Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Unde e recomandat sa ma cazez in ...

Descarcator de supratensiune tip 2

ping digi?

Reparare "șanțuri&#...
 De ce i se zice Mariei "Stapa...

Colet valoare Londra București

BMW seria 3 rulat vs SsangYong Ko...

Share abonament Netflix
 Cum pot sa fac rost de un negativ...

Lant Bicicleta

Un designer artist: Raymond Loewy

ATS din contactor modular
 Parere apartament ~150k

Limitare la 100mb/s

Altercație

Cartonașe și stickere t...
 

Tulburarea linistii publice

- - - - -
  • Please log in to reply
77 replies to this topic

#55
csoka2002ro

csoka2002ro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 618
  • Înscris: 19.04.2010

View Postmaria_laura_alexa, on 17 mai 2020 - 12:00, said:

Traducere: ti ciuda ca ei se distreaza toat ziua si tu stai singur acasa si o freci la rece.
Roman tipic turnator,capra vecinului etc
Decat sa faceti rau altora pentru ca va e ciuda ca viata voastra e mai naspa mai bine ati incerca sa faceti ceva ca sa va imbunatatiti viata

Nu stiu daca dumneavoastra chiar v-ar placea sa umblati la lucru  si la ora 3-4 dimineata cineva sa va cante in struna [la usa]?
Pt. ca uni din noi inca mai lucram sa nu crape chiar tot sistemul,
Nu trebuie neaparat facut turnator tot romanul si in SUA daca deranjezi linistea publica risti puscaria pt cateva zile bune !

#56
ndor

ndor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,361
  • Înscris: 21.04.2005
Parca era interzisa si pe perioada starii de alerta  adunarea de persoane care nu locuiesc la aceeasi adresa
.
" Pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, sunt interzise organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații, concerte sau orice alte întruniri în spații deschise, precum și de activități culturale, științifice, artistice, sportive, de divertisment, jocuri de noroc, activități de fitness, activități în piscine și de tratament balnear desfășurate în spații închise."

Cred ca se poate incadra la activitate cultural stiintifica ! Posted Image

#57
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,026
  • Înscris: 18.12.2007
Mai mult 'de divertisment'.

#58
Testosteron

Testosteron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,906
  • Înscris: 27.01.2016
Cum adică polițiștii nu au reușit sa-i legitimeze? Pai în cazul acesta trebuie reclamați polițiștii. Vezi ca tocmai ce au crescut amenzile pt deranjarea  liniștii publice, e de la 3000 în sus.

Apropo celor indignați de pe acest topic ca nu pot da boxele la maxim sunteți niște mârlani de ultima speță.

#59
Malus_Dacus

Malus_Dacus

    Brasovean

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,970
  • Înscris: 11.07.2016
Pe vremea cand eram tanar si stateam la bloc, adica pana in 2009, am fost si de o parte si de alta a "reclamatiei"...
Initial am fost reclamat ca dadeam muzica prea tare (rock), pe buna dreptate, si a venit politia la usa mea....
Am scapat cu avertisment, DAR...am dat muzica mai incet atunci, si de atunci incolo...
Peste ani, cand aaveam copil mic, am fost deranjat la randul meu de muzica altor vecini, si am reclamat si eu la politie...care a venit, a constat, dar degeaba....
Adica muzica nu si-a redus volumul...
Si am trecut la facut dreptate pe cont prorpiu...in sensul ca le "furam" sigurantele din tabloul de pe scara...Fiecare apartament avea o "firida" cu vreo 4 sigurante si erau 6 sau 8 firide intr-un tablou....
Prin natura jobului de atunci aveam o cheie de aia triunghiulara cu care se deschideau tablourile, si cand muzica unora deranja vecinii...pac, respectivilor le dispareau sigurantele din firida....
Adica le scoteam de acolo si le lasam jos pe in tablou.
Ala de ramanea fara curent, trebuia sa vina la tablou (urca sau cobora un etaj), se chinuia cu un patent sa deschida tabloul, punea sigurantele inapoi...mergea inapoi la chef...si daca nu se prindea ca a deranjat...atunci disoareau sigurantele cu totul.
Ma rog...intelegeti ideea....
Nu a durat mult sa se educe vecinii, si sa intelegem ca traim intr-un bloc si trebuie sa ne respectam timpii de odihna....

Edited by Malus_Dacus, 18 May 2020 - 16:18.


#60
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Voi inca nu ati inteles - tulburarea linistii publice se aplica doar protestatarilor care manifesteaza impotriva guvernantilor! Posted Image

#61
CovertTwo

CovertTwo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,057
  • Înscris: 16.09.2019
Aia era, nu bagasei tu ceva politică pe topic. Nu ti ajunge Poiana mă, sa trancani acolo ?

#62
florin71_skoda

florin71_skoda

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 18,070
  • Înscris: 02.01.2008
- De peste 1 an sint deranjat de vecini tigani ce stau in chirie fara acte linga mine. (certuri, batai intre ei, muzica, zbierat, etc)
- Sint deranjati si alti vecini din bloc, precum si din scarile vecine (au chemat si alti "politiile" de mai multe ori).
- De cind cu covid-ul si statul acasa sa inrautatit situatia ca au venit si neamurile de prin Italia si Germania si zgomotele si chefurile au devenit zilnice ca se aduna tot clanul.
- Anul trecut m-am luat de ei si au sarit 5 persoane pe mine. Am avut noroc ca eram mai inalt decit ei si l-am impis pe unul care a pus mina pe mine si 3 sau speriat si incercau sa aplaneze conflictul dintre mine si ceilalti 2. De atunci nu ma mai lasa nevasta sa ma iau de ei.
- Anul asta, tot la citeva zile sunat la Locala si nimic. Nu au dat niciodata amenda si nu au legitimat pe nimeni. De citeva ori au cerut la dispecerat echipaje suplimentare ca sa indrazneasca sa le bata la usa. Vecini stau la parter si Locala se uita la ei prin geam si ascultau scandalul si nu indrazneu sa le bata la usa cind vedeu ca-s 5-6-7-8 oameni beti. De legitimat nu au reusit sa-i legitimeze niciodata. Sau multumit cu promisiunile ca nu mai fac.
- Schimbat macazul si sunat in repetate rinduri la 112 ca sa vina Municipala. Astia bateau la usa si daca erau doar 2, dar tot fara sa dea amenzi si fara sa reusesca sa-i legitimeze. Intrebau de buletin si tigani refuzau sa se legitimeze pe motiv ca ei nu stau acolo si le spuneau cu tupeu sa intre in casa daca au mandat. Politia fireste ca nu indraznea sa le intre in casa si plecau cu coada intre picioare.
- O data 2 de la Municipala au intrat cu tupeu in casa insa o cunosteau pe tiganca si sau dus fara sa dea amenda. Cin am vazut ca-s hotariti, am sperat si eu ca se rezolva ceva. dar se pare ca uneori mai moare si "Speranta"
- Alta data unul a incercat sa-l puna pe unul sa semneze ceva si tiganul a refuzat. Asa ca politistul sa dus cu 2 etaje mai sus, unde a auzit el ceva muzica si ia dat amenda la un pusti de 20 si un pic de ani.
- Cu 2-3 saptamini in urma m-am luat de ei dar tot degeaba. Au promis ca nu mai fac scandal, dar a fost doar promisiune. Mi-am facut declaratie si am plecat in oras la plimbare prin magazine, doar ca sa scap de zgomote.( Cica am ajuns sa ies la plimbare prin dedeman si selgros si lidl Posted Image ). Cind m-am intors, am aflat de la vecini ca au facut scandal monstru, ca sau batut si ca lau scos pe unul dintre ei in strada. Ala din strada cica a urlat si sa certat cu aia din casa, peste 30 minute. Pina la urma vecini din blocurile vecine au chemat politia. Prima a venit Locala care l-au trimis acasa pe ala ce era in strada. Dupaia a venit o masina de la Municipala si 1 de la Armata.  In scurt timp a mai sosit o Municipala si o Armata. In total 5 masini. Fireste, nu a luat nimeni amenda si nu a batut nimeni la usa tiganilor. Toti au avut treaba cu ala din strada care era beat si a fost trimis acasa, pe motiv ca-i beat si nu stie ce face. Fireste ca nu a avut nevoie de declaratie, ca doar era beat si nici nu avea buletinul la el, ca sa stie politia pe cine sa amendeze.
- Cei de la Municipala au zis sa sunam din 5 in 5 minute la 112 ca daca sint obligati sa vina de mai multe ori in acelasi loc, pina la urma o sa poata face si ei ceva. Cica daca sunam o singura data pe zi, nu se pune. Au zis ca daca sunam una dupa alta, o sa poata chema Jandarmeria si atunci pot sa-i ia pe sus si sa-i duca la sectie. Dar altfel nu au ce sa le faca.
- Fireste ca niciodata nu sa pus problema ca-i covid si ca nu aveau voie sa fie 5-6-7 persoane la un chef.
- De peste 1 luna facut reclamatie scrisa la Municipala pentru zgomotele facute de tigani (semnata de mai multi vecini) si alta la Parchet pentru proprietarul ce inchiriaza ilegal. Momentan astept sa se miste ceva. Pina acum nu sa miscat nimic si vecinul scandalagiu se lauda in gura mare ca lui i se rupe de politie, ca pe el nu-l amendeaza nimeni. Mai nou a inceput sa se laude ca el a lucrat la politie la judiciar si degeaba facem reclamatie, ca el are pile. Are tupeu mare.

"Filmul" vad ca a fost vazut multa lume care a postat pe aici, ca doar au citit legea si asa este garantat.
"Viata" insa se pare ca bate "filmul", pentru ca nu a citit "legea junglei"

Edited by florin71_skoda, 18 May 2020 - 19:12.


#63
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Sunt viteji nevoie mare cu copii si babute senile...

View PostCovertTwo, on 18 mai 2020 - 17:39, said:

Aia era, nu bagasei tu ceva politică pe topic. Nu ti ajunge Poiana mă, sa trancani acolo ?
Adica nu e adevarat, sau ce vrei sa spui? Ia baga o pancarta mueVela sa vezi cum tulburi toti jandarmi si militienii - in 2 secunde esti saltat si amendat ca ai tulburat Zenul guvernantilor!

Edited by MembruAnonim, 19 May 2020 - 08:18.


#64
precupromulus

precupromulus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 583
  • Înscris: 09.02.2017
Bună,sunt din Mureș și am și eu un specimen care face cu ganterele la ora 1 dimineața si le trântește de pământ. Ce aș putea face deoarece respectivul este chiriaș.

Edited by althea, 03 June 2020 - 19:23.
cum să-ti pui adresa pe un forum?!


#65
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,026
  • Înscris: 18.12.2007
Suni la politia locala cand face zgomot. Nu conteaza ca e chirias.

#66
precupromulus

precupromulus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 583
  • Înscris: 09.02.2017
Așa am să fac

#67
florin71_skoda

florin71_skoda

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 18,070
  • Înscris: 02.01.2008
Ai citit ce am scris eu cu 2 posturi mai sus ?
NU se suna la locala, că ăștia nu fac nimic. Se suna la 112. Rămîne și înregistrat.
Ulterior, daca nu se rezolva, faci "reclamatie" scrisă.


#68
precupromulus

precupromulus

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 583
  • Înscris: 09.02.2017
Sper să rezolve poliția

#69
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,026
  • Înscris: 18.12.2007

View Postflorin71_skoda, on 03 iunie 2020 - 17:58, said:

Ai citit ce am scris eu cu 2 posturi mai sus ?
NU se suna la locala, că ăștia nu fac nimic. Se suna la 112. Rămîne și înregistrat.
Ulterior, daca nu se rezolva, faci "reclamatie" scrisă.

Eu am rezolvat cu locala de fiecare data. Chiar nu mi se pare in regula sa tii ocupat 112-ul pentru zgomot.

#70
florin71_skoda

florin71_skoda

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 18,070
  • Înscris: 02.01.2008
In cazul meu, locala nu a reusit sa faca nimic. Nu au avut suficienta "autoritate".
Nici mie nu mi se pare ok sa suni la 112 pentru asa ceva. Numai ca asta este singura posibilitate de a lua legatura cu politia, ca ei nu au telefon normal pe care sa-i poti suna, cum au aia de la locala.

#71
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,026
  • Înscris: 18.12.2007
In atributiile politie locale intra partea asta de tulburarea linistii publice, cel putin in Bucuresti asa e.

#72
florin71_skoda

florin71_skoda

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 18,070
  • Înscris: 02.01.2008
Nu stiu ce spune legea si pina unde se intind atributiile politiei locale, insa eu ma gindesc ca exista o diferenta intre tulburarea linisti publice pe domeniul public si tulburarea pe domeniul privat. Nu stiu nici daca locala are sau nu dreptul sa ma legitimeze daca sint pe domeniul privat. Cert este ca in cazul meu, locala nu a reusit niciodata sa legitimeze vecini si nu au dat amenzi, ca nu au avut niciodata datele de identificare a faptasilor.
Municipala in schimb, dupa ce am facut sesizarea scrisa, a anchetat pe toata lumea (ia anchetat de fapt pe cei ce au depus plingerea), la chemat la politie pe proprietar, le-a facut o vizita chiriasilor ca sa dea declaratii si sustine ca dat amenda chiriasilor. Eu nu sint ferm convins ca au dat amenda, insa de 2 saptamini am liniste deplina. Nu stiu cit o sa tina minunea.

Din cite stiu eu, de legea 61/1991 se poate ocupa si locala, dar si politia. Depinde cine ajunge primul. Sau depinde pe cine chemi.

Quote

Articolul 6
(1)  Contravențiile se constată de către primar, împuterniciții acestuia, de către ofițerii sau agenții de poliție ori de către ofițerii, maiștrii militari și subofițerii din jandarmerie, precum și, pentru faptele constatate în zona specifică de competență, de către polițiștii de frontieră.

Edited by florin71_skoda, 04 June 2020 - 11:21.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate