Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Nu pot activa Memory Integrity

Supratensiuni accidentale

Cuțit/ briceag drumetie

Cum am acces la o parte dintr-un ...
 Mother's Day

Recomandare aparat de vidat alime...

Izolatie exterioara casa parter P...

Cuvinte si expresii neclare
 Mod de lucru Purmo Tempco Digital...

Samsung S90C vs LG C3

Problema sunet RCS

Amortizor sertare bucatarie
 Codrea Pallady

Blocurile goale! Orase in car...

Motorul pe benzina 1.0 SCe65

Mostenire In 1986
 

Prince of Persia Series Voting

- - - - -
  • Please log in to reply
47 replies to this topic

Poll: Prince of Persia Series (104 member(s) have cast votes)

Cel mai preferat...

  1. Prince of Persia Sands of Time (26 votes [25.00%])

    Percentage of vote: 25.00%

  2. Prince of Persia Warrior Within (47 votes [45.19%])

    Percentage of vote: 45.19%

  3. Prince of Persia The Two Thrones (31 votes [29.81%])

    Percentage of vote: 29.81%

Vote Guests cannot vote

#1
10nut

10nut

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,482
  • Înscris: 11.10.2006
Aici puteti vota care-i cel mai preferat POP. In asa fel se va vedea rezultatul...

Edited by Nozavi, 09 June 2007 - 11:45.


#2
D3monZ

D3monZ

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 200
  • Înscris: 28.10.2005
varianta din mijloc,si hai sa si argumentez de ce asa...pentru ca era un pic skimbat fata de primul si mai bun ca ultimul ... nu s-a apropiat asa tare de addon cum a facuto ultimul!


P.S:cu toate ca fiecare in parte a avut un storyline destul de reusit zic eu numai ca ultimul in materie de lucruri noi implementate nu a venit cu cine stie ce inafara de partea rea din tine si niste scheme pe care dabea aveai timp sa le faci!

Edited by D3monZ, 31 October 2006 - 20:29.


#3
rashid

rashid

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,066
  • Înscris: 30.06.2005
Mi-a placut cel mai mult primul. De ce?
- Povestea... foarte reusita.
- Gameplay: desi a fost un pic cam greu la inceput m-am obisnuit repede, si tin sa precizez ca in PoP 3 a fost de tot cacatul camera...
- Grafica era incredibila si consuma resurse infirme.

#4
10nut

10nut

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,482
  • Înscris: 11.10.2006
Si mie mi-a placut Warrior Whithin(probabil cel mai tare for me). Cel mai tare imi placea fazel cu masca si mai ales cand ma urmarea Dahaka(erau momente de cocentrare maxima si stres) spuneti-mi daca n-am dreptate. Desi nu l-am jucat pe primul cred ca este reusit si acela. Cat despre The Two Throne...., efectele erau sunt  :coolspeak: mai ales cand ataci doi odata pe la spate( cred ca v-a placut si voua, nu?) in rest nu stiu ce za zic, nu prea ofera satisfactie.

#5
dan81

dan81

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 346
  • Înscris: 09.06.2006
Fiecare joc din serie are un farmec aparte , totusi am votat Warrior Within  ( apropo vezi ca ai scris gresit numele  <_<  ) pentru atmosfera extraordinara , storyline superb si tensiunea jocului care te tine lipit de monitor , tin minte ca am jucat non-stop 7-8 ore/zi timp de cateva zile si nu m-am linistit decat dupa ce l-am terminat . Binenteles ca intre timp aflasem si de finalul alternativ si l-am mai jucat odata culegand toate bonusurile .

#6
sihaya

sihaya

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 26.10.2006
definitely warrior within.
cum zicea si dan81, a avut acel 'je ne sais quoi' (nu pot sa definesc exact ce m-a captivat cel mai tare) care te-a tinut lipit de monitor pana l-ai terminat. in ambele feluri :)
tho thrones are ceva...sau mai exact NU are, ii lipseste ceva esential, in opinia mea. ce imi vine in minte este camera (care are niste unghiuri de-a dreptul imposibile cateodata), si grafica (nu ma impuscati) :) nu vreau sa spun ca nu e reusita insa nu-mi place modul in care l-au realizat pe print si nici pe imparateasa. i mean, in warrior within, especially in filmuletul de la sfarsit, salivam uitandu-ma la el si la ea...in ultimul arata complet imbatraniti si urati si NU se justifica prin storyline, ca au trecut what...5 minutes de la terminarea celuilalt? poate pentru voi guys nu conteaza atat de mult dar eu vreau sa vad personaje frumoase!  :P
pe scurt :
cand am ajuns la un puzzle aparent insolvabil in warrior within am insistat pana l-am rezolvat.
cand am ajuns la un puzzle aparent insolvabil in two thrones am iceput sa ma joc minesweeper  :P  :coolspeak:

#7
10nut

10nut

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,482
  • Înscris: 11.10.2006

 dan81, on Nov 1 2006, 16:24, said:

apropo vezi ca ai scris gresit numele  <_<
Sorry, am observat asta dupa ce am creat poll-ul. Deh se mai intampla B)

#8
dan81

dan81

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 346
  • Înscris: 09.06.2006

 sihaya, on Nov 1 2006, 16:59, said:

...in ultimul arata complet imbatraniti si urati si NU se justifica prin storyline, ca au trecut what...5 minutes de la terminarea celuilalt? poate pentru voi guys nu conteaza atat de mult dar eu vreau sa vad personaje frumoase!  :P

intr-adevar , o fi trecut 1 an si ceva intre lansarea lui Warrior Within si The Two Thrones , dar asta nu justifica schimbarea personajelor asa de radical , cel putin in secventele prerandate ( CG-urile ) printul e de nerecunoscut , pana la urma vorba ta , cat trecusera 5 min , intre finalul din warrior within si inceputul din two thrones . au avut timp sa-si faca si operatie estetica , mai sa fie  :P .

Per total , clasamentul meu ar arata ceva de genul : Warrior Within locul 1 cu nota 9.5 , Sands of Time locul 2 cu nota 9 si pe ultimul loc The Two Thrones cu nota 8 care a fost sub asteptari si schimbat total ( in rau ) fata de trailerul prezentat la E3 2005 . Ce l-a mai tras in sus e coloana sonora care este exceptionala ( Inon Zur si Stuart Chatwood au facut treaba buna impreuna , sa speram ca tot ei vor semna muzica si pentru Assassins Creed  :naughty: ) si poate speed-kill-urile , in rest grafica slaba , mai slaba si decat Sands of Time din 2003 , story prea linear , destul de previzibil ; nu prea mi-a placut nici Dark Prince , putea sa schimbe in bine jocul doar daca erau 2 diferiti , nu in acelasi corp, si sa se bata la final ,binenteles cu 2 finaluri unu pentru Dark Prince si altu pentru Normal Prince , mi se parea si mai logic si mai spectaculos  :w00t:

#9
Rapier

Rapier

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,864
  • Înscris: 07.10.2006
Pince of Persia Sands of Time este preferatul meu(l-am terminat tousi de 3 ori :)).Motivul este simplu: in momentul in care a aparut, era altceva, era nou, era nemaivazut in lumea jocurilo.Grafica eye-candy, atmosfera super bine facut, grija pentru detalii si storyline-ul excelent au facut din el unul din cele mai bune jocuri realizate vreodata.Si sa nu uitam de muzica, coloana sonora realizata de Stuart Chatwood fiind sublima.
La ceva timp apare Prince of Persia  Warriro Within, care este, cum sa spun, o alta mancare de peste. In loc ca jocul sa fie secvential, cum a fost in SoT, jocul este fluent, lupta se imbina cu partile de puzzle si de eviromental navigation. Iar freeform fighting sistem este cea mai mare imbunatatire realizata de cei de la Ubisoft.Atmosfera dark este superba, cele doua finaluri sunt misto, sandwraith-ul mi se pare facut extraordinar, dar jocul are o mare hiba: nu a fost testat deajuns de mult pentru a fi prinse bug-uri importante(am trecut prin obiecte solide cu printul...:()
Si in final, Prince of Persia: The Two Thrones, finalul apoteotic al seriei. Jocul arata super(orice ati zice voi, in blana, cu toate detaliile la maxim, jocul arata fenomenal(si scoate 40 de fps-uri pe rabla mea de comp)).Ideea, twist-ul din plot este super misto, la asa ceva nu ma asteptam.A doua personalitate a printului este super haioasa, din punct de vedere al atitudinii.Ideile cu boss-ii nu sunt chiar inovative(pe cine minte eu aici, ultimii bosi, cei doi luptatori, felul cum trebuiesc batuti mi se pare genial).Finalul TT-ului este gandit, rumegat bine si nu are gauri in poveste.A, si mi sa parut super misto felul de deplasare cu printul intunecat, cand erai conditionat de gasirea nisipului si cand puteai sa te agati de diverse obiecte cu lantul din dotare.

Nu cred ca este corect a spune ca ne place un print mai mult sau mai putin decat oricare altul, ci mai degraba ca intreaga serie este dovada a unui profesionalism(sa nu uitam ca jocul arata super si mege fluent si pe configuratii slabe) si de ce nu, unei inspiratii iesite din comun a celor de la Ubisoft.
Personal, mi-au placut toate, cu accent pe SoT(primul, deh), dar din fiecare joc am ramas cu cateva momente memorabile:
Din SoT mi-a placut coborarea in inchisori(cand se prabuseste podul cu tot cu print) si urcarea inapoi la suprafata la timp pentru a o salva pe Farah.
In WW mi-au placut alergarile cu Dahaka(pentru cine nu stie, dahaka inseamna "soarta" in multe dialecte din India).
In TT mi-a placut ideea cu speedkill(adika nu mai e practica multor jocuri de pe piata: "Eu cu un cutit impotriva a 1000 de titpi cu Uzzi!Ei nu au nici o sansa", trebuie sa flosesti din neuronii bagati la ciorap pentru a avea viata usoara in joc), dar mai ales mi-a placut coborarea in fantana secata(sarcasmul printului intunceat este prea comic: "Tick Tack Tick Tack Prince...") si gasirea sabiei tatalui(intregul joc poate fi vazut ca un basm despre calatoria de initiere a unui tanar...Harap Alb anyone?).

A, si in legatura cu imbatranirea printului: El spune la inceputul WW ca de SAPTE ANI este alergat de Dahaka...soooo!!!
Hai ca va las, vreau sa mai joc niste POP:WW.

A, si un PrintScreen, desktopul meu:

Attached Files

  • Attached File  POP.jpg   386.84K   51 downloads

Edited by Rapier, 05 November 2006 - 16:18.


#10
sihaya

sihaya

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 26.10.2006

 Rapier, on Nov 5 2006, 16:15, said:

A, si in legatura cu imbatranirea printului: El spune la inceputul WW ca de SAPTE ANI este alergat de Dahaka...soooo!!!
Hai ca va las, vreau sa mai joc niste POP:WW.


mda dar la sfarsitul ww dahaka a murit daca nu ma insel (asa ca n-are nici o legatura cu cei sapte ani), si s-a terminat cu ei doi pe corabie.
tt incepe tot cu ei doi pe corabie.
cat timp putea sa treaca???

#11
Rapier

Rapier

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,864
  • Înscris: 07.10.2006
Chiar e esential acest lucru? varsta printului?
Sau faptul ca Ubisoft Montreal a realizat un joc extremd e bun?

#12
sihaya

sihaya

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 26.10.2006

 Rapier, on Nov 8 2006, 20:24, said:

Chiar e esential acest lucru? varsta printului?
Sau faptul ca Ubisoft Montreal a realizat un joc extremd e bun?


dupa cum spuneam, pe mine ma intereseaza si cum arata mediul si personajele.
sau nu e voie?  :huh:

#13
dan81

dan81

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 346
  • Înscris: 09.06.2006

 sihaya, on Nov 8 2006, 20:22, said:

mda dar la sfarsitul ww dahaka a murit daca nu ma insel (asa ca n-are nici o legatura cu cei sapte ani), si s-a terminat cu ei doi pe corabie.
tt incepe tot cu ei doi pe corabie.
cat timp putea sa treaca???

Conform Ubisoft printul avea cam 20-21 de ani in prima parte " The Sands of Time " . In "Warrior Within" trecusera 7 ani de la evenimentele primei parti , deci 27-28 de ani . Varsta ramane aceiasi si in " The Two Thrones " deoarece este continuarea sfarsitului "special" din partea a doua in care Dahaka este invins si printul ramane cu Kaillena . Cei doi isi continua drumul spre Babylon , dar acolo ce sa vezi , surpriza :raygun:  !!

#14
Rapier

Rapier

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,864
  • Înscris: 07.10.2006
Pt sihaya: Mediul arata super bine, la fel si personajele, iar toate sunt facute de unul din cele mai bune engine-uri de jocuri scoase pana la ora actuala(in comparatie cu engine-urile scoase de cei de la...EA de exemplu!!).
Si cine spune ca tot topaitul prin timp din WW nu l-a afectat in vreun fel pe Print??
Oricum, ideea cu imbatranirea este logica, aia de la ubisoft nu au facut cu jocul asta decat sa repovesteasca legenda initierii.Printul a pornit ca tanar neexperimentat iar acum este matur, gata sa preia tronul tatalui sau :)

#15
sihaya

sihaya

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 26.10.2006
bottom line : tot urat e din pacate  :angry:
prin urmare l-am dat jos de pe desktop si l-am inlocuit cu lara croft  :naughty:

#16
Rapier

Rapier

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,864
  • Înscris: 07.10.2006
Cauta pe deviantart un wallpaper cu printu misto.Ca sunt facute bine

Edited by Rapier, 09 November 2006 - 22:17.


#17
ova stelistul

ova stelistul

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 235
  • Înscris: 28.09.2006
Prefer Prince of Persia 3 dar si 1. :coolspeak:

#18
marius91

marius91

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 03.11.2006
primu ..de ce ?  <_< ..pentru ca este mult mai reusit, Mai luminos ..nu imi place intunericul  :rolleyes:  .. grafica revolutionara pentru timpul la care a aparut shi in + este usor de jucat shi iti face placere

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate