Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Telefonul Oppo a74 mi-a blocat ca...

A inviat Mudava

Vouchere de vacanta

Cand One United nu mai vand isi v...
 Mandolina feliat legume

Atestat consilier de siguranta

alarma auto Autowatch 346 RLI

Ce se intampla cu actualii tineri...
 Descifrare reteta

Zapp fix

Rulment pt diferential 4motion

Lipire filtru la baterie ikea
 Meserias nu mai vine sa termine l...

Soferii prinsi bauti sau drogati ...

geometrie autorulota

Sfat achiziție laptop ~4500 ...
 

Ce ai mancat azi?

* * * * - 31 votes
  • Please log in to reply
41020 replies to this topic

#24265
AlbastruIndigo

AlbastruIndigo

    Anima Sola

  • Grup: Moderators
  • Posts: 12,011
  • Înscris: 16.09.2014
Cate putin din toate.

Attached File  IMG_0878.jpg   107.44K   56 downloads

#24266
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,503
  • Înscris: 04.05.2006
A...am uitat de prosecco și de duvel :)
Un pahar de prosecco și........sticle de duvel 😂

#24267
destrug

destrug

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,375
  • Înscris: 03.08.2004

 furtunos, on 21 mai 2019 - 18:15, said:

Având în vedere că e dezlegare la pește până la Rusalii, am pregătit câte ceva pentru miercuri și vineri.
Un sfat, stilul asta de crestat se practica la caras, platica, ciortan unde trebuie sa permiti caldurii sa topeasca oasele, dar si acolo se face doar la coada si in zona superioara, langa sira. nu are niciun rost sa crestezi in zona coastelor, distrugi carnea pentru ca acolo stratul este subtire si nu sunt oase. La scrumbie sunt suficiente 5-6 crestaturi pe fiecare parte pentru a permite grasimii in exces sa se scurga. Oasele de scrumbie sunt moi ca firul de par, ai scos sira si aia e. Pierzi din gustul dulce al scrumbiei daca il usuci asa. Placa aia e super.

#24268
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,503
  • Înscris: 04.05.2006
Apropos....tot pentru dezlegarea la peste de mâine, pregătesc și eu, un bisciucco (adică un fel de bisque și cacciucco, 2in1, ca îmi combin tot ce mai am prin frigider/ congelator, pentru ca am uitat sa ma duc la shopping și nevasta nu mi-a lăsat bilet :lol:

Attached Files



#24269
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,392
  • Înscris: 13.01.2011

 irina2014, on 21 mai 2019 - 09:56, said:

nu stiam de otet!

Hmmmm... :scratchchin:
Eu știu de prin ani "70.

 richelieu, on 21 mai 2019 - 11:05, said:

A...și sa nu uit. Fără gogoșar in oț

Se face și fără, sînt două rețete ,,oficiale ", cu și fără.

#24270
silviu03

silviu03

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,472
  • Înscris: 07.01.2011
Salata.

Attached Files



#24271
Buxelm

Buxelm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,185
  • Înscris: 21.12.2015
Salata arata foarte bine. Cred ca-i tare buna!!!

#24272
silviu03

silviu03

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,472
  • Înscris: 07.01.2011
O poti incerca,este de la Mesopotamia.

#24273
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,503
  • Înscris: 04.05.2006

 crisstonne, on 21 mai 2019 - 22:00, said:



Hmmmm... :scratchchin:
Eu știu de prin ani "70.



Se face și fără, sĂźnt două rețete ,,oficiale ", cu și fără.
Da, se face. Da’ nu are haz :D

Apropos. In anii 70 ( și 6...:D) m-am născut 😂😂😂

#24274
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,392
  • Înscris: 13.01.2011

 richelieu, on 21 mai 2019 - 23:23, said:

Da, se face.

Este bună și cu, și fără.
Mai grav este, să îți lipsească ardeiul iute.
Aproape blasfemie :lol:

Mă bucur că ești mai tînăr, și mă sfidezi, cu tinerețea ta :roflmao:

#24275
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014

 crisstonne, on 21 mai 2019 - 22:00, said:

Hmmmm... Posted Image
Eu știu de prin ani "70.

da' cati ani ani?!?! :))... ca sa fi fost deja un fan al ciorbei de burta in the 70s

stiu ca se pune otet, nu stiam ca taie lactatelele, desi e logic, avand in vedere ca primele branze pe care le-am facut au fost inchegate cu otet, abia apoi am trecut la cheag.

#24276
canarel

canarel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,545
  • Înscris: 13.10.2010

 richelieu, on 21 mai 2019 - 21:17, said:

Btw...hint: când ai muschi măcelărit in halul ăla, leaga-l cu sfoara, sa își păstreze forma Posted Image

buna idee, mai ales ca stiu sa fac legatura petrecuta, cu ochiPosted Image
maitre, ai standarde inalte, in acceptiunea noastra n-a fost chiar asa destructurat :lol: taietura de la mijloc am facut-o dupa cuptor, sa vad in ce stare este.
cum  s-ar zice, #atatsaputut  :lol:
dar fu asa fraged!

#24277
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,503
  • Înscris: 04.05.2006
Aaaare aaaare 😂😂😂

 canarel, on 22 mai 2019 - 06:53, said:



buna idee, mai ales ca stiu sa fac legatura petrecuta, cu ochiPosted Image
maitre, ai standarde inalte, in acceptiunea noastra n-a fost chiar asa destructurat :lol: taietura de la mijloc am facut-o dupa cuptor, sa vad in ce stare este.
cum  s-ar zice, #atatsaputut  :lol:
dar fu asa fraged!
Ca fu fraged, se vede in secțiune. ;)
Știi cum e....când stai nitel in domeniu, chiar dacă tangential, ti se schimba niște chestiuni in cap.
Pana și nevasta-mea ma cearta când ii mai fac câte un plating...cică ea vrea sa mănânce, nu sa facă poze 😂😂😂.
Dar când i-a adus Haddad un Frozen Earth la masa, a rămas literalmente cu gura căscată.

Ideea e ca sunt câteva chestii simple ca sa îmbunătățim aspectul, și cum ele ne sunt la îndemâna.....parca-i păcat sa nu le folosim.
Iar pentru a verifica gradul ce gatire la carne, ia un termometru. Eu am unul digital, cu sonda exterioara. Chiar face minuni. Setez temperatura interioară și...piuie când ajunge acolo. Carnea ta arata cam de 62-65 grade.

Și știu ca #sepoatemultmaimult in cazul tău, c-am văzut ce-ti poate capul....și mâinile :D

#24278
canarel

canarel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,545
  • Înscris: 13.10.2010
am si termometru, interesant ar fi daca l-as folosi

io-s intr-o graba teribila mereu, deseori ma simt ca cioara care tre' sa hraneasca puii cu ciocurile deschise permanent.
ce fac, fac instinctual sau la bunul simt, inspiratie de moment...n-am aprofundat, sunt urechist, nu notist  :lol:

#24279
DMIHNEA

DMIHNEA

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 495
  • Înscris: 11.06.2005
Din ciclul grea e reacomodarea printre voi.Piine facuta in casa prajita,cu pr crudo din comert S Fabio(mincabila,nu foarte sarata)si cascaval light hochla.....(cica light cu 17 la suta grasime)suculete Purissima Multivitamin(morcov la greu ca e mai ieftin decit fructele),si daca tot imi place reclama la tv am luat ambele tipuri de cafea Fortun...(cea mai scumpa cica arabica 100 procente,nci nu are miros de cafea cind o deschizi,apoi jale in ceasca,jale mare,ghinda pisata).Bine v-am gasit,dragilor...

#24280
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,503
  • Înscris: 04.05.2006

 canarel, on 22 mai 2019 - 07:30, said:

am si termometru, interesant ar fi daca l-as folosi

io-s intr-o graba teribila mereu, deseori ma simt ca cioara care tre' sa hraneasca puii cu ciocurile deschise permanent.
ce fac, fac instinctual sau la bunul simt, inspiratie de moment...n-am aprofundat, sunt urechist, nu notist  :lol:
Mai bine așa...sincer :)

 DMIHNEA, on 22 mai 2019 - 08:05, said:

Bine v-am gasit,dragilor...
Bine-ai revenit :)

#24281
Sicosan

Sicosan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 247
  • Înscris: 13.06.2010

 richelieu, on 21 mai 2019 - 23:23, said:

Da, se face. Da’ nu are haz Posted Image

Apropos. In anii 70 ( și 6...Posted Image) m-am născut ������
...1976... Posted Image
Ieşeam dimineaţa la 7,30 din tură... la 8 beam o cafea la "varice"... 1 leu...
la 8.30 peste drum mâncam o smântână proaspătă cu un corn cald....2,5 lei...
la 9 eram după colţ într-o bodegă unde mâncam o ciorbă de burtă proaspăt făcută,  pâine caldă cu o coajă aurie care trosnea în dinţi şi un ardei iute = 5 lei...Posted Image
Hmmm...Posted Image

Edited by Sicosan, 22 May 2019 - 12:36.


#24282
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,503
  • Înscris: 04.05.2006
Și eu, da din 78 așa :roflmaofast:

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

3 user(s) are reading this topic

1 members, 2 guests, 0 anonymous users

em2006

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate