Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Salarii compensatorii?

Recomandare service in Slatina pe...

De unde cumparati piese de schimb...

Iesirea din coproprietate
 Mouse wireless ergonomic cu bater...

Cum se calculeaza dobanda lunara ...

La mulți ani @driftking91!

Unde e recomandat sa ma cazez in ...
 Descarcator de supratensiune tip 2

ping digi?

Reparare "șanțuri&#...

De ce i se zice Mariei "Stapa...
 Colet valoare Londra București

BMW seria 3 rulat vs SsangYong Ko...

Share abonament Netflix

Cum pot sa fac rost de un negativ...
 

Fan Courier - Pareri / Sugestii / Reclamatii

- - - - -
  • Please log in to reply
586 replies to this topic

#199
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
Nici n-ai fi crezut ca si Mos Craciun isi trimite mai nou coletele cu Fan Courier.

#200
robbie0071

robbie0071

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 431
  • Înscris: 08.04.2013
Mai dai dreq de nenorociti. Coletul meu a fost expediat pe Hârșova jud Constanța si coletul a ajuns in Constanța desi pe documentele de expediere adresa este corectã. Acum,dupa ce tot ei au greșit, mã pun sã plãtesc transportul din Constanța in Hârșova.
Mai de mult, cicã m.au sunat pe ambele numere de telefon si nu aveam semnal. Firmã de rahat.

#201
matuzalem

matuzalem

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 29.11.2006
Per total sunt multumit de Fan, dupa multi ani de cand primesc colete prin ei.

Dar am avut o experienta de povestit cu un sofer de la ei, in ziua de 29 aprilie 2017, cand trebuia sa primesc un pachet de la Ikea. Pe scurt, locuiesc pe o strada neasfaltata iar soferul intra intr-o mare tromba, ca la Formula 1, formeaza un imens nor de praf, frana in fata portii, latrau cainii ca la urs, ce mai... tambalau. Coboara melteanu`, se uita in camion si constata ca a uitat coletul, zice ca revine in 2 ore. L-am rugat ca data viitoare sa mearga mai incet sa nu mai ridice praful si parea ca intelege, scuzandu-se ca nu este zona lui si ca nu stia. Ok, vine dupa vreo 4 ore si nu stiu cate telefoane ca s-a ratacit si nu mai nimereste strada, intra intr-o si mai mare tromba, nu se mai vedea masina din praf, zgomot de frane, ies vecinii alarmati, normal, unii aveau rufe intinse la uscat. Sotia ii reproseaza stilul de condus (la modul "v-am rugat sa mergeti mai incet", nu altceva), la care melteanu` se oftica brusc si o tranteste: "Ori asfaltati, ori va las coletu` la capu` strazii".
I-am zis sa-l lase unde vrea si am anulat comanda, iar individului i-am facut reclamatie la firma. Nu cred ca se va intampla ceva cu angajatul meltean, stiu ca la noi merge si asa, dar intamplarea trebuia povestita. Si simt un impuls ca, atunci cand am doua variante din care sa aleg, aceea sa nu mai fie Fan Courier.

Edited by matuzalem, 03 May 2017 - 07:48.


#202
retele

retele

    Acest etern fabulos

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,788
  • Înscris: 29.04.2004
Meltean, meltean, da' la tine nu te uiți?
Dupã mulți ani în care tot primești colete în bunã regulã, ai un singur caz pe dos și te decizi sã le faci reclamã negativã.
Cu ocazia asta te rãzbuni pe firma expeditoare, așa, cã te-a suparat pe tine angajatul curierului.
Iar chestiunea cu mergeți pe ulițã în vârful pneurilor cã faceți praf e antologicã.

#203
ravy21

ravy21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 793
  • Înscris: 27.07.2004
Salut tuturor.

N-as putea spune ca sunt un client fidel Fan Courier dar pot spune ca am trimis destule colete in ultimii 10 ani cu mai multe firme de curierat printre care si cu Fan Courier.

Ultima problema cu care ma confrunt cu cei de la Fan Courier este urmatoarea:

Am trimis un colet intr-un oras acum 6 zile si nici pana in momentul de fata cumparatorul nu a intrat in posesia bunului. Am sunat ieri la ei si mi-au spus ca azi vor face tot posibilul sa-l livreze. A trecut si ziua de azi si nimic. Maine cred ca ii voi suna si ii voi ameninta cu OPC-ul fiindca in Romania daca vorbesti frumos si ai bun simt nu se rezolva nimic. Sincer nu m-as fi asteptat la asa ceva din partea Fan-ului fiindca ii consideram printre cei mai seriosi din domeniul curieratului, dar se pare ca m-am inselat.
Cred ca este ultima data cand mai apelez la serviciile lor si am sa-mi sfatuiesc si prietenii sa-i ocoleasca.

Edited by ravy21, 23 May 2017 - 17:28.


#204
honeymik

honeymik

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,531
  • Înscris: 18.02.2014
Bine ca totul a fost OK timp de 10 ani, acuma ai o problema si arunci cu pietre.
Nu iau apararea nimanui, dar chiar nu vezi poza de ansamblu? Crezi ca nu se poate intampla la fel cu alt curier?

#205
ravy21

ravy21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 793
  • Înscris: 27.07.2004
Nu am spus ca au fost toate roz timp de 10 ani, evident ca au mai fost intarzieri (si nu doar la Fan) dar asta este cea mai exagerata in special ca am trimis intr-un oras in care exista mai multe filiale Fan si nu in vreun sat uitat de lume. Nu iei apararea dar vad ca o iei, sau poate lucrezi si tu la vreun curier (sau poate vreo ruda) si te-ai simtit ofensat/a? D-asta merg lucrurile asa cum merg in tara asta fiindca exista oameni care se complac si nu fac nimic si carora li se pare normal ca un curier rapid care are taxe duble fata de posta romana sa intarzie 1 saptamana pentru livrarea unui colet. Apropo de posta romana, nu mi s-a intamplat niciodata sa livrez un colet cu posta romana si sa intarzie atat de mult (indiferent in ce oras am livrat).
Nu vreau sa ma gandesc cand imi va sosi rambursul, probabil peste 1 luna. Bine ca mai exista si un OPC la care noi muritorii de rand putem apela si care ii mai trezeste pe unii din nesimtire cu cate o amenda sau cu cate un avertisment.

Ar trebui sa mai si gandim inainte sa facem posturi din plictiseala sau doar ca sa ne dam mari si tari. Tipic romanesc.

Edited by ravy21, 24 May 2017 - 08:28.


#206
honeymik

honeymik

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,531
  • Înscris: 18.02.2014
Tipic romanesc, mi-am spus parerea si imediat ai facut analogii cum ca lucrez, am rude, iau apararea etc.
Ma doare-n spitz. Niciodata nu o sa fie toti multumiti. Nu exista niciun serviciu sau produs care sa nu fie criticat. Punct.

#207
ravy21

ravy21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 793
  • Înscris: 27.07.2004
Cand iti spui parerea nu "ataci" un user de pe forum luand apararea unei firme de curierat care face milioane de euro profit anual pe spinarea noastra a clientilor. Iar noi trebuie sa fim tot timpul baietii buni si sa-i ridicam in slavi chiar daca merita sau nu merita.
Este un topic de sugestii reclamatii unde am intrat sa fac o reclamatie, cred ca este destul de logic si normal. Punct.

#208
luk7777

luk7777

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 24.05.2017
MORGA DE PRODUSE D E P A N E R O (apelati cu incredere)

Am trimis un samsung j1 functional (mai putin butonul de pornire care nu mai mergea si fiind in garantie am zis sa il remediez,l-am folosit vreo luna asa.. ) raspunsul primit ..s-a activat senzorul de umiditate si reparatia costa 700 ron ,Eu spun ok trimiteti-l inapoi deoarece il voi folosi asa ,dupa cum l-am folosit si pana acuma ,cand il primesc telefonul ... surpriza e de partea mea, telefonul e mort nici macar nu mai porneste l-au stricat cu totul ...

MORALA

Pentru cei care aveti un produs cu un mic defect, folositi-l in continuare asa daca e posibiL...DACA INSA NU MAI AVETI NEVOIE DE EL TRMITETI-L LA DEPANERO ,NOVICII AU NEVOIE DE PRODUSE CA SA FACA AUTOPSII...OPERATIA REUSITA...PACIENTUL MORT

Bafta !

#209
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005

View Postmatuzalem, on 03 mai 2017 - 07:47, said:

nu se mai vedea masina din praf, zgomot de frane

Franele nu fac zgomot. Cel mult pot scartai placutele la frecarea cu discurile. Daca te referi la zgomotul peodus de cauciucuri blocate, pe pamant si praf nu fac mare zgomot, pe asfalt scartaie.

#210
leonardusius

leonardusius

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 662
  • Înscris: 12.10.2009
Stie cineva cum se poate face reclamatie direct la Fan curier ? Ca esti dus cu zaharelul de la dracu la lacu, ba sa dai telefon la 0219336 unde stai cu orele sa-ti raspunda cineva si nimic....canta o melodie la nesfarsit, ba sa vorbesti cu expeditorul sa faca el reclamatie unde a pus coletul, etc.......
astia sunt niste nesimtiti de nota 10; in ultimul timp serviciile Fan curier s-au deteriorat drastic. Am lucrat cu ei multi ani si n-am avut probleme dar astazi am primit un colet dupa mai bine de 48 de ore si in el erau 5 matci, din care 4 erau deja moarte. Evident ca din cauza arsitei si a tranzitului prin Bucuresti, ca de la Botosani am mai primit albine si niciodata n-am avut probleme; e adevarat ca tot niciodata nu au facut 48 de ore pe o caldura asa de mare si nu au ocolit pe la Bucuresti. Sunt din Deva. Am sunat la sediu la Deva intrucat central nu raspunde nimeni si acolo o cucoana mi-a dat sa sun pe seful....care de fapt era o femeie cu raspunsuri standard, ca ei nu transporta albine, desi expeditorul a scris pe colet cu litere mari: ATENTIE: ALBINE, A NU SE LASA LA SOARE !!!!!, eu argumentam ca in acest caz nu trebuiau sa primeasca acest fel de colete, sau nu citesc ce scrie pe ele, etc, etc.............ce ma trimetea la expeditor sa faca el sesizare. Asa de la 'Ana la caiafa'.......acum m-am saturat. Vreau sa stiu cum pot sa-i determin in primul rand sa se poarte respectuos si cu grija fata de clienti.....apoi daca se poate sa-mi recuperez paguba (103 RON). Banuesc ca tot la Oficul pentru protectia consumatorului ajung.........

Edited by leonardusius, 31 May 2017 - 14:31.


#211
honeymik

honeymik

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,531
  • Înscris: 18.02.2014

View Postleonardusius, on 31 mai 2017 - 14:29, said:

Am lucrat cu ei multi ani si n-am avut probleme dar astazi am primit un colet dupa mai bine de 48 de ore si in el erau 5 matci, din care 4 erau deja moarte.
Am sunat la sediu la Deva intrucat central nu raspunde nimeni si acolo o cucoana mi-a dat sa sun pe seful....care de fapt era o femeie cu raspunsuri standard, ca ei nu transporta albine
Ho, ajunge. Curierul nu este responsabil de ce pui tu in colet si punct. Iti inteleg nemultumirea, dar pune-te in pielea curierului sau a firmei de curierat.
Cum ai proceda cu cei ca tine si expeditorul tau? Sincer ...

P.S.: Acuma se va trezi iarasi unul sa zica ca lucrez la curierat?

#212
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005

View Postleonardusius, on 31 mai 2017 - 14:29, said:

Stie cineva cum se poate face reclamatie direct la Fan curier ? Ca esti dus cu zaharelul de la dracu la lacu, ba sa dai telefon la 0219336 unde stai cu orele sa-ti raspunda cineva si nimic....canta o melodie la nesfarsit, ba sa vorbesti cu expeditorul sa faca el reclamatie unde a pus coletul, etc.......
astia sunt niste nesimtiti de nota 10; in ultimul timp serviciile Fan curier s-au deteriorat drastic. Am lucrat cu ei multi ani si n-am avut probleme dar astazi am primit un colet dupa mai bine de 48 de ore si in el erau 5 matci, din care 4 erau deja moarte. Evident ca din cauza arsitei si a tranzitului prin Bucuresti, ca de la Botosani am mai primit albine si niciodata n-am avut probleme; e adevarat ca tot niciodata nu au facut 48 de ore pe o caldura asa de mare si nu au ocolit pe la Bucuresti. Sunt din Deva. Am sunat la sediu la Deva intrucat central nu raspunde nimeni si acolo o cucoana mi-a dat sa sun pe seful....care de fapt era o femeie cu raspunsuri standard, ca ei nu transporta albine, desi expeditorul a scris pe colet cu litere mari: ATENTIE: ALBINE, A NU SE LASA LA SOARE !!!!!, eu argumentam ca in acest caz nu trebuiau sa primeasca acest fel de colete, sau nu citesc ce scrie pe ele, etc, etc.............ce ma trimetea la expeditor sa faca el sesizare. Asa de la 'Ana la caiafa'.......acum m-am saturat. Vreau sa stiu cum pot sa-i determin in primul rand sa se poarte respectuos si cu grija fata de clienti.....apoi daca se poate sa-mi recuperez paguba (103 RON). Banuesc ca tot la Oficul pentru protectia consumatorului ajung.........

Dar albinele cand merg dupa polen nu merg prin soare ?

#213
honeymik

honeymik

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,531
  • Înscris: 18.02.2014

View PostIon_de_la_Raion, on 31 mai 2017 - 17:21, said:

Dar albinele cand merg dupa polen nu merg prin soare ?
Albinele nu merg dupa polen. Polenul merge dupa ele.
Si atunci cand ies la o plimbare din floare-n floare, nu stau inchise intr-o cutie si nu sunt trantite de peretii unei camionete.

Edited by honeymik, 31 May 2017 - 17:27.


#214
dan78rom

dan78rom

    in omnia paratus

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,070
  • Înscris: 28.02.2008
Just, dar este un risc asumat sa trimiti produse perisabile/animale vii/altele asemenea cu serviciile de curierat. Oricind poate interveni o problema, si in plus: dubele alea sint de marfa, nu au AC  in compartimentul spate. Ai idee cam ce temperatura se atinge acolo dupa o ora de stat in soare?
Te plingi degeaba.

#215
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005

View Posthoneymik, on 31 mai 2017 - 17:26, said:

atunci cand ies la o plimbare din floare-n floare, nu stau inchise intr-o cutie si nu sunt trantite de peretii unei camionete.

Albinele sint usoare, socurile alea nu le produc nicio dauna. Poate au ramas fara aer.

#216
leonardusius

leonardusius

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 662
  • Înscris: 12.10.2009

View Posthoneymik, on 31 mai 2017 - 14:56, said:

Ho, ajunge. Curierul nu este responsabil de ce pui tu in colet si punct. Iti inteleg nemultumirea, dar pune-te in pielea curierului sau a firmei de curierat.
Cum ai proceda cu cei ca tine si expeditorul tau? Sincer ...

P.S.: Acuma se va trezi iarasi unul sa zica ca lucrez la curierat?

Ho, zic eu acuma. Se vede o multime de habarnism: nu e prima data cand primesc matci, n-am avut probleme. Chestia e ca daca preiei colet cu animale vii, iti si asumi responsabilitatea lor pana la destinatar. Punct. Altfel pur si simplu nu preluezi. Regula lor e sa nu primeasca albine. Eu asta n-am stiut. Dar ca sa mearga afacerea, trec peste orice. Pe documentul de transport scrie clar 5 matci. Acuma nu va mai bagati ca musca-n ....lapte. O nota de subsol, tot pe document scrie: angajatul fancurier X, certifica ca a asistat la ambalarea produsului, contine exact ceea ce s-a declarat, etc, bla, bla, bla........si semnatura. Deci, s-au faultat singuri........Pe chestia asta am trimis reclamatie la OPC si am si vorbit cu un avocat intre timp si ma costa 500RON un proces cu sanse de 90% castig. Adica 103 RON despagubire plus cheltuieli de judecata. Asta asa ca sa facem odata ordine in tara asta.....dupa 30 de ani de bulibaseala si capitalism de cumatrie care a dus si duce tara in ruina. Nu ma face 100RON, dar trebuie o lectie de onestitate in business ca si in viata. Deci, ori preiei animale vii si te asumi pentru ele, deci si taxele vor fi pe masura, ori nu preluezi si nici nu minti ca ai asistat la ambalare.....etc.......asa se face intr-o economie sanatoasa si corecta. No, intelesu-m-ai ?

Edited by leonardusius, 01 June 2017 - 19:14.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate