Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ficatei cu smantana
Last Updated: Oct 07 2018 08:14, Started by
zzhunt
, Oct 05 2018 06:58
·
0
#1
Posted 05 October 2018 - 06:58
mi s-a facut pofta de ficatei cu smantana dupa ce am vazut emisiunea mama mea gateste bine
reteta asta este buna? http://www.barbatlac...u-smantana.html |
#2
Posted 05 October 2018 - 07:05
zzhunt, on 05 octombrie 2018 - 06:58, said:
mi s-a facut pofta de ficatei cu smantana dupa ce am vazut emisiunea mama mea gateste bine reteta asta este buna? http://www.barbatlac...u-smantana.html De ce nu ar fi buna? Cat timp nu vezi pe acolo otravuri inseamna ca nu mori daca incerci. |
#3
Posted 05 October 2018 - 07:11
nu vreau sa incerc
Vreau sa si iasa corect Hai ca plec sa iau ficati |
#4
Posted 05 October 2018 - 07:12
zzhunt, on 05 octombrie 2018 - 06:58, said:
mi s-a facut pofta de ficatei cu smantana dupa ce am vazut emisiunea mama mea gateste bine reteta asta este buna? http://www.barbatlac...u-smantana.html Da.. e ok, numai ca eu as incerca, in loc de fierbere sa fac ficateii intr-un vas vitro de cuptor (cu rumenire la urma) si apoi adaugata smantana.. adica nu i-as fierbe ca se cam duce aroma in apa. Intr-adver va iesi mai inchis la culoare.. dar nu ma deranjeaza. LE: Si doua casolete de ficatei.. altfel nu intelegi nimic din ei (se micsoreaza la gatire). Aviz amatorilor - orice sos de carne iese foarte bun daca adaugi in el, la final, un pic de smantana... Incercati. Edited by rosix, 05 October 2018 - 07:15. |
#5
Posted 05 October 2018 - 07:20
Baga-i la cuptor intr-o cratita cu o lingura de ulei si una de apa, sare si piper, acoperita cu o folie de aluminiu.
Nici nu se prajesc, nici nu se ard, nici nu-si pierd aroma. Dupa ce se fac, scoti folia si ii mai lasi putin sa se rumeneasca. |
#7
Posted 05 October 2018 - 07:35
rosix, on 05 octombrie 2018 - 07:12, said:
Da.. e ok, numai ca eu as incerca, in loc de fierbere sa fac ficateii intr-un vas vitro de cuptor (cu rumenire la urma) si apoi adaugata smantana.. adica nu i-as fierbe ca se cam duce aroma in apa. Intr-adver va iesi mai inchis la culoare.. dar nu ma deranjeaza. LE: Si doua casolete de ficatei.. altfel nu intelegi nimic din ei (se micsoreaza la gatire). Aviz amatorilor - orice sos de carne iese foarte bun daca adaugi in el, la final, un pic de smantana... Incercati. https://dexonline.ro...asoletÄ/546025 https://cum-scriem-c...i-caserola.html |
#8
Posted 05 October 2018 - 07:44
Hunor_66, on 05 octombrie 2018 - 07:20, said:
Baga-i la cuptor intr-o cratita cu o lingura de ulei si una de apa, sare si piper, acoperita cu o folie de aluminiu. Nici nu se prajesc, nici nu se ard, nici nu-si pierd aroma. Dupa ce se fac, scoti folia si ii mai lasi putin sa se rumeneasca. |
#10
Posted 05 October 2018 - 07:55
|
#11
Posted 05 October 2018 - 08:06
Inainte de a-i gati ii tin in lapte, le mai i-a din amareala si ies mai fragezi. Bon apetit !
|
#12
Posted 05 October 2018 - 08:22
#13
Posted 05 October 2018 - 08:28
Hunor_66, on 05 octombrie 2018 - 07:55, said:
Trebuie sa acopere perfect, sa se faca inabusiti in suc propriu. Dificil om esti... nevasta-ta inca n-a divortat de tine ? CAPACUL. Da sau nu ? danyel61, on 05 octombrie 2018 - 07:52, said:
Nu e sanatoasa s-o mananci, in rest e ok. |
#14
Posted 05 October 2018 - 08:43
Nu chiar la tema,dar....
Reteta aia este mult mai gustoasa cu ciuperci de padure. Iar ca ficat (ficatei) ficatul de manzat,vita,porc este peste "ficateii" de pasare. Paz, on 05 octombrie 2018 - 08:28, said:
Tu esti ardelean sau ungur ? Ca sa stiu daca te bag in seama pe aria asta. E ungur din Babadag,ce-ai cu el? |
#15
Posted 05 October 2018 - 08:50
|
#16
Posted 05 October 2018 - 08:54
Exista teoria (falsa bineinteles), ca doarece ficatul are rolul de a procesa toxinele, este plin de toxine la randul lui si nu e bun de mancat.
Edited by don_dannielo, 05 October 2018 - 08:55. |
#17
Posted 05 October 2018 - 09:19
Dpdv al meu, e o adevarata bomba calorica. La care adaug ca sunt plini de toxine.
|
#18
Posted 05 October 2018 - 09:26
Nu-mi strica fantezia, ca mie deja-mi curg balele. Don Dannielo mai sus, zice ca teoria ta e falsa.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users