Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Noua lege a Educatiei
 Eliminarea primului element dintr...

Memory (2022)

Avertisment sonor outlook doar pe...

Internet in locuri retrase
 modalitati de iesire din indivizi...

QNAP TS-673A - jurnal, discutii

Substrat vs pamant de flori

bicicleta cu Motor 2T
 Monitorizarea plaților cash ...

Problema Canale Decodor Digi

rana purulenta-recomandare chirurg

Termoizolatie celulozica - experi...
 

LG Optimus Net

- - - - -
  • Please log in to reply
1568 replies to this topic

#37
VipeR85

VipeR85

    Il Magnifico

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,857
  • Înscris: 13.12.2006
l-am incercat la mai multe wi-fi si merge...cel putin pana acum n-a facut probleme.
incearca sa dai un reset la router, pune protectie wpa-2psk si schimba parola.

intr-adevar ecranul putea fi mai mare.

si doar 4-5 oameni au telefonul asta? ca vad ca topicul stagneaza. nu m-as baga pe topicul cu optimus one pentru ca nu e acelasi lucru desi toata lumea zice ca sunt la fel. iar astia de la xda se pare ca nu vor inca sa faca ceva pentru LG P690

#38
lvr2

lvr2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 14.04.2010
am incercat toate chestiile alea la router, de pe wep pe wpa psk, wpa2 psk si tot asa. nu stiu ce se intampla..poate mai stie si altcineva de prb asta

#39
lvr2

lvr2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 14.04.2010

View Postlvr2, on 23rd April 2012, 22:59, said:

am incercat toate chestiile alea la router, de pe wep pe wpa psk, wpa2 psk si tot asa. nu stiu ce se intampla..poate mai stie si altcineva de prb asta
din fericire am rezolvat problema...trebuia bifat ceva in setarile modemului, in cazul meu, modem hg520b de la romtelecom, basic-> dhcp -> bifezi o chestie acolo, cv parca cu ssid. in caz ca are cineva aceeasi problema, sper ca am fost de folos

#40
VipeR85

VipeR85

    Il Magnifico

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,857
  • Înscris: 13.12.2006
chiar si topicul cu lg optimus hub..care cica e succesorul lui one, e mai lung ca asta.

desi e in oferta orange, nimeni nu-l achizitioneaza?

#41
trica22

trica22

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,329
  • Înscris: 13.02.2011
Ba da, chiar azi am achizitionat unul de pe piata gri cu 400 lei SIGILAT.
Acum sta la incarcat, dupa ce se incarca am sa-l butonez.

#42
VipeR85

VipeR85

    Il Magnifico

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,857
  • Înscris: 13.12.2006
banuiesc ca urmeaza un root
un clean la aplicatiile inutile cu care a venit telefonu
si....soft nou. da de unde soft nou, ca pe xda nu exista inca iar pe site la LG nici macar nu e listat

#43
trica22

trica22

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,329
  • Înscris: 13.02.2011
Am cautat sa-i fac  root si nu am gasit nimic, apropo eu am Optimus Net P692 (am gasit la P690), o fi tot una habar nu am?
Si nu am gasit combinatia de taste sa pot intra in boot, am apasat pe volum jos + tasta home +power si mi s-a resetat la default, alte combinatii functionale nu am gasit sa pot intra in boot.

#44
VipeR85

VipeR85

    Il Magnifico

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,857
  • Înscris: 13.12.2006
pentru root cauta tutorial pe videotutorial.ro sau ceva asemanator.
oricum da-i search dupa "tutorial root lg optimus net"

#45
trica22

trica22

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,329
  • Înscris: 13.02.2011
Am facut root ultrarapid cu programul asta, nimic mai simplu. Acum intrebarea mea e, ce soft custom sa-i pun ?

#46
trica22

trica22

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,329
  • Înscris: 13.02.2011
Gata, am pus si Cyanogenmod 7.2 LG ONet de aici, functioneaza super, din prima fara probleme.

Edited by trica22, 05 May 2012 - 13:53.


#47
VipeR85

VipeR85

    Il Magnifico

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,857
  • Înscris: 13.12.2006
cam nasol ca e in italiana si cateva chestii cica "merg..pana la proba contrarie"
eu unul sunt putin mai reticent cu softuri beta.

si la x8 am pus gingerdx doar de la v14 in sus, si am avut doar v14, v19, v22, si ultima de luna trecuta pana a nu-l vinde. ii astept cu nerabdare pe aia de pe xda forum sa faca ceva ICS bun pentru net-u' nostru.

root-u zici ca functioneaza? instalezi aplicatia pe tel si o rulezi?
merge superuser, busybox, cwm?

#48
trica22

trica22

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,329
  • Înscris: 13.02.2011
Merge tot,
Ps. e telefonul sotiei, deci nu o sa-l mai butonez, am facut la el tot ce trebuia (si backup), ramane sa-si instaleze ce vrea ea.

#49
Bobses

Bobses

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,648
  • Înscris: 14.02.2002

View Posttrica22, on 5th May 2012, 13:54, said:

Am facut root ultrarapid cu programul asta, nimic mai simplu. Acum intrebarea mea e, ce soft custom sa-i pun ?
Îl am si eu de joi. Este primul meu telefon cu Android si încă mă obisnuiesc cu el.
Văd că telefonul e trecut în lista device-urilor suportate. Poti să explici în cîtiva pasi cum se face mai exact? Chiar n-as vrea să-l busesc din primele zile.
Încă o întrebare: sînt aplicatii la care, după ce se instalează, nu-mi apare posibilitatea de a le muta pe card - de fapt butonul Mutare în cardul SD este inactiv. Ce să înteleg de aici? Că aplicatia s-a instalat direct pe card, sau că e în telefon si nu poate fi mutată?

Edited by Bobses, 07 May 2012 - 19:39.


#50
trica22

trica22

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,329
  • Înscris: 13.02.2011
Uite aicicum se face.

#51
Bobses

Bobses

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,648
  • Înscris: 14.02.2002
Mulțam fain. :) Este explicat foarte bine. Voi încerca mîine sau poimîine.
Ce ar trebui să fac ca, în cazul în care procesul eșuează, să revin la ceea ce a fost înainte? Sau, mai bine zis, se poate reveni la softul inițial?

Editg: hm, se pare că nu merge downloadul. Sper să-și revină.

Edited by Bobses, 07 May 2012 - 20:27.


#52
Bobses

Bobses

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,648
  • Înscris: 14.02.2002
Mă enervează că nu merge download-ul (încerc de aseară...). L-am găsit și în alte locuri, dar prefer să-l iau de pe site-ul oficial.
Am văzut și alte metode de root-are, dar cu soft-ul ăsta e cea mai simplă și ușoară metodă; în plus, am văzut că are și opțiune de Unroot.
În altă ordine de idei, să presupunem că am făcut root-area. Care e următorul pas? Din cîte am citit, trebuie instalată o aplicație pentru backupul ROM-ului, după care instalat un nou ROM.

#53
Bobses

Bobses

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,648
  • Înscris: 14.02.2002

View Posttrica22, on 5th May 2012, 14:52, said:

Gata, am pus si Cyanogenmod 7.2 LG ONet de aici, functioneaza super, din prima fara probleme.

Gata, l-am root-at. Acum? Ce ar trebuie să fac acum să profit din plin de asta?
Soft-ul indicat de tine e în italiană... iar să mă bazez pe google translate parcă nu-mi vine...

#54
trica22

trica22

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,329
  • Înscris: 13.02.2011
Eu tot google translate am folosit (sincer am avut un nod in gat) si a mers din prima.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate