Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ficatei cu smantana
Last Updated: Oct 07 2018 08:14, Started by
zzhunt
, Oct 05 2018 06:58
·
0
#37
Posted 05 October 2018 - 12:29
A apărut târziu in peisaj. 😂😂😂
Dar deja îmi trecuseră niște idei prin cap, care le îmbina pe toate. Ceva gen bourguignon, cu niște spetzl pe acolo |
#38
Posted 05 October 2018 - 12:46
Creieri cu varza nu incercati? Stie nevasta-mea sa faca...
|
#39
Posted 05 October 2018 - 14:15
#40
Posted 05 October 2018 - 14:16
#41
Posted 05 October 2018 - 14:22
#42
Posted 05 October 2018 - 15:06
#43
Posted 05 October 2018 - 17:22
#45
Posted 05 October 2018 - 18:49
#47
Posted 05 October 2018 - 19:35
#48
Posted 05 October 2018 - 19:41
Este foarte ok, nu are nimic. Faina in schimb are. Ca sa fie digerabila, trebuie fiarta măcar 20min.
De aceea am și recomandat înlocuirea ei cu amidon. Apropos, smântâna nu se fierbe mult, pentru ca se branzeste. De aceea nici la ciorbe nu se Adaugă in timpul fierberii, ci după, cât e ciorba fierbinte, dar nu mai clocoteste. Cea care merge folosită la sosuri, este cea pentru gătit. |
#49
Posted 05 October 2018 - 19:47
Pentru ingrosarea sosurilor de orice fel (aproape) eu folosesc tapioca.
|
#50
Posted 05 October 2018 - 20:23
Pui cu smintina la cuptor ... iese super ok , nu se strica ...
Pui cu sos gorgonzola , smintina doar puțin fiarta , dar se folosește smintina de gătit . |
#51
Posted 05 October 2018 - 22:37
Sunt bune combinatiile, dar trebuie consumate moderat.
Ce ziceti de combinatia cordon bleu dintre carne si cascaval ? Aia nu-i bomba calorica? Edited by autumnspring, 05 October 2018 - 22:36. |
|
#52
Posted 06 October 2018 - 01:22
#53
Posted 06 October 2018 - 02:35
zzhunt, on 05 octombrie 2018 - 06:58, said: reteta asta este buna? Nu l-as manca! Acea reteta nu este una sanatoasa, unde sa pui 3 linguri de faina la 500 grame de ficati de pui deja storsi de vlaga prin fierbere/oparire si restul de proceduri! In acest stil se prepara sos de ciuperci de unguri dar cu mult mai putina faina care se va manca peste orez fiert, mamaliga, paste fainoase si cu paine. Salata verde. rosix, on 05 octombrie 2018 - 07:12, said: Aviz amatorilor - orice sos de carne iese foarte bun daca adaugi in el, la final, un pic de smantana... Incercati. De obicei in farfurie adaug smantana daca vreau ca sa nu stric gustul altora de la masa in caz ca nu le place. don_dannielo, on 05 octombrie 2018 - 08:54, said: Exista teoria (falsa bineinteles), ca doarece ficatul are rolul de a procesa toxinele, este plin de toxine la randul lui si nu e bun de mancat. Teoria NU este falsa deloc. Insa: - daca se mananca doar ocazional si nu asa ci bine prajit cand devine foarte gustos, nu-i mare pacat, ca se spala toxinele cu o horinca buna si s-a iertat si de Internistul ca-l nu scot analizele de sange toate alea. Doar nu-s programate la toate retetele secrete si apoi horinca are si un rol important in vietile noastre, omoara si mama cancerului, d'epoi niste toxine din ficatei de pui. Maverick27, on 05 octombrie 2018 - 08:06, said: Inainte de a-i gati ii tin in lapte, le mai i-a din amareala si ies mai fragezi. Bon apetit ! Apetitul s-a dus deja, n-au ce cauta in lapte ca nu-s amari daca nu se vad verzi cand le cumperi, ca alea se arunca, fierea s-a spart si a curs pe ficati la scoaterea din cavitatea abdominala. Altfel nu are voie sa fie amar sau acru si sint fragezi ca nu sint din dinozaur ci din pui = gaina tanara. Nici ficatul de vita nu se pune in lapte desi lumea crede ca are de-a face cu varsta animalului din care provine. Paz, on 05 octombrie 2018 - 08:28, said: Deci mere capacul sau nu mere capacul ??? Capacu' nu mere pesthie ficati dhie fel. ceanu1980, on 05 octombrie 2018 - 09:51, said: da ficat de la gaini crescute pe,pamant e mai bun, cativa de aia,prajiti in grasimea gainii si mamaliga rece,deliciu culinar mai ales ala de rata,sa nu mai zic ala de gasca,cernobal curat,e acru rau nu? Original asa se gateste ficatii, din partile grase si piei si topeste grasimea si raman jumerii care se pastreaza pentru la servit, iar in acee untura se pune ceapa fin taiat peste care ficatii fara niciun condiment, se prajesc bine, se dauga boia de ardei dulce si sint gata de savurat langa jumerii crocanti, pentru o alta placere culinara. Acum se adauga sare si paine de buna calitate. Dihorul Razboinic, on 05 octombrie 2018 - 10:15, said: Exista unguri si in Mexic. Daca nu crezi, intreaba-l pe Lex. Ilegali precis! ca n'o fi de pe vremea Imparatului Maximilian al Mexicului din Austro-Ungaria si Trieste, Italia din Castelul Miramar. adisz, on 05 octombrie 2018 - 10:45, said: Am inteles ca ultima tendinta in materie de manipulare grosolana efectuata de vracii nutritionisti nu mai considera colesterolul ceva nociv. Nu stiu cum vor digera deja spalatii pe creier aceasta informatie. Eu-s de acord cu tine. La un cunoscut i s-a spus sa se lase imediat de fumat altfel va muri in mai putin de 6 luni ca are asa de inalt nivel de colesterol in sange. Zeci de ani l-au trata cu Crestor dar nu s-a imbunatatit % de colesterol in analize. Manca tarite oparite cu coji de cartofi ca porcul sa slabeasca! poecul se ingrasa de la asta, evident ca nici el nu pierdea nici greutate sau altele. A mai renuntat la zeci de feluri de alimente, face sport in sala sub indrumarea unuio antrenor presonal si tot acolo sint de unde au pornit. Doar medicamentele s-au schimbat la nume periodic. Experienta trista. richelieu, on 05 octombrie 2018 - 12:29, said: Dar deja îmi trecuseră niște idei prin cap, care le îmbina pe toate. Ceva gen bourguignon, cu niște spetzl pe acolo Reteta precis are la baza Ciulama de ceva, ca acolo se foloseste faina din belsug insa desi se poate schimba carnea, cu ficati de pui nu se potriveste deloc descrierea. |
#54
Posted 06 October 2018 - 04:54
Pai dacă ai citit atent, ai văzut ca faina era pomenită doar ca Opțional.
Dacă folosești smântâna de gatit, nu mai e nevoie. Și ai observat sper, ca am recomandat și eu renunțarea la faina și înlocuirea ei cu amidon. Paz, on 06 octombrie 2018 - 01:22, said: Pana la urma ce era scaricica aia, ca tot n-am inteles. Ma asteptam la o elucidare. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users