Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adaptor pt casti

În UE, permis digital de conducato...

Spalatorie auto profesionala in I...

Anxietate si Safety behaviors OCD.
 Conducta DN 800 pe teren construi...

placa video buna pentru redare ca...

in cat timp se activeaza un abona...

Dilema dupa facultate
 Reciclare metale - merita?

Renault Arkana sh sau Sang Yong K...

La multi ani @ceanu1980!

La multi ani @KiloW!
 ChatGPT - Certificat de rezidenta...

Page numbers in Google Docs, dar ...

Prenadez dubios

WhatsApp pe cartela din routerul ...
 

Orange DTH România - Numai aici despre grila H.D.

- - - - -
  • Please log in to reply
695 replies to this topic

#37
ionutz72

ionutz72

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,100
  • Înscris: 26.06.2005

View Postedinsorin, on 15 februarie 2016 - 08:44, said:

Cam complicat, practic trebuie predata cartela veche(cea din stb sd), se activeaza o noua cartela(stb hd), se fac 2 procese verbale de predare-primire aferente cartelelor. Si toate acestea in prezenta titularului. Bine era daca lasa o imputernicire/procura...  se poate incerca, cineva din familia titularului, care are inscris acel domiciliu in CI.
Nu e cazul. Cartela o poti schimba dintr-un SD in HD si de acasa,telefonic.
Tehnic, iti desperecheaza SD-ul de cartela, si in maxin 24 ore ti-o imperecheaza cu cel HD.
Totul e sa dai de cineva binevoitor si care nu e atehnic (cum mi-a spus unul, ca nu sunt compatibile cartelele de pe SD la HD :) )
Nu spun din vorbe, operatie efectuata acum o luna.
PS:oricum, iti trebuie datele titularului,ca nu stii cand te intreaba (la mine chiar nu m-a indentificat deloc)

#38
mercur68

mercur68

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,425
  • Înscris: 07.08.2007
Doar teoretic. Practic, daca nu predai cartela si sa te programeze sa iti aduca alta cartela care culmea telek-omului este identica cu cea predata, nu ai nici o sansa. Eu am stat fara servicii 3 zile. Asta dupa ce am asteptat o saptamana, si vreo 3 apeluri la ei.

#39
ionutz72

ionutz72

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,100
  • Înscris: 26.06.2005
Tocmai ca practic spun, ceea ce am rezolvat doar telefonic in 4 martie (daca tin minte bine).
Aceeasi cartela,fara sa fi parasit domiciliul, a fost scoasa din SD si pusa in HD ; totul petrecut in interval de 24h,pana sa functioneze HD-ul.

#40
georgica

georgica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,471
  • Înscris: 30.01.2003
Am un receiver HD care după 4 ore de nefuncționare intră într-un fel de power save mode (dispare ceasul).
Eu îi dau drumul cam o dată pe săptămână, deci mai tot timpul e fără ceas.
De câteva zile observ că dimineața are ora afișată și dispare la 7:52.
Are cineva idee de ce pornește singur la 3:51?

#41
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,832
  • Înscris: 01.12.2001
Ai un soc de curent la 3,51 si el reporneste in acel moment. Dupa 4 ore intra in stand by.

#42
georgica

georgica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,471
  • Înscris: 30.01.2003
N-am, e pe ups APC de 1000.

#43
viogeny

viogeny

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 373
  • Înscris: 27.11.2010
Si la mine e la fel.

Edited by viogeny, 02 April 2016 - 19:35.


#44
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,832
  • Înscris: 01.12.2001
Eu nu le opresc niciodata. De 9 ani nu am pus niciun STB pe stand by.

#45
_RBT_

_RBT_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,318
  • Înscris: 19.01.2015
Chiar deloc nu le opresti ? Nu-ti dai seama cat curent consuma si ca te vei trezi cu factura mare ? Oricum asta-i treaba ta, faci ce vrei cu banii tai. Eu doar ti-am sugerat sa le opresti ca sa economisesti, treaba ta.

#46
georgica

georgica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,471
  • Înscris: 30.01.2003
Eu mă uit 2 ore pe săptămână când mai e fotbal, n-are sens sa-l țin pornit.

#47
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,832
  • Înscris: 01.12.2001

View PostRobert201, on 02 aprilie 2016 - 21:13, said:

Chiar deloc nu le opresti ? Nu-ti dai seama cat curent consuma si ca te vei trezi cu factura mare ? Oricum asta-i treaba ta, faci ce vrei cu banii tai. Eu doar ti-am sugerat sa le opresti ca sa economisesti, treaba ta.
NU. Am masurat: STB SD 10 W.
HD si cel PVR mai mult (nu am mai avut watt-metrul sa masor la ele).
Total am 9 STB-uri imprastiate la bunici si cumnati (sa nu car cu mine STB-urile in vacanta).
Niciunul din cele 9 nu au fost oprite voluntar peste noapte. Doar cand plecam in concediu decuplam sigurantele 2 saptamani.

Economia la energie electrica nu justifica minutul de bootare al lor.
Si ceasul e f important. Se vede noaptea.

#48
dorindorin10

dorindorin10

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,712
  • Înscris: 20.10.2015
Mi-am bagat televiziune prin satelit de la telekom de trei zile si am o problema cu decodorul hd de la telekom am apasat din gresala pe butonul aspect ratio de la telecomanda si atunci sa blocat imaginea pe ecran am scos decodorul din priza l-am bagat inapoi apare pe decodor boot si dupa dispare nu mai apare nimic doar doua beculete rosii dar de atunci de cand am apasat acolo nu mai imi apare ceasul pe aparat si nu mai imi merge nici un canal cand il pornesc doar ecran negru apare,beculetele rosu si verde sunt aprinse dara fara ceas,ma poate ajuta cineva?

Edited by dorindorin10, 03 April 2016 - 12:03.


#49
_RBT_

_RBT_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,318
  • Înscris: 19.01.2015
Du-te cu el la service daca s-a blocat sau cheama-i pe ei la tine, cel mai probabil ti-l vor inlocui cu altul. Si eu am patit problema ca nu mai prindea semnal receiverul si am incercat tot felul de metode: l-am resetat, l-am repornit, l-am configurat si tot nimic, nu prindeam deloc semnal dupa tot ce am incercat si i-am sunat pe cei de la RTC si mi l-au inlocuit cu un Kaon (modelul nou) la care a trebuit sa renunt la telecomanda mare cu functie universala care controleaza televizorul si la ledul de mesaje si la ceasul de culoare verde dar dupa aceea totul a fost ok.

#50
dorindorin10

dorindorin10

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,712
  • Înscris: 20.10.2015
Au venit ei la tine acasa si ti l-au inlocuit?

#51
_RBT_

_RBT_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,318
  • Înscris: 19.01.2015
Da. Era defecta o piesa (cel mai probabil tunerul era defect) si mi-au dat unul nou tot marca Kaon dar alt model cu telecomanda mica si butoane putine si sunt multumit de el. Chiar daca nu am functia de TV pe telecomanda nu prea ma deranjeaza dar era bine ca nu mai foloseam doua telecomenzi, dar in rest e ok.

#52
dorindorin10

dorindorin10

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,712
  • Înscris: 20.10.2015
Eu il am pe ala hd de pe site oficial ala la 10.80chiria tot Kaon i la ceas arata rosu,asa i si al tau?

#53
_RBT_

_RBT_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,318
  • Înscris: 19.01.2015
Da, asa-i si al meu.

#54
dorindorin10

dorindorin10

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,712
  • Înscris: 20.10.2015
Na asta nu imi merge.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate