Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Totul despre Pizza! (Pizzerie)
Ultima postare: feb 10 2024 19:30, Inițiat de
Fetcu
, nov 16 2017 19:23
·
3
#183
Publicat: 01 decembrie 2017 - 20:42
A iesit bine de tot.
1 kg faina, 650 grame apa,. 3 gr drodjie' 30 grame sare, 3 linguri de ulei de masline. Lasat la frigider 18 ore si apoi facut bile si lasat inca ,3 ore afara. Am format pizza pus la cuptor 4-5 minute max la 250grade, scos afara si pus ingredientele pe ea. Lasat inca 10 minute la 250 grade. Ca sos am facut cu sos de rosii de casa, ulei de masline, calit niste usturoi, sos de rosii, ardei iute cu seminte, oregano si busuioc. Am facut pizza margherita ( ulei masline, mozzarela, sos de rosii, si apoi dupa cuptor rosii chery si rucola) 2 buc. Pizza quatro formagi. Cu ermentaler, blue cheese, brie si mozzarela, ulei de masline si sos rosii. Pizza cu ton si ceapa. Pizza cu sunca si ciuperci, branza si masline. |
#184
Publicat: 16 decembrie 2017 - 07:23
Am salvat reteta, dar trebuia sa spui si ce ai pus pe pizza, cate blaturi au iesit si cam ce diametru !
Ca fac coca o fac, dar sa stiu ce sa pregatesc de pus, cascaval si altele, nu sa-mi ramana nefolosit. Sos pun din ala Uncle Bens Sweet and Sour, imi place del mai mult, nu iese ala de casa asa. Mie dintr-un kil de faina si 950 g apa, 70 g drojdie si 14 g sare imi ieseau doua paini de 750 g ! Deci nu stiu daca fac doar un blat de pizza de 30-40 cm din coca aia spusa de tine. |
#186
Publicat: 16 decembrie 2017 - 15:34
richelieu, on 16 decembrie 2017 - 08:49, said:
70g de drojdie la 1 kil de făina???!! Și făina și apa in proporție de 1:1? |
#187
Publicat: 29 decembrie 2017 - 00:24
Heiii !! Poate va era dor de o pizza :)))(
20171222_193929.jpg 76,5K
75 download-uri
20171222_193913.jpg 70,5K
73 download-uri
20171222_193841.jpg 72,75K
72 download-uri
|
#192
Publicat: 03 ianuarie 2018 - 21:26
#194
Publicat: 04 ianuarie 2018 - 00:52
#195
Publicat: 27 ianuarie 2018 - 01:41
Hei ce faceti? Am fost acasa si am facut pizza in cuptorul cu lemne de la bunica �
Scuzati claritatea pozelor... 20180123_193621_HDR.jpg 40,77K 37 download-uri 20180123_211921.jpg 31,83K 58 download-uri 20180123_193454.jpg 84,05K 71 download-uri IMG-20180127-WA0000.jpg 99,71K 71 download-uri |
|
#196
Publicat: 10 februarie 2018 - 11:37
bilti, on 16 noiembrie 2017 - 20:24, said:
pun si eu cateva poze. important la pizza facuta in cuptor acasa e sa avem o tava groasa ce retine caldura. eu folosesc una de fonta. la primavara vreau sa-mi fac un cuptor de lut. o pizza de calitate de 33cc iese cam la 3-4 lei. Eu, in cuptorul de acasa folosesc o placa de piatra vulcanica. O folosesc atat pentru pizza cat si pentru paine. Sunt foarte multumit. Privind aluatul, in ultimul timp folosim doar aluat facut cu maia, adica aluat doar din faina si apa. Si pentru pizza, si pentru paine. Editat de zartdato1-0, 10 februarie 2018 - 11:38. |
#197
Publicat: 10 februarie 2018 - 13:06
zartdato1-0, on 10 februarie 2018 - 11:37, said: Eu, in cuptorul de acasa folosesc o placa de piatra vulcanica. O folosesc atat pentru pizza cat si pentru paine. Sunt foarte multumit. Privind aluatul, in ultimul timp folosim doar aluat facut cu maia, adica aluat doar din faina si apa. Si pentru pizza, si pentru paine. |
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi