Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Claponi
Last Updated: Jul 20 2015 17:50, Started by
-achile-
, Apr 24 2015 21:15
·
0
#19
Posted 20 July 2015 - 16:07
Buna...in ce zona a tarii esti?...alexnicolau?
Edited by -achile-, 20 July 2015 - 16:08. |
#20
Posted 20 July 2015 - 16:08
#21
Posted 20 July 2015 - 16:20
dupa ce invatati asta, ce mai inventati sa chinuiti animalele?
|
#22
Posted 20 July 2015 - 16:33
mentalitate tipica romaneasca,stiati ca: Franţa este cea mai mare producătoare, peste 2 milioane/an?
andreim77, on 20 iulie 2015 - 16:20, said:
dupa ce invatati asta, ce mai inventati sa chinuiti animalele? claponul este o pasare eco ,crescuta in libertate,ai vazut cum se cresc pasarile industrial?pasari care se gasesc in supermarketuri? |
#23
Posted 20 July 2015 - 16:41
si daca francezii face ceva, noi dam iama sa facem la fel?
la inceput va laudati ca boierii, ca delicatese, acum 100 de ani, ca-s tinuti in spatiu restrans...mentalitate feudala... ce zici? |
#24
Posted 20 July 2015 - 17:04
andreim77, on 20 iulie 2015 - 16:41, said:
si daca francezii face ceva, noi dam iama sa facem la fel? la inceput va laudati ca boierii, ca delicatese, acum 100 de ani, ca-s tinuti in spatiu restrans...mentalitate feudala... ce zici? iar gaina care o cumperi din supermarket e crescuta in spatiu restrans,poti sa te informezi,de asta o gaina de tara se da mai scump decat una crescuta industrial exista metode diferite de crestere si de claponare,eu le cresc in spatii deschise hranite corespunzator,nu dopate dar nu inteleg ce cauti aici daca nu esti interesat de subiect poate am gresit dar aici expunem cunostinte,pareri,reusite despre claponi,sincer daca nu esti interesat de subiect ... |
#25
Posted 20 July 2015 - 17:22
da, stiu in ce conditii cresc rachetele de avicola, si nu-mi place.
Asa cum nu-mi place nici ce citesc aici si ma exprim in privinta asta. E voie? |
#26
Posted 20 July 2015 - 17:23
andreim77, on 20 iulie 2015 - 17:22, said:
da, stiu in ce conditii cresc rachetele de avicola, si nu-mi place. Asa cum nu-mi place nici ce citesc aici si ma exprim in privinta asta. E voie? dar poti incerca si in alta parte sa iti expui parere,un forum anti-claponi, lasand simpatia reciproca deoparte, stiu ce spui despre chinuit,si pot sa spun ,ca atunci cand efectuezi operatia documentat si urmezi niste etape,nu sunt chinuiti,imediat dupa interventia chirurgicala se ridica in picioare merg si mananca Edited by alexandrunicolau92, 20 July 2015 - 17:29. |
#27
Posted 20 July 2015 - 17:33
treaba asta cu chinuitul e o gluma, da, asa e, e atroce pt un om civilizat, pe de alta parte tot ce se.intampla in jur e atroce...de la castrat porci, tot pe viu, miei, tot pe viu, etc...e offtopic acest punct.
ontopic, la treaba cu fenotipul modificat e discutabil, nu prea e asa din punctul meu de vedere dar ma rog... parerea mea e alta...acum nspe ani nu exista selectia genetica si stiinta alimentatiei pt a obtine ceva..oamenii incercau metode la indemana. azi puii de carne pot fi crescuti in multe.feluri si exista multe tipuri de hibrizi care duc.la un produs similar sau mai bun. se poate face claponarea? da, si eu ma gandisem...are rost? pt mine raspunsul e nu deocamdata. daca colegul nostru a facut, e interesant.de vazut evolutia insa rezultate clare inseamna comparatii si tare mi-e teama ca astea sunt.mai greu de facut. la cati pui se comercializeaza in lume anual, 2mil nseamna nimic, un carnat de zero dupa virgula urmat de un 1...daca diferentele ar.fi atat de mari in bine am vorbi de sute.de.milioane in lume anual, cel putin. costul inseamna o interventie si atat, e un cost dar poate sa.nu fie atat de mare incat sa inhibe.productia..de ce nu e productie? exact de aia, ca se.poate obtine un produs similar fara claponare. |
#28
Posted 20 July 2015 - 17:50
foarte adevarat,
eu voi incerca compararea ,cu cocosei necastrati din acelasi lot si prin gatirea lor in acelasi mod, pe parcusul cresterii le monitorizez si greutate,altfel nu vad cum pot sa ii compar, prin noiembrie cam,voi reveni cu o descriere detaliata privind modificarile si in primul rand daca se merita sau nu, technica e foate importanta,dar si rasa din ce am constatat,intai sa vad ce iese dupa impartasesc |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users