Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare aparat de vidat alime...

Izolatie exterioara casa parter P...

Cuvinte si expresii neclare

Mod de lucru Purmo Tempco Digital...
 Samsung S90C vs LG C3

Problema sunet RCS

Amortizor sertare bucatarie

Codrea Pallady
 Blocurile goale! Orase in car...

Motorul pe benzina 1.0 SCe65

Mostenire In 1986

Lentile sferica pentru astigmatism
 Problema inlocuire usa spate A6 C...

Ce gen de muzica este?

Drepturile copiilor, in numele &#...

Mocheta peste parchet cu incalzir...
 

Discuții despre Formula 1

* * * * * 19 votes
  • Please log in to reply
28451 replies to this topic

#28369
c-daniel

c-daniel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,058
  • Înscris: 28.05.2014
No, sa-mi zic si eu nervii... special am asteptat cateva ore, sa ma racoresc; deci:
- cum sa fii al dracu la matze(x3) si sa nu pomenesti in avanpremiera cursei de, asa mica cum e, performanta lui Hamilton de ieri din cursa de sprint? si in loc, mentionezi de Stroll? pe bune? voi va auziti? subiectivism maxim... mai si sunteti platiti sa fiti impartiali si sa comentati obiectiv... dar chiar, ca sunt curios, voi nu aveti prieteni care sa va zica de la obraz despre tampeniile debitate la tv?
- in turul 17 Hamilton zice ca masina e atat de inceata incat nu il poate prinde pe Ocon; "super comentatorii" zic ca "nu dom'ne, problema e in alta parte" aka e el slab ca pilot... in conditiile in care el era cu medii si Ocon cu harduri si de vreo 3 tururi sta numai la 2 secunde distanta, nu se apropia deloc
- imediat in turul/tururile urmatoare, in spatele lui Ham, dupa ce Rici a trecut de Tsunoda, i-a luat Rici o secunda intr-un tur jumatate, iar in fata Ocon nu se apropia de Bottas deloc, pana cand nu i-a bubuit motorul lui Bottas; deci, era foarte clar ca masina lui Hamilton a mers astazi extrem de prost
- turul 40, unul dintre "super comentatorii" zice "vai dom'ne, ca ce se mai vaita Hamilton, ca uite, a ajuns cu pneurile alea de care se vaita, in puncte", dar Hamilton a ajuns pe 10 pentru ca au disparut din fata Bottas si Stroll si din cauza SC-ului...
- in turul 52 zice "hai sa vedem daca Hamilton trece de Piastri cum a trecut Alonso" pai ba, Hamilton era la 1,3-1,5 secunde de Piastri de tururi bune ~10 tururi,  plus Alonso avea pneuri noi, cum dracu sa zici o asa ineptie????
- imediat apoi se intreaba daca il prinde Alonso pe Russel... pai boss, e foarte simplu, voi aveti acces la timpii pe tur, asa greu e de calculat? ca la coloana din stanga ecranului nu va uitati nici picati cu ceara, desi acolo este 90% din tâlcul cursei(dar nu stiti voi din astea, e grele...), vezi cum variaza timpii dintre piloti; voi unde va uitati in timpul cursei, pe feisbuc?
Singura data cand a zis si el ceva corect despre Hamilton a fost in turul 43, ca l-a depasit pe Hulkenberg doar pe baza pilotajului, fara ajutor artificial, adica DRS(apropo, faina miscarea lui Ham).
Concluzia? Sincer, mie mi-ar fi rusine sa pot debita astfel de comentarii, din postura lor...
Profesionalism.... low tati, very low. As da bani(aia 5 lei de la rezilierea 4k digi si as mai adauga) numai sa nu aud DECAT sunetul de la fata locului.
Despre cursa?
- lui Max sa ii dea titlul de acum, a pus Max 1 secunda fata de urmatorul in primele tururi, apoi a luat sigur piciorul de pe acceleratie; la fel si ieri(in cursa de sprint) dupa ce l-a depasit pe Hamilton
- am impresia ca daca tot pleaca la anul = Ham a devenit nr. 2 ca pilot in echipa = echipa testeaza absolut orice pe masina lui = masina azi s-a miscat execrabil pe softuri si medii, cu foarte mica diferenta intre ele; hard-urile au fost cele mai ok pe masina lui, doar pe final de cursa a reusit, in anumite momente, sa se apropie de cel din fata = asta e; asta dupa ce ieri a mers masina super bine; si azi masina lui Russel a mers bine, mult peste cea a alui Ham
- a fost o cursa destul de animata(vai de pl lor, cat au stat sa scoata o masina in afara circuitului...)
- ma bucur pt. Norris
- Leclerc inaintea lui Sainz... bravo lui
- imi pare rau de Bottas, cand mergea si el bine si era si pe un loc bun bun... se strica motorul...(cand e sa nu mearga treaba, dai de cuie si in p....)
- Stroll... la acelasi nivel de meserie ca si "super comentatorii"
Ieri, in sprint, super treaba facuta de Hamilton.
Va salut.... pe toti, in afara de "super comentatorii".

#28370
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,417
  • Înscris: 04.08.2010
A apărut pe net un dialog din finalul cursei dintre Leclerc și inginerul său de cursă, Xavi Marcos. Mi se pare incredibil cum să nu fii în stare să te exprimi în așa fel încât să te înțeleagă pilotul… “Încearcă o trasă originală prin virajele 7 și 8”, serios?? :|

Video: https://vm.tiktok.com/ZGeHTjbp5/

#28371
business11

business11

    Info Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,865
  • Înscris: 13.07.2011
Mi-a placut cursa, in sfarsit a fost mai multa actiune.

Admirabila performanta lui Hamilton sa ajunga pe 9 cu tractorul ala de masina. Si Alonso merge intr-un mare stil. Cred ca daca amandoi ar avea masini capabile, s-ar putea lupta fara probleme la titlu. Mi se pare senzational cat de in forma sunt amandoi chiar daca au totusi o varsta. Se pare ca si in F1, la fel ca prin toate sporturile, varsta de retragere a fost data mult in spate datorita imbunatatiriilor din cadrul antrenamentelor, medicinei, alimentatii, etc.

De Verstappen nu mai zic nimic, el merge in liga proprie, iar restul de 19 piloti sunt inca in F1. Oare el nu se plictiseste cand merge singur si nu are cu cine sa se dueleze.

Nu inteleg de ce Perez nu reuseste sa tina pasul cu el. Masina e capabila, dar sa fie stilul de condus chiar asa de diferit.

#28372
iladi

iladi

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,441
  • Înscris: 29.04.2008

View Postbusiness11, on 22 aprilie 2024 - 08:56, said:

Nu inteleg de ce Perez nu reuseste sa tina pasul cu el. Masina e capabila, dar sa fie stilul de condus chiar asa de diferit.

Perez nu reuseste sa

1. depaseasca. Depasirile lui dureaza, de regula, foarte mult.  Nu-mi dau seama daca e joc la siguranta si-si studiaza excesiv adversarul sau pur si simplu nu are vana.
2. sa dea tot in calificari ca sa nu fie nevoit sa ajunga la punctul 1

#28373
bograd

bograd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 605
  • Înscris: 28.05.2004

View PostCipry7, on 21 aprilie 2024 - 21:12, said:

A apărut pe net un dialog din finalul cursei dintre Leclerc și inginerul său de cursă, Xavi Marcos. Mi se pare incredibil cum să nu fii în stare să te exprimi în așa fel încât să te înțeleagă pilotul… “Încearcă o trasă originală prin virajele 7 și 8”, serios?? Posted Image

Video: https://vm.tiktok.com/ZGeHTjbp5/
Anticipez niste "team radio" foarte interesante cand Hamilton va fi la Ferrari.

#28374
excentryc

excentryc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,498
  • Înscris: 15.07.2005
Daca ne uitam la rezultatele pe anul trecut mai ales la inceput de campionat vedem ca Max si Perez imparteau locul 1 alternativ... ceea ce parea un pericol pentru Max... si parerea mea e ca au inceput sa-l saboteze pe Perez cu diverse ... Acum cred ca a invatat lectia ... locul 2 il are asigurat daca nu il depaseste pe Max.
Bineinteles ca masina trebuie testata si in pluton ... si Perez este acolo in mod voit.
Stiu ca suna a teoria conspiratie ... dar e foarte probabila.A mai si facut greseli nu e chiar totul calculat.

Edited by excentryc, 22 April 2024 - 12:15.


#28375
iladi

iladi

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,441
  • Înscris: 29.04.2008

View Postexcentryc, on 22 aprilie 2024 - 12:03, said:

Stiu ca suna a teoria conspiratie ... dar e foarte probabila.

Bre, tu chiar crezi ca Checo se compara cu Max? Pe bune acum. Cand Max a abandonat cum de n-a iesit Checo primul? Si atunci l-au sabotat?

#28376
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,417
  • Înscris: 04.08.2010
Se ia în calcul o posibilă modificare a sistemului de punctaj din F1 începând cu sezonul 2025. Primele 12 locuri ar urma să fie recompensate cu puncte în cazul în care această modificare va fi aprobată.

Attached File  i59sfzyhyvvc1.jpeg   271.81K   60 downloads

https://www.motorspo...cture/10601483/

#28377
excentryc

excentryc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,498
  • Înscris: 15.07.2005

View Postiladi, on 22 aprilie 2024 - 12:15, said:

Bre, tu chiar crezi ca Checo se compara cu Max? Pe bune acum. Cand Max a abandonat cum de n-a iesit Checo primul? Si atunci l-au sabotat?
intradevar nu se compara ... Max e slab are doar masina care-l ajuta enorm .... iti dai seama de asta doar daca te uiti la timpii facuti pe tur in timpul cursei fata de restul plutonului.
E atat de buna masina ca si daca pleci de pe ultimul loc dupa 50 de ture tot pe primul loc ajungi. Checo are doar brandul masinii ... in setari nu are aceeasi masina.
Daca Max era cu adevarat bun impresiona de la debut , dar a fost banal. Dupa ce i-au facut masina a iesit si el din anonimat.
Daca redbul se axa pe Checo il faceu pe el campion si  Max era ca si Checo acum ... dar  ... soarta !
N-am intentia sa te enervez cu comentariul meu ... dar eu asa vad lucrurile ! Tu le vezi altfel si ok asa ... nu trebuie sa vedem toti la fel.

Edited by excentryc, 22 April 2024 - 13:06.


#28378
bograd

bograd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 605
  • Înscris: 28.05.2004
Daca Max ar fi asa slab cum spui am vedea multe greseli din partea lui. Dar nu prea greseste.

Edited by bograd, 22 April 2024 - 14:10.


#28379
sergiu_gh

sergiu_gh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 661
  • Înscris: 10.07.2013

View Postexcentryc, on 22 aprilie 2024 - 13:06, said:

Daca Max era cu adevarat bun impresiona de la debut , dar a fost banal.

"He made his Formula One debut at age 17 in 2015 with Toro Rosso, becoming the youngest Formula One driver in history. After four races of the 2016 season, he was promoted to the senior Red Bull team and won on debut at the 2016 Spanish Grand Prix to also become the youngest race winner in Formula One history."

Vreau să cred serios că trollezi. :)

#28380
business11

business11

    Info Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,865
  • Înscris: 13.07.2011
Sa fim seriosi, sa afirmi ca Max este slab este o blasfemie. Ca il ajuta masina mult nu poate fi negat, dar ca e slab este o mare prostie. Vezi si tu ce statistici a avut de cand a inceput sa concureze in F1 si pana in prezent. In primul sau an in F1 a terminat totusi pe locul 12. Iar in al doilea sau an in F1, in sezonul 2016 a fost promovat dupa 4 curse la RBR, iar in prima sa cursa la RBR a si castigat primul sau grand-prix. A terminat sezonul pe locul 5 la general si a propulsat echipa RBR din nou in top.

#28381
-TINO-

-TINO-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,363
  • Înscris: 11.08.2019
Totuși, in cursa aia de debut la RBR parcă s-au pupat Hamilton cu Roseberg. Dar și un loc 3 la debut ar fi fost fantastic pentru el.

#28382
sergiu_gh

sergiu_gh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 661
  • Înscris: 10.07.2013
Prea puțin contează. Din 2016, când a ajuns la RB, care nu era echipă competitivă de loc 1, mai jos de 6 la general nu a terminat niciodată vreun sezon. Pe urmă a urmat 2021 și de acolo știm povestea. Toată informația este pe internet, pe wikipedia sunt tabele lesne de înțeles. Trebuie să fii răuvoitor să arunci conspirații din astea reptiliene doar pentru că urăști un pilot anume sau efectiv îți este lene să înțelegi niște aspecte de bază. Nici Shumi n-a avut debut exploziv. Alt banal.

Dementul de Marko a știut prea bine pentru cine se luptă pentru a fi luat la echipă. Toto și-l dorea la Mercedes. O fi și Toto vreun tăntălău care alerga după un "pilot banal". Posted image)

Faptul că acum este de neoprit, i se datorează 100% lui și echipei care i-a pus la dispoziție absolut tot pentru a aduce performanță. RB20 i se potrivește ca o mănușă fiindcă așa e logic să se întâmple unui pilot care, cu unealta potrivită, poate aduce puncte de unul singur ca să iasă echipa pe locul 1 la constructori. Ceea ce s-a și întâmplat în 2023.

În fine, 9 minute care chiar merită urmărite: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/-ddEW_jHupA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by sergiu_gh, 22 April 2024 - 17:38.


#28383
c-daniel

c-daniel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,058
  • Înscris: 28.05.2014
Asa cum banuiam, prea era mare diferenta intre masina lui si a lui Russel:

Attached Files

  • Attached File  ham.jpg   430.87K   76 downloads


#28384
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,417
  • Înscris: 04.08.2010
Dacă e cineva interesat… :)

Attached File  IMG_9871.jpeg   167.73K   73 downloads

#28385
sergiu_gh

sergiu_gh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 661
  • Înscris: 10.07.2013
"The Scuderia is set to unveil a one-off look for the Miami Grand Prix which will make reference to the heritage of the manufacturer in a contemporary manner, with two shades of blue being brought back from the pages of history: Azzurro La Plata and Azzurro Dino."

https://www.motorspo...rsary/10602403/

#28386
dannek

dannek

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,463
  • Înscris: 17.05.2004
Fernando Alonso in viitor!

Attached Files


Edited by dannek, 25 April 2024 - 06:40.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate