Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mod de lucru Purmo Tempco Digital...

Samsung S90C vs LG C3

Problema sunet RCS

Amortizor sertare bucatarie
 Codrea Pallady

Blocurile goale! Orase in car...

Motorul pe benzina 1.0 SCe65

Mostenire In 1986
 Lentile sferica pentru astigmatism

Problema inlocuire usa spate A6 C...

Ce gen de muzica este?

Drepturile copiilor, in numele &#...
 Mocheta peste parchet cu incalzir...

La multi ani mie!

Senzor filtru particule GOLF 7

La multi ani @radu103!
 

Partenera si avorturile

* * - - - 3 votes
  • Please log in to reply
104 replies to this topic

#55
morenno

morenno

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,361
  • Înscris: 11.09.2007

View Posthelen76, on 02 august 2021 - 17:50, said:

sa nu fi devenit o trauma

asta e problema iubirii, cateodata vine din niste locuri triste care exista in noi, din durere si suferinta.
e o iubire distructiva. nu-i pot raspunde, dar pot sa o inteleg.

Edited by morenno, 02 August 2021 - 18:09.


#56
Noua_pe_site

Noua_pe_site

    Heartless Biatch

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,936
  • Înscris: 26.01.2010

View Postmorenno, on 02 august 2021 - 17:39, said:

iti raspund sincer pentru ca imi pasa.
vad avortul ca pe cel mai rau lucru pe care il poate face o femeie - lasand situatia unui viol deoparte.
nu cred ca ma insel cand spun ca asa gandesc si simt cei mai multi barbati.
femeia care face avort e mai putin femeie, pentru totdeauna. poate ca e gresita perceptia, dar asta e.

inteleg ca e o intreaga dinamica la mijloc si ca uneori lucrurile o iau pe aratura, dar nu-mi spune ca e o poveste nevinovata, ca nu te cred. asta se intampla cand oameni joaca jocuri stupide. stii ce se intampla cand joci jocuri stupide!
3! avorturi... sweetheart, pe asta nici ma-sa nu ar mai naste-o din nou.

asa se cucereste un barbat? asa se pastreaza?

desigur, discutam discutii, stricam orzul, dar asta e un subiect mai comun decat suporta sufletelul meu. am auzit atatea povesti cu avorturi ca m-a inundat apa sambetei.

Intamplator si mie imi pasa.
Nu sunt de acord cu avorturile si nu pentru ca ma intereseaza  ce parere ar avea un barbat care afla de trecutul unei femei ci pentru ca nu vad de ce ai alege sa avortezi cand sunt atatea metode de contraceptie. PUNCT.
In cazul de fata , nu stim cat de labila psihic e femeia in cauza , nu stim de ce a apelat la avort si nu a folosit contraceptie , nu stim ce posibilitati au avut ca si  cuplu sau daca a fost obligata de catre partener sa avorteze.
Stim ca femeia a prestat sex oral cu partenerul respectiv pentru ca altfel se enerva barbatu . Eu o vad ca o victima .


Te-ai aruncat sa iei apararea initiatorului fara sa iei in considerare modul in care s-a exprimat fata de ea. Nu-i caut scuze femeii dar nu cred ca e normal si corect fata de ea ca persoana sa fie tocata marunt la cap cu intrebari de genu dupa care sa vii aici si sa faci pe victima.

#57
Michidoo

Michidoo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,425
  • Înscris: 15.01.2008

View Postmorenno, on 02 august 2021 - 17:39, said:

iti raspund sincer pentru ca imi pasa. vad avortul ca pe cel mai rau lucru pe care il poate face o femeie - lasand situatia unui viol deoparte. nu cred ca ma insel cand spun ca asa gandesc si simt cei mai multi barbati. femeia care face avort e mai putin femeie, pentru totdeauna. poate ca e gresita perceptia, dar asta e. inteleg ca e o intreaga dinamica la mijloc si ca uneori lucrurile o iau pe aratura, dar nu-mi spune ca e o poveste nevinovata, ca nu te cred. asta se intampla cand oameni joaca jocuri stupide. stii ce se intampla cand joci jocuri stupide! 3! avorturi... sweetheart, pe asta nici ma-sa nu ar mai naste-o din nou. asa se cucereste un barbat? asa se pastreaza? desigur, discutam discutii, stricam orzul, dar asta e un subiect mai comun decat suporta sufletelul meu. am auzit atatea povesti cu avorturi ca m-a inundat apa sambetei.

Ideea de avort ma oripileaza. Persoanele, in sine, nu. In primul rand, pentru ca nu am dreptul sa judec, nu stiu eu ce a fost in capul si-n sufletul femeii aceleia. Nici circumstantele in care se afla. Cunosc o babutza de 93 de ani, suflet ca painea calda. Ceva avorturi la activ (n-am intrebat, nu vreau sa stiu lucrurile astea). Soc si groaza! Dar daca ar fi sa va oripilati si sa va socati, faceti-o gandindu-va cate femei din jurul vostru au la activ cel putin un avort. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar e posibil ca si bunica voastra, si mama voastra, poate chiar si sotia voastra. Sunt lucruri despre care nu se prea vorbeste si poate ca din cauza asta continuati voi (barbatii, in general) sa traiti in lumea voastra rozalie. Si sunteti extrem de uimiti cand mai aflati de cate-o treaba din asta. Eu n-am de gand sa judec, indiferent ca femeia din fata mea are 93 de ani sau 20. Imi pare rau pentru copil, imi pare rau pentru ea pentru ca probabil o va urmari toata viata (iata, cum se intampla cu "femeia" despre care vorbeste baietzasul asta, ca barbat nu-i pot spune). Ii ajunge greutatea, nu mai are nevoie de gandurile mele negative, chiar daca nu i le impartasesc. Daca pot ajuta, o fac.

Cat despre initiator - imi pare rau pentru orice femeie care decide sa petreaca timp cu tine, indiferent ca are sau nu avorturi, ca face sex oral sau nu. Nu zic ca nu se gasesc femei care sa stea cu tine, pentru ca sunt multe slabe si cu stima de sine scazuta (eu nu-mi permit sa le fac proaste, cum se tot discuta mai sus, nu le cunosc si nici nu le-am facut test IQ), dar pot zice de-acum ca imi pare tare rau pentru ele.

Edited by Michidoo, 02 August 2021 - 20:52.


#58
Ramuran

Ramuran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,790
  • Înscris: 16.01.2017
Daca e "buna", merita "putzulita", indiferent de avorturi si altele. Restul e mai putin important in prima faza. Iar sexul oral cu finalizare nu genereaza complicatii in urma carora sa se ajunga la avort si nu necesita anticonceptionale.

#59
DarthBane

DarthBane

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,486
  • Înscris: 22.03.2021
Atât amestecați niste lucruri de te doare capul.
A făcut 3 avorturi pt că era mică și proastă, de aia, iar partenerul, probabil, pe același calapod.

Faptul că i a spus nărodului, pardon, inițiatorului, despre ele arată că e sinceră, ar fi un lucru de apreciat în principiu, dar ce să te faci cu Gheorghe căruia i se umflă vena la tâmplă pt niste chestii de acum 15 ani ?

Am citit și topicul cu sexul oral.
Aceeași situație.
Păi măi cap sec, fă o să vrea să ți facă sex oral, nu i da pumni in cap că de ce cu ăla a făcut iar cu tine nu, a trecut odată prin experiența asta...

Să mai zic cat de subiectivă e aprecierea unei persoane, alt motiv pt care topicul ăsta e fără sens ?

In concluzie, eu zic că n o meriți și să lași fata in pace să și vadă de ale ei.

#60
quantico2708

quantico2708

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,148
  • Înscris: 15.07.2008

View PostFatihh, on 02 august 2021 - 14:31, said:

. Cand am intrebat-o de ce nu s-a despartit de animal

wait what ? lasa-ma sa inteleg , barbatul e devina ca a ramas femeia insarcinata ?

nu e ea responsabila de cand si cum ramane insarcinata ? Nu e decizia ei ? Nu ea decide daca sa ia sau nu anticonceptionale sau sa faca sau nu sex cu un barbat fara prezervativ ?

Nu e ea stăpână pe propriul corp ?

Daca decizia de a face un copil e la el , la fel e si decizia de a face avorta ...la fel si responsabilitatea de al creste . Ori sunt aceste decizii/responsabilitati la ea, ori la el . Nu merg împărțite.

View PostFatihh, on 02 august 2021 - 14:31, said:

Ce fel de minte au aceste tipuri de femei care inghit asemena galusti?

hai man ca n-o iei sa iți dai Bacalaureatul cu ea ....merge si asa .....restu or fi mai bune?
Ai de ales intre mai multe si nu știi ce nota sa le dai la astea cu avorturile ?

vorba lor : Ori urat , ori sărac . Dar nu amândouă !

#61
morenno

morenno

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,361
  • Înscris: 11.09.2007

View PostMichidoo, on 02 august 2021 - 20:49, said:

Ideea de avort ma oripileaza. Persoanele, in sine, nu. In primul rand, pentru ca nu am dreptul sa judec

cine ti-a spus ca nu ai dreptul sa judeci? esti libera sa judeci cat vrei, pe cine vrei.  nici judecatorul nu cunoaste toate detaliile.
asa si aici, daca il asculti doar pe lup, afli cat de raioasa e capra. daca o asculti doar pe capra, afli ca lupul e tot timpul de vina. daca ii asculti pe amandoi inseamna ca esti terapeut. f@ck this!
iei datele situatiei asa cum sunt prezentate si judeci, ori cum o faci de fiecare data cand nu trebuie sa semnalizezi virtuozitate.

cat despre femei si avort... recomand femeilor care au trecut prin asta sa nu le spuna barbatilor, sa nu recunoasca daca sunt intrebate. in momente din astea barbatii nu de sinceritate au nevoie. vor sa stie ca aveti un trecut decent, asa ca mintiti. avortul nu e decent deloc. game over.

Edited by morenno, 03 August 2021 - 04:53.


#62
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014
da, si eu recomand discretie in ceea ce priveste trecutul sentimental.

Oricum, barbatii cu experienta nu sunt interesati de un cv exact.

#63
biancawild

biancawild

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 29.04.2017
Cunosc femei care mai de care, cu statut social, inteligente, fiecare cu un trecut mai bogat... Greselile tineretii nu te definesc la varsta maturitatii, insa saraca clar are o problema cu stima de sine daca accepta sa fie presata cu intrebari de genul "cati parteneri ai avut", "ai facut in pat  sau y", si ii da lui toate explicatiile si detaliile intime, care in mod normal nu se ofera pentru ca poti fi judecata si desconsiderata . initiatorul are o stima de sine scazuta daca este asa preocupat de trecutul partenerei lui, in conditiile in care viata este scurta si poti sa iti alegi un partener care sa fie pe gustul tau si care sa te respecte, nimic altceva!!! pune-ti domne, niste intrebari. E cuminte? Gateste? Serviciu are? Se tine de el? E ceva de capul ei sau nu? Daca nu este, atunci las-o ca mai rau ii faci.

Edited by biancawild, 03 August 2021 - 07:50.


#64
althea

althea

    Guru Member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 11,660
  • Înscris: 30.10.2009

View Postbiancawild, on 03 august 2021 - 07:47, said:

initiatorul are o stima de sine scazuta  
Și nu doar.
Cineva care își pune partenera pe tarabă cum face el, și îi mai și îndeamnă pe alții s-o scuipe, se poate numi bărbat doar pentru că are bagaj între picioare.

Edited by althea, 03 August 2021 - 12:55.


#65
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Dacă nu ești o persoană religioasă, de ce te interesează? A ajuns la 3 avorturi de proastă. Deci din punctul de vedere al unui religios, tipa e păcătoasă, din punctul de vedere al unui ateu, tipa e proastă. Simplu.

#66
Fatihh

Fatihh

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 82
  • Înscris: 08.07.2017

View PostNoua_pe_site, on 02 august 2021 - 18:53, said:

Intamplator si mie imi pasa.
Nu sunt de acord cu avorturile si nu pentru ca ma intereseaza  ce parere ar avea un barbat care afla de trecutul unei femei ci pentru ca nu vad de ce ai alege sa avortezi cand sunt atatea metode de contraceptie. PUNCT.
In cazul de fata , nu stim cat de labila psihic e femeia in cauza , nu stim de ce a apelat la avort si nu a folosit contraceptie , nu stim ce posibilitati au avut ca si  cuplu sau daca a fost obligata de catre partener sa avorteze.
Stim ca femeia a prestat sex oral cu partenerul respectiv pentru ca altfel se enerva barbatu . Eu o vad ca o victima .


Te-ai aruncat sa iei apararea initiatorului fara sa iei in considerare modul in care s-a exprimat fata de ea. Nu-i caut scuze femeii dar nu cred ca e normal si corect fata de ea ca persoana sa fie tocata marunt la cap cu intrebari de genu dupa care sa vii aici si sa faci pe victima.
nu a facut nimeni pe victima ci doar a fost vorba de niste raspunsuri cum vede lumea acest lucru. Aveau posibilitati ca si cumplu.

View PostMichidoo, on 02 august 2021 - 20:49, said:

Ideea de avort ma oripileaza. Persoanele, in sine, nu. In primul rand, pentru ca nu am dreptul sa judec, nu stiu eu ce a fost in capul si-n sufletul femeii aceleia. Nici circumstantele in care se afla. Cunosc o babutza de 93 de ani, suflet ca painea calda. Ceva avorturi la activ (n-am intrebat, nu vreau sa stiu lucrurile astea). Soc si groaza! Dar daca ar fi sa va oripilati si sa va socati, faceti-o gandindu-va cate femei din jurul vostru au la activ cel putin un avort. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar e posibil ca si bunica voastra, si mama voastra, poate chiar si sotia voastra. Sunt lucruri despre care nu se prea vorbeste si poate ca din cauza asta continuati voi (barbatii, in general) sa traiti in lumea voastra rozalie. Si sunteti extrem de uimiti cand mai aflati de cate-o treaba din asta. Eu n-am de gand sa judec, indiferent ca femeia din fata mea are 93 de ani sau 20. Imi pare rau pentru copil, imi pare rau pentru ea pentru ca probabil o va urmari toata viata (iata, cum se intampla cu "femeia" despre care vorbeste baietzasul asta, ca barbat nu-i pot spune). Ii ajunge greutatea, nu mai are nevoie de gandurile mele negative, chiar daca nu i le impartasesc. Daca pot ajuta, o fac.

Cat despre initiator - imi pare rau pentru orice femeie care decide sa petreaca timp cu tine, indiferent ca are sau nu avorturi, ca face sex oral sau nu. Nu zic ca nu se gasesc femei care sa stea cu tine, pentru ca sunt multe slabe si cu stima de sine scazuta (eu nu-mi permit sa le fac proaste, cum se tot discuta mai sus, nu le cunosc si nici nu le-am facut test IQ), dar pot zice de-acum ca imi pare tare rau pentru ele.
Nu stiu daca esti femeie sau nu dar asa e cand va luati apararea intre voi. Nu ai de unde sa ma stii ca sa vorbesti despre mine, ai facut atac la persoana desi eu doar am cerut o parere. Stima de sine si desconsiderarea ei ca persoana o face femeia atunci cand alege sa faca asemenea lucruri pentru unu care nu a meritat.

View PostDarthBane, on 03 august 2021 - 00:36, said:

Atât amestecați niste lucruri de te doare capul.
A făcut 3 avorturi pt că era mică și proastă, de aia, iar partenerul, probabil, pe același calapod.

Faptul că i a spus nărodului, pardon, inițiatorului, despre ele arată că e sinceră, ar fi un lucru de apreciat în principiu, dar ce să te faci cu Gheorghe căruia i se umflă vena la tâmplă pt niste chestii de acum 15 ani ?

Am citit și topicul cu sexul oral.
Aceeași situație.
Păi măi cap sec, fă o să vrea să ți facă sex oral, nu i da pumni in cap că de ce cu ăla a făcut iar cu tine nu, a trecut odată prin experiența asta...

Să mai zic cat de subiectivă e aprecierea unei persoane, alt motiv pt care topicul ăsta e fără sens ?

In concluzie, eu zic că n o meriți și să lași fata in pace să și vadă de ale ei.
partenerul era mai mare cu ceva ani ca ea si probabil ea s-a complacut in multe situatii cu el.

Edited by Fatihh, 03 August 2021 - 14:49.


#67
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004

View PostFatihh, on 03 august 2021 - 14:49, said:


...lucruri pentru unu care nu a meritat.

Lasă ca nici cu tine n-a făcut alegerea vieții ...

View Postalthea, on 03 august 2021 - 11:00, said:


Și nu doar.
Cineva care își pune partenera pe tarabă cum face el, și îi mai și îndeamnă pe alții s-o scuipe, se poate numi bărbat doar pentru că are bagaj între picioare.

Asta dacă “povestea” e reala.
Caz trist ca săraca a dat de unu feciorelnic cu pretenții de secolu 16
Dacă nu e reala e și mai trist ...

Inițiator, bine ca nu ii reproșezi ca nu e virgina

Deh, sa se mute topicul pe aria auto, cu numele “Am bani de Matiz, vreau Audi A8 2021”

#68
Michidoo

Michidoo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,425
  • Înscris: 15.01.2008

View PostFatihh, on 03 august 2021 - 14:49, said:

Nu stiu daca esti femeie sau nu dar asa e cand va luati apararea intre voi. Nu ai de unde sa ma stii ca sa vorbesti despre mine, ai facut atac la persoana desi eu doar am cerut o parere. Stima de sine si desconsiderarea ei ca persoana o face femeia atunci cand alege sa faca asemenea lucruri pentru unu care nu a meritat.
si mai exact cine esti tu sa te intereseze ce a facut ea pentru "unu care nu a meritat"? Adica ce-i oferi tu femeii asteia de ai atatea pretentii? Intentionezi sa o iei de nevasta? Sa-i cresti copilul (neavortat)? Sa-i oferi stabilitate financiara si emotionala? Casa, masina si ce-o mai fi nevoie pentru o viata linistita?

Intelege te rog ca femeia asta nu-ti datoreaza nimic. Nici sa-ti spuna despre trecutul ei (pe care oricum nu-l poate schimba), nici sa faca ce a facut cu altii si cu tine, nici nimic. Atata timp cat gandesti asa despre ea si o tratezi in halul in care o tratezi, i-ar fi mult mai bine sa stea departe de tine. Esti o persoana toxica ce nu poate decat sa-i aduca rau in viata, cel putin asta e concluzia mea dupa ce am citit tot ce ai scris. Nicaieri nu ai scris ca i-ai oferit, sau ai intentia sa-i oferi ceva. In schimb, pretentii pana la cer. Daca ramane cu tine, o s-o toci zi de zi pana o aduci in pragul nebuniei. Si pentru ce? Ca sa-ti satisfaci orgoliul de frustrat.

#69
morenno

morenno

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,361
  • Înscris: 11.09.2007
poate ca vrea sa traga un semnal de alarma asupra faptului ca avortul a devenit noua pastila si ca responsabilitatea femeii e o gluma proasta.
cu siguranta e nevoie sa sune alarma, a ajuns prea mare spaga pentru o programare.

#70
Michidoo

Michidoo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,425
  • Înscris: 15.01.2008
spaga? Dar se fac la Marie Stopes pe banda rulanta si povestesc toate ce experienta frumoasa si netraumatizanta le-au oferit. Mai au putin si zic ca ar mai face-o o data, atat de bine s-au simtit.

@morenno, stiu ca esti impotriva avortului, dar nu cred ca vreunul din noi de aici (inclusiv initiatorul) avem vreun drept sa o crucificam pe femeia despre care se vorbeste. Pana la urma, suntem impotriva uciderii unui prunc, dar hai sa o ucidem pe mama? (da, chiar cred ca tratamentul pe care i-l aplica initiatorul poate sa duca o persoana mai slaba de inger la boala mentala, inclusiv suicid). Eu vad doar doua cazuri in care cineva are dreptul sa se pronunte:

1. Este tatal copilului, si atunci ar trebui sa se lupte pana la sange pentru viata acestuia. (nu-l cred in stare pe initiator sa faca asa ceva, el doar e ofticat ca a facut-o pentru unul care nu merita un astfel de gest, deci ce inseamna asta? Ca s-ar simti mai bine daca ar face-o si pentru el?!)

2. E o persoana care va ajuta la cresterea copilului, asa cum fac multi preoti, la modul mai mult sau mai putin organizat (versus ONG-urile corporatii). Stiu cazuri si ma bucur ca exista si da, datorita lor mii de copii traiesc astazi. Copii care ar fi fost avortati nu numai de mama, ci de societate, incepand cu tatal care da bir cu fugitii sau o indeamna pe femeie "sa rezolve problema", continuand cu familia apropiata (vreo soacra binevoitoare care stie ea ce e mai bine pentru fiu-su) care nu numai ca nu sprijina, dar si pune presiune pe femeie sa avorteze si terminand cu intreaga societate, noi, care aruncam cu pietre in astfel de femei in loc sa le intrebam: "Cu ce te pot ajuta?"

O femeie aflata in criza de de sarcina este debusolata, confuza si se simte singura si parasita de toata lumea. Daca adaugam la asta presiunea apropiatilor, probleme financiare si cate si mai cate, nu credeti ca va alege varianta mai usoara (cel putin asa crede pe moment)? Si nu, avortul nu se face numai de catre femei singure, care au comis-o, se face si de catre femei aflate intr-o relatie, casatorite, cu copii acasa. Se face de catre femei de 40 de ani carora li se spune ca e prea tarziu si ca o sa nasca un copil handicapat, se face de catre femei aflate la prima sarcina, la presiunea sotului care vede in rezultatul nu stiu caror analize ca exista o sansa ca pruncul sa fie bolnav, se face de catre femei cu 2-3 copii acasa pentru care familia decide ca atatia sunt suficienti. N-aveti idee cate femei sunt indemnate chiar de medici sa faca avort, sub pretextul ca au vazut ei ceva acolo la ecografie si incurajand-o intotdeauna binevoitor: "Esti tanara, lasa ca faci altul". Vi se pare cinstit ca in cazuri de genul asta sa fie pusa la zid doar femeia? Oare e ea singura vinovata de crima care va oripileaza atat? Mai ganditi-va. Si comportati-va ca atare. Daca nu puteti ajuta, macar sa nu aruncati cu pietre.

Edited by Michidoo, 03 August 2021 - 21:31.


#71
honeybee

honeybee

    tougher than the rest

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,515
  • Înscris: 21.04.2014

View Postmorenno, on 02 august 2021 - 15:53, said:


femeia respectiva e proasta, tinere. quelle surprise, sunt si femei proaste.


La 18 ani era o eleva in ultimul an de liceu, ce urma sa dea bacalaureatul. La 20 si 21 ani probabil ca era studenta, fara nici o posibilitate de a se intretine singura si a creste un copil. Daca magarul, mult mai in virsta decit tinara fata, isi traia doar "momentul" fara a-si asuma mai apoi raspunderea de a fi tata, atunci e de la sine inteles de ce a ales sa intrerupa sarcina. Nu m-ar mira, ca tocmai barbatul s-o fi obligat sa recurga la avort.

Nu e o dovada de prostie, ci o consecinta a lipsei de educatie sexuala si de planificare familiala. La fel ca si copiii adusi pe lume de mame minore, care ori ajung sa fie crescuti in mizerie, ori la mila statului. Trist, dar adevarat !

#72
YalFa

YalFa

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 618
  • Înscris: 02.05.2020

View PostMembruAnonim, on 03 august 2021 - 12:11, said:

Dacă nu ești o persoană religioasă, de ce te interesează? A ajuns la 3 avorturi de proastă. Deci din punctul de vedere al unui religios, tipa e păcătoasă, din punctul de vedere al unui ateu, tipa e proastă. Simplu.
Sa-ti omori prorpiul copil prin dezmembrare de fiu(efectiv este ciopartit de viu), nu trebuie sa fii religios ca sa-ti dai seama ca tipa este criminala, si este datoare cu doua morti: a ei si a propriului copil
Va mai mirati unii ca unele femei sfarsesc moarte prin accidente de circulatie , dezmembrate si ciopartite de caroseria auto.Ce dai aia primesti.

Cine continua sa se comporte ca si cum Dumnezeu n-ar exista, o sfarseste ca si cum Dumnezeu a uitat de el.

PS: asta e motivul pt care tipe pe care le cunosc, dar au facut avorturi, nu le accept prin masina mea.N-am chef ca energiile negative pe care le emana(deh, moartea prin dezmembrare de viu, atrage dupa sine , pedeapsa) sa-mi genereze accident auto, asa ca sub diferite pretexte nu le iau in masina.

Edited by YalFa, 04 August 2021 - 03:05.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate