aplicatii, jocuri " .jar"
Last Updated: Mar 27 2008 11:20, Started by
bibici
, Mar 23 2008 19:16
·
0

Posted 23 March 2008 - 19:16

Nu pot descarca in calculator nici un joc cu terminatia .jar.
Am instalat : Java 6 Update 5. Spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac. Multumesc In fereastra imi apare mesajul de mai jos : --------------------------- Java Virtual Machine Launcher --------------------------- Failed to load Main-Class manifest attribute from C:\Documents and Settings\NICU\My Documents\My Pictures\app8150.jar --------------------------- OK --------------------------- Edited by bibici, 23 March 2008 - 19:31. |
Posted 24 March 2008 - 09:29

pentru a rulta aplicatii java (.jar) pe PC iti trebuie un emulator
Un emulator bun e Midpx ( parca asa se numea ) |
Posted 24 March 2008 - 11:42

pentru a rulta aplicatii java (.jar) pe PC iti trebuie un emulator Un emulator bun e Midpx ( parca asa se numea ) |
Posted 25 March 2008 - 10:15

Dupa ce descarc jocul in calculator, cind incerc sa-l deschid ptr. al instala in telefon primesc mesajul de mai jos :
Java Virtual Machine Launcher --------------------------- Failed to load Main-Class manifest attribute from C:\Documents and Settings\NICU\My Documents\My Pictures\app8150.jar |
Posted 25 March 2008 - 12:10

Dupa ce descarci jocul (fisierul JAR) in calculator NU il 'deschizi' pur si simplu ca pe un program. Instalarea pe telefon presupune decat sa trimiti fisierul respectiv asa cum e, pe telefon, folosind bluetooth,irDa,cablu etc. Zii ce telefon ai si daca ai cablu de date ptr el,sau adaptor bluetooth.
|
Posted 25 March 2008 - 21:40

Am un E50 si am si cablu de date.
L-am folosit destul de des. Am descarcat si teme si sonerii si aplicatii si jocuri. Asta se intimpla acum vreo doua luni. Acum nu mai pot. Teme am reusit sa descarc in telefon chiar ieri. Jocuri am incercat mai multe si tot acelasi mesaj l-am primit. Le-am luat din "zedge". Edited by bibici, 25 March 2008 - 21:44. |
Posted 27 March 2008 - 11:20

Daca nu ai nevoie de masina virtuala java sau de sdk, le poti dezinstala si n-o sa-ti mai apara eroarea. Temele si soneriile sunt alte tipuri de fisiere, dar jocurile si aplicatiile sunt fisiere JAR (java archive),care sunt recunoscute de Java VM si incearca sa le execute de la distanta
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users