Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Reteta coniac
Ultima postare: oct 26 2018 13:14, Inițiat de
richi_e
, oct 18 2018 17:42
·
0
#37
Publicat: 20 octombrie 2018 - 07:07
Nu tin minte palinca de pere ungureasca. Eu nu am baut niciodata rachiu din comertul oficial, doar distilat acasa la om, sau chiar de taica miu.
Tuica de pere de care iti vb a facut o un prieten acum 2 ani ca a avut recolta, anul trecut mere, corcoduse, struguri, tutti frutti si "cupaje" (daca pot folosi acest termen) de rachiuri. Anul asta insa a rupt cu prunele. Barack Palinka, la doar 38 de grade, nu ar trebui sa poarte numele asta Eu numesc rachiu/tuica o bautura la minim 35°, iar palinca ce sare de 55. Asta ce o am acum de la prietenul meu are 40 de grade. |
#39
Publicat: 21 octombrie 2018 - 20:09
Aranzazu, on 19 octombrie 2018 - 22:37, said:
Nu este oroare doar pentru cei care nu stiu ca ungurii au ca specialitate de tuica si din pere sau din caise/piersici pe langa prune Koszonom szepem pt. explicatia "lunguiata" insa cred ca ai "derapat" putin pe langa reference: ma refeream *strict* la beutura cu gust de piersici(sau caise?) importata din Ungaria si comercializata in Romania inceputului de post-'89. Nu la concept in sine, nici la da fructul cutare sau nu fructul cutarica. De ce oroare? Pt. ca era facuta cu esenta de fruct si era o otrava... Capisci? Editat de Piscopescu, 21 octombrie 2018 - 20:11. |
#40
Publicat: 21 octombrie 2018 - 20:47
Eeeee, asta se intampla inca si in prezent.eu am vazut mai ieri oameni in toata firea, ajunsi la varsta senectutii, chipurile educati, cu stare etc etc, luand alcool, diluand cu apa si adaugand esenta de zmeura sa faca zmeurata
Asta era pe vremuri "dulcic", se punea un pic de suc peste matraafox, dar era rezervata drojdierilor. Poate m,am dedat si eu la dinastea, da aveam o scuza ca eram copil cretin, pe atunci nu erau bani, erau alte vremuri Editat de argentum, 21 octombrie 2018 - 20:48. |
#41
Publicat: 21 octombrie 2018 - 21:23
Calitatea esentiala la toate bauturile astea alcoolice cunoscute (de la tequilla la cognac, nu vodca) e invechirea uneori cu zecile de ani in butoaie de lemn ars, afumat, folosit la vin etc.
Ori ce se face la noi in casa rar trece prin procesul asta. Deci nu ai cum sa ai "cognac" facut in casa. |
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi