Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mercedes atego 815 oprire motor

Ce contine Creion rani dupa ras?

Filtru sedimente inainte de pompa?

Paște fericit!
 electrician constructor video curs

Cum pot bloca transferul de date ...

Ce reprezinta in chimie abrevieri...

Google pay ma taxeaza in timp ce ...
 Kia Picanto 2022 - Problema motor?

Durere umar AC Joint

Care este cea mai sanatoasa paine?

Zgomot ritmic ce urmeaza rotirea ...
 Merita Lumix FZ82 in 2024?

Nu pot activa Memory Integrity

Supratensiuni accidentale

Cuțit/ briceag drumetie
 

Copiii de la 45 de grădinițe italiene invitați să se travestească și să-și exploreze reciproc trupurile

* * - - - 3 votes
  • This topic is locked This topic is locked
805 replies to this topic

#739
jadcomp

jadcomp

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,935
  • Înscris: 27.09.2006

View Postgepres, on 12 aprilie 2018 - 11:51, said:

@jadcomp
Toți psihologii plasează apariția identității sexuale pe la 3-4 ani, dar cine sînt ei să te contrazică pe tine care știi de la 2 ani ce fel de puță voiai să ai.
"Core gender identity is usually formed by age three.[7][8] After age three, it is extremely difficult to change,[7] and attempts to reassign it can result in gender dysphoria.[9] Both biological and social factors have been suggested to influence its formation."
https://en.wikipedia...Gender_identity
Tocmai ca nu stiam nimic la 2 ani dar altii stiu. Pe la 3-4 aveam insa serioase dubii ca as fi baiat. Si nu aveam instinctul sa fac pipi din picioare, bunica paterna m-a invatat ba chiar le-a facut observatie alor mei ca m-au educat prost ca la 4 ani nu stiu ca trebuie sa fac pipi din picioare. Lucrurile s-au mai nuantat intre timp.
http://www.totuldesp...sau-pipi-sezand

#740
gepres

gepres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,951
  • Înscris: 09.04.2005
Adică exact ce am spus și eu, dacă ai tăi te-au educat greșit pînă la 3-4 ani pa sănătate mintală.

#741
jadcomp

jadcomp

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,935
  • Înscris: 27.09.2006

View Postgepres, on 12 aprilie 2018 - 12:40, said:

Adică exact ce am spus și eu, dacă ai tăi te-au educat greșit pînă la 3-4 ani pa sănătate mintală.
Ete fas, cum m-au educat gresit? Nu am purtat rochite nici nu mi-au impletit parul in codite ca eram tunsa si nu aveam ce. M-a tuns bunica-mea la 2 ani cand am fost la mare. Unde era marele expert, stie el cum m-au educat ai mei.

#742
gepres

gepres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,951
  • Înscris: 09.04.2005
Da' tu de unde știi ce ți-au făcut ai tăi cînd aveai 1-2 ani că ziceai că abia pe la 3-4 ai devenit conștient de puța ta și pipi făceai tot ca o fetiță. Cred că ți-ai pierdut logica pe undeva pe drum.

Și ce-ar mai fi de știut cînd se văd rezultatele?

#743
jadcomp

jadcomp

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,935
  • Înscris: 27.09.2006
Chiar nu stiu ce ar fi putut gresi la varsta aia. Bunica mea si-a pierdut mama la 4 saptamani, a crescut doar cu guvernante. Mai avea o sora cu vreo 6 ani mai mare si 2 frati cu aprox. 2 respectiv 4 ani mai mari. Mama a fost copil unic. Taica-miu a mai avut 2 frati. Bunicul a mai avut un frate mai mare. Iti spun asta desi nu stiu ce relevanta are. Cert e ca incidenta a crescut de la cifre de tot rasul gen 1 la 300.000 pentru MTF si 1 la 1.000.000 pentru FTM la unul din 137 de adolescenti de 13-17 ani din SUA.
https://www.nytimes....s-how-many.html

#744
gepres

gepres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,951
  • Înscris: 09.04.2005
Păi tu cum crezi că apar tabuurile sexuale, sentimentele de pudoare sau chestii mult mai obișnuite ca tabuurile alimentare? Nu e nevoie de "greșeli" în educație, în cazul tău poate fi ceva benign de genul  "Vaaai ce rușine, ți se vede puța, dar nu-i frumos, fetița lu' mama!" Un copil dependent de cel care face reproșul poate fi foarte afectat simțind că a făcut ceva interzis. Așa ne obișnuim că goliciunea e ceva rău dar unii, ca tine, pot interpreta că a avea puță e ceva rău.

#745
pro-civilizatie

pro-civilizatie

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,012
  • Înscris: 19.02.2011

View PostI2O, on 12 aprilie 2018 - 10:59, said:

Atat bine le-a adus homosexualitatea scitilor ca au disparut din istorie(daca nu te reproduci te duci pe sfarla)
Chiar ma bucur ca ai dat exemplu cu scitii...ti-ai dat singur cu tesla si ne-ai aratat ca homosexualitatea distruge popoare
Bravo
sunt popoare care aveau homosexualitatea la mare cinste si au supravietuit pana azi ,de exemplu grecii.
si popoare hetero care au disparut .exemplu sumerienii.

#746
MinetoMatoi

MinetoMatoi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 27.10.2017
pro-civilizatie a zis ceva foarte okey, o zice el ca nu-s sanatos la cap, dar...eu vad ce spune bine.
Este exact ce am spus eu si voi ati zis ca e o prostie, n-a zis cum zic eu insa ideea e cam aceiasi.
Barbatul si femeia nu prea-s compatibili in multe, barbatul vrea sex mai mult ca femeia caci are nivelul de testo mai sus, nu de 10 ori pe zi, asta a fost doar asa ca si evidenta ca el vrea mai  mult, nu cifra in sine.
Adica natura s-a gandit doar la perpetuare nu si la fericirea noastra, asa ca de aia...am zis eu ca cei pe invers sunt norocosi.
Caci un barbat cu altul sunt de n ori mai compatbili decat unul cu una, sau doua femei, si la sex si la gandire, pasiuni, etc, cine neaga asta nu are argumente.
Chiar si amicitiile, se fac intre cei de acelasi sex tocmai ca au destule in comun, asa a fost mereu, de aia si tin prieteniile a la long si chiar se strang si mai tare !!!! Ca acele chestii comune raman adica baza pe care s-a facut relatia de amicitie.
In schimb...relatia intre una si unu se formeaza pe minciuna, vrajeala, indrogosteala si apoi ce ramane ? Ramane....ca foarte multe cupluri ajung sa-si dea in cap, ca dupa ce trece vrajeala constati cat de putine in comun ai cu celalalt partener, sunt si care merg bine a la long dar mai putine.
Si poate tot de aia s-ar gandi unii la niste schimbari, desi asta am spus nu prea poate fi.
De aia am zis ca nu tot ce e natural este si bine, deci nu mereu ar fi un etalon prea okey ce e natural.
De aia am si spus ca imi pare rau ca nu-s pe invers.
Chiar amicul ala alfa al meu zice "da da, arata mie femeie cu care sa ai cine stie ce in comun...", si ala a vazut..sute de 20 ani incoace, a vb cu f multe, deci o zice ca pe o regula.

gepres...pai ce treaba are ce i-a facut lui jadcomp la 1-2 ani cand nu stia de ea ! Esti si tu culmea, asta nu ar putea influenta nimic.
Au fost parinti ca oricare altii si atat.
Ea a avut genetic ceva.
Hai sa nu exageram, aia cu fanteziile poate fi si de la mediu, nu zic nu, dar nu are legatura cu identitatea de gen.
Am spus si acolo, cei ce au devenit trans si au devenit pe invers, da, aia sunt psihologic dati peste cap, adica in urma unor traume s-au schimbat, ceilalti nu prea care asa au fost, nu.
Ptr ca 95 % din oameni traiesc in medii diferite, familii mei rele sau mai bune, dar nu sunt nici trans si nici pe invers.
Tie de ce iti plac fetele ?! De la mediu ? Ai invatat in familie sau mediu asta ? Sau cum ?! Nu cred.
De ce ai pofta de sex mai sus ca fetele ?! Tot ca asa ai invatat ?
De ce la multi oameni le plac dulciurile ? De la mediu ?! Iar nu cred. De ce cand chiar fara sa stie dinainte cum e, daca ii dai unui copil sa aleaga intre un snickers si un morcov alege snickersu dupa ce gusta din ambele ?! Nici asta nu stii.
Asta asa ca sa vezi cat de multe depind de gene.
De ce femeile nu au atractie ptr tehnica ?! Asa au invatat ? Pe mine m-a atras fara sa imi zica nimeni, am vazut si m-a atras "mama ce misto...sa construiesc eu un automodel cum face ala", ele fix pix, au vazut degeaba.
Evident ca este f usor sa ignoram genetica (acolo unde este vorba de asta) ca sa nu recunoastem ca suntem neputinciosi, dar asta nu ne ajuta.
Ca asa daca e dupa teoria ta, ma pot face pe dos la psiholog, ca doar atractia mea ptr femei e invatata..asa ca..,pai ar fi bine daca se putea, as fi primu la rand.
Chiar daca  nu stii apartenenta cui sex apartii, simti ca te atrage specimenul numit femeie, iti place cum arata, nu vei alege un barbat, ca nu te atrage, nu stii ce esti ca nume, insa tu esti caracterizat de comportament, atractie, gandirea unui anumit gen pe care o s-al afli tu dupa aia.

Iar in ceea ce priveste copiii, si daca am putea sa-i formam altfel, poate le va fi  mai bine !
Eu daca as avea unul, mi-ar place sa fie pe invers, ca stiu ca in relatii nu va avea surpriza majoritatii sa fie condamnat sa se cupleze cu cineva cu care s-ar potrivi ca nuca in perete, sa se invarta totul in jurul la facut copii si fericirea lor sa fie dusa dracului (de multe ori cand apar copiii se duce dracu cuplul ala).

Edited by MinetoMatoi, 14 April 2018 - 06:55.


#747
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,684
  • Înscris: 07.02.2003

View Postgepres, on 11 aprilie 2018 - 08:55, said:

Nu te mai lega de cuvîntul "alegere" considerînd că exprimă conștientizarea actului, deși în multe situații chiar este o alegere conștientă, exemplul concret este al pușcăriașilor
Nu prea au legatura constrangerile de genul puscariasilor cu alegerile de care vorbeam... fireste ca omul alege si fireste ca o poate face doar constient. Ceea ce evident nu este cazul in discutia de fata intrucat vorbim de oameni normali nu puscariasi.

Edited by andreic, 14 April 2018 - 08:19.


#748
gepres

gepres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,951
  • Înscris: 09.04.2005
În discuția de față vorbim de copii în evoluția cărora se intervine cu tot felul de experimente psihologice făcute de habarniști  care spun

Quote

ce treaba are ce i-a facut lui jadcomp la 1-2 ani cand nu stia de ea ! ...
Ea a avut genetic ceva.
Deci se recunoaște că se intervine asupra psihicului unor copii care nu pot discerne singuri dar eșecurile sînt puse pe seama a "ceva genetic", care o fi genetica aia iar nu se spune da' trebuie să fie acolo, ca să justifice prostia unora.

#749
MinetoMatoi

MinetoMatoi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 27.10.2017
gepres, m-am gandit azi dimineata, stii ceva ? Pana la urma e chiar interesant ce iese cu aceste experimente !!
E chiar o curiozitate.
Ca la restul ca e homo, lesbi, trans, tot munceste, produce fara probleme, aia nu are treaba.
Lasa sa vedem ! Nu zice inainte ! Daca nu e, vedem atunci.
Voi ziceti ca si cum..sunteti mafalda sa stiti voi ce va fi, nu stim.
Hai sa vedem.
Poate ai tu dreptate ! Poate am eu sau aia, asta este un raspuns corect.
Desi nu vad care o sa fie problema, insa in fine.
Ma repet, evident ma refer NU la a fi facuti trans la 4 ani, ca asta este o prostie, nu poti sa stii cum se simte ala in genul lui.
Nu ma refer la a ii face pe invers...ca si asta nu vad cum s-ar face.
Ma refer doar la experimentele de explorare unul pe altul (nu vad motivul ptr care e rau asta), la experimentul de a face activitati de ambele genuri, nu sa duci tu fata in magazin de papusi de mica sa o formezi asa..., sa o duci si la masini !
Si baiatu la fel, sa ii iei o papusa sa vedem, cu asta sunt deacord.
Ptr ca asta va duce sa la intelegere mult mai bine in relatii ! Daca si fata si baiatul doreste de toate sa faca, atunci vor avea mult mai multe in comun, voi nu faceti decat sa ii formati total diferiti !
Iar asta va duce la traume in relatii, ca nu se suporta dupa ce trece indragosteala aia unde nu vezi cine e celalalt.
Deci voi faceti rau copiilor de mici, voi..., ma refer la cine are copii.

Psihologii multi din ei sunt niste tampiti, nu are nimeni de unde sa stie ce e in capul omului si ce va fi pana nu vezi concret, ei doar presupun...si speculeaza ca sa ia banii la fraieri.
Ei zic ca nu e bine DAR au mai facut asta si n-a iesit bine ?! Fiind o premiera, e de vazut ce iese intai.
Atat timp cat nu sunt maltratati, batuti, violati, scene violente, infometati si asa mai departe, ceva rau nu poate sa iasa.
Poate iesi ceva nou si bun, adica va fi un libertinaj sexual mult mai sus ca acuma, vor avea orgasme poate mai devreme, orgasmul va fi o placere ca si cum ai manca ceva bun, fara nu stiu ce implicatii, si asa mai departe, ma refer fata baiat, nu celelalte.

Asa zicea prietenul meu "sunt sigur ca mama nu o mai duce mult", este bolnava de nu se poate, are cu rinichii, are ceva AVC-uri mici, sta la pat, nu se duce la toileta, e asa terminata, lesinata...abia mai mananca dar mananca !
Si eu zic "de unde esti tu asa sigur ?! Un raspuns corect este ca sa vedem, nu se stie".
Daca inima e tare, poate o duce si 3 ani ! I-am zis si...se uita asa la mine aiurea.
Asa si tu....

Edited by MinetoMatoi, 15 April 2018 - 09:25.


#750
gepres

gepres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,951
  • Înscris: 09.04.2005
Ce frumos, hai să facem experimente pe copii, ca pe șoareci de laborator, dacă experimentul duce la rezultate nedorite (scuze, "interesante"), nu-i nici o problemă, faceți alții (iar scuze, proștii de "straigts" vor face alții).

Quote

Poate iesi ceva nou si bun, adica va fi un libertinaj sexual mult mai sus ca acuma, vor avea orgasme poate mai devreme, orgasmul va fi o placere ca si cum ai manca ceva bun, fara nu stiu ce implicatii, si asa mai departe,
Ce idealuri au unii în viață...
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/vu2jN3d2zzU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Pasul următor va fi obișnuirea copiilor cu drogurile, pentru senzații, știți voi, ca și cînd ai mînca ceva bun.

#751
remvirg

remvirg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,116
  • Înscris: 04.08.2007
@bai matoi, lasa naibii copiii sa se joace cu ce vor. Daca o fetita vrea sa se joace cu masini sau un baiat cu papusi nu-i interzice niciun parinte. Nu trebuie sa-i fortezi tu, sa-i pui sa faca ce vrei, ca vrei tu sa faci experimente. Daca esti curios, fa experimente pe tine, cate vrei. Fa-te trans, gay, capra, gaina dar lasa copiii in pace.
Auzi la el, parintii fac rau propriilor copii ca nu-l lasa pe unul alde matoi sa faca experimente pe ei!

View PostMinetoMatoi, on 15 aprilie 2018 - 09:22, said:


Poate iesi ceva nou si bun, adica va fi un libertinaj sexual mult mai sus ca acuma, vor avea orgasme poate mai devreme , orgasmul va fi o placere ca si cum ai manca ceva bun.
Si uite cum ajunge iar la durerea lor cea mare.
Sa se faca ceva, doar doar va scadea varsta la care pot ei "experimenta" sexual copiii.

Edited by remvirg, 15 April 2018 - 11:03.


#752
MinetoMatoi

MinetoMatoi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 27.10.2017
remwirg, lasa ca oricum se face..ca vreti voi sau nu, aceste experimente se fac, tare sunt curios ce va iesi !
Eu m-am referit intre ei ! Tu mereu intelegi ce vrei tu, ma refeream tinerii intre ei ca poate in loc sa mai fie pudici la 13 ani, pot sa se joace :), evident cu protectie sa nu ia boli sau sa faca copii, dar asta se invata in scoli de dinainte, asa cum e in multe tari dezvoltate, nu m-am referit intre un adult si ei !

Pai de aia si vroiau sa le ia dreptul parintilor de a mai decide, tocmai...sa nu..se mai impotriveasca cineva ! Asa ca oricum nici o sansa.
Adica vine nenea Matoi si zice "beeei ...le luam dreptul la aia sa decida si facem ce vrem..., si se rezolva" :).
Si zic asa ptr ca eu am spus la ce m-am referit !!! Atat, nu la altceva, adica fara schimbare de sex la 3 ani si alte aberatii din astea.
1-0 tot Matoi va avea, pentru ca de fapt si de drept nenea Matoi are un mare mare interes politic negru, pe el il doare in cur de experimentele astea si de drepturile la aia minoritari, el doreste punand masca asta, sa departeze pe copii de parinti...ca sa-i poata indoctrina el cu ideologia lui adica...in favoarea smecherilor, facem gradinite, clasa zero...unde ii indoctrinam de mici, ii tinem pe parinti la munca pan la 9 seara...si o rezolvam.
ASTA se ascunde in spate ! Asa cum se spune si despre experimentul din Norvegia cu Barnevernet adica asociatia protectiei copilului...ti-l ia pe motiv fals ca il traumatizezi, ca tot scopul ala il are.
Dupa aia 20 % din parinti sunt nasoi, nu are cum..., asta s-a spus.
Si in SUA am auzit sa nu  mai zica mama si tata, sa zica parinte 1 si parinte 2, cica...pe motiv sa apere pe cei in relatii de acelasi sex adica sa se numeasca la fel si in relatii normale dar si in celelalte, aiurea,....tot aia vor, si anume sa distruga familia clasica, morzii lor de JIGODII capitaliste calice, numa dupa bani, influenta, dominare...:(.
Pai unde o duce copilul mai bine decat in familie ? Nici nu cont ca, cu doi mame, cu doua tati, bunic si tata, bunica si mama, mama si tata, tot cu ai lui o duce cel mai bine, nu intr-o institutie de stat, sau la parinti surogat care si aia au sarcini de sus ce sa faca (in Norvegia..aia primesc bani buni de la stat) !

Deci eu zambesc cand va vad cat va agitati si cei pro si cei contra, dar nici unul nu v-ati prins care e de fapt adevarul.
Oricum parerea mea este daca pe bune acele experimente ar fi ptr ce s-ar urmari, si nu...ca paravan politic, deci am luat cazul asa cum se prezinta.
Ptr ca acuma situatia politica si economica a lumii e pe butuci (mai putin China si 2-3 tari), si daca smecherii nu iau masuri, ajung ori pe scaunu electric (ca cineva ii va trage la raspundere daca pica), ori dau faliment, asa ca acuma e pe viata si pe moarte, ori pastreaza dominatia, ori pica.
Dovada care  e ? Siiimplu, pana acuma nu s-au gandit la drepturile astora ? Acu i-a apucat, vai ce sa spun. Pai inainte nu era nevoie, ca le mergea jogodismul de a domina pe toti, razboaie, etc etc, sute de mii de miliarde in buzunarele alea care... aaaoleu ce draci am acuma (hihihi dar va faceti ca nu ati citit, mi-e necaz ca nu-s si io ca ei bogat asa).
Acuma trebe sa aduca pe cat mai multi pro acest sistem capitalist dur si rece, ca sa nu crape ei, cu cat ai adepti, cu atata sistemul tau e mai sigur in timp (vezi coreea de nord).

Voi nu uitati ca nazismul inainte era in SUA, deci ce sa-i doara pe ei de tans, lesbi si homo ? Prin 1920 si ceva nu era aia cum ca nu ai voie sa ai copii daca aveai probleme de sanatate ?! Deci hai sa fim seriosi..., ca ei fac presiuni la astia sa aprobe casatoriiile intre aia si aia, au si europenii interesele lor.

gepres iar o dai in gard cu chestii deuantoare, droguri, alcool, tutun, etc..unde nu ai nevoie de nici un experiment...ca sa stii dinainte ce iese, aia este cu totul altceva, iar amesteci categoriile.

#753
the_lion

the_lion

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,496
  • Înscris: 04.05.2007
Matoi...cand esti singur la 40 ani si stai cu mamica...nu prea poti sa dai tu sfaturi ce sa faca altii.

#754
gepres

gepres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,951
  • Înscris: 09.04.2005

View PostMinetoMatoi, on 15 aprilie 2018 - 12:29, said:

gepres iar o dai in gard cu chestii deuantoare, droguri, alcool, tutun, etc..unde nu ai nevoie de nici un experiment...ca sa stii dinainte ce iese, aia este cu totul altceva, iar amesteci categoriile.
Vaaai, da' cum poți să fii așa limitat, adică să învețe singuri cum se ia o doză? Fără supraveghere? Să ai apoi tot felul de accidente, îmbolnăviri, în loc să le arate un deștept cum să prepare, cum să folosească scule sterilizate, cum să calculeze cantitățile...
Să nu uităm apoi de deschiderea percepției, reducerea inhibițiilor, cine știe ce genii artistice zac în ei și părinții ăia limitați îi vor trimite să se facă ingineri distrugîndu-le potențialul.

M-ai dezamăgit, credeam că ești mai deschis în gîndire da' pe tine te doare doar în dos de soarta geniilor refulate.

#755
MinetoMatoi

MinetoMatoi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 27.10.2017
the_lion, nu trebuie sa fi intr-un caz anume ca sa stii ce trebe facut !!! Nu trebuie sa te arzi ca sa stii ca nu e bine sa bagi mana prin foc.
Poti sa fi in acele situatii si sa habar nu ai ce sa faci, cum sunt majoritatea de fapt...
Daca cunosti mecanismele, este foarte bine.

gepres, pai mai omulei, tu compari a invata copiii sa se drogheze cu ce zic io ?
Pai si daca ii iinveti sau nu, ii distruge !!!! Este total o aberatie sa faci chestia asta, nu am cum sa fiu pentru.
Si asta in 100 % din cazuri, nu exista dubiu ca drogurile distrug omul in timp relativ f scurt.
Dar la subiectul nostru adu tu argumente clare ca ar face rau !!!
Repet, scoate aia cu schimbatu sexului la 4 ani ca, am spus, acolo ai dreptate ca este o idiotenie.
Adica ma refer la faza cu exploratul reciproc si cu, ca fiecare sa faca preocuparile sexului opus, atat !
Hai sa te iau concret, deci un baiat si o fata se exploreaza reciproc, ok, si ? Ce se poate intampla ?
Dar spune tu, nu cita pe niste...sa nu zic cum, pe care daca ii intrebi de unde stiu, se blocheaza, ca nu au ce sa zica.
Ca eu poti sa-ti spun de ce drogurile ucid fara sa citez.
Daca nu stii concret sa spui, inseamna ca nu zici bine (erorile de gandire...se mai corecteaza si alea..mai invatam, nu persistam in ele).
Am mai corectat si eu multe in general, ziceam asa "ba...ce o zice prostul alalalt...daca zice bine ? Ia sa analizez eu treaba..., daca nu zic eu bine ?".

Edited by MinetoMatoi, 17 April 2018 - 10:55.


#756
remvirg

remvirg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,116
  • Înscris: 04.08.2007
Cum ar trebui sa se desfasoare explorarea, @matoi? In cadru organizat sub supravegherea unui pedofil pervers? Poate ai vrea sa fie si filmat profesional sa aveti material de calitate pt studiu?
Daca 2 copii se ascund in baie si se exploreaza e una. Cand ii pui tu sa faca asta ar fi perversiune si infractiune. Intre tine si militianul ala care pipaia copii in lift nu e nicio diferenta.
Ti-am recomandat acum ceva timp sa vizitezi un psihiatru. Nu e timpul pierdut, poate eviti sa comiti ceva penal.

Edited by remvirg, 17 April 2018 - 11:31.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate