Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Blocurile goale! Orase in car...

Motorul pe benzina 1.0 SCe65

Mostenire In 1986

Lentile sferica pentru astigmatism
 Problema inlocuire usa spate A6 C...

Ce gen de muzica este?

Drepturile copiilor, in numele &#...

Mocheta peste parchet cu incalzir...
 La multi ani mie!

Senzor filtru particule GOLF 7

La multi ani @radu103!

La multi ani @Nenea Zap!
 La multi ani @beavis03!

BlackView Oscal Pad 13, probleme ...

Baterie auto AGM 70AH vs normala ...

Depanero nu vrea sa imi dea Negat...
 

Licenta cultivare trandafiri

- - - - -
  • Please log in to reply
39 replies to this topic

#37
florin01bz

florin01bz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 15.02.2014
slut! m-am hotarat pe trandafiri de dulceatta.tot am citit despre ei.si articole despre dulceatad e trandafiri dar si depre vanzarea petalelor.stiu ca nicaieri nu e usor..dar sunt sigur va fii o afacere buna..

#38
corinaSIM

corinaSIM

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 242
  • Înscris: 03.07.2009
Iți recomand sa nu iei de bune rețele in care se taie albul petalelor sau se folosesc alți trandafiri de grădina la dulceața. Principala calitate a trandafirului de dulceața, rosa damascena, este ca își păstrează parfumul încetare multă vreme după cules. De aceea era folosit de romani in procesiunile lor, se aruncau pe străzi si in amfiteatre, ca sa parfumeze aerul. Calitatea lor de a păstra parfumul si după tratament termic, uscare, e ceea ce contează .Deci, după o luna doua, siropul tău nu își va pierde aroma. In al doilea rând, multe Rețete recomanda sa freci petalele cu sare de lămâie. Daca tot te chinui sa faci ceva natural , lasă încolo sarea de lămâie si folosește lămâi! Zeama de lămâie in dulcețuri mai are un rol, pe care sarea de lămâie nu il are, acela de a gelatiniza siropul. Daca urmărești momentul in care siropul cu adaus de zeama de lămâie de pe petale ajunge sa gelifice, iei imediat de pe foc si pui la borcan. Daca nu ai grija sa prinzi momentul ăla si continui sa fierbi, ai trecut de punctul de gelifiere si îngroșarea siropului o faci doar prin fierbere lunga, ceea ce e păcat. Principiul e valabil la orice dulceața, gem, jeleu, peltea, care are un agent gelifianți natural-suc de lămâie, pectina din mere, pere, coacăze, etc.
Ca sa ai o culoare foarte frumoasa la dulceața, zmeurie, încearcă sa pui si câteva tufe de Rose de Rescht, un trandafir de dulceața cu petale închise la culoare. Amestecate cu ceilalți, Închide puțin dulceața. In Turcia , Iran si Bulgaria, se practica foarte mult colorarea cu petale de mac sălbatic.


#39
florin01bz

florin01bz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 15.02.2014
m-am hotarat la trandaafiri de dulceata..acum nu stiu ce soi sa aleg.as vrea rosa damascena, dar nu gasesc pe nicaieri..stiti de unde  as putea lua?

#40
corinaSIM

corinaSIM

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 242
  • Înscris: 03.07.2009
Contacteaz-o pe Claudia.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate