Detalii produs
Last Updated: Oct 15 2013 00:18, Started by
dcrysty23
, Oct 14 2013 20:03
·
0

Posted 14 October 2013 - 20:03

http://3bwine.com/GA...troller=product
Tot pe acest site,la detalile produsului,unde scrie RIFERIMENTO as vrea sa mai adaug si alte valori. anno formato tipologia caratteristiche etc. Cum se poate face asa ceva?am incercat sa modific eu niste chestii dar nu prea m-am descurcat asa ca am decis sa apelez la ajutorul vostru fara de care nu m-as descurca ![]() Multumesc inca o data! |
Posted 14 October 2013 - 22:32

Linkul dat de tine nu functioneaza.
Sunt foarte slabe sansele sa gasesti pe forum o alta persoana care a folosit tot platforma "PrestaShop". Cel mai usor pentru tine ar fi sa intrebi pe forumul lor oficial, au o comunitate relativ dezvoltata. Sunt sigur ca vei primi un raspuns acolo. Ai grija sa structurezi intrebarea cum trebuie. |
Posted 14 October 2013 - 22:41

http://www.3bwine.com/GATTO
Iar de aici puteti alege orice produs pentru a vedea lucrul de care am zis si anume RIFERIMENTO, Am postat si o poza pentru a intelege mai bine. Dupa cum observati in imagine am reusit sa adaug o noua linie care am denumit-o proba insa acea linie apare la toate produsele si eu doresc sa fie afisata doar la unele. Mersi ca mi-ai atras atentia,nu am observat ca nu functioneaza link-ul. Mentionez ca am postat si acolo aceasta problema si acum astept o rezolvare. Attached Files |
Posted 14 October 2013 - 23:52

M-am uitat si eu putin pe demo.
Selecteaza un produs ("products", este sub tab=ul "catalog"). Apoi din meniul din stanga alege "features" si adauga-i anno, formatto si ce mai vrei tu. Pare ridicol de simplu, ceea ce ma face sa cred ca nu asta vroiai ![]() Anyhoo. . .poate imi instalez maine un server local sa-i fac o proba. |
Posted 15 October 2013 - 00:18

Am incercat chestia asta...probabil nu am facut eu ceva bine pentru ca nu imi afiseaza nimic in pagina produsului.
Ma enerveaza si italiana ca nu inteleg prea bine si probabil trebuia sa instalez si limba engleza. Am atasat o noua poza sa vezi daca asa se completeaza chestia aia Multumesc! Attached Files |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users