Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Filtru sedimente inainte de pompa?

Paște fericit!

electrician constructor video curs

Cum pot bloca transferul de date ...
 Ce reprezinta in chimie abrevieri...

Google pay ma taxeaza in timp ce ...

Kia Picanto 2022 - Problema motor?

Durere umar AC Joint
 Care este cea mai sanatoasa paine?

Zgomot ritmic ce urmeaza rotirea ...

Merita Lumix FZ82 in 2024?

Nu pot activa Memory Integrity
 Supratensiuni accidentale

Cuțit/ briceag drumetie

Cum am acces la o parte dintr-un ...

Mother's Day
 

Isus, YHWH din Vechiul Testament

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
449 replies to this topic

#91
blueday

blueday

    blue monday

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,134
  • Înscris: 20.12.2010

View PostEugen3, on 20 decembrie 2012 - 17:07, said:

Tocmai ţi-am dovedit că "virgini" nu înseamnă că nu au fost căsătoriţi, ci faptul că s-au păstrat nepătaţi de ideile religioase false.

unde ai dovedit? ce ai dovedit?
a fi virgin inseamna a fi nepatat de ideile religioase false? dar doar aia 144.000 sunt nepatati de ideile religioase false? ar insemna ca toti care nu s-au inchinat Fiarei si icoanei ei, deci si membrii marii multimi, tot virgini sa fie !

View PostEugen3, on 20 decembrie 2012 - 17:07, said:

Afirmaţia ta susţine că niciunul dintre apostolii lui Isus nu a fost căsătorit, ceea ce este evident greşit. Sunt virgini în sens spiritual!


unde sustin eu asa ceva, ca niciunul dintre apostoli nu a fost casatorit??? dar unde scrie ca intre cei 144.000 sunt si dintre apostoli? scrie asta? deci cum tragi astfel de concluzii, dupa bunul tau plac?

View PostEugen3, on 20 decembrie 2012 - 17:07, said:

Dacă Scriptura arată clar faptul că unii dintre cei aleşi să guverneze cu Isus au fost căsătoriţi, tu de ce susţii contrariul?


dar unde scrie ca cei 144.000 sunt alesi pentru a guverna cu Isus, ca regi si preoti? unde scrie? stii ce scrie despre cei 144.000? ca-L urmeaza pe Miel oriunde se duce, dar asta nu inseamna automat ca sunt regi si preoti si vor stapani peste Pamant !!! despre regii preoti se scrie ca sunt alesi din orice neam, orice etnie si ca sunt cei care invie primii, iar despre cei 144.000 scrie ca sunt evrei, chiar atat de batut in cap esti? daca de viitorii regi preoti scrie ca sunt din orice semintie, neam, etnie, iar despre cei 144.000 scrie ca sunt evrei virgini, cum sa fie aceeasi grupa? iar despre cei 144.000 nu scrie nimic in sensul ca vor guverna ca regi si preoti peste Pamant ci ca sunt o clasa foarte apropiata de Miel, atat.

View PostEugen3, on 20 decembrie 2012 - 17:07, said:

Observă te rog cum expresia "înaintea lui Dumnezeu" nu înseamnă întotdeauna în cer:


deci sta scris scris cu privire la marea multime:

15. Pentru aceasta stau ei inaintea scaunului de domnie al lui Dumnezeu si-I slujesc zi si noapte in Templul Lui

si:

Si din Templul care este in cer a iesit un alt inger

deci concluzia e evidenta chiar pentru un redus mintal ! ca marea multime este in Cer.

View PostEugen3, on 20 decembrie 2012 - 17:07, said:

Acest lucru fusese profeţit de Daniel cu mii de ani în urmă ...
(Daniel 7:27) . . .Şi regatul, stăpânirea şi măreţia regatelor de sub toate cerurile au fost date poporului sfinţilor Celui Suprem. Regatul lor este un regat de durată indefinită şi toate stăpânirile le vor sluji şi vor asculta de ei».

unde scrie mai, ca poporul sfintilor Celui Suprem este de doar 144.000 oameni?

Edited by blueday, 21 December 2012 - 09:42.


#92
Eugen3

Eugen3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,686
  • Înscris: 02.02.2011

View Postblueday, on 21 decembrie 2012 - 09:37, said:

1)  dar unde scrie ca intre cei 144.000 sunt si dintre apostoli? scrie asta? deci cum tragi astfel de concluzii, dupa bunul tau plac?

2)  despre cei 144.000 scrie ca sunt evrei, chiar atat de batut in cap esti? daca de viitorii regi preoti scrie ca sunt din orice semintie, neam, etnie, iar despre cei 144.000 scrie ca sunt evrei virgini, cum sa fie aceeasi grupa? iar despre cei 144.000 nu scrie nimic in sensul ca vor guverna ca regi si preoti peste Pamant ci ca sunt o clasa foarte apropiata de Miel, atat.



3)  deci sta scris scris cu privire la marea multime:

15. Pentru aceasta stau ei inaintea scaunului de domnie al lui Dumnezeu si-I slujesc zi si noapte in Templul Lui

si:

Si din Templul care este in cer a iesit un alt inger

deci concluzia e evidenta chiar pentru un redus mintal ! ca marea multime este in Cer.



4)  unde scrie mai, ca poporul sfintilor Celui Suprem este de doar 144.000 oameni?

Scrie în Biblie. Însă, din câte observ, pe tine te interesează doctrina oamenilor, nu ce spune Biblia.

1)  Apostolul Ioan a scris: „M-am uitat, şi iată, Mielul, care stătea pe muntele Sion, şi cu el o sută patruzeci şi patru de mii . . . care au fost cumpăraţi de pe pământ“. — Revelaţia 14:1–3.

Muntele Sion amintit mai înainte se referă la cer
(Evrei 12:22) . . .v-aţi apropiat de un munte, Sion, şi de un oraş al Dumnezeului celui viu, Ierusalimul ceresc, de miriade de îngeri. . .

Isus şi cei 144 000 de coregenţi guvernează din cer.
Întrucât „regatul lui Dumnezeu“ se află în cer, acesta mai este numit şi ‘regatul cerurilor’

(Luca 8:10) . . .El a zis: „Vouă vă este dat să înţelegeţi secretele sacre ale regatului lui Dumnezeu, dar celorlalţi le vorbesc în ilustrări, pentru ca, deşi privesc, să privească în zadar şi, deşi aud, să nu înţeleagă. . .

Legământul pentru regat a fost încheiat cu apostolii.  De aceea, ei fac parte din grupul celor 144000 pe care apostolul Ioan l-a văzut prin intermediul unei viziuni.
(Luca 22:29, 30) . . .Eu închei un legământ cu voi, aşa cum Tatăl meu a încheiat un legământ cu mine, pentru un regat, 30 ca să mâncaţi şi să beţi la masa mea, în regatul meu, şi să staţi pe tronuri ca să judecaţi cele douăsprezece triburi ale lui Israel.

(Revelaţia 1:9) . . .Eu, Ioan, fratele vostru şi părtaş cu voi la necazuri, la regat şi la perseverenţă în calitate de continuator al lui Isus. . .

2)  Pe care versete biblice te bazezi când afirmi că toţi cei 144000 sunt evrei?  Şi, în ce sens sunt "doar o clasă apropiată de Miel"?  Nu în sesul că aceştia sunt cei care au fost aleşi să guverneze alături de Isus?  De ce sunt văzuţi doar ei alături de Isus pe muntele Sion ceresc?

3)  Marea mulţime nu este o clasă preoţească şi nu ajunge la o asemenea poziţie înaltă. Este adevărat însă că în Revelaţia 7:15 ea este descrisă ca slujindu-i lui Dumnezeu în „templul său“. Dar acest templu nu este sanctuarul interior, Sfânta Sfintelor, ci curtea pământească a templului spiritual al lui Dumnezeu. Cuvântul grecesc naós, tradus aici prin „templu“, se referă în sens larg la un edificiu pentru închinarea la Iehova. Astăzi, acelaşi cuvânt desemnează o structură spirituală care cuprinde atât cerul, cât şi pământul. Compară cu Matei 26:61; 27:5, 39, 40; Marcu 15:29, 30; Ioan 2:19-21.

4) Doar ei sunt văzuţi alături de Isus pe muntele Sion ceresc.  Iar Isus le-a promis celor care urmau să guverneze cu el că vor fi alături de el.

(Luca 22:28–30) . . .Totuşi, voi sunteţi cei care aţi rămas întotdeauna cu mine în încercările mele. 29 Eu închei un legământ cu voi, aşa cum Tatăl meu a încheiat un legământ cu mine, pentru un regat, 30 ca să mâncaţi şi să beţi la masa mea, în regatul meu, şi să staţi pe tronuri ca să judecaţi cele douăsprezece triburi ale lui Israel.

(Daniel 7:27) Şi regatul, stăpânirea şi măreţia regatelor de sub toate cerurile au fost date poporului sfinţilor Celui Suprem.
Regatul lor este un regat de durată indefinită şi toate stăpânirile le vor sluji şi vor asculta de ei».

(Luca 12:32) Nu te teme, turmă mică, pentru că Tatăl vostru a găsit de cuviinţă să vă dea regatul!

(2 Timotei 2:12) dacă vom persevera, vom şi domni cu el; dacă îl renegăm, şi el ne va renega;

(Evrei 12:28) De aceea, fiindcă vom primi un regat care nu poate fi clătinat, să avem parte în continuare de bunătate nemeritată, prin care putem să îndeplinim un serviciu sacru pentru Dumnezeu într-un mod plăcut lui, cu teamă sfântă şi cu veneraţie!

(Iacov 2:5) Ascultaţi, iubiţii mei fraţi! Nu i-a ales Dumnezeu pe cei săraci în felul lumii ca să fie bogaţi în credinţă şi moştenitori ai regatului, pe care l-a promis celor care-l iubesc?

(Revelaţia 1:6) şi a făcut din noi un regat, preoţi pentru Dumnezeul şi Tatăl său —, da, a lui să fie gloria şi puterea pentru totdeauna! Amin!

Biblia este clară blueday, dar tu ignori adevărul din ea de dragul ideilor tale personale ...

În cer vor merge doar cei care vor guverna cu Isus!  Toţi ceilalţi creştini care sunt într-o stare aprobată de Dumnezeu vor supravieţui marelui necaz şi vor trăi apoi pe un pământ curat în care va locui dreptatea.  Pe parcursul domniei de o mie de ani pământul va fi transformat în paradis şi cei morţi vor fi înviaţi.  Scopul iniţial al lui Dumnezeu se va fi împlinit!

Să nu uiţi niciodată că Dumnezeu a avut încă de la început un scop cu pământul, nu cu cerul!

Aştept să răspunzi la punctul 2.

#93
blueday

blueday

    blue monday

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,134
  • Înscris: 20.12.2010
eu nu am ce sa-ti raspund cu privire la punctul 2, deoarece eu nu-mi bat joc de Scripturi si spun exact ce scrie acolo, fara a mai face alte adaugiri.

Destinat cultului divin, naosul este unitar din punct de vedere liturgic cu altarul ( poti citi in wikipedia)

curtea templului era redata prin termenul hieron, care cuprinde totul.

dar acolo, nu ai hieron ci naos.

habar nu ai.

in fond, acelasi cuvant, naos, este folosit atat pentru a spune ca marea multime slujeste acolo (in naos), cat si pentru a spune ca templul (adica naos), este in Cer.


in rest, scrii aceleasi schizofrenii...cuvinte aruncate degeaba, idei delirante, concluzii nebiblice.

Edited by blueday, 21 December 2012 - 12:53.


#94
Eugen3

Eugen3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,686
  • Înscris: 02.02.2011

View Postblueday, on 21 decembrie 2012 - 12:52, said:

eu nu am ce sa-ti raspund cu privire la punctul 2,

De ce nu?  Dacă începi o idee, du-o până la capăt.  Sau îţi este teamă să nu fii deconspirat că nu înţelegi sensul Scripturii?

Arată cu Scriptura că toţi cei 144000 sunt evrei!

View Postblueday, on 21 decembrie 2012 - 12:52, said:

Destinat cultului divin, naosul este unitar din punct de vedere liturgic cu altarul ( poti citi in wikipedia)

curtea templului era redata prin termenul hieron, care cuprinde totul.

dar acolo, nu ai hieron ci naos.

habar nu ai.


Termenul grecesc hierón, folosit cu privire la curtea neamurilor şi tradus prin „templu“, „se referă la întregul complex, nu doar la clădirea propriu-zisă a Templului“, se spune în A Handbook on the Gospel of Matthew, de Barclay M. Newman şi Philip C. Stine.

Spre deosebire de acest cuvânt, termenul grecesc naós, tradus prin „templu“ în relatarea despre viziunea pe care a avut-o Ioan cu privire la marea mulţime, e mult mai specific. Când se vorbeşte despre templul din Ierusalim, acest termen se referă în general la Sfânta Sfintelor, la clădirea templului sau la zona din jur. Uneori este redat prin „sanctuar“. — Matei 27:5, 51; Luca 1:9, 21; Ioan 2:20.

#95
blueday

blueday

    blue monday

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,134
  • Înscris: 20.12.2010

View PostEugen3, on 21 decembrie 2012 - 13:02, said:

De ce nu?  Dacă începi o idee, du-o până la capăt.  Sau îţi este teamă să nu fii deconspirat că nu înţelegi sensul Scripturii?

Arată cu Scriptura că toţi cei 144000 sunt evrei!


Si am auzit numarul celor ce fusesera pecetluiti: o suta patruzeci si patru de mii, din toate semintiile fiilor lui Israel. (Apoc.7:4)

View PostEugen3, on 21 decembrie 2012 - 13:02, said:

Termenul grecesc hierón, folosit cu privire la curtea neamurilor şi tradus prin „templu“, „se referă la întregul complex, nu doar la clădirea propriu-zisă a Templului“, se spune în A Handbook on the Gospel of Matthew, de Barclay M. Newman şi Philip C. Stine.
Spre deosebire de acest cuvânt, termenul grecesc naós, tradus prin „templu“ în relatarea despre viziunea pe care a avut-o Ioan cu privire la marea mulţime, e mult mai specific. Când se vorbeşte despre templul din Ierusalim, acest termen se referă în general la Sfânta Sfintelor, la clădirea templului sau la zona din jur. Uneori este redat prin „sanctuar“. — Matei 27:5, 51; Luca 1:9, 21; Ioan 2:20.

corect! dar vezi cat esti de incult? naos e folosit in versetele:

New International Version (©1984)
Therefore, "they are before the throne of God and serve him day and night in his temple; and he who sits on the throne will spread his tent over them

naō ναῷ ---- naos ! VERIFICA !!!!

naos: a temple

Part of Speech: Noun, Masculine
Transliteration: naos
Phonetic Spelling: (nah-os')
Short Definition: a temple, shrine
Definition: a temple, a shrine, that part of the temple where God himself resides.

CF. CONCORDANTEI LUI STRONG.

Edited by blueday, 21 December 2012 - 15:36.


#96
Eugen3

Eugen3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,686
  • Înscris: 02.02.2011

View Postblueday, on 21 decembrie 2012 - 15:36, said:

Si am auzit numarul celor ce fusesera pecetluiti: o suta patruzeci si patru de mii, din toate semintiile fiilor lui Israel. (Apoc.7:4)

Hai să vedem seminţiile, şi să vedem dacă Ioan vorbea despre triburile literale:

(Revelaţia 7:4–8) . . .Şi am auzit numărul celor sigilaţi: o sută patruzeci şi patru de mii, sigilaţi din toate triburile fiilor lui Israel:
5 Din tribul lui Iuda douăsprezece mii sigilaţi,
din tribul lui Ruben douăsprezece mii,
din tribul lui Gad douăsprezece mii,
6 din tribul lui Aşer douăsprezece mii,
din tribul lui Neftali douăsprezece mii,
din tribul lui Manase douăsprezece mii,
7 din tribul lui Simeon douăsprezece mii,
din tribul lui Levi douăsprezece mii,
din tribul lui Isahar douăsprezece mii,
8 din tribul lui Zabulon douăsprezece mii,
din tribul lui Iosif douăsprezece mii,
din tribul lui Beniamin douăsprezece mii sigilaţi.

Ai comparat seminţiile de mai sus cu seminţiile literale ale triburilor lui Israel?  Vezi vreo diferenţă între ele?  Se pare că nu!

Uite cum stau lucrurile conform Scripturii:

Sunt menţionate „tribul lui Levi“ şi „tribul lui Iosif“.
Acestea nu erau incluse pe lista celor douăsprezece triburi ale Israelului natural.

Deşi se spune că au fost „sigilaţi din toate triburile“, este interesant că triburile lui Dan şi Efraim nu sunt menţionate [compară cu Numerele 1:4–16].

Este clar că, în realitate este vorba despre Israelul spiritual al lui Dumnezeu, despre cei care, conform cu Revelaţia 14:1–3, vor domni cu Cristos în Regatul său ceresc.

Concluzia corectă d.p.d.v. Scriptural este că nu toţi cei 144000 sunt evrei!

Iar le-ai arătat tuturor că nu înţelegi sensul corect al Scripturii .... Posted Image

Edited by Eugen3, 21 December 2012 - 16:19.


#97
Denaly

Denaly

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 777
  • Înscris: 21.12.2012

View PostEugen3, on 21 decembrie 2012 - 16:11, said:

Israelul spiritual al lui Dumnezeu,

şi mai sperăm că Israelul spiritual nu înseamnă martorii arhanghelului Mihael.

#98
Eugen3

Eugen3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,686
  • Înscris: 02.02.2011

View PostDenaly, on 21 decembrie 2012 - 16:18, said:

şi mai sperăm că Israelul spiritual nu înseamnă martorii arhanghelului Mihael.

Ai ceva împotriva martorilor?

#99
Denaly

Denaly

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 777
  • Înscris: 21.12.2012

View PostEugen3, on 21 decembrie 2012 - 16:20, said:


Ai ceva împotriva martorilor?

da: faptul că îl batjocoresc pe Cristos asemânându-l cu arhanghelul Mihael, "una dintre căpeteniile cele mai de seamă".

sperăm ca Israelul spiritual să nu însemne = martorii lui Yehovah

#100
Eugen3

Eugen3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,686
  • Înscris: 02.02.2011

View PostDenaly, on 21 decembrie 2012 - 16:24, said:


da: faptul că îl batjocoresc pe Cristos asemânându-l cu arhanghelul Mihael, "una dintre căpeteniile cele mai de seamă".

sperăm ca Israelul spiritual să nu însemne = martorii lui Yehovah

Cine este arhanghelul Mihael?

#101
Denaly

Denaly

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 777
  • Înscris: 21.12.2012

View PostEugen3, on 21 decembrie 2012 - 16:25, said:

Cine este arhanghelul Mihael?

una dintre căpeteniile cele mai de seamă.

Cine este Isus Cristos?

PS sperăm ca Israelul spiritual să nu însemne = martorii lui Yehovah

Edited by Denaly, 21 December 2012 - 16:27.


#102
Eugen3

Eugen3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,686
  • Înscris: 02.02.2011

View PostDenaly, on 21 decembrie 2012 - 16:26, said:

una dintre căpeteniile cele mai de seamă.

De ce Isus ar folosi glasul unei creaturi cu o autoritate mai mică decât a lui?

(1 Tesaloniceni 4:16) . . .însuşi Domnul va coborî din cer cu un strigăt poruncitor, cu glas de arhanghel. . .

#103
Denaly

Denaly

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 777
  • Înscris: 21.12.2012

View PostEugen3, on 21 decembrie 2012 - 16:30, said:

De ce Isus ar folosi glasul unei creaturi cu o autoritate mai mică decât a lui?

(1 Tesaloniceni 4:16) . . .însuşi Domnul va coborî din cer cu un strigăt poruncitor, cu glas de arhanghel. . .

tu de unde ştii că imită sau împrumută glasurile altora? ai avut vreo viziune simbolică cum că glasul ăla de arhanghel nu ar fi chiar al vreunui arhanghel care va fi alături de El?

şi iată că Mihail, una din căpeteniile cele mai de seamă, mi-a venit în ajutor, şi am ieşit biruitor acolo lângă împăraţii Persiei.

Daniel 10:13

Restul sunt maşinaţiuni, vrăjeli, scorneli, potriveli, cotcodăceli. Se pare că aici e cheia învăţăturii celor care vă conduc pe dumneavoastră.

Edited by Denaly, 21 December 2012 - 16:49.


#104
Eugen3

Eugen3

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,686
  • Înscris: 02.02.2011

View PostDenaly, on 21 decembrie 2012 - 16:39, said:

tu de unde ştii că imită sau împrumută glasurile altora? ai avut vreo viziune simbolică cum că glasul ăla de arhanghel nu ar fi chiar al vreunui arhanghel care va fi alături de El?

Tocmai asta e ideea Denaly, că Scriptura nu prezintă un alt arhanghel alături de Isus.  Scriptura e clară.

(1 Tesaloniceni 4:16) . . .însuşi Domnul va coborî din cer cu un strigăt poruncitor, cu glas de arhanghel. . .

Te mai întreb un lucru, dacă nu te superi.  Câţi arhangheli există?

#105
blueday

blueday

    blue monday

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,134
  • Înscris: 20.12.2010

View PostEugen3, on 21 decembrie 2012 - 16:11, said:

Hai să vedem seminţiile, şi să vedem dacă Ioan vorbea despre triburile literale:

(Revelaţia 7:4–8) . . .Şi am auzit numărul celor sigilaţi: o sută patruzeci şi patru de mii, sigilaţi din toate triburile fiilor lui Israel:
5 Din tribul lui Iuda douăsprezece mii sigilaţi,
din tribul lui Ruben douăsprezece mii,
din tribul lui Gad douăsprezece mii,
6 din tribul lui Aşer douăsprezece mii,
din tribul lui Neftali douăsprezece mii,
din tribul lui Manase douăsprezece mii,
7 din tribul lui Simeon douăsprezece mii,
din tribul lui Levi douăsprezece mii,
din tribul lui Isahar douăsprezece mii,
8 din tribul lui Zabulon douăsprezece mii,
din tribul lui Iosif douăsprezece mii,
din tribul lui Beniamin douăsprezece mii sigilaţi.

Ai comparat seminţiile de mai sus cu seminţiile literale ale triburilor lui Israel?  Vezi vreo diferenţă între ele?  Se pare că nu!

Uite cum stau lucrurile conform Scripturii:

Sunt menţionate „tribul lui Levi“ şi „tribul lui Iosif“.
Acestea nu erau incluse pe lista celor douăsprezece triburi ale Israelului natural.

Deşi se spune că au fost „sigilaţi din toate triburile“, este interesant că triburile lui Dan şi Efraim nu sunt menţionate [compară cu Numerele 1:4–16].

Este clar că, în realitate este vorba despre Israelul spiritual al lui Dumnezeu, despre cei care, conform cu Revelaţia 14:1–3, vor domni cu Cristos în Regatul său ceresc.

Concluzia corectă d.p.d.v. Scriptural este că nu toţi cei 144000 sunt evrei!

Iar le-ai arătat tuturor că nu înţelegi sensul corect al Scripturii .... Posted Image
desteptule, poate cunoaste cineva care va fi configuratia triburilor din Israel din viitor? ?

e posibil ca pe Efraim, Dumnezeu sa-l fi numit dupa tatal sau, Iosif.

si e posibil sa ia si din tribul lui Levi.

Pe de alta parte, nu e prima inlocuire din Scripturi, ti-am mai spus si alta data.

Deuteronom 27:12,13 -  doua triburi au fost inlocuite, astfel acolo apar triburile Iosif si Levi în locul lui Efraim si Manase

oare de ce?

de asemenea, cei 144.000 se spune ca fac parte din triburile lui Israel si nu din Israelul lui Dumnezeu (despre care oricum nu stim exact la ce s-a referit Pavel)

#106
Denaly

Denaly

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 777
  • Înscris: 21.12.2012

View PostEugen3, on 21 decembrie 2012 - 16:53, said:

Te mai întreb un lucru, dacă nu te superi.  Câţi arhangheli există?
1987368963567825726572565827682765827872687628762852787628726827628726287628029820728756. Cam pe atâţi îi cunosc eu personal, dar cred că mai există şi alţii.

Acum să te întreb şi eu altceva, să-mi fie cu iertăciune.
Dacă Mihail e una dintre căpeteniile vestite, nu înseamnă că mai există şi alte căpetenii vestite?

Eşti în stare să răspunzi şi tu strict şi la obiect?

View PostEugen3, on 21 decembrie 2012 - 16:53, said:

  Scriptura e clară.



Foarte clară, dar pentru tine sunt mult mai clare învăţăturile celor din Bruclin.

şi iată că Mihail, una din căpeteniile cele mai de seamă, mi-a venit în ajutor, şi am ieşit biruitor acolo lângă împăraţii Persiei. Daniel 10

Edited by Denaly, 21 December 2012 - 17:13.


#107
blueday

blueday

    blue monday

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,134
  • Înscris: 20.12.2010
si aici e si mai clar:

Arhanghelul Mihail, cand se impotrivea diavolului si se certa cu el pentru trupul lui Moise, n-a indraznit sa rosteasca impotriva lui o judecata de ocara, ci doar a zis: "Domnul sa te mustre!" (Iuda.1:9)

adica Isus, care trimitea demonii in Adanc, si demonii se inchinau Lui recunoscandu-l ca Dumnezeu, totusi avea momente cand nu indraznea...din timiditate? si Isus sta sa se certe cu diavolul? chiar in halul asta va bateti joc de Mantuitor si de puterea Sa, slava Sa, gloria Sa? El, care a creat totul, sa se certe cu dracu?

#108
zexelica

zexelica

    Nebisericos relaxat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,859
  • Înscris: 30.01.2007
Arhos aggelos Mihail inseamna "mesagerul prim care este Dumnezeu", deci e chiar Dumnezeu.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate