Despre branzeturi: de la branza proaspata de vaci pana la Roquefort si Brie
Last Updated: Mar 12 2024 22:11, Started by
Fane
, Feb 19 2024 18:39
·
12
#55
Posted 24 February 2024 - 21:27
branza tempereaza ceva iuteala ardeilor. halapeno umpluti cu branza sunt f. buni.
|
#56
Posted 24 February 2024 - 21:59
tot va plangeati ca nu gasiti telemea de oaie care sa nu fie combinata cu vaca:
IMG_4441.jpeg 190.97K 23 downloads IMG_4442.jpeg 336.93K 25 downloads branza de burduf intr-adevar, n-am gasit decat combinata cu de vaca, dar telemea de oaie se gaseste chiar de la cativa producatori. |
#57
Posted 28 February 2024 - 18:36
Io fara branza nu poci a trai.
Telemea de oaie, capra dar nu de la combinatul de branza de la Sibiu, prefer olympus,solomonescu. Asta mananc de cand apar rosiile romanesti pana dispar. Branza cremoasa de capra. Feta de buna calitate. Cas dospit de oaie cand gasesc. Pecorino Romano si branza de oaie maturata de la 5 continents,similara . Cascaval Dobrogea de oaie tot 5 continents. Mai iau diferite specialitati de la Sara pe nerva traian. Au si bulgarii niste branzeturi bune, mai iau cand trec. |
#58
Posted 04 March 2024 - 18:37
vazusem pe internet despre un producator roman de raclette si voiam sa incerc, doar ca nu ajunsese cu distributia prin zona mea si pe curier nu-i legal sa pui alimente perisabile. acu a ajuns si dupa ce testez va spun si voua rezultatul.
[ https://gusturiboieresti.ro/image/cache/catalog/Branzeturi/br%20maturata%20raclette-600x315w.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ https://cdn.sezamo.ro/images/grocery/products/22079/22079-1696345565596.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] in alta ordine de idei am incercat si eu Pecorino romano si mancata cu rosii cherry nu m-a incantat asa tare, cu toate ca ma dau in vant dupa telemea de oaie sau branza de burduf. cred totusi ca merge bine ras pe chestii cam cum se foloseste de multe ori parmigiano. |
#59
Posted 05 March 2024 - 09:38
Nu stiam de ei, se pare ca sunt unguri din Covasna. Brandingul imi place, dar marketingul este praf. Siteul lor arata ca din anii 2000 si nici siteul lor ca si producator nu functioneaza. Probabil sa fie la inceput. Preturile sunt asa si asa, poate chiar putin piperate pentru Romania.
Raclette e bun doar cand e topit, asa "crud" nu imi place. Ala ras merge pus pe paine si dupaia bagat la cuptor. |
#60
Posted 07 March 2024 - 14:57
am consumat din cea calup intreg, impresii: e mai tare, mai grasa si mai imputita decat cea produsa de Entremont. pe mine m-a incantat. dar e pt cei care apreciaza branzeturile puturoase, bine maturate. e o branza de calitate buna, na bucur ca avem asa producator la noi in tara! am sa testez si restul de braneturi care le produce.
|
#61
Posted 12 March 2024 - 22:11
Nu stiu daca a fost amintita Burrata, cred ca e in top 3 favorite la mine ...si in topul ala se intra foarte greu .
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users