Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Prima World HD

Recomandare bicicleta MTB copil 1...

Cum pot reda niște inregistr...

Denon AVR 1804
 Texte și mesaje funny pe sit...

Recomandari carti non-fictiune

Cat costa un pui la rotisor?

cum leg firele de la o pompa subm...
 PC Voltage +3.3V Red!

Cum conectez la net o centrala Fe...

w11 nu mentine profil power proce...

DIGI se lanseaza in Belgia cu ser...
 Setari XMP ram pentru 5900x - BSO...

Iphone 13, 14 sau 15?

Dune: Prophecy (2024 _ ...)

DMSS problema
 

Windows Phone is dead?!

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
2216 replies to this topic

#325
breitner

breitner

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,819
  • Înscris: 17.05.2010

View Postlucifer76, on 17 august 2016 - 17:42, said:

Tu confunzi biznismenul cu cocalarul ce isi afiseaza telefonul pe terasa? Sau dupa parerea ta e nevoie de un 950 pentru a inregistra o convorbire? Am avut dumbphone ce avea functia asta!!! Acum multi ani. Lucru imposibil pentru telefoanele cu windows din prezent. Ai vazut ce panarama de telefon are Beeehali? Poate ca nu stie ca fara un telefon de biznis nu ii merg afacerile, ar trebui sa ii explici tu cum sta treaba.

Si crezi ca daca il faci de cacao pe ciobanul fariseu (apropos, telefonul nu e cumva tot cu android) "lovesti" in utilizatorii de windows mobile?
Nu ar trebui ca fiind "moderator" sa fii mai moderat in afirmatii (si nu sa crezi ca detii adevarul absolut, exact ca bufonul pe care l-ai amintit)?
Sau calitatea de moderator iti da dreptul (poate si stangul) sa tai si sa spanzuri cum te duce capul?!

#326
iladi

iladi

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,470
  • Înscris: 29.04.2008

View Postutopium, on 17 august 2016 - 07:51, said:

Si 640, un telefon de 600 de lei, e pentru "biznismeni"? Pai ori suntem biznismeni, ori nu mai suntem Posted Image


Păi stabilește tu baremul de biznizman. Deși, ținând cont de diversitatea terminalelor wp o să fie o listă taaaare scurtă.

#327
utopium

utopium

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,150
  • Înscris: 14.08.2007

View Postiladi, on 17 august 2016 - 18:08, said:

Păi stabilește tu baremul de biznizman. Deși, ținând cont de diversitatea terminalelor wp o să fie o listă taaaare scurtă.
E treaba lor ce isi cumpara fiecare ... dar nu iti iei Skoda Fabia cheala si ai pretentii business de la ea, nu? Daca iti iei Superb, poti avea pretentii business. In momentul asta optiunile "biznis" pe WP sunt 950, 950XL si HP Elite X3. Suficiente optiuni daca ma intrebi pe mine ... poate ceva mai mic dar bine dotat ar fi bine venit (un 4.7-4.8")

View Postlucifer76, on 17 august 2016 - 17:42, said:

Ai vazut ce panarama de telefon are Beeehali?
Nu stiu ce are Becali, dar banuiesc ca nu are pretentii de functionalitati "biznis" de la telefon, de aia poate are un telefon mai simplu. Cine are insa pretentii mai mari de la telefon nu isi ia 640. Ca altfel, poate sa-si ia si cel mai mare biznismen din lume un dumbphone, dar asta inseamna ca nu il intereseaza functiile biznis ci probabil o autonomie cat mai lunga.

640 a fost o oferta foarte buna si un telefon ieftin care isi facea treaba ... dar nu vorbesti de "biznis" si apoi te plangi ca nu merge ceva pe 640. Daca 650 avea o camera mai buna l-as fi luat cu placere pentru nevasta-mea pentru ca ea nu foloseste multe functii ale unui telefon oricum, asa insa nu vine cu mare lucru fata de 730 (din pacate).


