Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
vinete
Ultima postare: iul 26 2022 13:15, Inițiat de
anknic
, apr 28 2012 11:17
·
0
#400
Publicat: 12 iulie 2017 - 18:04
danutz_2009, on 11 iulie 2017 - 21:37, said: Sunt vinete White egg ... cauta cu gogu retete de vinete Maqdus ... sau vezi ce zice si Uica: http://uicamihai.blo...-iarasi-la.html Se recolteaza cat timp sunt albe ... galbioarele sunt pline de seminte. |
#401
Publicat: 13 iulie 2017 - 21:38
parintele, on 11 iulie 2017 - 21:57, said:
Ridule, count on me la plicul de bibo. Popo, tie s`ar putea sa nu`ti placa prea tare de ele. Am facut azi o salata de bibo cu zuchini ca mie asa`mi place salata de vinete, sunt dulci rau fata de vinetele clasice. Imi plac la nebunie. 500gr-1kg majoritatea vinetelor, numa bune de copt. |
#402
Publicat: 13 iulie 2017 - 21:59
rid, on 13 iulie 2017 - 21:38, said: ....sunt dulci rau fata de vinetele clasice. Imi plac la nebunie. 500gr-1kg majoritatea vinetelor, numa bune de copt. Dulci rau se fac Aragoanele in terenul meu, cele care sunt moi si pufoase la recoltare, zicea popa cateva postari mai sus ca sunt salcii, asa or fi in sud... la Moldova si vinetele clasice-s dulci |
#403
Publicat: 13 iulie 2017 - 22:00
rid, on 11 iulie 2017 - 19:54, said:
Putin lobby p`aci si ne indeplinim scopurile obscure de a imparti un pachet mare la toamna On:Bibo astea sunt cele mai bune vinete, zici ca mananci ceafa de porci cu cartofi prajiti... Salutari. Recomand si eu Bibo. Sunt super productive. Am pus anul asta experimental cateva ... Fișiere atașate |
#409
Publicat: 23 iulie 2017 - 21:25
Singurul adaos ar fi cateva picaturi de ulei ca garnitura sa nu fie scortzoasa...important e focul domol doar atat cat sa le feagezeasca...
Acasa poti face usor acelasi lucru la tigaie...se consuma deindata 'la cald' Editat de subway_guru, 23 iulie 2017 - 21:32. |
#413
Publicat: 31 iulie 2017 - 10:05
Ca și acestea?
IMG_3187.JPG 326,98K 27 download-uri Le folosesc pentru frigărui (chestiile alea unde tragi pe țeapă legume alternativ cu bucățele de carne, apoi le pui pe grătar, poate la voi le spune altfel). Este singura utilitate pe care le-am găsit-o. Gustu-i cam același. |
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi