Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

tcl,hisense,hiaomi sunet cu fidel...

Chimist vs Biochimist vs Inginer ...
 Ajutați și voi un tanar...

La multi ani @GaBogdan!

La multi ani @Kokoshmare!

La multi ani @yanni17!
 Revizie centrala termica

Dulie e27 fara suruburi de prinde...

Tratare lemn strasina/sageac/pazie?

Laptop se incalzeste
 Prelungitor audio stereo cu micro...

Traind in Germania și Olanda

Cum gasesc anunturi imobiliare di...

Amenajare teren 2000mp - proiect ...
 

LG Optimus Net

- - - - -
  • Please log in to reply
1568 replies to this topic

#19
Mur

Mur

    Like A Boss

  • Grup: Banned
  • Posts: 10,144
  • Înscris: 16.01.2012

View PostVipeR85, on 14th March 2012, 07:01, said:

sectiunea low-end a telefoanelor LG.....androidu 2.3, ori ca e pe samsung galaxy s2 ori ca e pe xperia x8, tot acelasi android ramane.
Da, tot acelasi Android ramane, dar se comporta diferit. Adica, hai sa nu comparam Net-ul cu Galaxy S2, amandoua fiind pe 2.3, chiar n-are rost.

#20
bita_me

bita_me

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 30.05.2007
Eu l-am luat de la Orange, e primul meu telefon cu ANdroid si cu touch (am avut inainte un E63) si il injur cam din cinci in cinci minute... Desi mi-e foarte drag si mi se pare tare frumusel.
Ma rog, eu sunt si fata, si neexperimentata, nu pot prezenta o opinie relevanta din punct de vedere tehnic.

#21
CreativeGuest

CreativeGuest

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 11.08.2007
Si eu detin deocamdata un Nokia E63 si intentionez sa achizitionez un Optimus Net. Astept mai multe pareri. Din cate am citit poate totusi suporta flash (prin root)?

#22
danimihalca

danimihalca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 642
  • Înscris: 27.04.2006
O intrebare pentru cei care si-au cumparat si au ceva cunostinte legate de display: este capacitiv sau rezistiv? Pe site-ul oficial scrie ca rezistiv, dar pe alte site-uri apare ca ar fi capacitiv.

Edited by danimihalca, 19 March 2012 - 19:55.


#23
CreativeGuest

CreativeGuest

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 11.08.2007

View Postdanimihalca, on 19th March 2012, 19:31, said:

O intrebare pentru cei care si-au cumparat si au ceva cunostinte legate de display: este capacitiv sau rezistiv? Pe site-ul oficial scrie ca rezistiv, dar pe alte site-uri apare ca ar fi capacitiv.
E capacitiv, m-am "jucat" cu el putin la Orange.  :)

#24
vladdia80

vladdia80

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 08.02.2008
Si eu mi-am achizitionat acest telefon de la Orange si din pacate sint la primul telefon cu Android, deci nu pot sa ofer un feedback prea relevant.
Pe mine m-a cucerit. O gramada de aplicatii, care mai de care mai utile sau mai putin utile, telefonul nu e prea mare; intr-un cuvint e ceea ce imi doream. Intr-adevar mi s-a blocat de 2 ori cind mergea IGO si pozitia GPS o gaseste relativ greu in locatii noi, dar la citi bani am dat pe el nu am ce comenta (190 lei cu prelungire de abonament si abonament de date cu 3 E).
Am si eu o intrebare pt voi. Caut disperat un suport original LG pt acest model dar nu am gasit sa se produca ceva expres pt Optimus Net. Pe net am vazut ca Optimus One e mai gros cu 1.2 milimetri, restul dimensiunilor sint la fel. Oare daca imi cumpar suportul auto de Optimus One mi-o fi bun pt telefonul meu ? Are cineva idee ?

Edited by vladdia80, 21 March 2012 - 19:00.


#25
valiflo

valiflo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 336
  • Înscris: 08.08.2007
Salut!
M-am lovit de o problema in ceea ce priveste conectarea Optimus Net P-690 la Internet printr-un router wireless. Mai precis, nu pot naviga pe Internet (chiar daca telefonul indica faptul ca s-a conectat prin router), modelul router-ului fiind D-link DI-524. Mentionez ca alte telefoane sau laptop-uri se conecteaza fara probleme la Internet prin acelasi router. Ce este mai interesant este faptul ca la cumparare i s-a facut proba si, bineninteles, a mers. Mai mult decat atat, se conecteaza fara probleme la hotspot-urile din oras. Ceva sugestii?
Va multumesc.
LE Am facut chiar si upgrade de firmware la router - degeaba...

Edited by valiflo, 21 March 2012 - 20:09.


#26
CreativeGuest

CreativeGuest

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 11.08.2007
Cam care e calitatea sunetului in convorbiri? Am vazut ca suporta si HD Voice.

#27
DjScorpyon

DjScorpyon

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 764
  • Înscris: 14.08.2007

View PostCreativeGuest, on 22nd March 2012, 01:02, said:

Cam care e calitatea sunetului in convorbiri? Am vazut ca suporta si HD Voice.

Se aude impecabil, dar am observat o problema. Cel cu care vorbesc ma aude extreeeeem de incet. Sunt niste setari speciale pentru asta?

#28
DjScorpyon

DjScorpyon

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 764
  • Înscris: 14.08.2007

View PostCreativeGuest, on 22nd March 2012, 01:02, said:

Cam care e calitatea sunetului in convorbiri? Am vazut ca suporta si HD Voice.

Se aude impecabil, dar am observat o problema. Cel cu care vorbesc ma aude extreeeeem de incet. Sunt niste setari speciale pentru asta?

#29
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,131
  • Înscris: 24.05.2010

View Postvaliflo, on 21st March 2012, 21:08, said:

modelul router-ului fiind D-link DI-524.
Si eu am acelasi router si tel.Optimus 2X si merge.
Verifica securitatea conexiunii...este pus pe WPA/WPA2 PSK?
Daca la router ai aceasta securitate...trebuie si pe telefon sa fie identic.

#30
CreativeGuest

CreativeGuest

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 11.08.2007

View PostDjScorpyon, on 28th March 2012, 17:51, said:

Se aude impecabil, dar am observat o problema. Cel cu care vorbesc ma aude extreeeeem de incet. Sunt niste setari speciale pentru asta?

Il am si eu de 3 zile si la inceput aveam aceeasi problema. Setari speciale nu prea sunt, dar am observat ca daca il tin cu partea de jos (microfonul) cat mai aproape de gura, problema se rezolva. Mai mult, prin casca Bluetooth se aude perfect din ambele "parti", deci nu ar fi o problema cu telefonul.

In alta ordine de idei, telefonul e peste asteptarile mele tinand cont de pret, din toate punctele de vedere. Asa ca profitati de oferta de la portocala  :thumbup: .

#31
mircea40

mircea40

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 186
  • Înscris: 16.02.2009
Va salut!  Am luat si eu azi telefonul acesta de la orange, insa nu inteleg un lucru: cind deschid aplicatia calendar, din  meniu, imi deschide un ecran in care tebuie sa fac un cont, nicidecum pagina cu calendar obisnuit cu zile, saptamini ...  Trebuie sa fac vreo setare, e al meu cu problema , sau asa fac la toate?

#32
mircea40

mircea40

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 186
  • Înscris: 16.02.2009
Rezolvat - contul google era de vina!

#33
VipeR85

VipeR85

    Il Magnifico

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,857
  • Înscris: 13.12.2006
doar 2 pagini??? ma asteptam sa gasesc mai multe review-uri, ceva gen lg optimus net care are 500 si ceva de pagini :))

#34
DjScorpyon

DjScorpyon

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 764
  • Înscris: 14.08.2007

View PostVipeR85, on 16th April 2012, 18:48, said:

doar 2 pagini??? ma asteptam sa gasesc mai multe review-uri, ceva gen lg optimus net care are 500 si ceva de pagini :))

Net e la urma urmei...un fel de One. Probabil de asta multe din raspunsuri si discutii pot fi vazute in topicul One

#35
VipeR85

VipeR85

    Il Magnifico

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,857
  • Înscris: 13.12.2006
fericitul posesor al unui device de cateva ore.

vreun link ceva catre root-are si posibilitatea de a pune flash pe el? multumesc

#36
lvr2

lvr2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 14.04.2010
Salut. De cateva zile mi-am luat si eu acest telefon. In principiu sunt multumit de el, insa am o problema. Incerc sa ma conectez de acasa la modem prin wi-fi. Modemul e pus cu parola, e testat si pe alte telefoane si merge, insa al meu, ii bag parola si tot apare "obtinere adresa ip de la modem" si ramane asa. Am incercat sa intru pe wifi de pe alt modem si merge. Stiti voi vreo solutie in chestia asta?

Ps: telefonul e ok, insa camera e cam mica de 3mp, si face niste poze medii. ecranul putea fi putin mai mare. la unele aplicatii merge putin sacadat, dar nu tot timpul, banuiesc ca sunt prea multe.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate