Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ce ai mancat azi?
Last Updated: May 14 2024 22:09, Started by
Jo_jo
, Aug 26 2005 10:34
·
274
#24265
Posted 21 May 2019 - 21:28
#24266
Posted 21 May 2019 - 21:40
A...am uitat de prosecco și de duvel
Un pahar de prosecco și........sticle de duvel 😂 |
#24267
Posted 21 May 2019 - 21:43
furtunos, on 21 mai 2019 - 18:15, said:
Având în vedere că e dezlegare la pește până la Rusalii, am pregătit câte ceva pentru miercuri și vineri. |
#24268
Posted 21 May 2019 - 21:50
Apropos....tot pentru dezlegarea la peste de mâine, pregătesc și eu, un bisciucco (adică un fel de bisque și cacciucco, 2in1, ca îmi combin tot ce mai am prin frigider/ congelator, pentru ca am uitat sa ma duc la shopping și nevasta nu mi-a lăsat bilet
Attached Files |
#24269
Posted 21 May 2019 - 22:00
#24273
Posted 21 May 2019 - 23:23
#24274
Posted 22 May 2019 - 00:54
|
#24275
Posted 22 May 2019 - 06:00
crisstonne, on 21 mai 2019 - 22:00, said:
Hmmmm... Eu știu de prin ani "70. stiu ca se pune otet, nu stiam ca taie lactatelele, desi e logic, avand in vedere ca primele branze pe care le-am facut au fost inchegate cu otet, abia apoi am trecut la cheag. |
#24276
Posted 22 May 2019 - 06:53
richelieu, on 21 mai 2019 - 21:17, said:
Btw...hint: când ai muschi măcelărit in halul ăla, leaga-l cu sfoara, sa își păstreze forma buna idee, mai ales ca stiu sa fac legatura petrecuta, cu ochi maitre, ai standarde inalte, in acceptiunea noastra n-a fost chiar asa destructurat taietura de la mijloc am facut-o dupa cuptor, sa vad in ce stare este. cum s-ar zice, #atatsaputut dar fu asa fraged! |
#24277
Posted 22 May 2019 - 07:18
Aaaare aaaare 😂😂😂
canarel, on 22 mai 2019 - 06:53, said: buna idee, mai ales ca stiu sa fac legatura petrecuta, cu ochi maitre, ai standarde inalte, in acceptiunea noastra n-a fost chiar asa destructurat taietura de la mijloc am facut-o dupa cuptor, sa vad in ce stare este. cum s-ar zice, #atatsaputut dar fu asa fraged! Știi cum e....când stai nitel in domeniu, chiar dacă tangential, ti se schimba niște chestiuni in cap. Pana și nevasta-mea ma cearta când ii mai fac câte un plating...cică ea vrea sa mănânce, nu sa facă poze 😂😂😂. Dar când i-a adus Haddad un Frozen Earth la masa, a rămas literalmente cu gura căscată. Ideea e ca sunt câteva chestii simple ca sa îmbunătățim aspectul, și cum ele ne sunt la îndemâna.....parca-i păcat sa nu le folosim. Iar pentru a verifica gradul ce gatire la carne, ia un termometru. Eu am unul digital, cu sonda exterioara. Chiar face minuni. Setez temperatura interioară și...piuie când ajunge acolo. Carnea ta arata cam de 62-65 grade. Și știu ca #sepoatemultmaimult in cazul tău, c-am văzut ce-ti poate capul....și mâinile |
#24278
Posted 22 May 2019 - 07:30
am si termometru, interesant ar fi daca l-as folosi
io-s intr-o graba teribila mereu, deseori ma simt ca cioara care tre' sa hraneasca puii cu ciocurile deschise permanent. ce fac, fac instinctual sau la bunul simt, inspiratie de moment...n-am aprofundat, sunt urechist, nu notist |
#24279
Posted 22 May 2019 - 08:05
Din ciclul grea e reacomodarea printre voi.Piine facuta in casa prajita,cu pr crudo din comert S Fabio(mincabila,nu foarte sarata)si cascaval light hochla.....(cica light cu 17 la suta grasime)suculete Purissima Multivitamin(morcov la greu ca e mai ieftin decit fructele),si daca tot imi place reclama la tv am luat ambele tipuri de cafea Fortun...(cea mai scumpa cica arabica 100 procente,nci nu are miros de cafea cind o deschizi,apoi jale in ceasca,jale mare,ghinda pisata).Bine v-am gasit,dragilor...
|
|
#24280
Posted 22 May 2019 - 08:34
canarel, on 22 mai 2019 - 07:30, said:
am si termometru, interesant ar fi daca l-as folosi io-s intr-o graba teribila mereu, deseori ma simt ca cioara care tre' sa hraneasca puii cu ciocurile deschise permanent. ce fac, fac instinctual sau la bunul simt, inspiratie de moment...n-am aprofundat, sunt urechist, nu notist DMIHNEA, on 22 mai 2019 - 08:05, said: Bine v-am gasit,dragilor... |
#24281
Posted 22 May 2019 - 12:34
richelieu, on 21 mai 2019 - 23:23, said:
Da, se face. Da’ nu are haz Apropos. In anii 70 ( și 6...) m-am născut Ieşeam dimineaţa la 7,30 din tură... la 8 beam o cafea la "varice"... 1 leu... la 8.30 peste drum mâncam o smântână proaspătă cu un corn cald....2,5 lei... la 9 eram după colţ într-o bodegă unde mâncam o ciorbă de burtă proaspăt făcută, pâine caldă cu o coajă aurie care trosnea în dinţi şi un ardei iute = 5 lei... Hmmm... Edited by Sicosan, 22 May 2019 - 12:36. |
Anunturi
▶ 3 user(s) are reading this topic
1 members, 2 guests, 0 anonymous users
em2006