Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Topul normalitatii

Sa incurajam sporturile de contac...

Cum s-au apucat rapperii sa faca ...

Casa construita la o distanta mai...
 Pareri despre eceasuri.ro: cumpar...

Mama Miresii (2024)

Estimare reparatie

Sterilizare UV apa
 Folii heliomate faruri - merita?

Cabina Dus mai mare cu 10cm decat...

Rezultate firma

Facultatea de Medicina - a doua f...
 Fortat sa imi dau demisia

Nivelare placa + Fisuri

Premierul Slovaciei a fost impuscat

RIP imgflip meme generator
 

Vizita Papei in Anglia

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
18 replies to this topic

#1
abbulafia

abbulafia

    mafiotul gandacos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,549
  • Înscris: 18.02.2010
asadar a doua oara in 500 de ani si prima data la invitatia guvernului Marii Britanii a facut Papa vizita in Anglia.
vizita controversata,mediatizata,criticata si mai ales asteptata cu curiozitate.
dupa 5oo de ani desigur ca nu te astepti sa vina un papa Teuton cu zale,fioros si sabia ridicata.
asa ca Englezii au primit un batranel linistit,politicos,unii zic chiar ...rusinos.
unii sunt multumiti de audienta altii nu -si spun ca 50000 spectatori sau chiar mult mai mult, veneau sai vada pe Beatles,sau pe Regina,sau poate si pe Lady Gaga...
totusi numarul total al audientei se pare ca trece in cele 4 zile de 200000 oameni,in timp ce demonstratiile impotriva, contrar asteptarilor, nu au trecut de 20.000.
cu ce au ramas englezii dupa aceasta vizita?
depinde pe cine intrebi.
liberalii,modernii,chiar ateii dintre ei nu au ramas cu nimic.
nu anticonceptionale,nu destindere spre homosexuali,nu posibilitate pentru femei de a oficia slujbe,nu intelegere pentru atei.
Papa a generat o controversă ?i atunci când a criticat ateismul militant prezent în societatea britanică, precum ?i ceea ce el consideră a fi marginalizarea cre?tinismului, comparându-i aparent pe militan?ii atei?ti cu nazi?tii
in final cu o miscare dibace papa a beatificat pe cardinalul Newman,in speranta ca dupa Blair si altii vor trece la catolicism..
Au fost si multe alte gafe care i-au iritat pe englezi,dar cel mai mult a deranjat nonsalanta cu care a "mustrat' prelatii care s-au dat la copii,adica prelatii pedofili.
lumea nu astepta la scuze,astepta destituiri si acuze nominale.
Benedict și-a exprimat profunda durere pentru ceea ce a numit pentru prima oară drept "delicte incalificabile", un termen mult mai tranșant decât "păcat", folosit până acum de Suveranul Pontif când se referea la aceste abuzuri descoperite în mai multe dioceze catolice din lumea occidentală.
nu unu,nu doua cazuri sunt sute de cazuri....si TACERE
TACERE SI SCUZE....
scuze unui copil schilodit sufleteste pe viata ajuta cat scuzele diavolului care s-a bagat in capul popilor.

SCUZE....la X,SCUZE la Y,SCUZE pentru ca biserica a facut asta sau aia....fiecare papa isi cere SCUZE

hai sa-i zicem nu biserica catolica ..
sa-i zicem biserica scuzelor....
si scapam si de cacofonie...

Edited by abbulafia, 21 September 2010 - 12:03.


#2
avlad18

avlad18

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 805
  • Înscris: 26.07.2010
papa e doar de forma acolo... e atat de batran si bolnav ca pun pariu ca nu stia ce citeste acolo...

#3
abbulafia

abbulafia

    mafiotul gandacos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,549
  • Înscris: 18.02.2010

View Postavlad18, on 21st September 2010, 12:10, said:

papa e doar de forma acolo... e atat de batran si bolnav ca pun pariu ca nu stia ce citeste acolo...

sa fim seriosi,nu este asa.chir daca era pe targa,
are 100 de sefi de cabinet si secretari  care fac treaba lui.
Papa este UN SIMBOL.

despre asta vorbim,stiu ca discutia va ajunge surcele imediat,dar totusi...
cum e cu religia si cu greselile ei  ?? macar alea recunoscute

#4
abbulafia

abbulafia

    mafiotul gandacos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,549
  • Înscris: 18.02.2010

View Postabbulafia, on 21st September 2010, 12:24, said:

sa fim seriosi,nu este asa.chir daca era pe targa,
are 100 de sefi de cabinet si secretari  care fac treaba lui.
Papa este UN SIMBOL.

despre asta vorbim,stiu ca discutia va ajunge surcele imediat,dar totusi...
cum e cu religia si cu greselile ei  ?? macar alea recunoscute

Mai adaug ceva.
Englezii au primit in vizita un papa in haine prea mari pentru el.
Un papa care nu este de calibrul predecesorului lui  Ioan Paul al II-lea nici pe departe.
Actualul papa nu ar avea curajul sa afirme ca islamicii si crestinii au acelas dumnezeu...
iar daca mai traia putin ii includea si pe evrei aici.
Actualul papa se poarta exact ca reprezentantul unui stat in car nu locuieste nici-o femeie.
Adica a unui stat utopic
subliniez,nu anacronic ci utopic...

#5
dilla

dilla

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 11.07.2006
nu inteleg de ce o evreica anticatolica este atat de interesata de vizita Papei in Marea Britanie.
iar in ceea ce-l priveste pe Sfantul Papa Benedict este mult peste Ioan Paul al II-lea mai ales ca promoveaza ortodoxia credintei intr-o lume relativa...
Potrivit politiei cei care au manifestat impotriva vizitei Papei nu au trecut de 3000 persoane.

Edited by dilla, 21 September 2010 - 20:33.


#6
orlandosorin

orlandosorin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 890
  • Înscris: 26.03.2009
Nu putem stabili un clasament al Papilor. Si eu am o simpatie mai mare pt. actualul insa fiecare a avut rolul sau bine determinat in Planul Divin.   Ar fi hazliu sa facem un top al Papilor. In fapt este facut daca vrem in papuar. Primul este cel mai important iar al 265-lea este actualul.
Notiunea de evreica anticatolica este un pleonasm.

Presa britanica si-a schimbat radical pozitia dupa vizita Papei in care s-a vazut micimea absolut a tuturor personalitatilor in frunte cu Regina in fata reprezentantului lui Isus. Practic personalitatile cele mai importante de acolo nu au contat decat ca simpli cetateni.


"Vizita a permis înainte de toate unificarea catolicilor și a făcut să pară mai uman un papă care de prea multe ori a fost perceput ca fiind rece, distant și autoritar", scrie Catherine Pepinster de la săptămânalul catolic The Tablet.

"Așa-numitul "rottweiler" al Vaticanului s-a dovedit a fi un bărbat de 83 de ani timid, afectuos și fragil", adaugă aceasta, subliniind atitudinea papei de a "saluta tot timpul oamenii, mai ales pe cei mai tineri și pe cei din generația sa".

Înaintea acestei prime vizite de stat a unui papă în Marea Britanie, Benedict al XVI-lea era considerat un "îndepărtat extremist teuton", afirmă The Times. El a apărut totuși sub o lumină complet diferită, iar remarcile sale destinate diminuării tensiunilor dintre anglicani și catolici, precum cele privind comunitatea de tradiții și de cultură, au jucat un rol însemnat în această transformare, estimează cotidianul.

"Ratzinger rottweiler-ul s-a transformat în Benny iepurașul", scrie The Times, potrivit căruia toți doreau să-și ducă în fața lui copiii pentru a-i binecuvânta.

Vizita de patru zile în această țară majoritar anglicană, în cursul căreia Papa s-a deplasat la Edinburgh, Glasgow, Londra și Birmingham, "a avut un succes mult mai mare decât îndrăznise să spere ierarhia catolică", scrie Daily Mail, iar potrivit The Sun "vizita pontificală s-a dovedit mult mai substanțială decât se prevăzuse".

În pofida satisfacției generale cu privire la această vizită, unii comentatori își pun totuși întrebări cu privire la relațiile pe termen lung dintre Biserica Catolică și Marea Britanie, adaugă AFP.

Astfel, Catherine Pepinster consideră că Vaticanul nu a făcut pașii necesari pentru reconcilierea cu aripa cea mai liberală a Bisericii. "Catolicii gay și femeile vor continua să se întrebe: cum ne consideră Vaticanul și Papa Benedict al XVI-lea și cum consideră rolul nostru, nu în societate, ci în sânul Bisericii'', estimează ea.

Cotidianul The Guardian afirmă că papa nu a reușit să apropie câtuși de puțin credincioșii și ateii într-o societate din ce în ce mai laică. Pentru mulți oameni din Marea Britanie, vizita a fost pur și simplu "o curiozitate anacronică". "Pentru a face ca regatul său spiritual și Marea Britanie să intre în contact, papa ar fi trebuit să se implice în realitățile actuale și țara ar fi trebuit să-l asculte", afirmă cotidianul.

S-ar putea ca Suveranul Pontif să fi "lăsat Marea Britanie cu vederi mai largi decât a găsit-o", scrie la rândul său The Independent.

Nu cu putin timp in urma Papa avea cu totul alte epitete: hitlerist; pedofil; infractor-se cerea inclusiv arestarea; terorist etc (imi pare rau ca va dezamagesc :)) dar Bin Laden trecuse pe locul 2 dupa Papa in clasamentul teroristilor). Scandalul fabricat al asa zisilor pedofili (de fapt era vb. de cateva acte de homosexualism consensual cu minori (2 sau 3 preoti), fapte pe care legislatia UE le incurajeaza nu ca violase cineva noi nascuti) si care au fost tinute ani de zile la secret de autoritatile britanice tocmai pt. a contracara o incercare a unui asemenea eveniment pus in plan de mult. Acuma nimeni nu este scutit de tradatori nici macar Isus nu a fost scutit, noi nu om fi mai presus sa avem mai multe pretentii. Dar de la 2-3 tradatori la marea majoritate de preoti care traiesc in voia lui Dumnezeu este prea mult ca sa generalizezi, sa mai spui ca chiar Papa ia pus si ia acoperit sa practice homosexualism (prezentat in mod samavolnic ca viol de prunci pt. amplificarea oproliului public impotriva BC). Acuma le va fi greu sa mai minta lumea care a trait si a vazut diferenta de maretie, diferenta intre ce intelegeau ei prin maretie si ce inseamna maretia adevarata a reprezentantului lui Isus pe sol fata de oricine de pe pamant. De la imami la episcopi ortodocsi si la absolut toti reprezentantii religiilor importante toti s-au aplecat in fata reprezentatului lui Isus, unii chiar cu o evlavie greu de mascat (imamul si un episcop ortodox vizibil marcati emotional). Probabil britanicii se vor schimba cu siguranta iar femeia aceea din Apocalipsa (acolo ii spune pe sleau epitetul) va fi aruncata definitiv in marea istoriei chiar de propriul popor pe care l-a condus impotriva lui Dumnezeu considerandu-se mai mare (insa si-a vazut nimicnicia si a vazut absolut toata presa si toti observatorii indiferent de credinta sau necredinta). Aceasta este puterea lui Isus si a lui Dumnezeu, incercand sa-l intimideze pe reprezentantul lui Isus sa calce pe acolo cu exact aceleasi metode diabolice folosite de Nero. A fost un real pericol, toata lumea se astepta la atentate si/sau la oproliul public (acesta era raul cel mai mic la care nici cel mai incurabil optimist nu se gandea ca nu va exista). Mare curaj a avut Papa sa se duca acolo, intr-un cazan cu pulbere. In disperare s-au incercat inclusiv contramitinguri care de la 3000 nu au mai ramas decat cu 300 pana cand s-au dizolvat in neant fara sa poata fi macar capturate de o singura imagine foto, insa poporul lui Dumnezeu a fost infinit mai mult, absolut peste tot, parca adunat din senin, adhoc.
S-a incercat inclusiv prezentarea Papei intr-o aura mandra satanica (o intrare pe marsuri imperiale grosolan pagane, care sa incerce sa stimuleze mandria) insa smerenia Papei a dejucat si aceasta incercare de satanizare a poporului adunat care a mers paradoxal pe linia smereniei refuzand parca impotriva firii britanicilor sa se mandreasca (si e vb. inclusiv de oameni importanti). Absolut tot clerul a purtat culoarea liturgica rosie care in catolicism reprezinta culoarea martirajului (ceea ce spune foarte multe).

Laudat sa fie Isus !

#7
abbulafia

abbulafia

    mafiotul gandacos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,549
  • Înscris: 18.02.2010

View Postdilla, on 21st September 2010, 20:30, said:

nu inteleg de ce o evreica anticatolica este atat de interesata de vizita Papei in Marea Britanie.
iar in ceea ce-l priveste pe Sfantul Papa Benedict este mult peste Ioan Paul al II-lea mai ales ca promoveaza ortodoxia credintei intr-o lume relativa...
Potrivit politiei cei care au manifestat impotriva vizitei Papei nu au trecut de 3000 persoane.

am o slabiciune pentru scuzele papale....
de la evrei a cerut prea putine scuze....mai este loc

View Postorlandosorin, on 21st September 2010, 20:48, said:

Nu putem stabili un clasament al Papilor. Si eu am o simpatie mai mare pt. actualul insa fiecare a avut rolul sau bine determinat in Planul Divin.   Ar fi hazliu sa facem un top al Papilor. In fapt este facut daca vrem in papuar. Primul este cel mai important iar al 265-lea este actualul.
Notiunea de evreica anticatolica este un pleonasm.

Presa britanica si-a schimbat radical pozitia dupa vizita Papei in care s-a vazut micimea absolut a tuturor personalitatilor in frunte cu Regina in fata reprezentantului lui Isus. Practic personalitatile cele mai importante de acolo nu au contat decat ca simpli cetateni.

Nu m-am gandit la un clasament dar contributia fiecarui Papa este diferita,cantitativ si calitativ,unele lucruri au facut istorie altele nu.
Dar ideea cu clasamentul pe care o avansezi stimate Orlando,este interesanta.Putem face o lista de atribute sau activitati,vedem cum se incadreaza fiecare si punctam...
Am sa ma gandesc...urmareste blogul meu ,o sa apara acolo..

In rest ...regret ..nu toate personalitatile sunt dispuse sa apara in public.Sunt si personalitati discrete sau care au o anumita etcheta.
Stiu cativa cantareti care daca dadeau 4 concerte,unul pe zi depasea cu mult audienta papala.
dar la 82-83 de ani a facut si el ce a putut...nu-i cere nimeni sa si cante.

Edited by abbulafia, 21 September 2010 - 20:59.


#8
orlandosorin

orlandosorin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 890
  • Înscris: 26.03.2009
Canteretii respectivi deteau ceva, asta e diferenta. Eu stiu unul din sect. 5 care cand da mici pe gratis aduna mai mult decat cantaretii britanici. Totusi cam multe ,,concerte" reusite unul langa altul prin toate comunele UK si fara sa se ofere nimic. Nu cred ca o trupa rock poate tine cu atata audienta ,,n" concerte in aceleasi locuri, ca ar face-o mai ales pe criza asta pt. a-si rotunji finantele. Nu merge comparatia nici macar prin reducere la absurd.
Au incercat sa apara si sa se dea mari. (v. Episcopul de Catebury, un fel de mutunache cu mandria histrionica respectiva afisata initial).

#9
dilla

dilla

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 11.07.2006

View Postabbulafia, on 21st September 2010, 21:58, said:

am o slabiciune pentru scuzele papale....
de la evrei a cerut prea putine scuze....mai este loc

cam toata lumea si-a cerut prea mult scuze de la evrei, exceptand musulmanii.
poate ca ar fi frumos ca anumiti evrei sa-si ceara scuze, pentru ca au adus comunismul in romania si de ce nu si fata de biserica greco-catolica pe care au desfiintat-o.

Edited by dilla, 21 September 2010 - 21:59.


#10
orlandosorin

orlandosorin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 890
  • Înscris: 26.03.2009
Si ar face si mai bine sa nu se mai amestece in treburile interne ca de aia am ajuns unde am ajuns. Chiar au probleme la ei acasa si sa incerce sa faca pace in orient si sa reia relatiile normale cu statele vecine, nu numai cu marea mediterana. Primul lucru cand vrei sa cunosti caracterul cuiva  intrebi pe vecini. La fel si in cazul popoarelor. E rau cand ajungi sa nu mai poti trece nici o granita si sa te plimbi in voie in tara vecina fara sa te scuipe lumea pe strada (in halul asta sunt evrii, cine de pe glob se mai poate lauda cu o asemenea ,,performanta" ? ).

#11
abbulafia

abbulafia

    mafiotul gandacos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,549
  • Înscris: 18.02.2010

View Postdilla, on 21st September 2010, 21:58, said:

cam toata lumea si-a cerut prea mult scuze de la evrei, exceptand musulmanii.
poate ca ar fi frumos ca anumiti evrei sa-si ceara scuze, pentru ca au adus comunismul in romania si de ce nu si fata de biserica greco-catolica pe care au desfiintat-o.

doua subiecte care ma depasesc.

eu credeam ca Ilie Pintilie si Vasile Roaita sunt cu comunismul.
si ca romanii proletari find in mare parte analfabeti i-au rugat pe evrei sa le citeasca "Capitalul"
Cu biserica - cine si ce a desfiintat, sincer nu stiu,ce stiu insa este ca evreii
sunt dispusi sa ceara scuze cat mai multe, numai ca vor bani pentru asta.....

#12
orlandosorin

orlandosorin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 890
  • Înscris: 26.03.2009
Ar putea fi folosita ca o strategema, aviditatea pentru bani. Buna idee. Am sa ma gandesc la o sofistica din care sa se rezolve problema evreilor definitiv.

#13
abbulafia

abbulafia

    mafiotul gandacos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,549
  • Înscris: 18.02.2010

View Postorlandosorin, on 21st September 2010, 22:23, said:

Ar putea fi folosita ca o strategema, aviditatea pentru bani. Buna idee. Am sa ma gandesc la o sofistica din care sa se rezolve problema evreilor definitiv.


Sfatuieste-te si cu Becalli sau Nastase.Iti pot fi de un real ajutor...Doi Iovi....

#14
dilla

dilla

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 11.07.2006

View Postabbulafia, on 21st September 2010, 23:15, said:

doua subiecte care ma depasesc.

eu credeam ca Ilie Pintilie si Vasile Roaita sunt cu comunismul.
si ca romanii proletari find in mare parte analfabeti i-au rugat pe evrei sa le citeasca "Capitalul"
Cu biserica - cine si ce a desfiintat, sincer nu stiu,ce stiu insa este ca evreii
sunt dispusi sa ceara scuze cat mai multe, numai ca vor bani pentru asta.....

te cred ca evreii vor bani pentru orice si sa obtina bani prin orice mijloace, nu toti, dar aproape toti.
cateva nume de comunisti evrei carora trebuie sa le "multumim" pentru cei 50 ani de comunsim si pentru crimele petrecute in inchisorile comuniste: Mihai Roller, Max Goldstein, Ana Pauker (Hannah Rabinsohn), Marcel Pauker, Alexandru Nicolschi (Boris Grunberg), Valter Roman (Erno Neulander), Silviu Brucan (Saul Bruckner), Gheorghe Gaston-Marin (Gheorghe Grossman), Elisabeta Luca (Betty Birman), Iosif Chisinevschi (Jakob Broitman (Roitman), Leonte Rautu (Lev Oigenstein), Ghizela Vass, Ecaterina Abraham, Grigore Cotovschi (Grigore Kotovschi), Barbu Zaharescu (Bercu Zuckerma), Stefan Voicu (Aurel Rotenberg), Fanny Goldberger, Iosif Ardeleanu (Döme Adler), Petre Lupu, Denis Patapievici, Simion Bughici, Sorin Toma etc.
Belu Zilber a fost printre putinii evrei care s-au opus comunismului si a platit scump.
Si multi dintre evrei cu functii importante erau semianalfabeti.
De altfel Cardinalul Alexandru Todea a fost anchetat de catre evrei.

Edited by dilla, 22 September 2010 - 12:05.


#15
dilla

dilla

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 11.07.2006
au portestat impotriva Papei in special militantii homosexualilor si lesbienelor, sustinatorii proavort, hirtonirea femeilor etc.
daca asa aratau toti  asta spune cam totul despre ei.
http://www.adevarul...._337766623.html

View Postorlandosorin, on 21st September 2010, 23:06, said:

Si ar face si mai bine sa nu se mai amestece in treburile interne ca de aia am ajuns unde am ajuns. Chiar au probleme la ei acasa si sa incerce sa faca pace in orient si sa reia relatiile normale cu statele vecine, nu numai cu marea mediterana. Primul lucru cand vrei sa cunosti caracterul cuiva  intrebi pe vecini. La fel si in cazul popoarelor. E rau cand ajungi sa nu mai poti trece nici o granita si sa te plimbi in voie in tara vecina fara sa te scuipe lumea pe strada (in halul asta sunt evrii, cine de pe glob se mai poate lauda cu o asemenea ,,performanta" ? ).

exagerati.
lumii occidentale ii este dificil sau imposibil sa se inteleaga cu lumea musulmana.
iranienii, de exemplu mai bine ar face sa investeasca in educatie decat in terorism.

View Postabbulafia, on 21st September 2010, 19:05, said:

Actualul papa nu ar avea curajul sa afirme ca islamicii si crestinii au acelas dumnezeu...

este o tampenie, nici Papa Ioan Paul al II-lea nu a afirmat asa ceva.
este remarcabil ca inca Papa Benedict al XVI-lea promoveaza mesajul ortodoxiei credintei catolice intr-o lume relativista.

Edited by dilla, 22 September 2010 - 13:02.


#16
abbulafia

abbulafia

    mafiotul gandacos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,549
  • Înscris: 18.02.2010

View Postdilla, on 22nd September 2010, 11:51, said:

Si multi dintre evrei cu functii importante erau semianalfabeti.
De altfel Cardinalul Alexandru Todea a fost anchetat de catre evrei.
semianalfabeti este o mandrie,mai mult, s-au apucat sa scrie de la dreapta la stanga ca planurile lor marsavede impartire a romaniei si vanare la en gross sa nu fie citite cu usurinta...uite la saracu Orlando cum nu poate descalci toate conspiratiile care il inconjoara....

zici ca un evreu a anchetat...??
felicitari romanilor daca i-au permis sa ocupe un post de baza si vaza in sistemul de stat....
frumos...foarte frumos....
(si pana  la urma cine pe cine s-a bagat la zdup..??)


View Postdilla, on 22nd September 2010, 12:39, said:

au portestat impotriva Papei in special militantii homosexualilor si lesbienelor, sustinatorii proavort, hirtonirea femeilor etc.

lumii occidentale ii este dificil sau imposibil sa se inteleaga cu lumea musulmana.
iranienii, de exemplu mai bine ar face sa investeasca in educatie decat in terorism.

aici au dreptate...au demonstrat nu oameni,ci duhurile rele care ii strica somnul papei...
meciul homosexualilor englezi cu pedofilii papali abea incepe...


iranienii investesc foarte mult in educatie...
din pacate au uitata da te intrebe pe tine ce educatie ti-ar place sa aiba.

#17
orlandosorin

orlandosorin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 890
  • Înscris: 26.03.2009

View Postdilla, on 22nd September 2010, 13:39, said:

este o tampenie, nici Papa Ioan Paul al II-lea nu a afirmat asa ceva.
este remarcabil ca inca Papa Benedict al XVI-lea promoveaza mesajul ortodoxiei credintei catolice intr-o lume relativista.

Musulmanii se inchina lui Dumnezeu adevarat. (Sf. Ioan Paul al 2-lea PP).
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/tmaHUJeW1xE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

http://www.google.ro.../...152&bih=616

Despre ce vorbim ? Musulmanii sunt tot catolici si care chiar sunt atenti la cuvantul Papei. In afara de Dumnezeirea lui Isus la modul conceptual (la modul teoretic in schimb noi suntem cei mai tari ii depasim si pe ucenici, cu practica stam mai prost, adica cu ceea ce conteaza dpdv Divin) au aproape tot crezul catolic (Sf.Maria, Isus, Purgatoriu etc). Credeti ca a inebunit Papa sau ca nu intelegm noi mai nimic ?

#18
dilla

dilla

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 11.07.2006

View Postabbulafia, on 22nd September 2010, 16:12, said:

felicitari romanilor daca i-au permis sa ocupe un post de baza si vaza in sistemul de stat....
frumos...foarte frumos....
(si pana  la urma cine pe cine s-a bagat la zdup..??)

comunistii de origine evreiasca au venit pe tancurile sovietice si au impus acest regim criminal.
stiu ca adevarul nu va place, dar nu-l poate nimeni schimba.
neavand argumente deveniti agresiva.
tipic pentru unii!

View Postabbulafia, on 22nd September 2010, 16:12, said:

iranienii investesc foarte mult in educatie...
din pacate au uitata da te intrebe pe tine ce educatie ti-ar place sa aiba.

din aceasta cauza sunt inca in evul mediu!

View Postabbulafia, on 22nd September 2010, 16:12, said:

aici au dreptate...au demonstrat nu oameni,ci duhurile rele care ii strica somnul papei...
meciul homosexualilor englezi cu pedofilii papali abea incepe...

cand nu mai avetii argumente treceti la jigniri!
nu vad ce meciuri ar avea, pana la urma acei pedofili erau homosexuali, ar trebuie sa le dea de gandit despre natura lor.

Edited by dilla, 22 September 2010 - 16:51.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate