![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Melodiile de cartier
Last Updated: Feb 15 2009 04:50, Started by
KyKyKyKy
, Oct 19 2008 13:51
·
0

Posted 19 October 2008 - 13:51

Alegeti dintre cei de mai sus
![]() Puteti alege mai multe variante ![]() Si scrieti si ceva in thread ![]() |
Posted 19 October 2008 - 14:03

1. Parazitii: muzica lor e mai mult decat muzică comerciala
![]() 2. B.U.G au avut cateva melodii reusite de-alungul timpului dar in majoritatea nu au rupt gura targului. Desi melodiile lor de succes le ascult cu placere oricand ![]() 3. Sisu si Puya ma rog, mai mult Puya de cat Sisu ... , mai au de lucrat |
Posted 19 October 2008 - 16:02

1. Parazitii: muzica lor e mai mult decat muzică comerciala ![]() 2. B.U.G au avut cateva melodii reusite de-alungul timpului dar in majoritatea nu au rupt gura targului. Desi melodiile lor de succes le ascult cu placere oricand ![]() 3. Sisu si Puya ma rog, mai mult Puya de cat Sisu ... , mai au de lucrat au as zice ca toti imi plac Nimeni Altu' are cateva melodii de suflet cum ar fi una din tre ele : Inger si Demon |
Posted 22 October 2008 - 09:28

parazitii, de departe sunt cei mai buni. mafia nu mai sunt demult ce au fost odata. iar ce fac sisu, puya, nimeni altu si cine o mai fi, nu pot sa ii trec in categoria muzica.
Edited by tonks, 22 October 2008 - 09:28. |
Posted 23 October 2008 - 15:58

Posted 24 October 2008 - 14:51

Parazitii.Inca ii ascult si-i voi asculta pana-mi creste floci albi.
![]() Veritasaga de ce nu e in poll ? Sau nu e de cartier ? ![]() |
Posted 24 October 2008 - 17:11

Posted 10 November 2008 - 08:34

Posted 10 November 2008 - 22:39

Problema la noi, cel putin in hip hop e ca nu exista un public format, formatiile ar trebui sa lucreze impreuna, compilatii, etc. pana se formeaza o piata, exista un fel de dictatura muzicala a la Parazitii. Problema e ca nimeni nu se ridica la nivelul lor, pe plan intern. Pana nu apare altcineva care sa nu-i copieze pe toti ratatii cu rasta-ul lor, sa aibe un mesaj coerent care sa apeleze la o inteligenta peste medie, situatia va fii tot aceeasi.
|
|
Posted 11 November 2008 - 07:10

Problema la noi, cel putin in hip hop e ca nu exista un public format, (formatiile ar trebui sa lucreze impreuna), compilatii, etc. pana se formeaza o piata, exista un fel de dictatura muzicala a la Parazitii. Problema e ca nimeni nu se ridica la nivelul lor, pe plan intern. Pana nu apare altcineva care sa nu-i copieze pe toti ratatii cu rasta-ul lor, sa aibe un mesaj coerent care sa apeleze la o inteligenta peste medie, situatia va fii tot aceeasi. (....) Ar fi o idee dar ... sunt fiecare cu chestile lor ... adica un fel de invidie ca ala are mai multi cumparatori ... etc daca parazitii s-ar desparti .... ![]() |
Posted 11 November 2008 - 08:35

Imi plac Parazitii, pentru ca sunt originali, dar preferatul meu ramane Puya
|
Posted 11 November 2008 - 15:57

Posted 15 November 2008 - 09:41

Paraziții - sunt în stare să cânte și despre altceva în afară de cartier!
|
Posted 02 January 2009 - 02:29

Parazitii nu canta despre cartier. Ombladon a zis intr-un interviu: "Noi nu cantam despre cartiere, cred ca ai gresit trupa." Cu toate astea, sunt singura trupa care a rezistat si e inca in voga (parerea mea). Mai zicea cineva ca au devenit comerciali. Poate, insa e bine asa.
![]() BUG Mafia au niste melodii foarte, foarte bune dar din 2006 nu au mai scos nimic. Nimeni Altu' e foarte bun dar ... Nu se poate compara cu cele 2. E deabia la inceput (fata de Parazitii si BUG). Bitza a avut primele 3 albume bunicele, insa al 4-lea mi se pare incredibil de slab. Nici el nu prea canta despre cartier ... In concluzie, Parazitii mi se par cei mai buni si pe ei i-am votat ![]() |
Posted 14 January 2009 - 10:51

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users