Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Montare parchet in balcon

Exista doar ... si restul

Instagram - sunt eu batran, sau...

Regim utilizare HDD Ubuntu
 La mulți ani @yanni17!

La mulți ani @Kokoshmare!

Mai exista la voi in oras strandu...

Bon Jovi - Living Proof
 Problema card reader Sandisk

Recomandare acumulator 26650

Accident nerespectare viteza

Consumul in bord VS consumul la p...
 PC-ul nu booteaza

Coada dronei de lupta Fioroasa

Taxa RAR pt motor 2.0 diesel Euro...

Radio Aftermarket Golf 5
 

Dieta Zero Carb

- - - - -
  • Please log in to reply
57 replies to this topic

#55
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,108
  • Înscris: 18.12.2007
Da, dar nu dispare complet.

#56
rich1974

rich1974

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,275
  • Înscris: 25.07.2007
pai tocmai asta ma intreb, cat ar trebui sa dispara? hai sa zicem ca laptele crud are 4.5 % spre 5...pai si vad ca iaurtul are cam 4. nu cumva ar trebui sa scada procentul mai mult? ca fermentarea e un procedeu de conservare a laptelui. de asta am suspiciunea ca se adauga zaharuri in lapte ca, dupa fermentatie, sa rezulte un procent mai mare de carbohidrati, ca sa nu fie chiar atat de acru.
ar fi bine daca ne-ar spune cineva care stie cat at trebui sa fie procentul de carbohidrati dupa fermentare.

#57
vinciun

vinciun

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,691
  • Înscris: 24.10.2015
Ai dreptate. Nu stiu nici eu cat ar trebui sa ramana dar e sigur ca mai putin.

Eu vad ca pe majoritatea etichetelor de la iaurt scrie ca au lactoza adaugata sau cel putin lapte praf, probabil pentru a obtine consistenta aia. Daca te uiti, de obicei si procentajul de proteine e mai ridicat decat la lapte.  Eu am facut de multe ori iaurt acasa si e mai fluid.

Pe mine mai mult ma inteteseaza raportul proteine/carbohidrati/grasimi. Daca se pastreaza e ok, indiferent daca cantitatile sunt un pic mai mari sau mai mici.

#58
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,108
  • Înscris: 18.12.2007

 rich1974, on 13 aprilie 2019 - 18:00, said:

pai tocmai asta ma intreb, cat ar trebui sa dispara? hai sa zicem ca laptele crud are 4.5 % spre 5...pai si vad ca iaurtul are cam 4. nu cumva ar trebui sa scada procentul mai mult? ca fermentarea e un procedeu de conservare a laptelui. de asta am suspiciunea ca se adauga zaharuri in lapte ca, dupa fermentatie, sa rezulte un procent mai mare de carbohidrati, ca sa nu fie chiar atat de acru.
ar fi bine daca ne-ar spune cineva care stie cat at trebui sa fie procentul de carbohidrati dupa fermentare.

Depinde de alte ingrediente adaugate si de gradul de fermentare.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate