Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce este cu declaratiile cerute ce...

Focul bacterian,basicarea,mucegai...

infectie zona inghinala

Dua Lipa - Training Season
 Informatii complete despre servic...

tema circuite

Voua va merge sa va logati pe git...

Fara curent casetofon Dacia Dokker
 Schimbare difuzor Golf 7

Recomandare aparat de ras electric

Lant clinici dentare vs cabinete ...

Site-uri bune pentru cumparat Sma...
 Aurora Store

Debit centrala pe circuitul de in...

Sticle de bere

Identificare accidentare
 

Macbook mai vechi

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
wayngro

wayngro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 205
  • Înscris: 21.04.2008
Cineva are un Macbook mai vechi pe care a avut ( are si in prezent, cred ) instalat Tiger OSX, si nu l-a mai folosit de ceva vreme din cauza ca nu se poate instala nici Leopard OSX, nici Snow Leopard sau Lion OSX.
Credeti ca s-ar putea instala XP-ul pe acel Macbook ? Din cate am inteles, are 512 MB ram, restul componentelor nu le stiu.
PS: nu stiu exact ce model de "laptop" e.
Multumesc anticipat.

#2
rasistu

rasistu

    Troll

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,715
  • Înscris: 20.03.2011
doar daca are procesor intel. cele cu procesoare IBM G3, G4 suporta maxim osx 10.5.8 adica leopard dar numai daca are procesorul peste o anumita frecventa, nu stiu cat.
de ce nu instaleaza 10.4? (tiger) e mai bun decat xp-ul

#3
wayngro

wayngro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 205
  • Înscris: 21.04.2008

View Postrasistu, on 25th January 2012, 07:42, said:

doar daca are procesor intel. cele cu procesoare IBM G3, G4 suporta maxim osx 10.5.8 adica leopard dar numai daca are procesorul peste o anumita frecventa, nu stiu cat.
de ce nu instaleaza 10.4? (tiger) e mai bun decat xp-ul
Pai, din cate am inteles, este instalat deja Tiger OSX 10.4 dar cred ca e ´depasit´ ma refer la aplicatiile care ruleaza pt 10.4, etc
In fine, ideea era daca ar merge XP-ul pe acel Macbook. In cazul in care ar merge, as putea oare sa mai adaug 512 MB ram ? Se potrivesc ramii ( banuiesc ca e vorba de DDR ) de laptop, pt un Macbook ?
Multumesc.

#4
rasistu

rasistu

    Troll

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,715
  • Înscris: 20.03.2011
da, ar trebui sa functioneze.
ce aplicatii crezi ca vei rula pe un laptop antic? lasa 10.4 ca este bun.

#5
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,658
  • Înscris: 26.11.2001
Depinde ce procesoer are; din ceea ce spui, se pare a avea PowerPC, care nu ruleaza Windows.
Daca e totusi Intel, se poate instala windows xp fara probleme, chiar cu 512 mb ram.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate