Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Reteta coniac
Last Updated: Oct 26 2018 13:14, Started by
richi_e
, Oct 18 2018 17:42
·
0
#37
Posted 20 October 2018 - 07:07
Nu tin minte palinca de pere ungureasca. Eu nu am baut niciodata rachiu din comertul oficial, doar distilat acasa la om, sau chiar de taica miu.
Tuica de pere de care iti vb a facut o un prieten acum 2 ani ca a avut recolta, anul trecut mere, corcoduse, struguri, tutti frutti si "cupaje" (daca pot folosi acest termen) de rachiuri. Anul asta insa a rupt cu prunele. Barack Palinka, la doar 38 de grade, nu ar trebui sa poarte numele asta Eu numesc rachiu/tuica o bautura la minim 35°, iar palinca ce sare de 55. Asta ce o am acum de la prietenul meu are 40 de grade. |
#38
Posted 20 October 2018 - 11:46
#39
Posted 21 October 2018 - 20:09
Aranzazu, on 19 octombrie 2018 - 22:37, said:
Nu este oroare doar pentru cei care nu stiu ca ungurii au ca specialitate de tuica si din pere sau din caise/piersici pe langa prune Koszonom szepem pt. explicatia "lunguiata" insa cred ca ai "derapat" putin pe langa reference: ma refeream *strict* la beutura cu gust de piersici(sau caise?) importata din Ungaria si comercializata in Romania inceputului de post-'89. Nu la concept in sine, nici la da fructul cutare sau nu fructul cutarica. De ce oroare? Pt. ca era facuta cu esenta de fruct si era o otrava... Capisci? Edited by Piscopescu, 21 October 2018 - 20:11. |
#40
Posted 21 October 2018 - 20:47
Eeeee, asta se intampla inca si in prezent.eu am vazut mai ieri oameni in toata firea, ajunsi la varsta senectutii, chipurile educati, cu stare etc etc, luand alcool, diluand cu apa si adaugand esenta de zmeura sa faca zmeurata
Asta era pe vremuri "dulcic", se punea un pic de suc peste matraafox, dar era rezervata drojdierilor. Poate m,am dedat si eu la dinastea, da aveam o scuza ca eram copil cretin, pe atunci nu erau bani, erau alte vremuri Edited by argentum, 21 October 2018 - 20:48. |
#41
Posted 21 October 2018 - 21:23
Calitatea esentiala la toate bauturile astea alcoolice cunoscute (de la tequilla la cognac, nu vodca) e invechirea uneori cu zecile de ani in butoaie de lemn ars, afumat, folosit la vin etc.
Ori ce se face la noi in casa rar trece prin procesul asta. Deci nu ai cum sa ai "cognac" facut in casa. |
#42
Posted 26 October 2018 - 11:53
Asa este, stiu ce inseamna ,,cognac", dar stiu si ca Alexandrion, Metaxa &company sunt coniac cum sunt eu suedez!
Cel putin, eu folosesc 4 ingrediente naturale! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users