Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
voua va place tzuica?
Last Updated: Jun 30 2009 11:33, Started by
costica
, Aug 26 2003 23:16
·
0
#55
Posted 22 June 2009 - 12:28
Bogdan R, on 22nd June 2009, 13:25, said: Discutia e cam aiurea deoarece majoritatea celor ce au scris aici nu au avut ocazia sa guste o palinca adevarata de Bihor! Apropo, pretul ''se joaca'' pe la 20-25 RON litrul, deci nu poate fi vorba de bautura saracului. On: nu-mi plac bauturile spirtoase in general, deci nici tuica. |
#56
Posted 22 June 2009 - 13:32
Bogdan R, on 22nd June 2009, 13:25, said: Discutia e cam aiurea deoarece majoritatea celor ce au scris aici nu au avut ocazia sa guste o palinca adevarata de Bihor! Jaqueline, on 22nd June 2009, 13:28, said: Ieri, in Cismigiu, la targul de folclor, era 85 ron litrul. :deadtongue: Cred ca era tuica....avea niste mere inauntru... |
#57
Posted 22 June 2009 - 17:15
Ca tot s-a deschis subiectul asta ... a auzit cineva de rachiu din pufoaica? Cik bagi o pufoiaica in wc la tara si o lasi la macerat. Nu prea imi aduc bine aminte care era reteta exact ca eram si eu cam plin de bere.
|
#58
Posted 22 June 2009 - 17:23
#59
Posted 22 June 2009 - 20:01
otelul, on 22nd June 2009, 18:15, said: Ca tot s-a deschis subiectul asta ... a auzit cineva de rachiu din pufoaica? Cik bagi o pufoiaica in wc la tara si o lasi la macerat. Nu prea imi aduc bine aminte care era reteta exact ca eram si eu cam plin de bere. |
#60
Posted 23 June 2009 - 11:25
Dihorul Razboinic, on 22nd June 2009, 21:01, said: Da, cam asa se spune ca se face, doar ca nu o mai lasi la macerat; o scoti si o bagi in cazan, de unde distila alcoolul. :) Bineinteles, iti trebuie cazan de unica folosinta. :) |
#61
Posted 23 June 2009 - 12:17
Merge sa adaugi si un lant ruginit, pentru culoare. Bautura se numeste pufoaica.
Cica pe la Dej se baga gainat in palinca, sa o faca mai smechera. Conteaza si cazanul. Am facut intr-un an la tara tuica de prune. Totul curat, fara corcoduse putrede, tescovina etc. Am fiert-o la un vecin. A iesit acra. Ala declara ca e tuica buna, asa bea el tuica de zeci de ani. Pentru mine era de neconsumat. Am uitat sa pomenesc de tuica sub forma fiarta, care imi place la fel de mult, cu piper si zahar. Edited by abancor, 23 June 2009 - 12:20. |
#62
Posted 23 June 2009 - 20:51
Daca la pufoaica mai conteaza si cazanul... Eu cred ca deja ne injura rusii. :lol:
|
#63
Posted 23 June 2009 - 21:10
Tuica fiarta cu zahar si piper, iarna la -10,-20 grade Celsius... ^_^ merge, merge... :D
|
#64
Posted 23 June 2009 - 21:31
Aceasta formula e buna si pentru raceala si gripa, e testata si a dat rezultate.
|
|
#65
Posted 24 June 2009 - 00:56
#67
Posted 24 June 2009 - 08:08
#68
Posted 24 June 2009 - 10:42
#69
Posted 24 June 2009 - 11:09
|
#70
Posted 24 June 2009 - 11:11
Merge si cu sunca cu usturoi. Bogdane, tu cu ce te "dregi" prin Finlanda?
|
#71
Posted 24 June 2009 - 11:16
ionutz78, on 24th June 2009, 12:11, said: Merge si cu sunca cu usturoi. Bogdane, tu cu ce te "dregi" prin Finlanda? Cu bere (calitate exceptionala) si cidru. M-am adaptat, ce sa-i faci... Din cand in cand mai iau si cate-o sticla de vin dar destul de rar. Cu vodka, care aici e la mare cinste, nu-s mare prieten... Apropo, stii ce am in cana din avatar? Glögi: vin fiert cu mirodenii si stafide, din ala care se bea iarna. Edited by Bogdan R, 24 June 2009 - 11:18. |
#72
Posted 24 June 2009 - 11:22
spare-me, on 24th June 2009, 07:39, said: da, imi place. in special acompaniata de sunca si ceapa uhhh. ce-mi ploua-n gura dupa un dumicat de slana cu ceapa si sare.... merge tuica....ii buna. in orice forma cruda sau fiarta.... si mai ales palinca si-mi place sa fie mai tarisoara ...nu pisoarca. am niste rude in oltenia care fac tuica apa chioara..o beau cu cana de ceai. cica asa se face la ei. ..aia nu-mi place. tuica imi place sa fie la taria vodcii sau uischiului.... palinca trebuie sa fie mai tare. |
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users