Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cuvinte si expresii neclare

Mod de lucru Purmo Tempco Digital...

Samsung S90C vs LG C3

Problema sunet RCS
 Amortizor sertare bucatarie

Codrea Pallady

Blocurile goale! Orase in car...

Motorul pe benzina 1.0 SCe65
 Mostenire In 1986

Lentile sferica pentru astigmatism

Problema inlocuire usa spate A6 C...

Ce gen de muzica este?
 Drepturile copiilor, in numele &#...

Mocheta peste parchet cu incalzir...

La multi ani mie!

Senzor filtru particule GOLF 7
 

Divort intre ea si el, eu fiind prins la "jumate"

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#1
MoNdYaLu007

MoNdYaLu007

    New Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 9
  • Înscris: 30.03.2020
Salutare, sau mai bine zis buna dimineata internauti., vreau sa va povestesc ceva ce mi se intampla chiar mie, in aceste momente si daca veti citi pana la capat, vreau sa intelegeti ca nu este o gluma/troll, este realitatea care mi se intampla in aceste momente si de care inca sunt in dubii, nu stiu ce sa mai cred.

Haideti sa incep cu inceputul, Acum cateva luni am cunoscut pe internet, mai exact pe facebook o fata de 27 de ani, stiti voi la 24 de ani, singur...mna intelegeti voi ce vreau sa spun,. acum ce nu v-am spus este faptul ca ea este casatorita si are si 2 copii, ei bine am abordat-o dupa un cont fals, de fata...nu prea mi a dat atentie, spunea ca are barbat si chestii dastea, pana la urma, usor, usor a cedat si din vorba in vorba i-am spus cine sunt si tot adevarul, incet incet a inceput sa mi scrie si ea, dar am convenit de comun acord sa continuam sa vorbim pe fb-ul fake, pentru ca pe al meu era riscant s-o prinda sotul, sot care era mai tot timpul plecat fiind sofer.

Asa buuuuuuuun, timpul a  trecut, eu tot insistam, si insistam pe tot felul de teme sexologice, va dati seama, si pana la urma a inceput sa ma bage si ea in seama , dar era foarte discreta, discutam doar chestii banale, stiam ca are probleme si ca sufera, iar apoi mi am dat seama ca are legatura cu sotul ei, eu tot incercam s-o intreb ce se intampla, ce are,daca este bine, stiti voi chestii dastea. Eu stiam ca ea are probleme cu sotul, observand si faptul ca n-o mai are la prieteni si ea posta tot felul de poze cu referire, etc...Pana intr-o zi cand am decis sa-i spun ca stiu despre problemele ei cu respectivul sot, am intrebat-o daca da in ea si chestii dastea, dar ea mi-a negat, apoi din vorba in vorba am stabilit de comun acord sa fac un cont fake, de femeie dupa care sa ii dau cerere lui si sa vad cam ce da din el, bineinteles ca tipu a pus botul rapid la vrajeala si a inceput sa se dea in vrajeala cu respectiva fata dupa contul fake,

EEEi si uite asa am aflat eu ca el a mai intentat doua divorturi si ca ea a refuzat, in tot acest timp eu ii trimiteam ei toate pozele cu conversatia avuta cu el, si ea vazant toate astea atunci mi-a spus tot adevarul, mi-a trimis niste poze in care era batuta de el, avea un ochi vanat, mi-a spus ca mereu are certuri si ca de multe ori copii au asistat la aceste certuri, eu va dati seama ce puteam sa-i zic, in mare stiam de toate astea, adica banuiam oarecum...Mi-a spus ca vrea sa ii ia ambii copii si s-o inchida intr-un spital de nebuni, mi-a spus ca a fost internata dupa ce a suferit de o depresie cand tatal ei a murit, deci pana aici eu unul am crezut-o si chiar am compatimit-o, mi-a spus si ca ii ia telefonul mereu cand ajunge acasa si ii verifica conversatiile, ca intr-o zi cand  a venit a urmarit sa vada daca este cu cineva, ma rog chestii de genul...

Acum se schimba problema, in sensul ca el pe contul acela fake de femeie are alta varianta, una in care mi a  trimis niste poze cu fb ei, cu conversatiile ei in care ea ii trimitea tot felul de obscenitati unui alt barbat,. boon pana aici mi s-a parut totul a fi vrajeala, pentru ca ea poza de profil de acolo nu o avea pe facebook ul acesta, in acele poze conversatie scria tot felul de mascari, intelegeti voi chestii cu conotatie sexual + o poza in care sunt sigur ca este ea.

Continui povestea cu cele spuse de el, el sustine ca ea a avut o aventura cu respectivul[cel cu care a avut conversatiile], tot el sustine ca apoi a fost cu unul care asta la randul lui o dadea altora , acum nu stiu daca pe bani sau nu...dar cireasa de pe tort a fost in care el mi-a spus ca ea s-a incurcat si cu fratele lui, frate care este casatorit si cu 2 copii.