PS: Am postat niste poze prelucrate cu Vinci pe Facebook zilele trecute si vad ca azi au aparut mai multe detinatoare de iOS/Android din grupul de prieteni care si-au instalat Vinci si au postat poze prelucrate dupa ce le-au vazut la mine ... si uite asa Prisma a mai pierdut niste clienti pe iOS/Android tot datorita faptului ca nu au venit la timp cu aplicatie pe WP Posted Image Am o pagina cu cateva zeci de mii de fani, o sa postez si pe aia poze facute cu Vinci, mai pierd cateva sute de potentiali clienti ... e o vorba in Romania, lenea si prostia costa Posted Image

PS2: Am zis acum o saptamana si ceva ca Aniversary Update va veni in 16 august (ma rog, la cei care nu au telefoane codate) ...

Edited by utopium, 17 August 2016 - 23:25.


#328
catalin.t

catalin.t

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 901
  • Înscris: 23.02.2005

View Postiliemirea, on 17 august 2016 - 07:46, said:

Un virus luat pe wp ar fi cel mai interesant lucru care ti s-ar putea intampla.
Ai avea parte de ceva actiune/adrenalina, ca in rest....cea mai mare distractie e sa descoperi ce nu mai merge dupa ultimul update.
Si mai e ceva distractiv: sa vezi pe forumuri si grupuri de Facebook cum utilizatorii fac screenshot atunci când primesc actualizãri aplicațiile wp! :)
Exista doua tipuri de utilizatori de Windows mobile:
1. Aia ca mine, cãrora le-a placut foarte mult platforma, dar într-un final s-au trezit la realitate si au acceptat faptul cã suportul redus (mai ales din partea developerilor) este un trade off.
2. Aia care refuzã cu îndârjire sã iasã din bula lor. Sunt aia care sustin ca Android merge prost, ignorând faptul cã os-ul a avut mai mult timp sa evolueze decât Wp având ca rezultat o stabilitate si o fluența mare, încã de pe vremea Nexus 4. Tot ei sunt cei care se bat cu pumnii în piept cã existã suficiente aplicatii Wp, dar daca le dai exemple spun cã de alea nu au nevoie :)

#329
bullterrorist

bullterrorist

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,945
  • Înscris: 18.10.2007
Mai sunt si cei la care li se rupe de os, au nevoie de 1 sau 2 aplicatii si nu simt nevoia sa se mute in alta parte.

Eu nu cer nimanui sa inteleaga optiunea mea ci doar sa o respecte!

Edited by bullterrorist, 19 August 2016 - 07:30.


#330
breitner

breitner

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,819
  • Înscris: 17.05.2010

View Postbullterrorist, on 19 august 2016 - 07:30, said:

Mai sunt si cei la care li se rupe de os, au nevoie de 1 sau 2 aplicatii si nu simt nevoia sa se mute in alta parte.

Eu nu cer nimanui sa inteleaga optiunea mea ci doar sa o respecte!

Poti sa-i adaugi si pe cei care au "trecut" la android si (de multumiti ce sunt) tot scriu pe aici  (or fi primit actiuni de la goagal cu toate ca stiu ca nu prea platesc nici reclamele).

#331
catalin.t

catalin.t

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 901
  • Înscris: 23.02.2005
Eu nu am trecut la nimic. Am avut în permanențã și Windows si Android, deci pot face o comparatie în cunoștințã de cauzã

#332
utopium

utopium

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,150
  • Înscris: 14.08.2007

View Postcatalin.t, on 19 august 2016 - 08:59, said:

Eu nu am trecut la nimic. Am avut în permanență și Windows si Android, deci pot face o comparatie în cunoștință de cauză
Asta nu inseamna ca intelegi de ce unii aleg in cunostinta de cauza sa foloseasca un dispozitiv cu WP. Uite, eu il aleg pentru ca din punctul meu de vedere 950-ul e cea mai buna oferta hardware/software de pe piata. Unde mai gasesti telefon cu o camera foto/video de nivelul asta (rezolutie mare, senzor de calitate fara artefacte neplacute ca la majoritatea concurentei, lentila ZEISS excelenta, stabilizator optic, buton de camera dedicat, software de camera cu functii avansate), SD card (tot mai multe smartphone-uri scumpe nu mai au SD card ceea ce e o prostie), ecran AMOLED de calitatea lui 950, baterie de capacitate mare care se incarca foarte rapid + un SO cu cea mai ergonomica interfata si care foloseste acelasi magazin/cont cu cel de pe laptopul/desktopul/tableta ta (chiar si aplicatii pe care le platesti o data si le downloadezi pe oricare dintre dispozitive), cu soft de navigatie cu harti offline inclus, etc? Si toate astea la un pret fabulos fata de smartphone-urile de top Android/iOS. Sigur, nu este Snapchat (doar 3rd party) sau Pokemon Go, nu sunt anumite softuri de nisa, unele softuri desi exista nu au toate functiile de pe iOS/Android, dar nimic nu e perfect, nu? Posted Image

Diferenta intre tine si mine e ca eu inteleg de ce unii aleg sa nu foloseasca WP, dar tu nu intelegi de ce pentru altii e optiunea cea mai buna de pe piata. Si eu am dispozitive cu iOS si Android (e drept, mai vechi), am folosit ocazional multe dispozitive de top (cam toate cele de top de la Samsung, Sony, Apple) si stiu ca nu as da 950-ul pe nici unul dintre ele. De fapt cei care traiesc in bula s-ar putea sa fie tocmai aia care incearca sa convinga pe toata lumea ca alegerea lor e singura valida ... lumea e plina de optiuni, daca mie imi place sa merg in vacanta in Italia si Franta nu ma apuc sa le explic celor care merg in Turcia/Grecia/Bulgaria ca sunt prosti, nu? Inca sunt oameni care nu inteleg ca pana si un Ferrari sau un Rolls Royce, masini care costa sute de mii de euro, sunt complet nepotrivite/nepractice pentru 90% din clienti pentru ca nu e deloc ceea ce au ei nevoie. Sa presupui ca ceva scump/popular e cea mai buna optiune de pe piata pentru toata lumea e o prostie. Inca exista un procent mare de oameni pentru care un dumbphone e o optiune mai buna decat un smartphone de top, deci despre ce vorbim? Cand o sa intelegi de ce au nevoie oamenii, o sa intelegi si optiunile lor pentru produse mai putin populare.

Si ai mai pierdut o categorie, sunt cei carora le place sa fie anti-trend, nu vor sa se piarda in mainstream, care isi iau telefoane care nu sunt la moda, asculta muzica care nu e la moda, se uita la filme care nu sunt la moda, citesc carti care nu sunt la moda si in general ii cam doare in basca de ce crede "turma" ... pe astia e cel mai greu sa-i convingi sa adopte ceva popular. Si nu sunt putini nici astia.

Edited by utopium, 19 August 2016 - 10:18.


#333
catalin.t

catalin.t

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 901
  • Înscris: 23.02.2005
"dar tu nu intelegi de ce pentru altii e optiunea cea mai buna de pe piata"
Ba am inteles asta si o respect. Ce am scris mai sus e legat in mare parte de cei care afirma ca WP e cel mai bun, fara a avea o justificare clara. Da daca tu iti doresti de la telefonul respectiv camera aia, care chiar este peste medie, te inteleg perfect, dar discutia generala este legata de OS, ca asta este titlul topicului, iar ce am scris eu face referire la platforma, nu la aparatul pe care ruleaza platforma, asta se pare ca nu intelegi tu.
Apropo, inca folosesc Lumia 830 pt ca imi place foarte tare cum filmeaza, datorita stabilizarii optice, chestie pe care nu o am la Nexus 6P, dar asta nu inseamna ca Windows e mai bun decat Android. Sunt doua chestii diferite

#334
iladi

iladi

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,470
  • Înscris: 29.04.2008

View Postutopium, on 19 august 2016 - 09:54, said:

daca mie imi place sa merg in vacanta in Italia si Franta nu ma apuc sa le explic celor care merg in Turcia/Grecia/Bulgaria ca sunt prosti, nu?


faptul ca aduci asta ca argument intr-o discutie despre telefoane, tocmai asta denota :D

Legat de camera: geaba ai hw de top daca softul de la ea nu se ridica la nivel.

View Postcatalin.t, on 19 august 2016 - 10:01, said:

la aparatul pe care ruleaza platforma, asta se pare ca nu intelegi tu.

dap, o bulina neagra pentru MS este ca daca vrei sa beneficiezi de toate avantajele sistemului nu o poti face decat pe 2 terminale 950 si 950xl. Restul sunt jucarii.

#335
utopium

utopium

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,150
  • Înscris: 14.08.2007

View Postiladi, on 19 august 2016 - 10:05, said:

Legat de camera: geaba ai hw de top daca softul de la ea nu se ridica la nivel.
Nu am ce sa-i reprosez softului de camera ... are optiunile unei camere foto avansate (e incredibil cat de limitata e camera iPhone-ului de exemplu), face unele smecherii pe care nu le-am mai vazut la altii (sa poti sa scoti blitz-ul postprocessing de exemplu sau sa reglezi intensitatea blitzului), inregistreaza sunetul foarte puternic fara sa "zbarnaie" cum o face concurenta, etc. Singurul repros pe care l-am auzit a fost ca procesarea e mai lenta ca la alte telefoane si ca focalizarea nu e la fel de rapida ca la anumite modele (gen SGS7), ceea ce e adevarat, dar prefer calitatea superioara a imaginii vitezei. Pana la urma au si ei posibilitatea de a evolua chiar usor la urmatorul model - viteza camerei va creste datorita cipurilor grafice mai performante, iar focalizarea o pot imbunatati relativ simplu adaugand niste pixeli speciali de focalizare ca si Samsung. In rest pot pastra totul la fel si deja au din nou o camera de top pentru 2017.

View Postcatalin.t, on 19 august 2016 - 10:01, said:

dar asta nu inseamna ca Windows e mai bun decat Android. Sunt doua chestii diferite
Nu, dar inseamna ca acea combinatie hardware-software ma face sa prefer 950-ul. E irelevant daca Windows e mai bun ca Android sau Android e mai bun ca Windows ... e o discutie interminabila care pana la urma se reduce la preferinte personale. Eu nu afirm ca Windows e mai bun ca Android, doar eventual ca EU prefer interfata Windowsului ... Eu nu cumpar un telefon pentru SO, il cumpar pentru tot pachetul (hardware + software + raport pret/oferta, etc). Sincer sunt dezamagit ca din atatia producatori de Android inca nu s-a gasit unul care sa vina cu un hardware care sa ma convinga sa trec la Android (a avut Panasonic un produs de nisa foarte interesant pe partea foto, dar slab din alte puncte de vedere). Samsung a incercat sa faca niste cameraphone-uri (cu zoom optic) si le-au iesit niste porcarii din punct de vedere a calitatii foto (atata ca aveau zoom), Sony inca se chinuie sa scape de zgomotul mare al senzorului, etc. Din atatia producatori era de asteptat sa vina careva cu un produs care sa ma poata multumi ... dar uite ca inca nu au venit (culmea, acum 6 ani cand am inceput sa-mi indrept atentia spre cameraphone-uri cei care m-au facut sa fiu atent spre piata asta au fost cei de la Samsung, nu Nokia, dar inainte de a lua acel Samsung a aparut N8 care era cateva clase peste concurenta).

Edited by utopium, 19 August 2016 - 10:44.


#336
catalin.t

catalin.t

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 901
  • Înscris: 23.02.2005
Da, softul camerei la telefoanele Windows chiar e foarte avansat fata de alte telefoane, mai ales fata de iPhone

#337
iladi

iladi

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,470
  • Înscris: 29.04.2008
ai tu obsesia asta ca mai mare e neaparat mai bun.

Atata timp cat nu maresti exagerat o imagine pentru print nu vei sesiza niciodata diferente intre 13 si 20 mp. In real life. Daca tot ceea ce te preocupa pe tine sunt pozele de studio, situatia poate fi diferita dar sculele sunt prost alese in ambele cazuri.

#338
utopium

utopium

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,150
  • Înscris: 14.08.2007

View Postiladi, on 19 august 2016 - 10:38, said:

ai tu obsesia asta ca mai mare e neaparat mai bun.

Atata timp cat nu maresti exagerat o imagine pentru print nu vei sesiza niciodata diferente intre 13 si 20 mp. In real life. Daca tot ceea ce te preocupa pe tine sunt pozele de studio, situatia poate fi diferita dar sculele sunt prost alese in ambele cazuri.
Eu simt lipsa celor 41 de MP ai 808-ului ... si nu pentru ca faceam poze la 41 de MP, dar calitatea celor 8 MP la care facea downscale era excelenta si aveam optiunea sa fac zoom destul de bun prin crop (la 808 faca faceai zoom 2.5x inca aveai calitate foto de iPhone/SGS5). Sigur, si zoom-ul la video era o smecherie faina (doar ca pe 808 nu il ajuta lipsa stabilizatorului optic). Eu sper la un model viitor de 41 MP pe Windows, sigur, cu un senzor mai avansat (ori mai mare) Posted Image

PS: am ceva idei sa fac niste printuri de 1 metru latime pe panza din poze facute cu telefonul si prelucrate, inca nu le-am pus in aplicare dar sunt sanse sa o fac :)

Edited by utopium, 19 August 2016 - 10:55.


#339
Flat

Flat

    Bugetar Esențial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,875
  • Înscris: 23.06.2006

View Postutopium, on 19 august 2016 - 10:32, said:

E irelevant daca Windows e mai bun ca Android sau Android e mai bun ca Windows ... e o discutie interminabila care pana la urma se reduce la preferinte personale.

nu. preferinta personala e una, superioritatea unui sistem/tel. e alta.
poti afirma ca interfata Metro din Win iti place mai mult decat widgeturile din Android. si mie imi place mai mult. asta este preferinta personala. designul unui telefon, la fel. culoarea
in schimb, parametrii obiectivi, masurabili pot determina o ierarhie care nu mai tine cont de subiectivism. sa zicem procesor. sau camera. sau RAM. sau ca un tel are NFC altul nu
daca ne referim la OS-uri, Android si iOS domina piata, iar Windows este undeva minuscul. si nu pentru ca ar fi exclusivist ca un Rolls Royce, cum incerci amuzant sa insinuezi, ci pentru ca este net inferior la mai toate capitolele. continuand analogia din lumea masinilor, este o Lada.

View Postutopium, on 19 august 2016 - 10:32, said:

Eu nu afirm ca Windows e mai bun ca Android

View Postutopium, on 19 august 2016 - 09:54, said:

daca mie imi place sa merg in vacanta in Italia si Franta nu ma apuc sa le explic celor care merg in Turcia/Grecia/Bulgaria ca sunt prosti, nu?

exact asta faci, te pozitionezi (in subconstient) convenabil
toata lumea stie ca Italia/Franta sunt optiuni mai bune de vacanta
de ce nu faci analogia invers?
"daca mie imi place sa merg in vacanta in Turcia, Grecia, Bulgaria nu ma apuc sa le explic celor care merg in Italia, Franta... "
evident ca optiunea de a merge in Bulgaria si nu in Italia e valida, dar motivul nu va fi niciodata "pentru ca e mai frumos in Bulgaria". daca spui asta si incerci sa-l convingi pe vreunul ca e mai bine in Bulgaria decat in Italia, e clar ca esti in bula si negi realitatea. trebuie sa argumentezi cu picioarele pe pamant. motivele sunt pentru ca e mai ieftin, pentru ca e mai aproape, sau pentru ca nu-mi plac macaronarii. asa da.

View Postutopium, on 19 august 2016 - 10:32, said:

Si ai mai pierdut o categorie, sunt cei carora le place sa fie anti-trend, nu vor sa se piarda in mainstream, care isi iau telefoane care nu sunt la moda, asculta muzica care nu e la moda, se uita la filme care nu sunt la moda, citesc carti care nu sunt la moda si in general ii cam doare in basca de ce crede "turma" ... pe astia e cel mai greu sa-i convingi sa adopte ceva popular. Si nu sunt putini nici astia.

asta este altceva
e si asta o alegere, problema e ca trebuie sa stii cand sa renunti la o cauza pierduta. ca sa fii anti-trend doar asa de gica-contra nu te ajuta cu nimic. vine trendul peste tine si te ia valul intr-o clipita. sunt unii care stau cu ubuntu, cu meego pe telefoane. e misto ca geek-ism, ca o provocare, pentru cine are timp de experimente. insa cand discutam de folosire normala si utilizator standard avem nevoie de servicii, conectare, rapiditate, si cel mai bine este sa fii in trend.
daca mai vrei o analogie, e ca si cum te-ai duce la restaurantul izolat din cartier unde n-au servit decat apa plata in ultima saptamana si iti faci cruce si incerci rata la cuptor, cand 99% din oameni mananca pui si vita la cele doua restaurante din centru. iti convine un astfel de experiment, risti o toxiinfectie alimentara doar ca sa fii anti-trend?

#340
iladi

iladi

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,470
  • Înscris: 29.04.2008

View Postutopium, on 19 august 2016 - 10:48, said:

PS: am ceva idei sa fac niste printuri de 1 metru latime pe panza din poze facute cu telefonul si prelucrate, inca nu le-am pus in aplicare dar sunt sanse sa o fac Posted Image

Te astept. Iti ofer un pret imbatabil. Pe bune.

#341
breitner

breitner

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,819
  • Înscris: 17.05.2010

View PostFlat, on 19 august 2016 - 11:00, said:


daca mai vrei o analogie, e ca si cum te-ai duce la restaurantul izolat din cartier unde n-au servit decat apa plata in ultima saptamana si iti faci cruce si incerci rata la cuptor, cand 99% din oameni mananca pui si vita la cele doua restaurante din centru. iti convine un astfel de experiment, risti o toxiinfectie alimentara doar ca sa fii anti-trend?

Faci aceleasi analogii deplasate!

Si apoi, titlul topicului este "Windows phone is dead?", raspunsul este sigur NU (nici wp 8.1 nu este inca mort). Daca titlul era "windows phone will be dead?" raspunsul era DA (toti suntem muritori, doar androidul este vesnic!).

#342
Epidaurus

Epidaurus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,508
  • Înscris: 13.02.2014
@'Flat'
nu. preferinta personala e una, superioritatea unui sistem/tel. e alta.
poti afirma ca interfata Metro din Win iti place mai mult decat widgeturile din Android. si mie imi place mai mult. asta este preferinta personala. designul unui telefon, la fel. culoarea
in schimb, parametrii obiectivi, masurabili pot determina o ierarhie care nu mai tine cont de subiectivism. sa zicem procesor. sau camera. sau RAM. sau ca un tel are NFC altul nu
daca ne referim la OS-uri, Android si iOS domina piata, iar Windows este undeva minuscul. si nu pentru ca ar fi exclusivist ca un Rolls Royce, cum incerci amuzant sa insinuezi, ci pentru ca este net inferior la mai toate capitolele. continuand analogia din lumea masinilor, este o Lada




Stai linistit ca 80% din cei care detin telefoane cu os Android, iOS chiar daca domina piata sau WP, nu au cunostinta care soft este mai bun sau mai rau. In afara de telefon de sunat si facebook ( si acela instalat de alte persoane ca ei nu stiu ) nu sunt folosite. Atata timp cat au niste iconite care le muti de la stanga la dreapta este telefonul perfect.

Edited by Epidaurus, 19 August 2016 - 11:27.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate