Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ce ai mancat azi?
Ultima postare: mai 28 2024 22:51, Inițiat de
Jo_jo
, aug 26 2005 10:34
·
274
#24229
Publicat: 19 mai 2019 - 18:37
niste cartofi noi la cuptor, nu grozavi,cam fara gust, langa care am pus, spre final, ceva sparanghel
de curiozitate, am luat niste galusti cu prune congelate, si am pus la cuptor cateva - nu e rau deloc, cu ceva smantana alaturi Fișiere atașateEditat de irina2014, 19 mai 2019 - 18:38. |
#24232
Publicat: 19 mai 2019 - 19:20
eu iau cand e la reducere, 9 lei, fata de 16-18. Se consuma ca atare, nu pe post de garnitura, asa ca dintr-un buchet din ala nu intelegi mare lucru.
am la cuptor niste spata masata cu rub din ala facut in casa pt. coaste "de pub" chiar, isi aminteste cineva de Sidney, anii '2000, piata victoriei? |
#24234
Publicat: 19 mai 2019 - 19:34
#24235
Publicat: 19 mai 2019 - 19:40
Rețeta in sine e destul de simpla:
1:1 burta și oase de vita (sa aibă și ceva carne dar și oase cu valoare) Se fierb împreuna la foc mic pana când burta se înmoaie și carnea se ia de pe os. In ultimele 20 minute, adaugi legume de supa: morcov, țelina, păstârnac, ceapa. Acum merge sa potrivești și de sare și piper. Strecori supa și o pui la fiert, o reduci la jumătate. Burta și carnea le porționezi in bucăți potrivite, ceva mai mari decât la ciorba. Incingi intr-o oala/tigaie, o lingura de ulei și una de unt. Rumenesti cărnurile. Presari o lingura de faina pentru fiecare 500ml de supa. Prăjești și faina, fără sa o rumenesti...și stingi cu supa. Îngroși sosul la foc mic. Separat, faci un amestec 1:1 de iaurt grecesc și smântâna fermentată. Eu folosesc jumătate din cantitatea de supa, adică la 500ml de supa, 250-300ml de amestec. In acesta, încorporezi usturoi făcut pasta, după gust. La final, îl adaugi la tuslama. Reduci cât vrei tu sa ai de gros rezultatul. Mie îmi place sa înmoi pâine in el și îl las mai lichid nitel. Cam asta e toată filosofia |
#24243
Publicat: 20 mai 2019 - 18:27
irina2014, on 20 mai 2019 - 10:02, said:
daca nu vrei sa pui paine/pesmet/cartof/alte legume, trebuie sa framanti foarte-foarte bine compozitia. Si niste lichid (apa, supa, vinut) oooo, irina, iti imaginezi ca am la activ cateva mii de chiftele prestate-n viata asta!!! crisstonne, on 20 mai 2019 - 17:11, said:
Ceapă și ierburi, în cantități mai mari. Ce gloanțe. Dacă le mănînci fierbinți, calde de fapt, mormăi de plăcere. Se pot face și în amestec, 50% vită, 50% porc. De obicei așa le facem, amestec. Mai rar doar carne de vită. exact, la asta ma refeream, ca din amestec de carnuri am facut la greu. cartof/pesmet...carbs de-astia, la chiftele, evit. de obicei pun dovlecei rasi si storsi, ceapa si usturoi verzi, verdeata multa si cand a fost musai nevoie si de-altceva, am pus fulgi de ovaz. Editat de canarel, 20 mai 2019 - 18:27. |
|
#24244
Publicat: 20 mai 2019 - 18:44
categoric, imi dau seama in ce liga joci, dupa cate feluri de mancare faci intr-o zi
un sfat redundant, asadar am facut o mancare rapida de varza noua , cu mult piper si marar, si cateva cherry stranse prin congelator. Imi place sa pun si corcoduse, dar sunt inca mici, cu samburele neformat, amarui-acrisoare |
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi