Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Laptop office 2500 lei

sugerarea bacsisului de catre pat...

Bara Golf 7 Variant

Xiaomi 13 T Pro notificari
 De ce a disparut acest produs din...

Orange anunța mariri de preț, iar...

Recomandare casti audio over ear ...

La multi ani @Ann0nyym0us!
 La multi ani @Andrei11161810!

Glume cu si despre Dacii

Ati cumparat de pe acest site? Es...

Gand
 Diametru si "model" teava...

Eroare L3 dezumidificator StarLight

caut si nu gasesc Philips casetofon

Cum trec la noul Google Analytics?
 

Orange DTH România - Numai aici despre grila H.D.

- - - - -
  • Please log in to reply
695 replies to this topic

#19
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Sunt proaspat utilizator DTH cu doua decodoare HD cu inregistrare. Fiecare decodor functioneaza cu cite doua cabluri trase din LNB. Din fiecare decodor, [portul liber] unde scrie LOOP OUT, mai pot trage cite un decodor HD dintr-ala mic, fara inregistrare?

Edited by _R_A_D_U, 06 February 2016 - 14:27.


#20
Adela_Marius

Adela_Marius

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 11.02.2016
Am luat din România un receiver de la Dolce specificând ca îmi trebuie in Italia . L-am folosit o luna in România si când l-am instalat in Italia nu merge deloc.
E setat pe Hellas 3 . Nivel semnal 230 maxim calitate nu prinde. Si dacă încerc sa mut pe Hellas 2 in câteva secunde se muta de singur pe Hellas 3 . Trebuie setat cumva din nou ???

#21
drag16

drag16

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,055
  • Înscris: 26.04.2009
Încearcă sa reglezi antena folosind un decodor  free. E greu sa reglezi cu decodorul dolce. Trebuie sa ai și nivel semnal și calitate. De obicei astea odată reglată  antena stau în jur de 97-98.In italia unde?Scuze pentru calitatea postarii.  E telefonul care face figuri.

#22
Adela_Marius

Adela_Marius

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 11.02.2016
In Spessa provincia Pavia .


#23
ramiz

ramiz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,897
  • Înscris: 25.12.2010
hai cu dolcesport 3 si 4 in format hd!

#24
Venboteam

Venboteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,312
  • Înscris: 05.01.2012
Ce variante ar fi  pentru schimbarea unui receptor SD cu unul HD, atat timp cat titularul abonamentului nu e in tara?
Receptorul HD exista (de pe "piata libera"), ar trebui doar sa fie imperecheat cu cartela (sau o alta cartela, nu stiu...).
Multumesc!

#25
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,844
  • Înscris: 01.12.2001
Cum sting LED-ul de la "mail" de la STB HD si PVR? Pana acum se stingea cu cancel sau back. Acum e aprins si nu am niciun mail.

#26
edinsorin

edinsorin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 933
  • Înscris: 27.06.2008

Vizualizare mesajVenboteam, pe 14 februarie 2016 - 18:59, a scris:

Ce variante ar fi  pentru schimbarea unui receptor SD cu unul HD, atat timp cat titularul abonamentului nu e in tara?
Receptorul HD exista (de pe "piata libera"), ar trebui doar sa fie imperecheat cu cartela (sau o alta cartela, nu stiu...).
Multumesc!
Cam complicat, practic trebuie predata cartela veche(cea din stb sd), se activeaza o noua cartela(stb hd), se fac 2 procese verbale de predare-primire aferente cartelelor. Si toate acestea in prezenta titularului. Bine era daca lasa o imputernicire/procura...  se poate incerca, cineva din familia titularului, care are inscris acel domiciliu in CI.

Vizualizare mesajdorin_2k, pe 14 februarie 2016 - 22:13, a scris:

Cum sting LED-ul de la "mail" de la STB HD si PVR? Pana acum se stingea cu cancel sau back. Acum e aprins si nu am niciun mail.
Incearca prin apasare tasta info; asa am rezolvat dar la stb hd model initial.

#27
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,844
  • Înscris: 01.12.2001
Asa a mers mai de demult. Acum am apasat pe toate si nu se stinge. HD si PVR modele initiale si la mine.

#28
edinsorin

edinsorin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 933
  • Înscris: 27.06.2008
ok,incearca si cu tasta help. nu sunt acasa sa pot verifica.

Edited by edinsorin, 15 February 2016 - 10:56.


#29
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,844
  • Înscris: 01.12.2001
Acum a mers cu "help" la ambele STB-uri.
Ieri le-am apasat pe toate si nu se stingea.

#30
Venboteam

Venboteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,312
  • Înscris: 05.01.2012

Vizualizare mesajedinsorin, pe 15 februarie 2016 - 08:44, a scris:

Cam complicat, practic trebuie predata cartela veche(cea din stb sd), se activeaza o noua cartela(stb hd), se fac 2 procese verbale de predare-primire aferente cartelelor. Si toate acestea in prezenta titularului. Bine era daca lasa o imputernicire/procura...  se poate incerca, cineva din familia titularului, care are inscris acel domiciliu in CI.
Am rezolvat! :)
Multumesc, oricum!

#31
eucontramea

eucontramea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 04.02.2008
Salutare,

Are cineva idee cand sau daca se vor introduce si alte canale HD in grila Telekom Satelit -- cum ar fi canalele care se regasesc in grila HD Telekom Interactiv, precum Eurosport 2 HD, MTV live HD s.a.m.d.

Personal, m-am pacalit cand am ales serviciul de televiziune din oferta frumos prezentata pe site -- adica nu m-am gandit niciodata ca varianta de televiziune interactiva nu se recepteaza prin satelit (am invatat pe pielea mea ca sunt 2 servicii diferite).

Multumesc frumos.

#32
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,844
  • Înscris: 01.12.2001
Nimeni nu stie asa ceva. Cu cel mult 2-3 zile inainte de vreo schimbare "scapa" ceva pe net.

#33
ripperu

ripperu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 250
  • Înscris: 03.12.2004
I
O intrebare: sora mea are receptor SD DOLCE cu antena.
Daca trece la HD trebuie schimbata si parabolica?

#34
_RBT_

_RBT_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,319
  • Înscris: 19.01.2015
Nu neaparat. Daca vrea o antena mai mare ca sa receptioneze mai bine posturile HD, poate sa o inlocuiasca cu una care are sigla de -T-- sau SH cu sigla de Romtelecom HD sau Romtelecom Dolce HD care mai sunt folosite si de cei care au numai receptoare SD gen Huawei, Cisco.

#35
bonou2

bonou2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 941
  • Înscris: 19.03.2006

Vizualizare mesajripperu, pe 21 martie 2016 - 07:30, a scris:

I
O intrebare: sora mea are receptor SD DOLCE cu antena.
Daca trece la HD trebuie schimbata si parabolica?
NU categoric
,linistit  se poate folosi aceea antena  pe care o are acum

succes si vizionare placuta

#36
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,844
  • Înscris: 01.12.2001
Pro TV HD pe T are ecran negru. Doar sunet la mine pe 2 STB-uri.
Pe Voyo merge OK in HD.

Restul canalelor HD sunt OK.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate