Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Reparatie scara mozaic vechi

Cablu curte destinat deplasarii l...

Sfat de cumparare pentru un Jagua...

La mulți ani @mishu_bz!
 La mulți ani @kyrre!

PF vinde 3 autoturisme ce se inti...

Suturi la relantii 2.0 tdi + fum ...

Tencuiala exterioara casa caramid...
 Restituire RCA Allianz

Contact posibil deteriorat proces...

ce se mai lucreaza remote ?

Quantum computing / Calculatoare ...
 Care din urmatoarele optiuni este...

Cum se calculeaza MTBF la un swit...

Distante etrieri

Fisier corupt reapare in galeria ...
 

Audi A8 3.0 TDI Single Frame

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
895 replies to this topic

#73
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,862
  • Înscris: 13.10.2006

 RedMan_BZ, on Nov 13 2006, 23:53, said:

Ce mama dracului e magaoaia aia in spate? Vad ca e navigatia and what else? La E intra DVD-ul prin fata.
Cat despre setari & shit, m-a impresionat enorm fata de E, mai ales toate smecheriile cu bateria, parcarea, luminile, etc. Sa faci niste poze cu navigatia in functionare. O sa fac si eu maine niste poze la E (eranul si setarile) sa facem o comparatie. In orice caz, masina full de tehnologie, ce echipare e? E mai spre standard sau spre full? Poate ne faci si niste poze cu bordul in totalitate, precum si cu scaunele si bancheta spate
Vezi ca va mai pun poze doar daca nu ma dati in fapt ca depasesc viteza legala cu 3-4km/h si doar cand fac poze.!!!! :cursing:  :naughty:
deci magaoaia aia e niste chestii printre care: DVD-drive-ul respectiv, Amplificatorul Digital Sound Processor-ului (DSP), Modulul de Navi/GPS, loc pt TV Tuner (nu-l am dar nu-i bai- e aproape inutil).
DVD-ul se baga in spate iar in bord e un CD-Changer (6) care e in torpedou! Cam aiurea dar e bine ca nu tre sa deschizi portbagajul.Bagi manele direct din masina.
RedMan, masina e full de full.FARA TRAPA SI CUTIE AUTOMATA ,TV si niste maruntisuri.
In rest tapiterie de piele, comenzi pe volan si pregatire de telefon, Bluetooth protocol, Sunet Bose cu n difuzoare si Subwoofer.Roata de rezerva de aliaj!Etc.
Are si multe chesti care folosesc dar care acum imi scapa, ca trebuie setate si nu m-am obosit prea tare.
Oricum, are un CD cu instructiuni pe care-l poti citi chiar pe display-ul masinii.L-am lasat in casa, in favoarea uni CD cu muzica.
Butonul acela mare cu care poti regla infinit mai usor Navigatie e FANTASTIC! Merita toi banii.
Aparatul de radio e de-a dreptul smecher.Daca merg de la Buc la Paris, isi cauta singur in permanenta posturle disponibile FM si le afiseaza cu o culoare diferita de cele care nu se mai receptioneaza, care apar stinse , sa zicem.
Nu trebuie sa pui mana pe nimic, decat sa selectezi printre ele...and ajunge inapoi in Romania, ai deja totul la locul lui, la DEVA prinzi ce poti prinde acolo, samd.Fara limita de numar.Iar ca sa le schimbi ai o rotitza  pe comenzile de pe volan sau din Butonul central.E smecher, repet!Multe chestii car enu se intalnsc deocamdata la alte masini.

PS Stii ce nu are cest A6 si se simte? Scaune electrice Sport /Recaro!

Attached Files


Edited by sanddy1964, 14 November 2006 - 20:22.


#74
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,862
  • Înscris: 13.10.2006

 MATRIXU, on Nov 14 2006, 09:28, said:

Misto rau displayul, ca sa nu mai zic de setari..:D. Care-i treaba cu coming home,leaving home? Eu stiam doar de follow me home(destul de folositor de altfel)
Cu setarile respective e cam asa: cand vii sau cand pleci din garaj, luminile raman aprinse (proiectoarele) cate secunde le dai tu din setari.Ca e intuneric si cand vii si cand pleci, poate,...Cand vrei sa pleci, atuci cand deschizi masina din telecomanda pornesc si farurile daca le-ai setat asa.Si cand o inchizi , la fel, raman aprinse de la 5 la 60 de secunde parca.Senzorii de lumin asi e ploaie functioneaza  bine.Cand intri in tunel nu mai trebuie sa aprinzi lumina- se aprinde singura!

PS : Ca sa multumesc pe toata lumea, o sa iau niste jante mai smechere cu rotile de iarna acum, si la primavara , vad eu, poate schimb cumva caucucurile de pe jantele astea pe alea, sau iau alte cauciucuri si alte jante si pe astea le vand.
Acum plec sambata/duminica in Germania sa iau o masina , din 2005.
Am ceva frumos in perspectiva, desigur 2005 cu pana in 40tkm dar sper piele si xenon la un Astra H (1.7 CDTI -2005) sau Audi A3 ( 1.6, Nov 2004).Nu m-am indurat de masina frantuzeasca, ce sa-i faci...
Azi am refuzat o Astra din 2004! cu 60tkm la bord dar care era full de full.Ieseam cam sus cu banu si sincer si culoarea era nashpa.Anul de fabricatie a fost cel care a decis insa...kilometri erau ok la un 1.7CDTI.
Era cat pe-aci sa se dea Anzahlung! :w00t:

PS Precis ii dau telefon lu' REDMAN (cu taxa inversa desigur :death: ) sa vada masina pe care o s-o iau...

Edited by sanddy1964, 14 November 2006 - 20:18.


#75
MAK

MAK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,882
  • Înscris: 26.02.2005
:w00t:   Cred ca mi-as prinde urechile in Bordul ala.   :o
Nene, da ai pe masina, s-o stapinesti sanatos. Cind or avea 3-4 ani vechime, o sa-mi iau si eu un SH    :rolleyes:  E bine si asa, decit o mobra noua.    :lol:

#76
RedMan_BZ

RedMan_BZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 849
  • Înscris: 10.04.2005
:coolspeak: Daca ai drum pe la Köln, cu cea mai mare placere :) . Bafta la cumparaturi!

Cat despre high-tech-ul de pe Audi-ul tau, e peste E si chiar SL, trebuie sa recunosc ca face pipilica pe Merc (poate nu pe scaunele cu masaj si sustinere laterala activa-se misca partile laterale ale scaunului in functie de curbe,- nu stiu daca exista asa ceva si pe Audi). Atasez cateva poze, azi nu am facut cu setarile ca nu am avut drum cu E-ul, dar maine am sigur treaba. In orice caz, la Merc navigatia e mai greoaie decat ce povestesti tu la Audi pentru ca ai prea multe butoane, ai 10 pe stanga dreapta plus sagetile. Si pe deasupra e si jos ecranul, cam incomod (dar ai in centrul kilometrajului informatii de la Navi). Chiar te rog sa faci o poza cu rotita aia de navigatie :worthy: In orice caz, m-a impresionat enorm masina, cred ca la tehnologie e clar peste E (vad si niste butoane ciudate pe acolo, nu inteleg ce face mai ales ala din dreapta jos). baga poze cu harta pe navigatie, sunt curios cum arata. Uite niste exemple de butonaraie :naughty: :

Attached Files



#77
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,862
  • Înscris: 13.10.2006

 RedMan_BZ, on Nov 14 2006, 23:13, said:

:coolspeak: Daca ai drum pe la Köln, cu cea mai mare placere :) .Cat despre high-tech-ul de pe Audi-ul tau, e peste E si chiar SL, trebuie sa recunosc ca face pipilica pe Merc
Vedem pe unde ajung dar mai stii ca nu si pe le Koln?Era ceva pe-acolo dar e cam departe, caut sa stau prin zona Munchen-Nurnberg, ca pe la Koln sunt masini de turcaleti! <_<
Butonul din dreapta display-ului deschide torpedoul iar ala de sus, aaa, am uitat ce face.O sa apas pe el si ma lamuresc. :P
Harta de Navi nu mi-o afiseaza! pentru ca sunt in afara ariei acoperite.Am DVD doar pt anumite tari.FaraRomania, Bulgaria, Ungaria si Grecia!O sa incerc sa vad daca in Demo mode afiseaza ceva.
Insa e altfel decat la Mercedesul din poza.Sau mult diferita de tomtom sau alte chestii similare.Plus ca are si Navgatie Dinamica.Adica te scoate ea INAINTE DE A INTRA in "stau"  :puke: (ambuteiaj, blocare, aglomeratie ff mare pe autostrada) si te redirectioneaza direct.Mi s-a intamplat venind de la Karlsruhe spre Stuttgart (directia finala Nurnberg/Furth) sa ma scoata de pe Autobahn si sa ma bage pe o ruta ocolitoare, (15km in plus ) dar auzeam la radio ca e blocaj pe directia mea care crestea din 5 in 5 minute iar eu eram deja pe o ruta ocolitoare a orasului :P , care , la final, a scos doar 12 min intarziere fata de ora initiala afisata.Si calculeaza saracia asa de bine ora la care ajungi, ceva de speriat.
Deci : vezi butonul ala mare de langa maneta sch de viteze? Ala e o chestie care face toti banii! De acolo selectezi, rotindu-l, ce doresti sa bagi in MENU.Si apoi apesti pe el.
La selectarea adreselor, daca ai codul postal, rotesti butonul pana sageata e in dreptul cifrei pe care o doresti si apoi apesi pe el-ASA AI SELECTAT PRIMA CIFRA.SAMD.pana ce faci tot numarul apoi apesi pe Start Navi, ca mai sunt 4 taste in jurul acestui buton , care-si schimba semnificatiea in functie de menu-ul afisat.Si gata, ai plecat  la drum.Desigur ca-ti da liste de orase imediat ce ai bagat 2 litere si nu mai trebuiesa continui ci doar sa selectezi orasul sau strada de pe lista.Apoi bagi numarul si salut.

E pentru fraieri acest Menu! Atat de simplu este!Adica am avut bafta, ca ala de A6 vechi era cam incalcit.Cu butoane ca la E-ul asta.Are 1 milion de butoane si E-ul asta :w00t: ...n-as putea tine minte . :
PS O sa incerc sa fac poza mai in detaliu ...

Attached Files


Edited by sanddy1964, 15 November 2006 - 09:21.


#78
devs.java

devs.java

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 898
  • Înscris: 17.02.2006

 sanddy1964, on Nov 14 2006, 20:07, said:

[...]
Acum plec sambata/duminica in Germania sa iau o masina , din 2005.
[...]

 sanddy1964, on Nov 15 2006, 08:54, said:

Vedem pe unde ajung dar mai stii ca nu si pe le Koln?Era ceva pe-acolo dar e cam departe, caut sa stau prin zona Munchen-Nurnberg, ca pe la Koln sunt masini de turcaleti! <_<
[...]

Ne vedem pe acolo, fie la o cafea, fie-ti fac cu mana la 250 km/h in timp ce vorbesc la telefonul masinii... ;)

Si eu voi fi prin Bavaria saptamana viitoare.

#79
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,862
  • Înscris: 13.10.2006

 devs.java, on Nov 15 2006, 18:26, said:

Ne vedem pe acolo, fie la o cafea, fie-ti fac cu mana la 250 km/h in timp ce vorbesc la telefonul masinii... ;)
Si eu voi fi prin Bavaria saptamana viitoare.
Asa sa faci!Sa faci cu mana ca eu mi-am setat avertizorul de viteza la 170 si sper sa nu depasesc viteza asta.Se pare ca intrerupe si telefonul mobil.Acum studiez chestiunea si o sa revin cu amanunte.
( Nu am avut unde sa merg mai mult de 150 in oras si de-aia!  -_- nu am mai updatat topicul respectv...)
O iau pe Regensburg  si spre Nord, spre Berlin-m-am hotarat.Mi-e frica!!!Daca ma pui sa-ti platesc cafeaua? :P

Quote

RedMan
poate nu pe scaunele cu masaj si sustinere laterala activa-se misca partile laterale ale scaunului in functie de curbe,- nu stiu daca exista asa ceva si pe Audi). Atasez cateva poze, azi nu am facut cu setarile ca nu am avut drum cu E-ul, dar maine am sigur treaba. In orice caz, la Merc navigatia e mai greoaie decat ce povestesti tu la Audi pentru ca ai prea multe butoane, ai 10 pe stanga dreapta plus sagetile. Si pe deasupra e si jos ecranul, cam incomod (dar ai in centrul kilometrajului informatii de la Navi).
Punand pozele una langa alta, e mai misto interiorul de Mercedes de 5 ori!Dar ce E Klasse e ala la 2 usi?
Oicum sunt total diferite conceptele de echipare interioara.Are si A6 info de la Navi pe bord, intre turometru si vitezometru.Apare cu albastru/rosu.Am facut ieri o gramada de poze asa ca voi adauga azi , cand o sa am nitel timp, niste detalii de interior, plus motor, etc.

Edited by sanddy1964, 16 November 2006 - 09:19.


#80
devs.java

devs.java

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 898
  • Înscris: 17.02.2006

 sanddy1964, on Nov 16 2006, 09:09, said:

Asa sa faci!Sa faci cu mana ca eu mi-am setat avertizorul de viteza la 170 si sper sa nu depasesc viteza asta.Se pare ca intrerupe si telefonul mobil.Acum studiez chestiunea si o sa revin cu amanunte.
( Nu am avut unde sa merg mai mult de 150 in oras si de-aia!  -_- nu am mai updatat topicul respectv...)
O iau pe Regensburg  si spre Nord, spre Berlin-m-am hotarat.Mi-e frica!!!Daca ma pui sa-ti platesc cafeaua? :P
[...]

Pacat, speram sa-mi platesti cafeaua.

#81
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,862
  • Înscris: 13.10.2006

 devs.java, on Nov 16 2006, 10:11, said:

Pacat, speram sa-mi platesti cafeaua.
Eram sigur!Si mai lasa viteza aia , ca nu e buna! :cursing:
Oricum, iti urez drum bun, ca sa vezi ca nu sunt de factura pe care ti-o imaginezi tu! :P

LE:
RedMan, uite si butonul ala smecher.Cel mare!
Ala mai mic e volumul instalatiei audio.E dublat pe volan, desigur.Dealtfel , cam totul e dublat pe volan, pentru ca ai o tasta MODE pe volan si poti comuta CD/RADIO/NAVI/TEL, dupa preferinta.Volumul e o rotita in dreapta.

Attached Files


Edited by sanddy1964, 16 November 2006 - 11:27.


#82
devs.java

devs.java

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 898
  • Înscris: 17.02.2006

 sanddy1964, on Nov 16 2006, 11:22, said:

Eram sigur!Si mai lasa viteza aia , ca nu e buna! :cursing:
Oricum, iti urez drum bun, ca sa vezi ca nu sunt de factura pe care ti-o imaginezi tu! :P

Inca nu m-am hotarat sa las rotile de vara pe 18" (250 km/h) sau sa pun pe cele de iarna de 17" (210 km/h)... As cam merge cu cele de vara, mai ales ca e cald si nu planuiesc sa stau decat 2-3 zile. Frumusetea e ca daca vad un A6 argintiu, cu numere de Romania, stiu cine e... :P Tu nu stii in care masina sunt eu... :P

#83
devs.java

devs.java

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 898
  • Înscris: 17.02.2006
Drum bun si tie si spor la cumparaturi. Ai incercat si la Autohus? Au si la Unterroth / Buch acum inspre Ulm un sediu.

#84
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,862
  • Înscris: 13.10.2006

 devs.java, on Nov 16 2006, 11:41, said:

Drum bun si tie si spor la cumparaturi. Ai incercat si la Autohus? Au si la Unterroth / Buch acum inspre Ulm un sediu.
mersi.O sa vad, poate ajung si acolo.

#85
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,862
  • Înscris: 13.10.2006
In curand voi posta si poze cu Navigatia, probabil maine.Am facut destule.

#86
devs.java

devs.java

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 898
  • Înscris: 17.02.2006

 sanddy1964, on Nov 25 2006, 15:30, said:

In curand voi posta si poze cu Navigatia, probabil maine.Am facut destule.

Stie de S1? :D A mea nu stie dar am comandat un DVD nou care sper sa stie. S-au intrecut Austriecii pe sine in jurul Vienei din martie cand am trecut eu ultima oara pe acolo.

#87
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,862
  • Înscris: 13.10.2006

 devs.java, on Nov 25 2006, 19:28, said:

Stie de S1? :D A mea nu stie dar am comandat un DVD nou care sper sa stie. S-au intrecut Austriecii pe sine in jurul Vienei din martie cand am trecut eu ultima oara pe acolo.
Nu stie, dar in schimb m-a scos din rahat intr-un mod f ciudat, aceasta Navi.Am plecat din Nickelsdorf spre Viena si chiar ma gandeam ca o sa merg dupa indicatoare pana trec de Viena, ca nu are S1.La un mom dat zice:
"Drumul a fost recalculat datorita mesajelor din trafic" si ca sa ies pe prma iesire la drapta,,,Asa am si facut.M-a bagat pe un drum paralel cu Autostrada dar se vedea ca e e un MARE BLOCAJ, masinile abia se tarau.Si m-a bagat pe la Aeroport ( VEZI FOTO!!! ) si apoi m-a scos undeva unde era indicator de S1 si Passau DAR NAVI imi spunea sa ma intorc!!!!!Nu mai avea nimic , era camp pe harta! Era cam prin spatele rafinariei OMV.
Desigur ca nu am facut postia sa ma las pacalit si am luat-o dupa indicatoarele cu pricina, care m-au scos in 30 de secunde pe S1.
S1 este super libera si super marfa!desigur, pentru cine are nevoie sa tranziteze Viena fara sa se bage in balamucurile de acolo.
La intoarcere am venit dupa indicatoare.E si greu dealtfel,.. :P mura-n gura.
PS:  Da' cum ai dat comanda de DVD nou?
Adevarul e ca am uitat sa intreb de asa ceva cand am fost la MAHAG Munchen.Am intrebat de roti de iarna si nenea ala mi-a artatat niste roti cu 1265 Euro -cauciucuri Dunlop Winter Sport dar a zis ca nu poate sa dea TVA-ul inapoi.I-am zis si eu ca afara e frumos si ca o sa le cumpar cand da zapada. :P Dar acuma merg cu Golful, si am bagat A6 la garaj.Poate, pana la pimavara.Cumpar la Golf cauciucuri ALL SEASONS .Sa vad de unde ca as lua si jante de aliaj,...

Atesez si 2 poze cu Navigatia in functiune dar au iesit prost. Si celelalte sunt miscate rau.


PS O intrebare: exista E-Klasse decapotabil , la 2 usi, desigur?

Attached Files


Edited by sanddy1964, 26 November 2006 - 19:42.


#88
RedMan_BZ

RedMan_BZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 849
  • Înscris: 10.04.2005
Salutare Sandy, bine ai revenit sanatos :peacefingers: Vaz ca ai luat Golf, te asteptam cu jurnalul, poze si date :coolspeak:

Ca tot am facut azi un drum de vreo 550 km in total cu e-ul (masina asta e ca un virus, la inceput nu mi-a placut deloc, dar cu cat merg mai mult cu ea cu atat o apreciez mai mult pentru confort si relaxare, dupa atata drum m-am dat jos si imi parea rau ca nu mai am de mers :cursing: ) am facut si pozele pentru comparatie. In orice caz, subtirel tare fata de A6.

Pe scurt, la optiuni am doar iluminare, limba, timp, ton (fata de zecile de optiuni de la tine), la radiouri am doar pe genuri, nicidecum sa le stocheze e alea vechi or smth... imi place in schimb cum arata la Bal-Fad imaginea, telefon nu am avut (nu are bluetooth ci doar locas dinala in cotiera, dvd cu filme nu am avut (din pacate, ca am prins un Stau de 45 de minute; o sa incerc unul maine sa vad cum se vede si daca merge in mers). Ah, am atasat o poza cu ecranelul ala central foarte ajutator mai ales la navigatie (ca ala mare e pozitionat cam jos si iti iei privirea de la sosea). Am facut pozele noaptea pentru a se vedea diferenta (se trece singur pe culori inchise sa nu-ti strici ochii cand e intuneric :naughty: ).

Ca navigatie, la optiuni de traseu am doar 3: cel mai rapid, mai scurt si dinamic... e selectat cel mai rapid si am observat in nenumarate randuri ca nu ma redirectioneaza din stau-uri (sau poate n-am avut alternative valabile, n-am idee, cu toate ca am prins pana acum cel putin de 10 ori stau-uri mari si same shit). Insa se butoneaza destul de greu in mers datorita multimii tastelor si faptului ca e destul de jos ecranul (bla bla bla stiu ca nu e voie sau ca nu e indicat insa se ivesc situatii neprevazute). In schimb imi place ca se da muzica incet cand vorbeste doamna navigatoare, e si la tine la fel? Ah, inca ceva beton, prin Köln prin tuneluri, navigatia a ramas fidela si fara semnalul de la sateliti, probabil ca are un dir la kilometraj ceva si stie cat parcurgi, lucru observat si la Vectra mea. In orice caz, mare plus fata de navigatiile pocket PC, in Köln cu PPC-ul e jale mare ca pierzi semnalul prin tuneluri si pana se reconecteaza te ratacesti de tot. Cum e la A6 prin tuneluri?

Ca alta idee, am prins azi un Stau cand traversam Köln-ul (A3 e inchis complet cateva zile pentru reparatii si tot traficul e redirectionat prin Köln :deadtongue: ) de mi-au sarit fulgii (imaginea de pe navigatie si cea din trafic) si guess what, pe harta nu arata nimic, cred ca arata doar pe Autobahn.

Ca fapt divers, cand am iesit pe autobahn am resetat, la viteza medie de 150 kmph (am mers 130-180 destul de lejer) imi arata consum in jur de 10, eu zic ca e super bine pentru o masina care cu insi si ce aveam in portbagaj era cam la 2 tone, plus motorul pe benzina de 1.8 turbo de 163 CP (e200 kompressor t-model). A mai fost amicul cu e320cdi (ma impresiona ce zbura de langa mine cand eram amandoi in blana :cursing: ) si a scos consum tot de 10 (dar a mers mai tare ca mine, cu accelerari puternice, sprinturi & shit, cu toate ca e mai usoara, sedan si fara bagaje) insa diferenta de putere se cunostea. Cu toate astea, chiar si la nivelul asta, dieselul nu prea e rentabil (ma refer strict dpdv al consumului, care numai mic nu e). La 90 consuma 7 si la 120-130 cam 8-8,5, mereu cu clima. Cum ti se pare fata de A6 tau diesel?

P.S.: Daca ajungeti prin Köln si va e foame, pe Maybachstraße e un restaurant genial, am mancat azi de m-am spart, il cheama Pantanal Rodizio, e brazilian, dai 20 de euro si mananci pana crapi, dar nu orice, vin baietii cu fripturile (cele mai bune fripturi mancate de mine) direct de la gratar pe niste tepe imense si-ti taie in farfurie, de toate carnurile, cartofi, legume, salate, orice, la cate 1 minut vine cate unul la toate mesele cu altceva plus ca ii dau cu chitarile si cu vocile, multi dintre cunoscuti mi-au spus ca e printre cele mai bune restaurante din zona (daca nu din DE). Ah, am uitat, iti dau aia o bulina cu o parte verde, una rosie, daca ai verdele in sus aia care trec cu ananasii pe teapa sau cu friptanele se opresc la tine si-ti daie in farfurie, daca ai rosu nu se opreste nimeni la tine, e genial, try it :inlove:

Ah, uitasem sa raspund, cred ca era CLK cabrio ce ai vazut... e "varianta coupe sau cabrio" a e-ului.

Attached Files


Edited by RedMan_BZ, 27 November 2006 - 01:13.


#89
sanddy1964

sanddy1964

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,862
  • Înscris: 13.10.2006

 RedMan_BZ, on Nov 27 2006, 01:04, said:

Am facut pozele noaptea pentru a se vedea diferenta (se trece singur pe culori inchise sa nu-ti strici ochii cand e intuneric :naughty: ).
Cum e la A6 prin tuneluri?
Consumul la A6 este urmatorul cu incarcare 2 personae.:
5.8 ( 130-150KM/H)
6.2 ( 160-170)
6.7 ( 170-190+)
mai adauga 0.4l daca merge aerul si inca 0.3 l pentru inca 2 persoane.Maxim 7 a consumat, oricat de tare s-a tras de ea..Acum iarna nu consuma in plus nimic.
Golful a luat 5 % !! Mers dupa A6 la greu.Buna masina Golful asta Diesel.Sa-l vezi la 180 pe autostrada cum mai vroia 10-15 km cel putin,...cerea masina, ce mai.

Desigur ca muzica se opreste automat la vocea de pe Navi si ca ecranul se inegreste daca megi cu faza scurta aprinsa.Daca ai Tagfahrlicht ramane de zi display-ul.In tunele pastreaza memoria , desigur.Asta nu stiu cei cu pocket PC si alte aiureli.Am vazut acu un an la Berlin o prostie de-asta ca iesea de pe satelit mereu.Intensitatea display-ului se regleaza din setup menu.Ca si limba respectiva.Eu am setat engleza.
In rest sunt multe chestii care nu stiu pentru ce sunt.Stau-ul din oras nu stiu daca-l vede sau e doar pentru autostrada.Dar obligatoiu cand zice ca ati fost redisrectionat, fac ce zice Navigatia.In rest, mai anulez din cand in cand si o iau pe unde stiu eu.E un program de calculator, nu un creier uman.Mai poate gresi, nu?! :P
Desigur ca pe ecranul central iti apare o sageata cu directia recomandata.Cea mai tare chestie e insa alta!
Are niste "destinatii speciale" pe care ti le listeaza cu adresa si numar de telefon, etc.Adica eu cautam un hotel si mi-a venit ideea sa caut cu Navi info .Am bagat hotel ca destinatie speciala si m-a intrebat unde sa fie hotelul? Cel mai apropiat sau cat de departe?
Si in 20 de secunde gasisem ce cautam, plus ca i-am dat sa ma duca acolo .Are tot ce tin ede interes public bagat in memorie.Desigur, si VW/Audi Service-uri.Ii dai sa tre duca la cel mai apropieat service Audi si acolo ajungi.
In rest, merge binisor A6.Mai ales ca am bagat f putina motorina la drumul asta.Incepe sa-si scoata banii...Trebuia sa plecam cu un Passat dar s-a razgandit omu' in ultimu' minut, la 10 seara!Neseriosi...

Referitor la partea Audio, e un radio SMECHER TARE! Nu trebuie sa umbli la el!El face totul.Tu doar te uiti pe lista si dai ok la postul dorit.Oricum, nu accepta MP3 CD-Changerul.Neamtu' vrea calitate nu cantitate in materie de Audio...Au si ei slabiciunile lor.

Edited by sanddy1964, 27 November 2006 - 15:39.


#90
MAK

MAK

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,882
  • Înscris: 26.02.2005
Acum o luna si-a luat un prieten un A 6 din Germania si al dracu n-a spus nimic pina ieri.
Ieri ne-am intilnit sa-mi arate vaporul. Pina ieri nu am mers cu A 6, si eram foarte curios cum merge cu motorul  de 1,9 130 Cp TDI.
Stiind ce-i poate capul motorului de pe Golful meu, ma gindeam ca pe A 6 si variant o sa fie lenesa avind in vedere ca masina are 1600 Kg, dar stupoare, trage in draci matahala. Nemti au etajat cutia de asa natura ca nu simte greutatea, o cutie cu 6 rapoarte. Treapta a 6-a de la Audi este ca a 5-a de la Golf, deci mai scurta dar tot la 200 ajunge.
Acum parca imi pare rau ca nu mi-am luat un A6 de 130 Cp. Daca stiam cum merge sigur imi luam in locul Golfului.
Masina este din 11-2002 si inmatriculata in 2003 si pret final 13.500 euro si 172.000 Km cind a cumparat-o.
Avind o ruda in Germania, tipul a stat o saptamina pina a gasit-o.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate