![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Tranzit aeroportuar in Istanbul
Last Updated: Dec 22 2014 13:46, Started by
Mimishor19
, Feb 25 2014 21:41
·
0

Posted 25 February 2014 - 21:41

Salutare! Vă rog frumos, am nevoie de explicații amănunțite, concrete, așa, ca la un bebe. Zbor din Chișinău spre Tel Aviv, cu o escală în Istanbul. Acuma, îmi puteți explica, pe pași, ușor, cum ajung la gate pentru zborul spre Israel? Știu doar că trebuie să ajung la punctul numit Transfer. Merci mult, mult! Pupici!
|
Posted 25 February 2014 - 22:29

De la sosiri internationale la plecari internationale pe Ataturk.
Urmaresti panourile si te pui pe benzile rulante sa nu obosesti. |
Posted 25 February 2014 - 22:44

Posted 26 February 2014 - 00:50

exact... scrie "transfer" mare... să vadă toată lumea... că doar nu crezi că eşti singurul pasager care e străin acolo. Toţi pasagerii se uită după semne. Trebuie să ştii numărul cursei către Tel Aviv şi în rest, doar te uiţi pe tabele şi după semne.
|
Posted 26 February 2014 - 13:54

Depinde cat de mare e layoutul intre zboruri ,
Step 1 : la Chisinau ai grija ca bagajul tau sa fie trimis direct in Tel Aviv , intreaba la ghiseu sa fii sigur . Step 2 : cand cobori din avion ai grija sa nu iesi din aeroport meaning cauta zona de tranzit, sa nu cumva sa treci de control pasapoarte. Step 3 : daca urmatorul zbor este in urmatoarele 2-3 ore atunci ar trebui sa fie deja afisat si poti merge spre Gate-ul respectiv. Daca ai mai multe ore intre ele astepti pe acolo, la o cafea, mananci ceva, te joci, etc. pana mai sunt 2 ore pana la decolare. Nu iesi din aeroport , stai in tranzit zone . Ai indicatoare peste tot . |
Posted 26 February 2014 - 19:46

Salutare! Vă rog frumos, am nevoie de explicaţii amănunţite, concrete, aşa, ca la un bebe. Zbor din Chişinău spre Tel Aviv, cu o escală în Istanbul. Acuma, îmi puteţi explica, pe paşi, uşor, cum ajung la gate pentru zborul spre Israel? Ştiu doar că trebuie să ajung la punctul numit Transfer. Merci mult, mult! Pupici! |
Posted 26 February 2014 - 20:12

Posted 01 November 2014 - 10:19

Buna ziua !
As dori sa stiu cum ajung mai usor din piata Aksaray la aeroportul Sabiha Gokcen dimineata pe la 4 - 5 a.m. Precizez ca sunt cu una bucata sotie si cu doi cotzophani de 10 si respectiv 6 anisori, vin dupa 12 ore de mers cu autocarul de la Bucuresti (undeva in primavara) ! Am inteles ca trebuie sa schimb undeva autobuzul langa un hotel prin piata Taksim ; in Aksaray, unde e autogara, nu sunt autobuze spre S.Kokcen ? Deci alta varianta decat taxiul... Timp am destul , ca avionul pleaca la 11.50 spre sudul Turciei . Multzam fain anticipat ! |
Posted 06 November 2014 - 10:02

Buna ziua ! As dori sa stiu cum ajung mai usor din piata Aksaray la aeroportul Sabiha Gokcen dimineata pe la 4 - 5 a.m. Precizez ca sunt cu una bucata sotie si cu doi cotzophani de 10 si respectiv 6 anisori, vin dupa 12 ore de mers cu autocarul de la Bucuresti (undeva in primavara) ! Am inteles ca trebuie sa schimb undeva autobuzul langa un hotel prin piata Taksim ; in Aksaray, unde e autogara, nu sunt autobuze spre S.Kokcen ? Deci alta varianta decat taxiul... Timp am destul , ca avionul pleaca la 11.50 spre sudul Turciei . Multzam fain anticipat ! Buna ziua sfatul meu de la Aksaray cu taxi pana la piata Taksim , sunteti 4 persoane , cu taxi max 15 -20 lira Turcesc , dupa cea plimbati cat aveti timp , cand vine timpul mergeti cu HAVATAS http://www.havatas.c... la aeroport , lasat pt drum 2 ora marja succes , |
|
Posted 22 December 2014 - 13:46

Scuze de intarziere dar abia zilele trecute am observat pontul pe forumul Istanbul, multumesc pentru buna intentie ; asadar cine doreste un transfer acceptabil de la si catre Sabiha Gokcen in link-ul urmator , cu precizarea ca au mail in josul paginii, iar pentru copii sub 10 ani poate au tarif la jumatate , altfel nu se merita...
Sarbatori fericite, toate cele bune ! http://www.istanbula...kcen-Airport-37 |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users