Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Montare parchet in balcon

Exista doar ... si restul

Instagram - sunt eu batran, sau...

Regim utilizare HDD Ubuntu
 La mulți ani @yanni17!

La mulți ani @Kokoshmare!

Mai exista la voi in oras strandu...

Bon Jovi - Living Proof
 Problema card reader Sandisk

Recomandare acumulator 26650

Accident nerespectare viteza

Consumul in bord VS consumul la p...
 PC-ul nu booteaza

Coada dronei de lupta Fioroasa

Taxa RAR pt motor 2.0 diesel Euro...

Radio Aftermarket Golf 5
 

Nu va pacaliti cu Reselleri.ro !

- - - - -
  • Please log in to reply
30 replies to this topic

#19
PaginaWeb

PaginaWeb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 08.10.2003
Partea cu inregistrarea in doi pasi nu am pus-o din mai multe motive. In primul rand pentru ca avem multi clienti care vor domenii care ba sunt la alti provideri inca(gen myx) si vor sa se mute. Sau mai exista cazuri cand inregistreaza domeniul la alt provider, vad apoi pretul mai mic si asteapta ca primul providerul sa il stearga.

Desigur cazurile sunt multiple. La noi pe pagina este formularul de comanda doar, nu scrie nicaieri ca se verifica si este liber ci doar este formularul de comanda. Noi cand vedem ca o comanda este serioasa verificam. In cazul dansului chiar daca spune ca a cumparat de la noi cele 10 care ma rog n-au fost 10 si au fost pe rand inregistrate, am vazut o gramada de inregistrari, neplatite cu nume diferite care sunau majoritatea la fel. Cand am vazut ca dansul chiar vrea sa le cumpere si comanda e serioasa, i-am spus "vedeti ca domeniul nu e liber ca e inregistrat deja de un an de zile".

Chiar si pentru SoftNews(care detine si forumul pe care dansul a scris si pe care scriem si noi acum) si daca nu ma insel softpedia.com sunt acum administrate de noi. Daca dvs. de la SoftNews care totusi sunteti din domeniu si va pricepeti spuneti ca este ok si sunteti multumiti, pentru noi este o multumire si mai mare tinand cont ca ce facem, o facem mai multe pentru dezvoltarea internetului decat pentru bani.

Iar domnule Fred, dvs. care va considerati a fi cel mai mare client va anunt ca nu sunteti nici pe departe. Ceea ce PaginaWeb a facut pentru dvs. puteti sa numiti donatie, moca, gratuit si chiar pe minus. Si uitati si demonstratia pe scurt:
- daca dvs. cumparati de la godaddy.com(si ati vazut ca si noi pe pagina recomandam mereu in cazul in care aveti posibilitatea) veti plati 8.95$. La noi v-a costat 9$(si asta ca sa nu stam cu zecimale pentru 5 centi).
- pentru domeniile inregistrate in general pe noi ne costa sa trimitem facturi, uneori se lasa cu faxuri, telefoane ca nu gasim pe cine trebuie, adrese gresite etc. Toate acestea costa, desigur o suma prea infima pentru noi si de aceea nici nu ne afecteaza.
- dvs. cu toate domeniile grup inregistrate nu ati dus profit nici macar cat un client de dial-up si ala cu plata in rate:) Pe deasupra nu ati platit nici la timp, ba chiar nici macar nu ati verificat ce doreati sa cumparati. Pai daca dvs. doriti sa fiti neserios, nici nu vad de ce va asteptati ca si comanda dvs. sa nu fie tratata in acelasi mod.

Dupa cum va spune toata lumea, invatati sa inregistrati domenii si sa lucrati cu ele. In general ca sa o spunem direct persoanele ca dvs. au dus RNC si alti provideri la disperare. Si daca noi nu avem curajul sa inregistram domeniile pe trust(ca in strainatate) se datoreaza sistemului economic, legilor si mai ales persoanelor care n-au ce face decat sa haraie si sa ii faca pe altii sa piarda timpul. Si asta se poate vedea clar cand din zece comenzi doar una este serioasa. Daca doriti servicii ca in strainatate mergeti la Nica(www.mcti.ro) si spuneti-i sa ne creeze cadrul in care putem sa vi le oferim cum doriti. Mai bine de atat in Romania, se poate doar daca angajam special o persoana sa va raspunda dvs. la telefon(ca sa nu mai spun ca puteati merge pe pagina firmei sa vedeti ca mai exista si alt numar:)))

Sa fim seriosi...
Somebody 5 cents ! :))

#20
PaginaWeb

PaginaWeb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 08.10.2003

Quote

Originally posted by UnuSimplu
Hop si io, yo...!

@Courage
1.Firma este un reseler si nu un domain Query... desigur pe pagina acesteia s-a specificat (a 5-a notificare): Pentru domeniile .ro inregistrate prin noi, toate modificarile ulterioare se fac pe pagina www.rnc.ro. Deasemenea puteti verifica acolo inregistrarea domeniului. Noi suntem doar reselleri RNC. Nu stiu exact daca era acest avertisment cand mr.fred si-a inregistrat domeniile dar stiu exact ca acum exista!
3.Daca tot esti multumit inseamna ca ai reglat (oarecum) imaginea lor...  

@mr.fred
Daca nu erau de gasit la telefon de ce nu ai incercat sa-i "bombardezi" cu vreo 2-3 e-mail-uri? Si daca nici asa nu primeai un raspuns atunci putei sa-i acuzi...

my 2 cents likewise...


Intr-adevar nu suntem registrari pentru .ro, pentru ca nimeni nu este, toti sunt reselleri(in afara de RNC desigur:)) Si dupa cum spuneam, dansul si oricine doreste poate sa ii intrebe pe domnii de la RNC daca suntem seriosi sau nu, si chiar va rugam.

Intr-adevar noi cu telefonul stam cam prost. Asta pentru ca in afara de ce avem in Romania suportul tehnic calificat si in general majoritatea serviciilor(ca si reselleri.ro dealtfel) sunt in strainatate. Sunt putini specialisti in Romania din pacate care sa se priceapa la hosting si domenii(mai ales ca pentru Romania deocamdata este ca si fibra optica, hostingul) si chiar mult mai putini cei care vor sa se mute la Sinaia sa faca suport tehnic. De aceea oferim suportul tehnic via email/tickets ca sa nu plimbam clientii intre departamente birocratic si sa fie nevoite unele persoane sa le spuna "povesti". Ca sa angajam persoane sa stea sa se uite pe pereti ca mai suna cineva o data la cateva zile cand totul se desfasoara via internet, e aiurea...

#21
xayk

xayk

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 08.02.2004
! INFORMATIE SUPLIMENTARA !

Pt. orice domeniu inregistrat RNC-ul adauga in whois o portiune cu datele registrarului, deci pe langa owner, tech, billing, zone mai apare si registrar (Adica resellerul rnc prin care s-a facut comanda). Nu-mi dau seama exact de cand s-au decis sa adauge si informatiile astea si am auzit ca se gandeau la un moment dat sa le soata din nou... deci atentie "Registered via XXX" + datele de contact ale registrarului sunt adaugate de RNC.

Pe cei ce ii deranjaza atat de mult pot scrie un email RNC-ului sa-i intrebe ce si cum. Poate daca au suficiente mesaje vor schimba ceva. Eventual mai o pagina cu toti resellerii de domenii, updatuita cel putin odata pe luna ar clarifica lucrurile putin si ar creste increderea cumparatorilor de domenii in firmele prin care doresc ca le cumpere...

#22
PaginaWeb

PaginaWeb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 08.10.2003
Acest lucru stiu ca s-a discutat, insa este o problema:) In primul rand ordinea in care o sa apara resellerii in acea lista:) Pentru ca este clar ca primii 5 vor lua tot si RNC nu o sa mai inregistreze nimic... Apoi mai este problema ca nu toti resellerii au aceleasi preturi si este din nou clar ca cei mai ieftini o sa aiba tot. Si mai erau cateva dar am uitat.

#23
xayk

xayk

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 08.02.2004
Pai nu vad problema ... nu tocmai asta inseamna concurenta ?
Ma rog.. ok.. sa nu afiseze toti resellerii, treaba lor dar atunci sa faca o pagina individuala pt. fiecare reseller catre care acesta sa poata pune un link, pagina care sa demonstreze ca este reseller autorizat or something...
Dupa cum le-am spus si celor de la RNC, ICANN poate sa ofere lista si RNC nu? Dar ma rog.. noi suntem mai destepti decat ei. ICANN e prosti noi e destepti ce sa zic.
http://www.icann.org...dited-list.html

Oricum RNC n-o sa schimbe nimic daca nu le da cineva cu pestele stricat peste bot. E bine sa ai finantare de stat, sa nu-ti pese de profit si de clienti si sa stai si sa dormi toata ziua. Nu zic ca tot RNC-ul face asta, dar rezultatul e acelasi... probabil ca cei ce vor sa faca ceva sunt clar depasiti de ceilalti.

Totusi daca fiecare dintre noi cu o problema cat de mica in loc sa sa planga la prieteni ar pune mana pe tastatura/telefon si le-ar zice care e problema (critica constructiva) sunt sigur ca incet incet ar gasi mai rentabila rezolvarea problemei decat vorbitu le telefon sau raspunsu la emailuri...

#24
PaginaWeb

PaginaWeb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 08.10.2003
Reselleri si registrari sunt lucruri diferite. In Romania sunt reselleri, si nu stiu in afara de RNC sa fie registrari pentru ca trebuie sa ai niste sume impresionante in joc(parca numai ca sa te apuci ajunge pe la 100.000$ plus garantii bancare etc). Dar ma rog nu stiu exact cifrele, stiu doar ca sunt mari... Daca toate domeniile inregistrate in .ro de mai mult de 10 ani cred sunt aprox 57.000 pai cu ce sa te faci registrar?:)

In plus desigur pentru noi ar fi bine sa aparem la RNC ca am avea vizitatori si ar fi rau ca am sta toata ziua sa inregistram domenii... :) Oricum totul se face sub presiune, deocamdata nu este cazul.

#25
shakyman

shakyman

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 20.04.2005
fratilor...mxhost.ro rules :) vreo 15 domenii am luat si sunt extrem de multumit! salutari!

#26
assault

assault

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 415
  • Înscris: 29.09.2005

View Postshakyman, on Feb 3 2006, 05:19, said:

fratilor...mxhost.ro rules :)
adevarat  :coolspeak:

ink o chestie pt verificare domenii libere folositi rnc.ro .. riscati sa vi se inregistreze cautarile si sa ramaneti fara domeniu ... am patit-o <_<

#27
djadi21

djadi21

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,514
  • Înscris: 03.08.2004

View Postassault, on Feb 3 2006, 22:16, said:

adevarat  :coolspeak:

ink o chestie pt verificare domenii libere folositi rnc.ro .. riscati sa vi se inregistreze cautarile si sa ramaneti fara domeniu ... am patit-o <_<


La asta chiar nu ma gandeam, ce nu fac romanii sa insele si sa fure. :puke:   :w00t:  Ma asteptam sa fie fie firme false de hosting, dar faza cu inregistrarile cautarilor de domenii m-a dat gata.

Edited by djadi21, 03 February 2006 - 23:36.


#28
assault

assault

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 415
  • Înscris: 29.09.2005

View Postdjadi21, on Feb 3 2006, 23:34, said:

La asta chiar nu ma gandeam, ce nu fac romanii sa insele si sa fure. :puke:   :w00t:  Ma asteptam sa fie fie firme false de hosting, dar faza cu inregistrarile cautarilor de domenii m-a dat gata.

realitatea <_< + ca e o firma foarte cunoscuta din romania da de trecem peste asta :P

#29
dt

dt

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 112
  • Înscris: 25.07.2004

View Postassault, on Feb 3 2006, 20:16, said:

adevarat  :coolspeak:

ink o chestie pt verificare domenii libere folositi rnc.ro .. riscati sa vi se inregistreze cautarile si sa ramaneti fara domeniu ... am patit-o <_<

Spune-ne si noua unde ai patit-o, altfel acuzi pe toata lumea si nu e corect.

#30
assault

assault

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 415
  • Înscris: 29.09.2005
aici  <_<

#31
dt

dt

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 112
  • Înscris: 25.07.2004
Multumesc pentru raspuns.

Eu am patit ceva similar cu godaddy acum vreo 2 ani (desi se poate sa fi fost o coincidenta, ca era un domeniu de 4 caractere)

Am patit si cu RNC-ul, un domeniu sters din greseala (greseala mea) si rezervat in ziua urmatoare de altcineva .. sigur nu a fost o coincidenta pt ca domeniul era destul de lung (2 cuvinte, 10 caractere).

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate