Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Telefonul Oppo a74 mi-a blocat ca...

A inviat Mudava

Vouchere de vacanta

Cand One United nu mai vand isi v...
 Mandolina feliat legume

Atestat consilier de siguranta

alarma auto Autowatch 346 RLI

Ce se intampla cu actualii tineri...
 Descifrare reteta

Zapp fix

Rulment pt diferential 4motion

Lipire filtru la baterie ikea
 Meserias nu mai vine sa termine l...

Soferii prinsi bauti sau drogati ...

geometrie autorulota

Sfat achiziție laptop ~4500 ...
 

mein kampf

- - - - -
  • Please log in to reply
141 replies to this topic

#55
eddymutu7

eddymutu7

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 389
  • Înscris: 04.12.2005
usky ai pierdut rau de tot batalia cu vata pe batz si dddddd,nici nu iti dai seama cat de ... pari,nu vreau sa te jignesc ,pt ca nu asta este scopul meu dar....mie si greu sa ma abtin.

sunt foarte multe de comentat in legatura cu acest subiect dar nu cred ca este cazu sa intram in conflict unii cu altii,atata timp cat nu puteam sa venim cu argumente concrete ci cu `aproape a cucerit europa` si alte prostii de genu.

Oricum pt ca suntem la aces subiect va recomand cartea :

Hitler Magul Intunericului   - Jean Prieur.  foarte interesanta.

#56
usky

usky

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 27.01.2007

View Posteddymutu7, on Feb 25 2007, 23:26, said:

usky ai pierdut rau de tot batalia cu vata pe batz si dddddd,nici nu iti dai seama cat de ... pari,nu vreau sa te jignesc ,pt ca nu asta este scopul meu dar....mie si greu sa ma abtin.

Oricum pt ca suntem la aces subiect va recomand cartea :

Hitler Magul Intunericului   - Jean Prieur.  foarte interesanta.

de cand a fost o batalie intre mine si vata pa batz? si tu de cand esti arbitru aceste "batalii"? este lamentabil faptul cum mai apare cate "unu" sa isi dea si el cu parerea...

#57
me_raul

me_raul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,549
  • Înscris: 05.01.2007

View Postusky, on Feb 26 2007, 22:05, said:

de cand a fost o batalie intre mine si vata pa batz? si tu de cand esti arbitru aceste "batalii"? este lamentabil faptul cum mai apare cate "unu" sa isi dea si el cu parerea...

Pai de-asta e forum ,nu? Numai tu vrei sa vorbesti pe aici.?!!! :)) .

Edited by me_raul, 26 February 2007 - 23:02.


#58
usky

usky

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 27.01.2007

View Postme_raul, on Feb 26 2007, 23:00, said:

Pai de-asta e forum ,nu? Numai tu vrei sa vorbesti pe aici.?!!! :)) .

pai nu sa ma cert cu lumea...sa discut ;)

#59
eddymutu7

eddymutu7

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 389
  • Înscris: 04.12.2005
discut si eu,nu trebuie sa fii de acord cu mine.

#60
HerrGott

HerrGott

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 11.03.2007
Este trist sa observi cum propaganda asa zis "anglo-americana" ca sa nu o denumesc altfel, sapa o istorie denaturata in sufletele voastre. Spirit nu am sa numesc niciodata felul unora de a se purta. Spirit inseamna un reflex al ideii pentru a ajunge la adevar, iar adevarul in lumea de azi este un lucru pe cat de rar, pe atat de greu de gasit. De aici se explica de ce avem suflete, pentru ca sufletele raspund usor la instinct. Si animalul are un suflet, dar niciodata spirit. Animalul actioneaza complet in instinct. Nu-l intereseaza adevarul ci doar hrana, sexul ca si alte nevoi fiziologice. Doar cu atat a ramas o societate actuala, cu un blestem care a ucis spiritul ucigand ideea si adevarul.

Frica! Un instrument de actiune specific instinctului, cu care lumea astazi isi tortureaza propriul Destin! Frica de a spune un adevar de teama ca faci puscarie, ex.(comentarea holocaustului evreiesc se pedepseste cu puscaria),(nimeni in afara de ei nu au dreptul la holocaust)(daca comentezi ti-e frica -> faci puscarie), tot frica ca instinct primar la om ordona aproape fiecare miscare si cuvant pe care fiecare dintre voi o simte (scrii in spiritul vremii esti apreciat, incerci sa scrii altceva decat este oficial este condamnat). O alta arma de lupta a instinctului este banul. Si asa as continua as oferi intreaga radiografie a unei boli maligne, un cancer al societatii pe care fiecare dintre voi o are deja injectata in suflet, intr-o masura mai mult sau mai putina.
Acelasi instinctul care a ucis in cele din urma adevarul, prin frica, ban, sex, si tot ce tine de el, a ucis in cele din urma istoria.
Adevarul creat din fiecare devine un antiadevar, ucide orice urma de morala si in cele din urma vorbim de un adevar animalic al unui spirit de haita. "Doar tinem cu cel care a mai tare nu?" Cel putin noi romanii asa am facut asta. In Ungaria unde poate am putea vorbi de Holocaust, nici nu au vrut sa auda. Dar Romania e o tara toleranta si plina de prosti. Asa ca aici vom instala un nou kibut. In Germania merge din ce in ce mai greu pentru ca ei folosesc o alta strategie: LEGEA. Deci se fura mai greu. Si instinctul se poticneste de LEGE ca de zid!

Rezultatul istoric este ca lumea de astazi se uraste mai mult ca oricand, vorbind si comparand timpurile, Hitler nu era cu nimic mai prejos decat un Bush care la ora actuala pe motive false si mincinoase a adus o tara ca Irakul la catastrofa si genocid. Priviti la stiri sa vedeti cum a transformat Bush Irak-ul intr-o tara democrata!?  Cu ce este Bush mai nobil decat Hitler!? Cu ce sunt mai breze inchisorile din Guantanamo care ucid si violeaza familii nevinovate! S-a instaurat democratia cumva si nu stiam?! Astea sunt rezultatele pe care le-au promis!? Haos e putin spus! Iad, se apropie de adevar! Iar haosul e un cuvant nobil, de "ordine" al instinctului animalic.

Nu fac aici pledoarie a valorii, cert este faptul ca aproape toti suntem dominati de minciuni ale propagandei. Propaganda se hraneste cu instinctul, provoaca reactiile animalice, de aversiune, de ura etc. Acest lucru l-ati dovedit si pe acest forum.
Revenind la subiect pe scurt:
Hitler e satanizat si va mai curge vreme pana ce timpul dezinfectat de propaganda si minciuna la nivel de porunca globala, se va cunoaste adevarul real. Greseala lui Hitler este ca a abandonat religia crestina. Si pentru asta a platit. Iar greseala voastra, mult mai grava: este ca ati abandonat adevarul in schimbul minciunii, a urei, a indiferentei, a usuratatii de a judeca istoria, a superficialitatii gandirii etc...
Hitler a murit! Candva poate nepotii nepotilor vostrii, vor fi mai fericiti pentru ca vor cunoaste de o suta de ori mai mult adevarul decat noi toti! Ce a pierdut el!? Cum ar fi fost istoria daca el ar fi castigat!? Cu siguranta nu ati fi trait in mincinuna! Dar de ce nu a castigat!? Pentru ca Hitler a facut o mare greseala: Nu incepi o lupta interioara cu un o lume de loc pregatita! Si in primul rand nu abandonezi pe Dumnezeu. El va plati pentru aceasta si a platit! Dar noi ceilalti din lumea actuala, asa zisii "democrati", l-am abandonat de mult pe Dumnezeu. Soarta va fi aceasi. Diferenta este ca el e mort, iar noi traim o drama. Drama e tocmai ca nu vedem acest lucru. Sa fi orb! E cel mai cumplita pedeapsa divina. Sa nu vezi adevarul! Sa mori un tampit, sa urasti, sa iti fie frica daca spui altceva decat spun ceilalti, sa te multumesti cu cateva filme porno, sau de prost gust - noi sosite de la Hollywood, scolit de "mititeii" vremii care se pretind atot-stiutori si care va imbraca in haina de care tocmai am vorbit!
Sa mori cu sufletul inrait, sa traiesti in mincuna, sa fi superficial, sa mananci carne si sa traiesti mereu beat. Asta e viata multora, ca noi.. Doar in final vom spune adevarul: Ca am trait degeaba, si am repetat stereotipiile unei propagande instalate de instinct!
Eu cel putin va invit la o reflexie si nu la injuraturi!
O zi buna!

Edited by HerrGott, 11 March 2007 - 12:41.


#61
Peter Pan

Peter Pan

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 596
  • Înscris: 04.06.2006
Cine pana mea mai e si HerrGott ? Poate fi un alt SP-ist cu alt nick. Cert e ca este VARZA, UMPLUTURA, FRECTIE LA PICIOR DE LEMN, cum vreti voi. Postul lui e paralel pe langa topicul acesta, mai ales cu primul subiect deschis.

Napoleon, Hitler si Bush. Haideti sa nu-i bagam pe toti in aceeasi oala. Fiecare cu timpurile sale, cu ideologia sa, cu mintea sa mai mult sau mai putin bolnava.
Napoleon si Hitler buni strategi ?! Napoleon isi conducea el insusi armatele. Hitler doar vizita noile teritorii cucerite. Iar Bush... priviti si voi stirile.
Napoleon cucerea in alt mod (pe vremea lui nu se stia de lagarele de exterminare) decat Hitler, dar, pana mea, nu poti face omleta fara sa spargi oua, adica in razboi mor oameni, taman pe asta se bazeaza. Nu i-o fi omorat el cu mana lui, dar el hotarea, planifica si conducea ostirile sale in razboaie. In razboaiele in care, culmea, mureau oameni.A fost un geniu, un bun strateg, un mare conducator, s.a.m.d. Tot criminal se cheama !

Au fost scrise multe carti despre Napoleon, filme si documentare numeroase au fost facute. In privinta lui Hitler, istoria este mult mai incalcita.
Ce a facut el pentru umanitate ? A distrus sate si orase, opere de arta, etc, dar mai presus de toate astea, datorita lui au murit oameni. Pe o parte a distrus, pe alta a construit. A construit Treblinka, Mauthausen si Auschwitz (enumar doar cateva din vestitele, din pacate, lagare de exterminare) A dezvoltat noi ideologii si a aplicat doctrine asupra maselor. "
"Eu comand, voi executati".
El, insa, nu a fost singur. Pentru a se ajunge la razboi mondial, la genocid, la nimicirea si cucerirea unor popoare, a fost ajutat de aghiotantii sai, avizi de putere si pupincuristi. Un bun orator a fost, un bun conducator a fost, iar, pe langa astea, a fost si un bun ascultator. Asculta la ce ii ziceau acolitii sai, cu toate ca nu baga totul la cap.
Profitand de vremurile propice si dand vina pe evrei, comunisti si ce i se mai nazarea lui, a declansat Al Doilea Raboi Mondial, invadand Polonia la 1 Septembrie 1939 (de-abia acum mi-am adus aminte ca suntem in Septembrie, ziua invadarii Poloniei) Si Polonia nu a fost decat inceputul. DIn Germania creata de el a ajuns in Romania noastra, chiar si in Grecia. Tara dupa tara a cazut la picioarele sale. Cand ai totul, ce ti-ai mai putea dori ? Lampadare din piele de om, aur topit din dintii nenorocitilor arsi in vestitele cuptoare, saltele din par ? Nemurirea ?! Si dupa nemurire ce urmeaza ?
Ce a facut Hitler nu poate fi iertat. In cazul sau, a ierta inseamna a uita. Sa uiti istoria inseamna sa o repeti.

Inainte de a va da cu parerea, documentati-va ! Lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par. Orice medalie isi are reversul sau. Mereu sa va intrebati "OARE?"



ontopic
E bine sa cititi Mein Kampf. Ba chiar stiu o carte mai "tare" ca asta, aparuta inaintea ei, scrisa tot de un neamt, despre rase (nu-mi vine in minte numele ei). Dar mereu sa va puneti acea intrebare.

#62
Prien

Prien

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,877
  • Înscris: 11.12.2006

View PostDemiurgul, on Oct 16 2006, 10:16, said:

Cam ciudat sa mai citesti LUPTA MEA ....am citit-o cannd aveam vreo 15 ani ,,,pacat ca mesajul nu este inteles de toata lumea
Nu vreau sa te consideri atacat, dar pe vremea cand aveam 15-18 ani, numai ideea ca as vrea sa citesc "Mein Kampf" era "Vorbiden"..Sau mai bine zis "Stat Geheim"..Asta era epoca..
Si asa mi-am atras destul necazuri cand mi-au cazut in mana  "Originea staului, a familie si a proprietatii private" a renumitilor Marx si Engeles..Si m-a pus dracu' sa incerc sa dialoghez cu profa de economie politica, si ca un copil destept ce era-acuma nu mai sunt copil- sa ma duc si cu cartile la liceu...
Cine are chef sa le caute.
On topic..
Eu auzit ca pe vremea guvernului Nastase, asa am retinut eu, nu mia stiu care editura ar fi tiparit traducerea lui MK..Dar cum cultul Bombo s-a atacat, librariile s-au executat retragand tirajul..Pt ca e libertate, dar de la noi nu mai vezi nici un contract..
Oricum o sa ma zbat sa mi-o comand pe net.

#63
clandher

clandher

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 09.08.2007
Editia in 2 volume a stat ani de zile pe la tonete. Am luat-o si eu, nu tiu cind o sa reusesc sa o citesc. Idea e ca cine a vrut a putut sa o cumpere fara probleme.

#64
Jade84

Jade84

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 15.07.2007
Eu locuiesc in Constanta. De unde as putea sa o cumpar? Ma refer la "Mein Kampf", desigur.

Merci! :D

#65
Tofy

Tofy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 03.11.2007
Buna.. Eu sunt nou pe acest forum... Imi cer scuze daca postez unde nu trebuie... Voiam sa intreb daca ma poate ajuta cineva cu Mein kampf... In romaneste. As dori sa o cumpar. Mersi.

#66
AndreeaCristina

AndreeaCristina

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 19.01.2007

View PostTofy, on Nov 3 2007, 21:24, said:

Buna.. Eu sunt nou pe acest forum... Imi cer scuze daca postez unde nu trebuie... Voiam sa intreb daca ma poate ajuta cineva cu Mein kampf... In romaneste. As dori sa o cumpar. Mersi.


Daca tot n-am somn... vad ca exista un topic identic cu asta deschis de tine, poate gasesti aici un raspuns .

#67
Slutus

Slutus

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 17.12.2007
O gasesti sigur la anticariate. Mai bine ai iesi in oras si ai incepe sa o cauti. Lasa netul.

#68
CelMaiBunSamaritean

CelMaiBunSamaritean

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 26.12.2007

View PostHerrGott, on Mar 11 2007, 13:28, said:

Este trist sa observi cum propaganda asa zis "anglo-americana" ca sa nu o denumesc altfel, sapa o istorie denaturata in sufletele voastre. Spirit nu am sa numesc niciodata felul unora de a se purta. Spirit inseamna un reflex al ideii pentru a ajunge la adevar, iar adevarul in lumea de azi este un lucru pe cat de rar, pe atat de greu de gasit. De aici se explica de ce avem suflete, pentru ca sufletele raspund usor la instinct. Si animalul are un suflet, dar niciodata spirit. Animalul actioneaza complet in instinct. Nu-l intereseaza adevarul ci doar hrana, sexul ca si alte nevoi fiziologice. Doar cu atat a ramas o societate actuala, cu un blestem care a ucis spiritul ucigand ideea si adevarul.

Frica! Un instrument de actiune specific instinctului, cu care lumea astazi isi tortureaza propriul Destin! Frica de a spune un adevar de teama ca faci puscarie, ex.(comentarea holocaustului evreiesc se pedepseste cu puscaria),(nimeni in afara de ei nu au dreptul la holocaust)(daca comentezi ti-e frica -> faci puscarie), tot frica ca instinct primar la om ordona aproape fiecare miscare si cuvant pe care fiecare dintre voi o simte (scrii in spiritul vremii esti apreciat, incerci sa scrii altceva decat este oficial este condamnat). O alta arma de lupta a instinctului este banul. Si asa as continua as oferi intreaga radiografie a unei boli maligne, un cancer al societatii pe care fiecare dintre voi o are deja injectata in suflet, intr-o masura mai mult sau mai putina.
Acelasi instinctul care a ucis in cele din urma adevarul, prin frica, ban, sex, si tot ce tine de el, a ucis in cele din urma istoria.
Adevarul creat din fiecare devine un antiadevar, ucide orice urma de morala si in cele din urma vorbim de un adevar animalic al unui spirit de haita. "Doar tinem cu cel care a mai tare nu?" Cel putin noi romanii asa am facut asta. In Ungaria unde poate am putea vorbi de Holocaust, nici nu au vrut sa auda. Dar Romania e o tara toleranta si plina de prosti. Asa ca aici vom instala un nou kibut. In Germania merge din ce in ce mai greu pentru ca ei folosesc o alta strategie: LEGEA. Deci se fura mai greu. Si instinctul se poticneste de LEGE ca de zid!

Rezultatul istoric este ca lumea de astazi se uraste mai mult ca oricand, vorbind si comparand timpurile, Hitler nu era cu nimic mai prejos decat un Bush care la ora actuala pe motive false si mincinoase a adus o tara ca Irakul la catastrofa si genocid. Priviti la stiri sa vedeti cum a transformat Bush Irak-ul intr-o tara democrata!?  Cu ce este Bush mai nobil decat Hitler!? Cu ce sunt mai breze inchisorile din Guantanamo care ucid si violeaza familii nevinovate! S-a instaurat democratia cumva si nu stiam?! Astea sunt rezultatele pe care le-au promis!? Haos e putin spus! Iad, se apropie de adevar! Iar haosul e un cuvant nobil, de "ordine" al instinctului animalic.

Nu fac aici pledoarie a valorii, cert este faptul ca aproape toti suntem dominati de minciuni ale propagandei. Propaganda se hraneste cu instinctul, provoaca reactiile animalice, de aversiune, de ura etc. Acest lucru l-ati dovedit si pe acest forum.
Revenind la subiect pe scurt:
Hitler e satanizat si va mai curge vreme pana ce timpul dezinfectat de propaganda si minciuna la nivel de porunca globala, se va cunoaste adevarul real. Greseala lui Hitler este ca a abandonat religia crestina. Si pentru asta a platit. Iar greseala voastra, mult mai grava: este ca ati abandonat adevarul in schimbul minciunii, a urei, a indiferentei, a usuratatii de a judeca istoria, a superficialitatii gandirii etc...
Hitler a murit! Candva poate nepotii nepotilor vostrii, vor fi mai fericiti pentru ca vor cunoaste de o suta de ori mai mult adevarul decat noi toti! Ce a pierdut el!? Cum ar fi fost istoria daca el ar fi castigat!? Cu siguranta nu ati fi trait in mincinuna! Dar de ce nu a castigat!? Pentru ca Hitler a facut o mare greseala: Nu incepi o lupta interioara cu un o lume de loc pregatita! Si in primul rand nu abandonezi pe Dumnezeu. El va plati pentru aceasta si a platit! Dar noi ceilalti din lumea actuala, asa zisii "democrati", l-am abandonat de mult pe Dumnezeu. Soarta va fi aceasi. Diferenta este ca el e mort, iar noi traim o drama. Drama e tocmai ca nu vedem acest lucru. Sa fi orb! E cel mai cumplita pedeapsa divina. Sa nu vezi adevarul! Sa mori un tampit, sa urasti, sa iti fie frica daca spui altceva decat spun ceilalti, sa te multumesti cu cateva filme porno, sau de prost gust - noi sosite de la Hollywood, scolit de "mititeii" vremii care se pretind atot-stiutori si care va imbraca in haina de care tocmai am vorbit!
Sa mori cu sufletul inrait, sa traiesti in mincuna, sa fi superficial, sa mananci carne si sa traiesti mereu beat. Asta e viata multora, ca noi.. Doar in final vom spune adevarul: Ca am trait degeaba, si am repetat stereotipiile unei propagande instalate de instinct!
Eu cel putin va invit la o reflexie si nu la injuraturi!
O zi buna!

Pari un om citit.  Imi zici te rog de unde as putea lua cartea mein kampf ?

#69
Champy0n

Champy0n

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,511
  • Înscris: 03.06.2006
Pt cei din Bucuresti : Incercati la Universitate, eu de acolo am reusit sa fac rost de vol I, pe 2 inca il astept... Oricum, geniala carte, genial om, tampita ideologie.

#70
ILoveMyBunny

ILoveMyBunny

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,535
  • Înscris: 06.04.2007
Multi n-au inteles ca de la ideologie la practica e cale lunga(in masura in care considerati ideile unui psihopat bune)

#71
mwlambo

mwlambo

    Always watching you

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,481
  • Înscris: 10.12.2006
Am citit si eu primul volum, destul de interesant, dar la al doilea volum m-am plictisit de moarte de cum povesteste Dolfie ideologia. Primul volum este interesant si adevarat, dar adevarurile respective sunt aplicabile doar in epoca; acum e imposbil sa 'prinda' o asemenea ideologie. Faptul ca se incearca o slavizare a germanilor din Imperiul Habsburgic.... asta nu stiu ce sa cred.. paranoia lui Dolfie sau chiar asa era... Inca nu am gasit pe cineva sa-mi explice; acest subiect fiind unul foarte sensibil; asta e.. daca porti un tricou cu secera si ciocanul si mai scrie si CCCP esti cool, dar daca apari cu o zvastica sau chiar si cu crucea Wehrmacht-ului(care este folosita in continuare de catre Bundeswehr) esti automat catalogat rasist &shit. Problema de fapt cea mai importanta e ca nu se discuta despre aceasta carte in scoli, doar este mentionata.
PS Invingatorii scriu istoria

#72
ILoveMyBunny

ILoveMyBunny

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,535
  • Înscris: 06.04.2007

View Postmwlambo, on Jan 18 2008, 20:05, said:

.. daca porti un tricou cu secera si ciocanul si mai scrie si CCCP esti cool, dar daca apari cu o zvastica sau chiar si cu crucea Wehrmacht-ului(care este folosita in continuare de catre Bundeswehr) esti automat catalogat rasist &shit. Problema de fapt cea mai importanta e ca nu se discuta despre aceasta carte in scoli, doar este mentionata.
PS Invingatorii scriu istoria
Pentru ca un tricou cu secera si ciocanul nu aduce jignire cuiva pe motive rasiale/religioase pe cand zvastica da.Diferenta e ca in Romania daca porti un tricou cu secera si ciocanul poti sa fi linsat,pe cand daca porti unul cu zvastica/codreanu/crucea de fier sau ''gardul'' de fier esti considerat ''normal'' Si da, invingatorii scriu istoria.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate