interiorul complexului sa pui ghenele de gunoi la vedere si imediat langa un parculet cu tobogan pentru copii, improvizat pe beton.
Mi-a placut zona in schimb, linistita si cu acces imediat la bulevard (cu un mic slalom printre stradute).
Daca cumperi spre strada buciumat, imediat langa bloc e o curte de unde vei auzi si mirosi gratarele, spre interior mirosi ghenele de gunoi, spre calea ferata, trece trenul, se aude? Iar ultima optiune spre Lidl care pare cea mai ok alegere dar si cea mai "aglomerata". Evident erau deja multe multe masini parcate in jurul complexului.

Edited by Graphixes, 02 August 2020 - 20:29.


#21
inv_nub23

inv_nub23

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 106
  • Înscris: 23.08.2019
Am trecut in seara asta sa vad complexul, pe partea cu clădirea Lidl e cel mai luminat, sunt niste lumini puternice de la intrarea in parcarea subterană a clădirii Lidl.
Și pe mine mă interesează cum se aude trenul pe partea cu calea ferată.
Parterul e interesant cu terasa mare, dar pare să fie puțin sub nivelul strazii (se vede perfect in interior daca nu sunt trase obloanele). Nu este risc de inundație (parchtul din casă este sub nivelul terasei)? Cineva revinde apartamentul https://www.imobilia...=header-detalii Vezi dacă îți place.

#22
Graphixes

Graphixes

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 22.03.2014
As face ilegal un astfel de parter. Parter pt. mine inseamna ca fereastra sa inceapa la 2m de sol. Pana si la o casa nu as accepta sa fiu atat de aproape de sol. Care e smenul cu astea? Economie la fundatie?

#23
Mussettine

Mussettine

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 342
  • Înscris: 15.04.2011
Bună tuturor, știți ceva referitor la întreținerea lunară, la ce suma s ar ridica pentru garsoniera/ doua camere? Și dacă exista taxa de mentenanță obligatorie? Exista asociatie? Mulțumesc!

#24
inv_nub23

inv_nub23

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 106
  • Înscris: 23.08.2019
Am fost azi la vizionare. Mai sunt doar aprtamente de 2 camere: pe partea de est (cladirea Lidl), pe nord cu vedere in curtea interioara si pe sud (la str. Bucumat) doar la parter. Toate in jur de 130k euro cu tot cu TVA. Cele pe nord cu vedere la calea ferata s-au dat, probabil datorita faptului ca erau 98k cu tot cu TVA. Parcarea subterana este 14k + TVA (cica a fost 11k). Aprtamentele semidecomandate au parcarea inclusa in pret, posibil sa se poata negocia asta si la cele decomandate.
Legat de acele aprtamente cu terasa putin sub nivelul strazi sunt incadrate ca demisol, chiar daca in anunturi apare "parter/6", de fapt blocurile sunt demisol+parter+6 etaje.

View PostMussettine, on 06 august 2020 - 13:09, said:

Bună tuturor, știți ceva referitor la întreținerea lunară, la ce suma s ar ridica pentru garsoniera/ doua camere? Și dacă exista taxa de mentenanță obligatorie? Exista asociatie? Mulțumesc!

Cica s-a facut asociatie de locatari luna trecuta, care se ocupa de intretinerea complexului. Dezvoltatorul dupa ce vinde tot nu mai are legatura cu complexul.
Pe terenul de langa o sa se mai faca si faza 2 cu inceperea lucrarilor de anul viitor. Cica o sa fie maxim 3-4 etaje ca e in zona de case...

Edited by Dany_Darke, 06 August 2020 - 20:19.


#25
edi10000

edi10000

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,883
  • Înscris: 06.09.2008
De ce ai vrea sa stai intr-un apartament cu vedere la calea ferata? Sunteti cumva impegati de miscare?

Edited by edi10000, 09 August 2020 - 13:33.


#26
inhale_exhale

inhale_exhale

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 21.07.2019
O sa fac eu un rezumat (incerc cat mai obiectiv) dupa aproape jumatate de an de stat in chirie intr-un studio aflat in blocul din centru, adica scara B. Langa calea ferata sunt C si D, iar scara A este paralela cu C si D, la strada.

Ce avantaje vad eu:

-aproape de iesirea pe DN1, Mega Image si LIDL la 50 respectiv 200 metri, Mall Baneasa aproape, metrou Aurel Vlaicu la 12-15 min mers pe jos
-design placut la exterior (subiectiv)
-departe de zgomotul masinilor, insa se aude trenul mereu (mie imi place, altora poate nu); deranjant poate fi atunci cand "claxoneaza", se aude foarte tare, de 2 ori stiu ca am tresarit. Se aud avioanele, mai ales BOEING 767 cand decoleaza dimineata o data pe saptamana de pe Baneasa sau la doua saptamani, rupe zgomotul, dar iarasi, mie imi place acel zgomot. Daca ar fi mai des, poate ca m-ar deranja, insa sunt satul de claxoane, tobe sparte etc
-izolatia fonica a geamurilor. Atentie, doar a geamurilor, cand se inchid, nu prea se mai aude nimic de afara (exceptand trenuri/avioane)
-parculet pt copii in curtea interioara, e plin si lumea se intelege si socializeaza

Cam atat pe parte de avantaje.

Dezavantajele pe care le gasesc eu sunt numeroase, nu stiu cu ce sa incep, din nou, pot fi prea subiectiv sau poate prea aspru cu unele din ele.

Mentionez ca s-a infiintat asociatie de proprietari, insa fiind chirias, nu am treaba eu personal.

-lipsa paza de 4 luni, se tot vorbeste ca o sa fie monitorizare video si atat, fara gardieni. Au fost gardieni cateva luni doar. Deci momentan cei de la demisol stau pe barba lor si nu numai. Poate sari oricine la ei, e o gluma acel demisol (eu intr-o zi am gasit antifurtul bicicletei parcate in subteran, desfacut; si nu, nu l-am uitat eu desfacut pt ca il verific mereu).

-izolatia fonica dintre apartamente nu exista. Si cand zic nu exista, chiar asa e din pacate, lucru inadmisibil si motiv pt care ma voi muta in curand. Am vecini stanga/dreapta/sus. Practic nu exista zgomot care sa nu se auda. TV-ul meu la volum 10 se aude la vecina. La acest volum, daca ma mut 5 metri si stau in bucatarie, separata de "sufragerie" printr-un geam gros de sticla sau ce o fi, nu prea mai aud eu ce e la TV.  Hota se aude, masina de spalat se aude, muzica se aude, cand e liniste si se usureaza vecinul/vecina, se aude. La fel si cand baga/scoate din priza ceva. Iar din baia mea, aud toate conversatiile vecinei in format stereo aproape. Practic dupa ora 22, daca esti un om educat si nu vrei sa iti deranjezi vecinii, trebuie sa te culci pt ca nu prea mai ai ce face. Poti intra linistit in depresie sau sa numeri minutele pana cand trece trenul.

-ocazional in baie miroase a mancare de la vecini de la aerisirea prost gandita sau din cauza lipsei clapetei antiretur

-centrala termica/termostat/incalzire in pardoseala. In 5 luni de zile, oricat de cald sau frig a fost, termometrul termostatului a stat intre 24 si 29 de grade. L-am schimbat (termostatul), arata la fel temperaturile, lucru pe care nu prea mi-l pot explica. Asta se traduce prin faptul ca acum e frig in camera, eu vreau 22 de grade sa zicem, dar el detectand 24, nu porneste centrala.
E ora 5 dimineata acum, am setat centrala pe 26 la ora 3.30 AM, termometrul aratand 24,5 atunci cand am setat. Dupa o ora jumate, a crescut temperatura cu 0,5 grade. Destul de zgomotoasa pt un studio aceasta centrala. Deci in perioada asta ca sa pot porni centrala, trebuie sa o setez peste 24/25 de grade, insa merge de zor. Zic ca fapt divers, personal prefer racoarea. Nu neg ca poate nu ma pricep eu la centrale si se pot face alte setari etc, deci nu dati cu parul.

-in parcare au fost inundatii cand a plouat puternic, au fost rezolvate, insa in prezent tot picura pe la diferite tevi (nu stiu exact de unde) si sunt balti in mai multe locuri. S-au facut sesizari, insa momentan nu s-au rezolvat.

-cand treci pe hol, auzi toate discutiile din apartamente ale tuturor locatarilor, pana la cel mai mic detaliu

-pe sub usa de la intrarea in apartament se face curent, vajaie rau uneori, chit ca am coborat acea lamela din partea de jos a usii la maximum si am cumparat si montat un prag pe interior pt a limita cat mai mult curentul si eventualii gandaci (nu am vazut gandaci pana acum)

-parchetul a inceput sa se scorojeasca si nu numai la mine. Altii au chemat meseriasi pt ca cei de la garantii cica fac mai mult rau. A facut proprietarul sesizare, au venit sa constate si atat, inca se asteapta rezolvarea de mai bine de o luna.

Acum, la scarile C si D, inca nu e amenajata gradina din spate, dar am inteles ca in cateva saptamani vor incepe. La scara A, pe partea cu strada se aud masini, miroase a rahat deseori de la o casuta din intersectie (nu stiu mai multe detalii)

Intretinerea nu as putea spune exact pt ca primele 4 luni cat am stat aici nu a venit deloc, apoi a venit pe 2 luni, luna trecuta au bagat costul de apa rece de pe toate lunile. Apoi au schimbat contractul cu cei de la gunoi si tot asa. As zice ca intre  +/- 150 -200 lei pe luna. Poate 230 maximum, dar nu e o certitudine, plus ca, costul pt monitorizare video inca nu exista.

Cativa vecini au gasit sticle de "Saniuta" lasate fix in acelasi loc: ascunse cumva sub chiuveta din baie. Eu nu am avut sitele acelea de la bateriile de dus si chiuveta. Ca sa va faceti idee de cum s-a lucrat... Daca asa or fi facut si la structura de rezistenta... Dar nu acuz pt ca nu am argumente.

Sunt constient ca nicaieri nu e perfect si se poate mult mai rau, dar la banii astia cateva chestii sunt cam prea mult (subiectiv, din nou). Personal, nu as recomanda cuiva sa se mute, decat daca poate trece peste acele dezavantaje sau macar peste o parte dintre ele.

A, inca o chestie: in curand va incepe faza a doua a acestui proiect din ce am auzit. Deci praf mult mai mult (la mine zilnic se depune o linie fina, dar asa e peste tot probabil), galagie, basculante etc. O placere.

View PostGraphixes, on 02 august 2020 - 20:28, said:

Am fost sa vizitez complexul si zona. Pentru cei care au cumparat si au vedere spre curtea interioara, ghenele acelea de gunoi nu emana un miros neplacut? Mi se pare maxim de prost gust in interiorul complexului sa pui ghenele de gunoi la vedere si imediat langa un parculet cu tobogan pentru copii, improvizat pe beton.
Mi-a placut zona in schimb, linistita si cu acces imediat la bulevard (cu un mic slalom printre stradute).
Daca cumperi spre strada buciumat, imediat langa bloc e o curte de unde vei auzi si mirosi gratarele, spre interior mirosi ghenele de gunoi, spre calea ferata, trece trenul, se aude? Iar ultima optiune spre Lidl care pare cea mai ok alegere dar si cea mai "aglomerata". Evident erau deja multe multe masini parcate in jurul complexului.

Surprinzator, nu miros acele ghene deloc. Problema era (in prezent nu mai e) ca erau multi vecini care lasau poarta deschisa de la gunoi si cand era vant, zburau din gunoaie. Dar nu mai exista aceasta problema. Problema legata de gunoi ar fi ca se umple o data la maximum 2 zile, iar in weekend nu se mai poate intra, ci se arunca pur si simplu pungile in interior peste morman. Prea putine tomberoane si subdimensionata acea "casuta" de gunoi.
In parcarea de la Elvila, fix in intersectia care da in scarile B si A, langa o cladire mica albastra, se construieste o spalatorie auto acum.

#27
Graphixes

Graphixes

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 22.03.2014
Mersi mult pentru informații. de oameni ca tine are nevoie forumul acesta.
Chiar incepusem sa caut si ma tot gandeam sa sun la ei eventual, dar mi-ai confirmat bănuielile, pereti subtiri = zgomot, plus reviews pe google maps. Pacat de proiect, când ma gândesc ca unii au dat aici 125000€ si au problemele astea, nu pot decât sa trag linie si sa scriu teapa.

#28
Mussettine

Mussettine

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 342
  • Înscris: 15.04.2011
Mulțumim pentru informații, aceeași părere ca Graphixes. Mult mult prea scump pentru ce oferă, în condițiile în care deja nu mai au studiouri pe stoc, prețul aproximativ al unui studio fiind de 80 mii🤐 sunt curioasa care este profilul celor care au cumpărat.

#29
Flat

Flat

    Bugetar Esențial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,875
  • Înscris: 23.06.2006
păi dacă toți iau să închirieze, nu dau doi bani pe confortul chiriașului

nu cred că sunt 30% proprietari care locuiesc acolo

#30
val18

val18

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 366
  • Înscris: 09.04.2007
Exact de asta am plecat si eu din Aviatiei ca proprietar imi dansau in cap niste baieti de baieti cu panaramele aferente in fiecare weekend, aveau si bani de amenzi, proprietarul era fericit ca incarca ceva sute de euro iar eu plateam polita
Ca si chirias e bine ca poti sa schimbi mai usor dar ca proprietar trebuie sa pleci...nu ma plang ca nu am iesit in pierdere dar asta e situatia

#31
Mussettine

Mussettine

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 342
  • Înscris: 15.04.2011

View PostFlat, on 05 octombrie 2020 - 10:25, said:

păi dacă toți iau să Ăźnchirieze, nu dau doi bani pe confortul chiriașului
la banii ăștia, cred ca dau mai mult de doi bani, ei ar da, dar de unde alte oferte.
Problema e din proiectare, sunt gândite de la început aiurea, suprafețe mici semidecomandate, etc. Nu cred ca e vina prop neapărat..
Odată ce proprietarii plătesc purcoiul asta de bani pentru 40 mp, probabil ca nu au găsit alte oferte mai bune,și nu pot face dintr o garsoniera mai multe camere.
Oricum, mult prea mult pentru patru pereți și am văzut mulți care se zgârcesc la o sticla de apa, dar la imobiliare supra evaluate nu au zis pas😂

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate