Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare bicicleta MTB copil 1...

Denon AVR 1804

Texte și mesaje funny pe sit...

Recomandari carti non-fictiune
 Cat costa un pui la rotisor?

cum leg firele de la o pompa subm...

PC Voltage +3.3V Red!

Cum conectez la net o centrala Fe...
 w11 nu mentine profil power proce...

DIGI se lanseaza in Belgia cu ser...

Setari XMP ram pentru 5900x - BSO...

Iphone 13, 14 sau 15?
 Dune: Prophecy (2024 _ ...)

DMSS problema

Montare parchet in balcon

Exista doar ... si restul
 

Ati patit asa ceva vreodata cu o fata ?

* * * - - 4 votes
  • This topic is locked This topic is locked
205 replies to this topic

#109
DeathRipple

DeathRipple

    communist vampire

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,937
  • Înscris: 11.08.2002

View PostMembruAnonim, on 07 aprilie 2022 - 18:24, said:

Bine zici, asta asa e, dar totusi nu inteleg de ce m-a abordat atunci .... eu asta nu inteleg ... a zis ca ii e drag de mine, si imi spune ca vrea ceva serios si un viitor impreuna ... wtf, doar la servici si in virtual (whatsapp, mesaje, etc) ?

fratiuer, fii inteligent, ca esti inginer. pe tine nu te intereseaza sa intelegi mobilul altora, pe tine te intereseaza sa-ti vezi rezolvate problemele tale. mieunatul asta cu gasirea logicii e o scuza puerila. semnele sunt clare, daca tu alegi sa le ignori in speranta ca vei elucida intr-un final misterul...well....that's on you :)

#110
Costel2223

Costel2223

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 301
  • Înscris: 29.11.2021
Man Alexandru timpul o să îți rezolve situația asta. Nu o grăbi pe domnișoara gen astăzi / mâine îmi spui însă nici nu o lungi cu săptămânile. Nu i vorbi de genul că ai vrea sa o iei de sotie că se sperie daca o iei așa de acum. Propunei doar că vrei sa va cunoașteți mai bine și vedeți cât de departe ajungeți. Fa o să înțeleagă că nu are nimic de pierdut daca iese cu tine, spune i asta. Poate mi a scăpat mie însă nu am văzut nicăieri o vârstă aproximativă a domnișoarei , cu cât e mai tinerica cu atât or să fie mai multe bătăi de cap :)) daca are peste vreo 26 de ani ai șanse mai mari :)) pt o relație serioasă.

#111
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,544
  • Înscris: 04.01.2006

View PostMembruAnonim, on 07 aprilie 2022 - 18:24, said:

totusi nu inteleg de ce m-a abordat atunci .... eu asta nu inteleg ... a zis ca ii e drag de mine, si imi spune ca vrea ceva serios si un viitor impreuna ... wtf, doar la servici si in virtual (whatsapp, mesaje, etc) ?
Foarte posibil să nu înțeleg niciodată pentru că în fazele astea nu e întotdeauna vorba de logică. Eu ți-am dat câteva variante.
Cea mai bună chestie pe care o poți face acum e să clarifici în ce stadiu sunteți. Adică sa va faceți amândoi timp să vă vedeți, să se vadă dacă e chimie, dacă poate evolua într-o relație. Dacă se poate și vă înțelegeți, e bine, dacă nu, nu ai pierdut nimic.
Vezi că multe femei (și bărbați, de altfel) după o deziluzie sentimentală simt nevoia să primească validare, adică doar să își demonstreze că pot fi interesanți sau interesante pentru altcineva. Atât. Relație nu o să ai cu un astfel de om, cel mult o partidă de sex. Dacă asta vrea respectiva persoană.
La cum te văd, nu ai nevoie de așa ceva cu ea pentru că vei fi și mai dărâmat și cu mult mai multe întrebări.

#112
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
Tristul adevar ...  dar adevarul e ca tot dupa mine e la servici ... ma ia de mana de fata cu colegii de birou, n-are treaba, dar in afara , cand e sa ne intalnim spune " vedem" , pe bune ?!

O partida de sex cu ea mi-ar placea, dar daca nu iese in oras, ma gandesc ca nici acasa la mine nu va veni prea in graba ..

Edited by MembruAnonim, 07 April 2022 - 21:01.


#113
valirex

valirex

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,755
  • Înscris: 30.07.2006
Cine stie, poate la o invitatie acasa la tine, nu te va refuza. Pierzi ceva daca incerci?

#114
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,544
  • Înscris: 04.01.2006
Mai bine nu îți spuneam, ca acuma te fixezi pe sex.
Eu am avut experienta asta. De câteva ori chiar, cu femei care nu știau, săracele, dacă vor relație cu mine. Și credeam că gata, după ce facem pasul ăsta, o să fie bine. A fost doar că s-au validat ele și au demonstrat ca pot face asta. Apoi pa. Tu crezi că o să fii ok cu asta? Eu nu am fost, m-am întrebat ce am greșit, poate nu am prestat bine, poate trebuie să fiu mai insistent. Rahat.
Te ia de mână pentru că îi permiți. Pe motiv că.... Tu știi de ce.
Cu domnișoara de care am scris anterior cam la fel de întâmpla. După ce nu a făcut și nu a dres tot venea la vorbă. Ce ai făcut în weekend? 'am fost la baie. De mai multe ori.' Ce faci? 'Mătreață'
Dar repet, mie nu îmi plac treburile astea în coadă de pește. Ori, ori. Tu asta trebuie să clarifici acuma. Și dacă vreți amândoi, să nu cumva să o sufoci. Nici să fii dezinteresat.
Dacă tot o scaldă, eu aș ignora-o de tot.



#115
Costel2223

Costel2223

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 301
  • Înscris: 29.11.2021
Nu știu de ce însă întotdeauna mi s au părut scârboase relațiile sentimentale la locul de munca :)). Ca și sfat daca o sa fiți împreună fiți decenți la locul de munca.

Eu daca as fi acum in ipostaza ta nu i as permite sa se afișeze prea mult la locul de munca cu mine, riscați să faceți impresie proasta. Poate doar vrea sa impresioneze pe cineva de acolo dacă se tot da in spectacol pe acolo, fii atent la asta. Riști să îți faci viața grea și profesional și sentimental daca nu găsești un echilibru.

#116
catalina1

catalina1

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 62,911
  • Înscris: 21.04.2011

View PostMembruAnonim, on 07 aprilie 2022 - 17:01, said:




Îți înțeleg punctul de vedere, dar cum am scris și mai sus, eu i-am propus, dar când am văzut că îmi zice "vedem, o să ieșim" , m-am descurajat total, nu înțeleg atunci de ce s-a băgat în seamă cu mine, că ea a început asta.
Nu i-ai propus, i-ai zis la modul general sa ieșiți. Trebuia sa ii propui frumos în ziua x, la ora y, ca să nu îi dai ocazia sa nu răspundă clar


#117
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,407
  • Înscris: 13.01.2011
Ascultă o femeie  🤣

#118
honeybee

honeybee

    tougher than the rest

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,600
  • Înscris: 21.04.2014

View PostMembruAnonim, on 07 aprilie 2022 - 21:03, said:

ma ia de mana de fata cu colegii de birou, n-are treaba, dar in afara , cand e sa ne intalnim spune " vedem" , pe bune ?!


Cred ca a pus un pariu cu colegele in urma cu doua saptamini, iar tu ai muscat din momeala. :lol:

De luni si pina azi ai avut tot timpul din lume sa organizezi o petrecere la tine acasa, la care sa inviti citiva colegi si colege. Printre care si pe ea. Daca accepta invitatia de simbata seara, ieseai in cistig. Daca o refuza, tot n-aveai nimic de pierdut. Macar nu stateai singur cuc inca un weekend si te distrai cu alte colege. Luni ai fi avut ce sa-i povestesti. :D


View Postcatalina1, on 07 aprilie 2022 - 21:42, said:


Nu i-ai propus, i-ai zis la modul general sa ieșiți. Trebuia sa ii propui frumos în ziua x, la ora y, ca să nu îi dai ocazia sa nu răspundă clar

Daca era interesata de o iesire cu el in oras, il intreba: "Cind vrei sa iesim ?". Ca doar n-o doare gura si nici nu-i trebuie aprobarea sefilor. Sfioasa nu pare a fi, ca sa taraganeze de atita timp sa-i dea un raspuns clar. :)

#119
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,544
  • Înscris: 04.01.2006
Din punctul de vedere al unui barbat, nu stiu daca e chiar asa. Desi ar scuti multe nelamuriri si intrebari.

Eu am patit-o in tinerete (cred ca initiatorul e destul de tinerel, 25 plus minus). Imi placea de cate o femeie, dar la modul ala grav, chiar daca n-o aratam. Intram in vorba, discutam, si de vreo 2-3 ori mi-am facut curaj sa zic "as vrea sa mergem la o bere". Si ele raspundeau ca da, vedem.
Eu luam asta ca pe un refuz diplomatic si mai rau ma perpeleam, dar nu imi dadea prin cap sa le zic - hai tu fata, diseara la ora 8:37 la caminul cultural. Nici ele nu ziceau nimic, ca multe femei nu iau initiativa mai ales la inceput.
Dupa ani cand mai vorbeam cu unele din ele, chiar radeam cand imi spuneau "mai, tu de ce nu m-ai invitat atunci, totusi? ca eu am asteptat si vazand ca nu faci nimic, am zis ca nu mai vrei".
Pai bine, si dupa ce am stabilit initial, de ce n-ai zis si tu ceva? "A, nu, ca tu trebuia sa faci invitatia completa".
Sunt fete/femei care n-au o problema in a stabili ele detaliile cand vad ca barbatul se coieste. Mai ales daca le place de el si-s mai infipte. Dar nu am intalnit multe asa.

Si mai e ceva, nu stiu daca e la mine sau e ceva general. Cand stateam asa perpelindu-ma, da' oare ce o zice, da' oare vrea, da' oare se mai gandeste, da' oare ii place, pur si simplu imi toceam nervii.
Cand mi-am facut curaj si am abordat o femeie ceva mai direct si clar si am patit sa fiu refuzat, nu mi-a convenit, bineinteles, dar m-am simtit mai usurat dupa, fara intrebari si daca si cu parca.

#120
honeybee

honeybee

    tougher than the rest

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,600
  • Înscris: 21.04.2014
Din ce povesteste Alexandru, colega isi pune capul pe umarul lui si n-are nici o retinere sa il ia de mina sau sa-l pupe la serviciu. Nu poti sa spui ca-i lipsita de initiativa si nici o timida.

Iar din ce povestesti tu, ambr0zie, inteleg ca genul de femei care spun: "vedem" sint in asteaptarea lui Fat-Frumos, dar sfirsesc cu un zmeu rapciugos. :D Altfel n-ar ajunge sa te intrebe de ce nu te-ai pus si in genunchi pentru ele, ca sa fie invitatia completa. Ai avut magnet la  "dive" cu regrete tardive ? :lol:








#121
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,544
  • Înscris: 04.01.2006
Nu neaparat. Doar ca multe femei nu vor spune "da mai, hai sa ne vedem diseara la ora X in locul Y". Iar daca vad ca baiatul sau barbatul se coieste, imediat ii pun eticheta de pampalau si nu mai iesi din categoria asta pentru ele.
Dar da, am incercat sa evit femeile in asteptarea lui Fat Frumos si nici n-am stat dupa fundul lor. In general invitam o data, avand grija sa nu aleg tampite care sa nu inteleaga ca le plac.
Daca vedeam ca ma refuza direct si clar, a doua oara nu mai insistam. Daca vedeam ca o dau diplomatic, la modul "nu pot azi, dar sa vedem cum putem" mai propuneam a doua oara, peste cateva zile, vazand daca se poate si daca vrea si ea. Daca nici asa, pentru mine era clar.
Unele femei din bun simt nu refuza direct, dar "sunt foarte ocupata azi, maine si peste 2 luni" poate insemna "esti urat ca noaptea si nu as vrea sa fiu vazuta cu tine nici cand duc gunoiul". Mai ales daca trebuie mentinuta o aparenta de amabilitate, daca sunt colegi de munca etc.

Treaba asta cu luat de mana/pus capul de umar/pisicit la serviciu pe mine nu ma impresioneaza pentru ca am cunoscut destule femei care fac asta ori pentru ca asa le e firea (fara sa vrea nimic si fara sa inteleaga ca dau semnale interpretabile). Si mai e si posibilitatea, deloc mica, sa fie modul ei de a atrage atentia altcuiva.
De aia zic, pentru a 47-a oara, trebuie clarificat, iar noi de aici nu putem, doar el poate.

Edited by ambr0zie, 08 April 2022 - 11:45.


#122
honeybee

honeybee

    tougher than the rest

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,600
  • Înscris: 21.04.2014
Pai, nu ia mai mult de 5' sa-i zica: "Ce-i in mintea ta, draga, cind ma iei de mina la birou ? Te gindesti sa avem o relatie serioasa si in afara serviciului sau e un flirt de ochii lumii ? Spune-mi clar si nu ma tine incurcat !". :)


Edited by honeybee, 08 April 2022 - 12:51.


#123
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,544
  • Înscris: 04.01.2006
Cu asta sunt complet de acord si ar fi trebuit facut rapid. Nu asteptat weekenduri sa pice fata din cer acasa la el, nu zilele urmatoare ca acuma e multa munca la serviciu, nu poimarti.
Una mai zic si incerc sa ma abtin, ca eu am zis mult mai multe ca initiatorul :)
Acelasi prim serviciu, eu junelu' tinerelu' ca in colindul lui Hrusca, la vreo 24-25 de ani. Firma mare, birou de 250 de oameni, multe echipe pe multe ture.
Era o tipa dupa care cam toti barbatii intorceau capul. (Si aveau si de ce). Lucra intr-o tura ciudata, cateva zile 12 ore pe tura de zi, apoi libera cateva zile, apoi tura de noapte de 12 ore. Asa ca n-o vedeam des.
Intr-o zi eram mai multi, vreo 15-20, la tigara in pauza si nu stiu cum veni vorba de o marca de ciocolata care-mi placea mie si n-o mai gaseam. Nu mai retin marca, irelevant.
A doua zi gasesc pe birou exact ciocolata aia. Zic ma ce frumos, cine o fi.
Seara cand eu terminam tura si ea o incepea, trece pe langa biroul meu (pana atunci doar ne salutam), imi face cu ochiul "ti-a placut ciocolata, da? trebuia sa spui mai din timp".
Soc si groaza, ca nu parea ea genul sa se bage in seama cu orice fraierica geamantan.
Cu prima ocazie cand ne-am nimerit pe tura, i-am oferit o cafea, cu scuzele ca nu stiu ce ciocolata prefera, hi hi hi ho ho ho "ca eu nu mananc ciocolata" tot hi hi hi.
Vorbeam si pe net, muzica, literatura, nu era deloc incuiata.
Mai venea pe la mine pe la birou asa din senin (foarte extrovertita), ma pupa pe obraz ca nu stiu cu ce o ajutasem, si intr-o zi vine cu un desen facut rapid din pix. Ceva peisaj montan, dar facut ca lumea, se vedea ca are talent. "Iti place?" Da. "Pai e al tau". Multumesc, zic.
Peste inca 2-3 zile vine cu un alt desen in pix, cu un cuplu care se sarutau.
Apai daca nici asta n-a fost aluzie, zic eu in gandul meu, nu stiu ce mai inseamna aluzie.

Astept sa ne nimerim pe aceeasi tura (toata afacerea durase sub 2 saptamani), iesim la cafea, stam de vorba si ii zic, uite, mi-ar face placere sa mergem undeva sa mancam sau sa bem ceva, dupa program ca terminam in acelasi timp, sau zilele astea.
Pana atunci conversatile decurgeau foarte fluent. O vad ca se schimba la fata. "A stai .... cred ca ai inteles gresit ... eu nu voiam sa insinuez ... adica stiam ca-ti place arta si de asta... dar eu nu vreau sa ...". Zbang. Ba dum tss.
Din secunda aia nu am mai comunicat decat salut-salut. Nu a mai venit pe la biroul meu, fara desene, fara nimic.

Acuma, eu mesajul final l-am inteles perfect si n-am mai insistat vreodata. Habar nu am ce a fost in capul ei. Era mai extrovertita de fel, poate ii placuse cumva sa vada reactiile mele, poate era joaca feminina involuntara, poate a pierdut un pariu, nu cunosc. Am ramas oarecum dezamagit, nu zic nu, dar mi-a trecut repede, ca nu era nimic de facut. Dar nici nu am considerat ca suntem intr-o relatie si nici nu am stat mult sa disec ce-o fi vrand, dupa logica mea. Am intrebat, mi-am luat flitul, atat. Si as fi facut-o mai repede daca as fi vazut-o mai des, numai ca nu prea ne sincronizam si am preferat sa ii spun in fata.

#124
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,407
  • Înscris: 13.01.2011
Dacă fugeam la primul refuz, azi nu mai eram însurat cu cea mai minunată femeie de pe planetă  :D
La primul refuz, am urcat în mașină, era deja întuneric.
Un vaiet prelung s-a auzit pe tot bulevardul Griviței, cînd au urlat cauciucurile mașinii, de la accelerația brutală și de la scîrțul generat de virajul în ac de păr, cînd am întors mașina în sensul opus, un nor de praf și fum a rămas în urma mea.

Apoi am făcut așa, am luat distanță, dar am tatonat în continuare, nu obsesiv, nu agresiv, ci discret, mai mișunau niște gușteri, dar simțeam că ăia nu au potențial, nu aveau pregătirea mea  😋

Trebuia doar să mai aștept, apoi am revenit, la 4 ace, cum umblam eu, flori, invitație.
,,Da, cum să nu... diseară ", evaluase deja concurența mea  🤣

Cam așa stă treaba.
Ai grijă să nu fii dintre ,,gușteri "  😂

#125
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,544
  • Înscris: 04.01.2006
Acuma depinde si cum e refuzul.
Eu am considerat intotdeauna ca doua tipuri de refuzuri sunt definitive
- ala direct (exemplu auzit de subsemnatul "nu, pentru ca te gasesc gras, urat si betiv". Nu ca n-avea dreptate. Dar prea se considera foarte rupta din soare si ma luase pe post de guster confident. Peste cateva zile incepuse sa ma caute ca de ce nu mai vorbesc cu ea. Urmatoareaaaaaaaa.
- ala politicos din motive de amabilitate, dar care tot aia inseamna.

Daca esti guster cu cas la gura, poti intelege ca un refuz politicos dar clar insemana "mai incearca". Si de asta ajung fetele si femeile mai frumusele sa aiba turma de lingai dupa ele. Sau chiar si un raspuns pozitiv la avans il iei ca refuz si atunci te ia de pampalau.
Dar la unele refuzul chiar inseamna "mai incearca". Depinde si cat potential are posibila relatie. La tine clar a avut.

#126
Yoda

Yoda

    Eternal padawan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,468
  • Înscris: 04.10.2002

View Postcatalina1, on 07 aprilie 2022 - 21:42, said:

Nu i-ai propus, i-ai zis la modul general sa ieșiți. Trebuia sa ii propui frumos în ziua x, la ora y, ca să nu îi dai ocazia sa nu răspundă clar

Nope. Şi dacă ar fi dat repere temporale clare, ar fi primit un răspuns similar, gen: "închide că te sun eu".
Iniţiator, problema majorităţii femeilor - da, sunt porc misogin, ştiu - e că declarativ îşi doresc un bărbat dedicat, implicat, afectuos. Practic, fug de bărbaţii de acest gen precum dracu' de tămâie.

Se refugiază în braţele unui macho insensibil şi opac, dezinteresat. Îşi propun să-l repare şi să-l păstreze pentru uz propriu. Guess what, cimpanzeul le babardeşte o vreme şi pleacă. Cine plânge atunci în batistuţe dantelate, că nu are noroc în viaţă şi că bărbaţii ie porci? Se repară un pic gingaşele făpturi şi o comit din nou, exact pe acelaşi tipar.

Iniţiator, pierzi timpul în combinaţia asta. Să nu cumva să încerci să te transformi în altceva, rămâi ceea ce eşti. Uită de combinaţia actuală.
Pe viitor, nu fă compromisuri; la prima replică de drama queen dă-i papucii. Şi caută femeia care te merită.

Edited by Yoda, 08 April 2022 - 15:51.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate