![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
23/07/08 instalare orice aplicatie(nesemnata,expirata,Binpda, Non-Binpda,Illusion, fuckin' everything)
Last Updated: Mar 16 2011 18:39, Started by
infinion
, Aug 19 2008 18:05
·
0

Posted 15 March 2011 - 15:33

Dupa ce instalez Drakkarious varianta 3.01, dupa sugestiile de pe aici si rulez la hellocarbide si apas menu 1 nu se intimpla nimic, daca instalez Drakkarious varianta 2.02 si rulez hellocarbide imi da niste mesaje dau Yes la toate merg in X-plore dar in "C" nu se formeaza folderul Bin in SYS acesta nu formeaza C:\SYS\BIN\, si nu am unde sa dezarhivez fisierele installserver.exe and CProfDriver_SISX, cum scrie in sugestii.
Am resoftat telefonul si nimic tot la fel nu gasesc format folderul Bin in folderul SYS. Telefonul este un nokia E65 cu ultima varianta de soft facut upgrade cu OVI Ce se poate face acum am citi pe alt forum ca daca am varianta de soft E65 (can NOT be hacked starting version 4.0633.74.00) nu poate fi modificata, si eu acesta varianta am ce pot face pot reveni la o varianta anteriora fara riscuri sau astept sa scoata alta varianta mai noua Edited by dannek, 15 March 2011 - 15:36. |
Posted 16 March 2011 - 18:39

Am rezolvat problema cu un certificat semna de pe siteul odpa.cn si acum merg toate programele dupa ce le semnez
Edited by dannek, 16 March 2011 - 18:39. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users