Ea mi-a trimis o poza in care ii spunea lui sa mearga la detectorul de miniciuni si ca acolo se afla tot adevarul daca este sau nu adevarat, el atunci a lasat-o mai moale.

Eu la randul meu i am sugerat acest lucru pe contul fake de femeie , pe langa ca i am sugerat sa aduca macar un martor din cei care spune el ca s a incurcat cu ea, ce credeti ? L-a faza cu detectorul mi-a spus ca nu este cazul pentru ca ea a recunoscut totul, iar la faza cu martorul a spus ca iar nu este cazul pentru ca avocatul i-a sugerat sa nu aduca martori pentru ca nu e ok, ca judecatorul nu v-a crede...Alta faza care in care mi s a parut ca el minte este faptul ca atunci cand i am spus ca eu am impresia ca toata povestea e inventata el s a enervat la culmea  si a inceput sa zica hai pa, nu stiu de ce ti am povestit, stiam ca nu vei crede si chestii dastea...

Eu acum, ma gandesc ca unul dintre ei minte, eu tind sa cred ca el, pentru ca mi-a cerut sa nu mai arat nimanui pozele cu respectiva conversatie avuta el cu "amantul, la fel de suspect mi s a parut si faptul ca evita sa mearga la detectorul de minciuni si  se scuza ca nu are de ce , ea a recunoscut, lucru care ea il sustine mereu sa se duca la detectorul de minciuni...Inca o chestie care mi-a pus capac.,el a spus ca, copii nu sunt ai lui, ca unul dintre copii cica i-a recunoscut fratiso ca-i al lui, iar celalalt nu stie...

Stiu ca poate ce va povestesc aici vi se pare troll, dar va asigur si sincer va  spun ca nu este niciun troll.....Eu nu stiu ce sa cred, m-a impresionat povestea ei si sincer sa fiu cu voi am inceput sa ma atasez de ea, dar nu stiu ce sa fac....cum sa procedez, oare sa ma indepartez si sa las situatia asa, eu initial va spun sincer cautam o amanta, nicidecum nu speram ca se va ajunge la asa ceva...

Mai nou cand vine el acasa ii ia telefonul, si ea cateodata apuca sa mi dea mesaj sa nu scriu nimic ca este telefonul la el, inca un lucru ciudat...daca ii ia telefonul putea la fel de simplu sa faca el acele conversatii cu alta persoana, dar treaba este ca pozele facebook-ului sunt vechi, cel putin 2-3 ani, nu sunt de actualitate.

Voi ce credeti din toata povestea asta, cine minte? Inca odata va rog sa ma credeti ca nu este niciun troll...Este crudul adevar si va rog sa ma ajutati cu un sfat, ce ar fi bine sa fac? sa ma indepartez sau sa continui s-o cred, stiu ca sunt N femei care fac lucrul asta, dar parca toata povestea spusa de el mi se pare cusuta cu ata alba...

Edited by althea, 08 May 2020 - 05:54.
spatiere text


#2
sorin147

sorin147

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,374
  • Înscris: 11.08.2003
E vreunul care nu minte din toata povestea asta??!
Iar ca sa cauti amanta ar presupune ca ai si tu ceva acasa.

Renunta la tot si vezi-ti de viata. Te bagi unde nu-ti fierbe oala si, cine stie, poate ti-o iei de la amandoi. Or fi ei inamici acum dar cand s-or alia impotriva ta, tu esti cel care va ajunge la nebuni.

#3
silesax

silesax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,162
  • Înscris: 15.10.2009
Ar trebui să o termini cu asa femei complicate si cu copii si cu soț si cu dracu mai stie ce.. cauta si tu una liberă si nu mai incsrca să o faci pe descâlcitorul de ițe

#4
Fjell

Fjell

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 932
  • Înscris: 21.08.2012
Era prin anii '90 o revista pe nume Povesti Adevarate. O fituica unde toata lumea care credea ca are talent de scriitor, inventa romane de dragoste, povesti siropoase, drame, crime, soferi violenti, s.a.m.d. Subiectul asta s-ar fi incadrat la fix hartia aia !
Si nu este o troleala, e o chestia in care zau ca nu poti intelege mare lucru. Fac un rezumat : ea, el, scriitorul, pestele care o dadea la produs, divort, amenintari, santaj.
Geniala faza cu sosirea acasa a martalogului, care intra pe usa ca un tunet, zbiara ca vrea telefonul ei ,dar fiind o femeie de treaba, spune tantalaului : Iubi, ma lasi sa trimit un mesaj si dupa aia iti dau telefonul?
Multumiri pentru editare "
Edited by althea, 30 minutes ago.
spatiere text"...pentru ca era imposibil de inteles ceva din subiect !

#5
althea

althea

    Guru Member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 11,660
  • Înscris: 30.10.2009

View PostFjell, on 08 mai 2020 - 06:32, said:

Multumiri pentru editare "
Ai observat  Posted Image

M-aș bucura dacă asta ar fi tot ce am avut de făcut, deci n-ar trebui să șterg mesaje tradițional softpediste pe un astfel de topic.
Știți voi: două, trei cuvinte la mișto sau meme-uri.

#6
vladutgm

vladutgm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,168
  • Înscris: 19.01.2008
Mergeti la Acces direct precum Vulpita si Viorel. Povestea se aseamana mult.

#7
sylvius

sylvius

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,400
  • Înscris: 01.01.2007
Io' zic sa lasi vrajelile pe FB... Posted Image

#8
avnero

avnero

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,475
  • Înscris: 10.02.2020

View PostMoNdYaLu007, on 08 mai 2020 - 00:29, said:

eu initial va spun sincer cautam o amanta, nicidecum nu speram ca se va ajunge la asa ceva...

Un bărbat de 27 de ani nu are ce să facă cu una de 24 de ani, măritată și cu 2 copii deja făcuți până la vârsta asta.

Și nu îți este amantă una dacă te cuplezi cu ea că nu ești însurat.

În rest ce ai de făcut ?

Să îți ștergi contul ăla fals și să-i uiți pe ăia doi dacă chiar există și ei în realitate și nu sunt unii care se plictisesc și se joacă cu unii creduli și naivi care caută femei unde nu trebuie și nici cum trebuie, adică cu un cont fals cum faci tu.

#9
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,407
  • Înscris: 01.12.2001
Am citit jumate și am renunțat. Nu ești coerent. Nu te poți exprima pe scurt și la obiect? Ce-s cu romanele astea?
Care e întrebarea finala? Sau nu există așa ceva?

#10
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,020
  • Înscris: 18.12.2007
V-ati vazut vreodata fata in fata? Daca nu, lasa mirajele si vezi ce e in lumea reala.

#11
jeffy86able

jeffy86able

    True Evil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,515
  • Înscris: 06.01.2012
Ma doare capul.
Situatia asta e atat de imbarligata ca nici nu merita deranjul.

Edited by jeffy86able, 08 May 2020 - 07:41.


#12
baducu

baducu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,196
  • Înscris: 21.08.2008
Prea mult timp liber...

#13
sorin147

sorin147

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,374
  • Înscris: 11.08.2003
baducu, noi sau el? :)

#14
vldc

vldc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 456
  • Înscris: 08.03.2004
In America Latina/de Sud exista o piata foarte puternica de telenovele. Acolo ai putea incerca sa-ti faci un viitor cu povestea de mai sus.

#15
ldpe

ldpe

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,587
  • Înscris: 08.03.2017
Una din regulile importante ale traiului linistit spune sa nu te bagi in cacatul altuia, poate lui ii place asa si il deranjezi .
La tine nu e dragoste , e un impuls sexual de moment si placerea de a face pe detectivul .

#16
TruculMagic

TruculMagic

    Egalitatea nu există decât în matematică

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,676
  • Înscris: 24.11.2015
MoNdYaLu007 spune tot, nu stiu de ce va mai bateti capul... Posted Image

#17
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,542
  • Înscris: 04.01.2006
Presupunand ca povestea e reala, ce ai tu de castigat/ce urmaresti?
Eu nu cred ca doar "o amanta" pentru ca in toata situatia de criza si carantina tot gaseai pe cineva cu o situatie ceva mai simpla.
Si mie mi-au placut povestile incurcate si am reusit intotdeauna sa ma complic si sa pic de fraier, dar aici deja e prea mult.

"Voi ce credeti din toata povestea asta, cine minte?"
Din ce am trait eu, cand intr-un cuplu oamenii se acuza unul pe altul de minciuna, amandoi au partea lor de minciuna.

#18
l_dan

l_dan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,341
  • Înscris: 05.09.2006
Nu are rost sa vorbim de sot, pe tine ea te intereseaza, de fapt. Tu esti dispus sa te erijezi in judecator si sa-i acorzi ei credit pentru ca vrei sa i-o tragi. Altfel, ai realiza ca o femeie care isi expune unui strain viata privata in detalii, care sta toata ziua pe fb, conturi false, etc - desi are doi copii de care ar trebui sa se ocupe, nu e deloc ok.
Ma rog, e treaba ta daca-ti place genul, trage-i-o si vezi-ti de drum (mai ales ca sotul lipseste frecvent) - dar nu fa greseala sa te implici in mocirla lor conjugala (decat daca o fi vreo perversiune si asta...).

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate