Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Creare site gen OLX / Autovit

Imagini gratuit sau contra cost i...

Fisuri beton de egalizare

Reincepe mineritul in UE
 Playlist melodii radio - unde?

P0335 senzor arbore cotit - senzo...

Avocatul Poporului vs European Om...

Recomandari firme pentru draperii...
 Receptie Eutelsat 5 West. Este po...

Poti receptiona semnal de la mai ...

Cabluri HDMI 2.1 de 4m-5m care sa...

Zoom comparat cu Google Meet
 Monitor/Display wireless?

Pornire greoaie dupa cateva zile ...

De la un proiect scris in python ...

Audi A4 B9 quattro 190 CP!
 

virtual box / Mountain Lion

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
_blue

_blue

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 283
  • Înscris: 14.09.2010
Va rog sa-mi spuneti care program e mai recomandat  pt a rula OS X Mountain Lion intr-o masina virtuala ; Virtual Box sau VMWare ?
Si daca se poate, un link cu ML care merge intr-o masina virtuala.
Multumesc

#2
Alucard

Alucard

    Steven Hyde

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,186
  • Înscris: 20.04.2004
Asa arata in VirtualBox

ups ... n-a uploadat poza

Nu ti-as recomanda in VB, si calculatorul pe care am incercat sa vad cum merge era slabut si se misca greu

Attached Files


Edited by Alucard, 19 February 2013 - 13:11.


#3
_blue

_blue

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 283
  • Înscris: 14.09.2010
Pt ce mai e nevoie de iBoot ?

Edited by _blue, 19 February 2013 - 13:21.


#4
Alucard

Alucard

    Steven Hyde

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,186
  • Înscris: 20.04.2004
Nu mai stiu ... :)

#5
_blue

_blue

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 283
  • Înscris: 14.09.2010
Si cum se misca ML in masina virtuala ?

#6
Alucard

Alucard

    Steven Hyde

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,186
  • Înscris: 20.04.2004
Foarte greu pe un dual core e5700 @ 3GHz cu numai 2GB de ram ... pentru ca in virtual nu am putut sa ii aloc mai mult de 1112 Mb de ram.

#7
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Ca sa poti rula o VM ai nevoie de minim 4 GB RAM sistemul gazda si 2 GB pentru VM - asta daca vrei sa rulezi de la Vista in sus, incluzand si OS X.

#8
_blue

_blue

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 283
  • Înscris: 14.09.2010
Am 8 GB pe Windows 7 Ultimate x64
Mi-ar placea sa pot instala OSX direct pe hard, dar cred ca am sa ma necajesc de-mi sar capacele si tot n-o sa reusesc.

#9
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Poti incerca iATKOS ML daca te tenteaza asa tare. Eu inca stau pe ganduri...

#10
_blue

_blue

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 283
  • Înscris: 14.09.2010
De ce stai pe ganduri ? Crezi ca n-ar merge ca un OSX original ?

#11
SOCRATE_MMXII

SOCRATE_MMXII

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,004
  • Înscris: 29.01.2013
Nu de-aia, dar n-am nici timp si nici chef acum de bibilit laptopul.
Sta Windows 7 SP1 Ultimate bine pe el.Chiar prea bine. Din pacate n-am decat 4GB RAM ca sa-l incerc intr-o VM.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate