Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...

Mezina familiei, Merida BigNine

The Tattooist of Auschwitz (2024)

Se poate recupera numar de telefo...
 Upgrade de la MacBook Pro M1 cu 8...

Ce tip de monitor am nevoie pt of...

Resoftare camera supraveghere

Laptop Gaming
 Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...
 Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric

CIV auto import
 

Copiii de la 45 de grădinițe italiene invitați să se travestească și să-și exploreze reciproc trupurile

* * - - - 3 votes
  • This topic is locked This topic is locked
805 replies to this topic

#757
MinetoMatoi

MinetoMatoi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 27.10.2017
Ce sa imi zica psihiatrul ? Caci nu gandesc ce crezi tu.
Tu nu ai inteles ca nu-s nici pedofil, nici pe invers si nici nimic ?
Crezi ca imi era greu sa zic ? Ziceam sincer, cine stie cine e in spatele calculatorului ? Nu exista nici un risc, mai ales daca doar ziceai ca esti asa fara sa faci vreo actiune care ar necesita urmarirea ta.
Asa ca nu stiu de ce ai tu impresia ca as fi pedofil.
Iti iei o cartela de smart, nu stie nici dracu cine esti, intri pe net de pe ea, IP ala nu se stie al cui este, apoi ca sa fi si mai sigur, treci si printr-un proxy, chiar daca afla IP real adica cel de pe smart, 1-0, nu stiu al cui este.
Mailul il faci tot asa, si poti veni sa spui ce vrei tu, ce ai pe sufletel....fara frica ! Oricine stie ceva calculatoare, s-ar securiza asa.
Deci....gresesti.

Tu te referi ca ei au fost pusi sa se exploreze, acuma am inteles, uite ca acuma mi-am dat seama la ce te referi.
Pai si ce sa zic ? Ca aia erau pedofili ?! Nu cred, ca pedofilia se pedepseste crunt, daca intra la asta, puscaria ii manca, inseamna ca nu intra la asta.
Adica banuiesc ca i-au pus sa se exploreze...chiar nu stiu de ce, putin m-ai blocat aici.
Ca eu ma refeream doar daca s-ar explora ei singuri.
Tu te miri de ce ziceam eu asa, eu nu am ginit exact cum sta treaba.
Pai acuma logic, carui om sanatos la cap i-ar putea place in sens sexual copiii aia de 3-4 ani ?! Aia nu au nici o frumusete nici feminina, nici masculina ! Nu au cum sa-ti trezeasca excitatia sexuala.
Nu prea da...nu prea vad sensul. Ca oricum aflau ce si cum si fara sa se faca asa.
Singura faza care ar putea fi, ar fi doar sa nu mai fie asa rusinati unii de altii mai tarziu, adica sa le demonteze pudicitatea, atata tot, alt sens nu are.
Iar daca prin absurd erau pedofili, la parnaie cu ei, sau la groapa.

#758
remvirg

remvirg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,112
  • Înscris: 04.08.2007
Ok, atunci mergi la politie si spune ca tu vrei sa pui 2 minori, chiar copii de gradinita sa se exploreze. Vezi ce se intampla.
In sfarsit iti dau si dreptate, niciunui om sanatos la cap nu i-ar place asa ceva, dar cum exista tot felul de aberatii, necro, zoo, scato, etc, fii sigur ca exista si asa ceva.

Edited by remvirg, 17 April 2018 - 16:45.


#759
gepres

gepres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,951
  • Înscris: 09.04.2005

View PostMinetoMatoi, on 17 aprilie 2018 - 10:52, said:

gepres, pai mai omulei, tu compari a invata copiii sa se drogheze cu ce zic io ?
Exact ce spuneam, ești atît de limitat în gîndire că nu poți accepta decît hipsterismele tale ca fiind demne de luat în seamă, orice altceva "nu se compară", nu contează că de-a lungul timpurilor au existat societăți care au folosit drogurile în scop terapeutic, inițiatic, religios, divinatoriu, contează doar ce vrei tu să vezi.

Pe de altă parte cu ce e diferită o inițiere privind consumul de droguri, la nivel de informare și conștientizare  a pericolelor de o inițiere în probleme sexuale? De ce una e de dorit iar cealaltă e considerată o absurditate?

Pentru că promovarea unor hipsterisme ține de ipocrizie, Pentru că mereu se vor găsi "progresiști" ce-și vor proclama ca valabilă doar teoria lor iar oponenții vor fi catalogați ca înapoiați, conservatori, încuiați incapabili să vadă "evoluția".

#760
MinetoMatoi

MinetoMatoi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 27.10.2017
Rem, iar ai dreptate si aici, daca cineva se duce la politie si zice ca vrea s apuna doi copii sa se exploreze, te bat aia de te rup, nu te aresteaza ca inca nu ai comis fapta Posted Image.
Deci imi pare rau de neintelegere, ti-am explicat de ce am zis ce am zis si anume ca nu mi-am dat seama la ce te refereai.
Insa banuiesc ca...aia vedeau din alt unghi cumva chestia asta din moment ce s-a permis, insa ma repet, eu NU vad sensul la ce au facut.
Si este corect, sunt deviati carora le plac copiii in sens sexual Posted Image, nu inteleg asta exact cum nu pricep cum un barbat poate sa ii placa altul !
Dar aici sunt limitat eu poate, asa mecanic inteleg ca ei asa simt, de aia nici nu am ceva cu ei si sunt ptr sa fie acceptati, insa nu simt notiunea, adica in mintea mea este ca nu s-ar putea asa ceva.
Cum sa ma uit la unu si sa ma excite ! LOL ! Asa cum nu pricepea amica mea, cum unei femei ii poate place o alta, i se parea la fel de scarbos cum mi se pare mie fatza de unul.
Nu simt, in sens ca, de ex iti explica cineva cum merge TV-ul si tu zici da, o merge el cumva, si alta e sa intelegi cum merge, sa simti efectiv ce se intampla acolo, adica sa simti ca este posibil sa mearga asa cum e facut.
Asta e...

AAAA ia stai asa...mi-am dat seama de ce au facut asta, fi atent:
Probabil ca i-au pus sa se exploreze ca sa isi dea seama daca...le place sa fie cumva celalalt sex !!! Asta e.
Sa nu pateasca ca Jadcomp ca era trista dar nu stia de ce...si a pierdut atata timp din viata fara sa fie fericita.
Insa si asa mi se pare aiurea, la 3-4 ani nici nu poate realiza chiar daca e trans, abia dupa 8-9-10 ani ar putea, cand devine mai constient copilul de el, cand incepe sa fie constient de ce ii place si ce nu, la 3-4 ani...nici nu prea stie ce e cu el.
Deci oricum au dat-o in bara.
Eu faceam altfel daca era sa fac, dupa anumita varsta, pe astia tristi care nu stiau ce au...ii luam la rand sa vedem daca au cumva aceasta problema ! Si...nu era nevoie sa exploreze celalalt sex...ca il luam la intrebari:
"Ti-ar place asa ? Ia sa vedem...daca te imbrac ca...te simti mai bine ? Ti-ar place sa ai corp de..?", si iti zic eu ca afli repede.
Si cum Jadcomp a aflat la psiholog, asa afla si copilul de 10-11-12 ani tot acolo din timp.
Un copil normal, nu va fi trist, nu va avea depresii, iar daca are, stie sa-ti zica de ce, ca n-are nu stiu ce, ca..., doar daca are din aia endogena fara leg cu mediu nu spune, si orice faci nu iese din aia, trebe tratament.
Dar...daca nu au cap, n-au, asta e.
Voi respingeti ideea cu totul, inteleg si respect opiniile, dar eu resping doar modul negandit in care au facut-o.

gepres, iti zic eu de ce, ptr ca a lua droguri este pericol, aia cu spiritismul si divinismul sunt niste psihotici !!!
Ei pur si simplu luau halucinatiile lor de reale, real era totul o farsa fabricata de mintea lor.
Deci tot se cam distrugeau daca foloseau f des.
Insusi mecanismul iti spune ca din 100 insi, 100 se vor distruge !
Asta e argumentul, de ex halucinogenele de care spui tu care le foloseau aia, stimulau receptorii de serotonina 5HT2A in mod anomal !
Asta duce la frica teribila, plus halucinatii, overstimuleaza acei receptori in mod anormal !
Are si efect neurotoxic si in timp iti buleste receptorii, plus ca stimulandu-i prea mult, nr lor se reduce ca si aparare la abuz, si s-ar putea sa ai nev de mai multa aiahuasca din aia...ca sa ai acelasi efect.
Ca sa nu mai spun...ca aia ce iau LSD, se pot trezi si dupa o luna brusc cu o halucinatie chiar daca nu au mai luat, cica se acumuleaza in maduva spinarii ceva din doze, si se asimileaza...din cand in cand..
Unul si-a taiat penisul, altul si-a scos ochii (DOAMNE, m-a socat..) in timpul unui trip din ala d-alde aia cu divinitatea, stiai asta ?
De aia in Olanda s-a propus scoatere din legalitate a ciupercilor magice halucinogene !
Sau te duci la cabinet asistat de medic si te joci.

Cu sexualitatea am spus mai sus cum este, asa cum am spus metoda mea cum aflam cum e, nu avea cum sa faca rau, cum au facut ei...nici rau nu facea, dar nici bine, faptul ca duc copilul mai in colo ca varsta la psiholog sa aflam ce si cum la cei tristi (si nimic mai mult), nu cred ca este ceva rau !
Se compara cu ce am spus mai sus ?! NU cred.

Edited by MinetoMatoi, 17 April 2018 - 23:32.


#761
gepres

gepres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,951
  • Înscris: 09.04.2005

View PostMinetoMatoi, on 17 aprilie 2018 - 23:31, said:

gepres, iti zic eu de ce, ptr ca a lua droguri este pericol,
Se compara cu ce am spus mai sus ?! NU cred.
De ce să nu se compare? Betelul, marihuana și coca sînt nelipsite din unele culturi și cei din societățile respective vor fi la fel de categorici împotriva limitării tale. Odată luai opium de la farmacie și coca în băuturi răcoritoare, azi considerăm alcoolul drept aliment și-i facem reclamă alături de bomboane, napolitane și ciocolată, jointurile se legalizează în tot mai multe țări și unii deschid centre de administrare asistată de droguri. La fel cum tu îți aperi hipsterismul cu experimentele psihologice asupra copiilor alții promovează consumul de droguri, nu ești de acord cu ei? Ghinion! Vei fi catalogat ca retrograd, înapoiat, conservator...
Ce, credeai că noi am inventat biberonul cu țuică?

Și de ce crezi că traumele cauzate de consumul de droguri sînt mai rele decît cele cauzate de agresarea psihică a unor copii fără discernămînt? Crezi că experimentele cu "explorarea sexuală" sau "jocul travestiurilor" nu lasă urme asupra psihicului?

Și nu uita că e vorba de experimente pe copii de grădiniță, nu de "10-11-12 ani" cum vrei să manipulezi în postarea de mai sus.

#762
pro-civilizatie

pro-civilizatie

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,012
  • Înscris: 19.02.2011

View Postgepres, on 18 aprilie 2018 - 08:28, said:


Și de ce crezi că traumele cauzate de consumul de droguri sînt mai rele decît cele cauzate de agresarea psihică a unor copii fără discernămînt? Crezi că experimentele cu "explorarea sexuală" sau "jocul travestiurilor" nu lasă urme asupra psihicului?

Și nu uita că e vorba de experimente pe copii de grădiniță, nu de "10-11-12 ani" cum vrei să manipulezi în postarea de mai sus.
tu compari niste substante cu potential toxic cu explorarea sexuala?
explorarea sexuala nu lasa traume,din contra,vindeca 90% din bolile psihice.
sexualitatea nu apare asa din senin ,la o anumita varsta ,ci este un proces care se dezvolta inca din burta mamei.
asta e si unul din motivele pentru care rromii traditionali ,desi foarte saraci si inculti, nu sufera de frustrari,depresii,anxietati,psihoze.

#763
MinetoMatoi

MinetoMatoi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 27.10.2017
Nenorocirea este ce gepres se face ca nu intelege, el intelege foarte bine ce zicem, doar ca nu accepta !!!
Daca accepta, o sa trebuiasca sa recunoasca ca nu a avut dreptate, lucru care nu ii cade bine, asa ca o tine pe a lui in ciuda argumentelor, si in ciuda faptului ca inca 100 oameni care nu se cunosc intre ei, nu compara promovarea a oricarui fel de drog (moartea, boala, chin ireversibil), cu dusul la psiholog copii in jur de 11 ani pe cei tristi ca sa vezi daca cumva ar fi trans sau nu, si nimic mai mult, atunci ai o problema omule. Eu cand gresesc invat, nu o tin in prostie, incerc sa vad si aia 100 daca zic bine sau nu.

Tu nu ai citit la ce ma refeream !!! DOAR dusi la psiholog in jurul varstei de 11 ani sa vedem ce si cum, ATAT !
NU sunt deacord cu explorarea aia de care zice remwirg, am si precizat asta dupa ce m-am prins la ce se refera !
Dar nu ai citit, insa o tii in prostie, ai citit asta ? Ca nu sunt deacord cu ce au facut ei, adica ca i-a pus sa se exploreze la 4 ani !
La inceput eram deacord (ma repet), nu realizasem ce vroia sa zica rem !!! Acuma NU mai sunt.
Aaa, ca ii pune sa faca activitati de sexul opus, asta nu e nimic, adica eu sa ma joc cu papusi, si ea sa invarta la cheie un surub.

TOATE drogurile ucid, si alcool, tutun, iarba, cocaina, heroina, LSD, ciuperci magice, Extasy (asta cica a ajutat sa se vindece aia de stres posttraumatic, este posibil, aici nu neg, poate), singura diferenta intre ele este ca unul e mai rau ca altul, atat !
Asa cum e si la dulciuri, e ca si cum zici ca ecleru face rau (cocaina), dar cremshnitul nu face (iarba), diferenta e ca primul e mai caloric si mai plin de zahar, al doilea ceva mai putin, insa..ambele fac rau.
Si cacaoa, cafeaua, coca cola sunt durere, in timp te da peste cap, cand le opresti...ai lentoare, nu ai energie, ai somn...sunt footere !
Uite, au din Februarie 2006 si pana in iunie beam 1-2-3 maxim cutii de cola pe zi, deci 4 luni, deci 500-1000 g, nu 2-3 L ca altii, crede-ma ca...afara de faptul ca odata desi dormisem, aveam o ameteala de am intrat in panica, 3 luni de zile ravneam tare la cola, abia dupa 3 luni a trecut sevrajul si nu mai simteam nevoia. De la cola !!! Dar altele ?
Evident ca si alcoolul este distrugere.
La ameteala aia am oprit imediat consumul de cola.
Si multi altii au dreglari din astea, insomnii, agitatie, puls ridicat...
Deci...cum poti sa sustii ca e normal sa promoveze cineva asa ceva ?!
Adica suntem innapoiati ca nu recomandam sa ne distrugem ? Ma, daca murim nu e problema, dar te chinui ! Asta e prost.
Vinzi tot, daca nu iei, esti negru, stii ce e aia negru ? NU mai ai emotii, nu mai ai placere din nimic, esti supertrist, abatut, apatic, pierzi familie, prieteni, tot.
Iarba aia asa de "cea mai slaba" da niste depresii uneori de nu se poate, cand il scoti, da dependenta psihica, e adevarat ca nu da fizica ca heroina, trece efectul repede, trebe sa fumezi mai multe tigari dupa un timp, psihic in sens ca vrei sa te simti iar bine si iar si iar.
Ca tu cand il scoti, pici in depresie, nu mai esti ca la inceput cand erai bine default asa, asa ca....fi serios !

#764
grrrrr

grrrrr

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,007
  • Înscris: 02.12.2016
http://www.breitbart...ims-nationwide/
agenda trans trebuie cica impusa cu forta peste tot - foaaaaarte democratic...

http://www.returnofk...o-homosexuality
distrugerea copiilor suedezi: efectiv FORTATI sa-si modifice comportamentele de baza, mai ales in sensul feminizarii
...dar pun pariu ca baietilor musulmani nu le fac asta...

Edited by grrrrr, 19 April 2018 - 16:54.


#765
remvirg

remvirg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,112
  • Înscris: 04.08.2007
If a boy tries to call a female colleague by she/her/girl or the contrary, the teacher advertises them to stop doing it. The same rule applies for girls, since it can deconstruct their idea of a “gender neutral society”.
The state curriculum in Sweden urges teachers to “counteract traditional gender roles and gender patterns.
Sweden Educators completely forbid children, especially boys into reading children’s books that would teach them traditional gender roles like Sleeping Beauty and Cinderella.

Iti vine sa borasti.

Edited by remvirg, 19 April 2018 - 18:09.


#766
I2O

I2O

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,782
  • Înscris: 01.02.2014
Ba baieti...cand o sa vina si la noi urgiile astea cu distrugerea copiilor si a umanitatii cum o stim noi cred ca e cazul sa ne cam retragem in alte tari...care inca incearca sa mai tina sus steagul adevaratei umanitati

Edited by I2O, 19 April 2018 - 18:11.


#767
gepres

gepres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,951
  • Înscris: 09.04.2005

View PostMinetoMatoi, on 18 aprilie 2018 - 21:46, said:

bla bla
Nenorocirea e că tu nu vezi paralela, așa cum există hipsteri care promovează consumul de droguri pe care-l condamni atît de vehement, cu argumente discutabile (am dat exemple concrete, contemporane, de măsuri la nivel de Stat ce favorizează consumul unor droguri, trecute de tine la lista ălora "mortale), tot așa există hipsteri, ca tine, care promovează acțiuni dăunătoare asupra psihicului copiilor, atît de dăunătoare că același Stat a renunțat la experimente.

În ce situație te afli tu? Nu înțelegi? Înțelegi dar nu accepți? Sau, pur și simplu, ai o agendă de bifat?

#768
MinetoMatoi

MinetoMatoi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 27.10.2017
Eu v-am spus care este scopul de fapt ! Daca ati inteles bine, daca nu, aia este.
Sensul este dominarea, haosul (asta nu am mai spus), Se doreste haos mai ales in Europa ca sa poate fi distrusa, economic pe deoparte, pe de alta prin conflicte din astea, interetnice, religioase, si de natura despre care discutam, ca deja isi ating scopul, unii sunt contra, altii pentru...iese nasolie. Mai marii lumii vor razboi si nenorociri ca sa vina ei apoi sa faca "ordine" adica sa...ia tot.
Plus da ca jos concurentii economici si altele.
Ca acuma capitalismul e pe cale sa moara lent, fara piete de desfacere nu ai capitalism, nu prea mai au, si..haos in alte parti, urca dolaru...economia sua S, de fapt nu a US, a celor ce domina US din umbra.
Ma repet, dovada ? De ce pana acuma nu s-au "ingrijit" de drepturile astora ?! De ce abia acuma ? De ce abia acuma toate astea, si cu ce face Suedia si cu altele de genul ?!

I2O, la noi nu prea va ajunge curand chestia asta ptr ca noi avem o fatala inertie la destramarea familiei, greu se va putea aplica tampeniile alea cu feminizarea si altele, asa ca, cumva putem sta linistiti, tare am impresia ca nici nu se va putea deloc.
Aia cu feminizarea este o aberatie ! Daca copilul se simte baiat in mod natural, ce rost are sa-l fortezi...sa se feminizeze ?!
Suedia p...i, ca si Norvegia iti ia copilul pe motiv ca-l maltratezi (cica 20 % din cazuri ar fi asa), tot ca sa distruiga elementul de familie, dupa aia le da bani destui la parintii surogati...ca sa-si atingca ei scopul.
Politica baieti..., asta e !


gepres, am inteles paralela, ai vrut sa spui ca asa cum..aia promoveaza consumul de droguri, asa ar fi astia ca mine care pomoveaza ce crezi tu ca as promovat eu.

Sa fie clar ce sustin:
Sustin DOAR acceptarea, si sunt contra discriminarii lor, adica a celor pe invers care deja sunt, sa se insoare si sa faca ce vor ei intre ei acolo, treaba lor.
In caz ca sunt copii depresivi pe la 10-12 ani, sa fie dusi la psiholog si prin terapie sa aflam daca sunt pe invers sau trans, dar de fapt sa aflam problemele oricare ar fi, si sa le rezolvam, nu doar asta.
ATATA tot ! ti se pare rau asta ?
Nu sustin explorarea la care au fost supusi, nu are sens, e total aiurea.
NU sustin schimbarea de sex la 3-4 ani total aiurea cand habar nu ai ce gandeste si cum se simte copilul ala.
NU sustin ce idiotenie fac Suedezii, nu sustin ce este in citatul dat de remwirg.
Acum ai inteles ?! Iar ma repet, la inceput sustineam alea ca nu prea precutasem ca lumea ce si cum era, dar dupa discutia cu rem, mi-am dat seama asa cum am si spus.

Aia cu drogurile, ti-am explicat, chimic iti pot explica, nu...ce se spune, mecanismul spune tot.
Evident...ca am spus, unele sunt durere, altele mai putin, insa depresii si sevraj psihic, toate dau mai mult sau mai putin. Nu le-am pus pe toate in aceiasi oala, sunt pe nivele.
Orice drog te face sa te simti peste normal, cum dracu sa nu vrei iara ?! Oricat de mica e diferenta intre normal si cat te urca iarba sau ce o fi, asa ca...
Desi si promovarea unora, poate fi manevra sa scape de cat mai multi pana la urma..

Edited by MinetoMatoi, 19 April 2018 - 19:00.


#769
gepres

gepres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,951
  • Înscris: 09.04.2005
Nu știu ce ai înțeles tu în cele din urmă, uite cu ce ai intrat în discuție

Quote

Probabil vor usor usor sa desfiinteze anomalia ca barbatu sa stea imprena cu femeia


#770
jadcomp

jadcomp

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,935
  • Înscris: 27.09.2006

View Postgrrrrr, on 19 aprilie 2018 - 16:53, said:

http://www.breitbart...ims-nationwide/
agenda trans trebuie cica impusa cu forta peste tot - foaaaaarte democratic...
Sunt multe chestii de discutat acolo, solutii echitabile pentru toata lumea se pot gasi, am niste intrebari pentru voi dar as prefera sa continuam discutia pe topicul "identitate de gen".

Quote

http://www.returnofk...o-homosexuality
distrugerea copiilor suedezi: efectiv FORTATI sa-si modifice comportamentele de baza, mai ales in sensul feminizarii
...dar pun pariu ca baietilor musulmani nu le fac asta...
"A 2014 report estimated there were 150,000 to 200,000 Muslims in Sweden practicing their religion regularly.[1] Others are cultural Muslims, apostates or converts to other religions. Other sources set the figure at around 6% (almost 600,000) of the total Swedish population.[2] A 2017 Pew Research report documents Muslim population at 8.1% of the total population of Sweden of 10 million (approximately 810,000).[3]"
Deci musulmani in Suedia sunt mai putini decat romi in Romania. Le dai prea multa importanta. Odata intrati in "malaxorul" sistemului educational suedez vor fi "tocati" exact la fel ca majoritatea (suedeza si nemusulmana). Ca deocamdata suedezii sunt la butoane. Si aia sunt incapatanati rau daca li s-a pus pata pe ceva. E exact acea educatie "genderless" /fara gen de care va spuneam si eu ca e tentanta pentru multe feministe. In Suedia deja se aplica desi nu am inteles daca TOATE gradinitele aplica aceasta programa sau e doar un proiect pilot in curs de extindere in toata tara/in intreaga retea scolara. Nu e vorba atat de feminizare cat de neutralizare, o aducere la un numitor comun atat a fetelor cat si a baietilor pentru a fi capabili de a-si asuma atat roluri traditional masculine cat si roluri traditional feminine.

#771
grrrrr

grrrrr

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,007
  • Înscris: 02.12.2016

View Postjadcomp, on 19 aprilie 2018 - 22:39, said:

Muslim population at 8.1% of the total population of Sweden of 10 million (approximately 810,000).[3]"
Deci musulmani in Suedia sunt mai putini decat romi in Romania. Le dai prea multa importanta. Odata intrati in "malaxorul" sistemului educational suedez vor fi "tocati" exact la fel ca majoritatea
Nu e vorba atat de feminizare cat de neutralizare, o aducere la un numitor comun atat a fetelor cat si a baietilor pentru a fi capabili de a-si asuma atat roluri traditional masculine cat si roluri traditional feminine.
Unu la mana ca statisticile alea sigur is false - minimizate.
Doi, is oricum DEASUPRA legii, traim in ANARHO-TIRANIE, sistem unde doar oamenii cinstiti si productivi is reprimati, aia parazitari si subversivi is premiati.
Iar neutralizarea e castrare psihica, mutilare prin trauma. Chiar daca - deocamdata - fara forta.
Dar cu copiii nici nu e nevoie de multa forta.

View Postgepres, on 19 aprilie 2018 - 19:29, said:

Nu știu ce ai înțeles tu în cele din urmă, uite cu ce ai intrat în discuție
mdap...Posted Image

#772
MinetoMatoi

MinetoMatoi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 27.10.2017
gepres, recunosc ca asa am zis, insa real ei vor sa desfiinteze familia ptr motivul politic ptr care l-am spus.
Si paralel cu asta totodata, gandeam ca femeia cu barbatul nu se prea potrivesc, si de aia am zis ce am zis.
Adica cumva vreau armonie, nu totul sa se canalizeze pe copil si sa nu conteze partenerii (ca asta se intampla), sa fie bine ptr toti, asa cum este acum treaba, nu prea merge, evident ca sunt si cupluri bine, nu am zis ca nu, dar ma refer la f multe care nu sunt, si am prezentat argumentele, prin constructia partenerilor care este f diferita, prin bazele pe care se formeaza o relatie, o sa vezi unde duce.

Insa de la asta si pana la a sustine ce am spus ca nu sustin, e cale lunga, alea cu NU in fatza de data trecuta cand am scris.

#773
remvirg

remvirg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,112
  • Înscris: 04.08.2007

View PostMinetoMatoi, on 20 aprilie 2018 - 18:26, said:

gepres, recunosc ca asa am zis, insa real ei vor sa desfiinteze familia ptr motivul politic ptr care l-am spus.
Si paralel cu asta totodata, gandeam ca femeia cu barbatul nu se prea potrivesc, si de aia am zis ce am zis.

poate asta e farmecul, ca nu e totul monoton. mai o cearta, mai o impacare, mai o discutie in contradictoriu.
aia vor sa desfiinteze familia pt ca la butoane au ajuns niste psihopati.

#774
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,617
  • Înscris: 07.02.2003

View Postgrrrrr, on 19 aprilie 2018 - 16:53, said:

agenda trans trebuie cica impusa cu forta peste tot - foaaaaarte democratic...
Trecand pespe alarmismul si abureala clasica de presa extremista, acolo scrie in esenta ceva simplu si de bun simt, anume ca autoritatile publice ori federale trebuie sa respecte alegerea celor trans.

View Postgrrrrr, on 19 aprilie 2018 - 16:53, said:

distrugerea copiilor suedezi: efectiv FORTATI sa-si modifice comportamentele de baza, mai ales in sensul feminizarii
...dar pun pariu ca baietilor musulmani nu le fac asta...
Nu e vorba de distrus nimic ci de civilizare, adica nelimitarea la prejudecatile pe baza de sex.

Edited by andreic, 20 April 2018 - 19:32.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate